Jump to content
PirateClub.hu

Megérdemelte e Hamilton a VB címet ?


dancenorbi
 Share

Megérdemelte e Hamilton a VB imet ???(mindenkitöl várok magyarázatot)  

194 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Megérdemelte e Hamilton a VB imet ???

    • Igen
      62
    • Nem
      132


Recommended Posts

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nem választ adtam. Egyszerűen nem tetszik, hogy ennyire nagyképű és beképzelt ez a gyerek. Azt nem mondom, hogy nem tehetséges és nagyon jól kezeli a gépet amit maga alá raknak, de a stílusa nem jon be. Ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Nem választ adtam. Egyszerűen nem tetszik, hogy ennyire nagyképű és beképzelt ez a gyerek. Azt nem mondom, hogy nem tehetséges és nagyon jól kezeli a gépet amit maga alá raknak, de a stílusa nem jon be. Ennyi.

hát ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni :)

 

amúgy észrevettétek milyen szerencsés a fickó? vagy csak nekem szúrja a szemem? :huh:

Link to comment
Share on other sites

Egyszerűen nem tetszik, hogy ennyire nagyképű és beképzelt ez a gyerek.

Könyörgöm, nem az a kérdés, hogy szimpatikus-e neked Hamilton, vagy sem, hanem, hogy a teljesítménye alapján lehet-e ő 2008 Forma-1-es világbajnoka. A válasz az, hogy igen! (Mondom ezt úgy, hogy a stílusa nekem sem tetszik.)

Link to comment
Share on other sites

igen, gyertek azzal, hogy nagyképű, de itt nem az számít, hanem, hogy mennyire tud vezetni.. igen massának voltak gondok a kocsival, de ez egy TECHNIKAI sport... most hamilton tehet arról, hogy a ferka egy fos? egyértelműen megérdemelte hamilton, nem úgy kell nézni, hogy én massa drukker vagyok akkor csak massa nyerhet.. nem.. hamilton jó volt és az az 1 pont az 1pont és kész ennyi lehet fikázni, de ez az igazság

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Az egész évbeni teljesítménye alapján azt kell mondanom hogy megérdemli a vb címet ! ;)

 

Amennyiben a mai versenyt nézném csak akkor azt mondanám hogy ekkora szerencséje csak egyszer lehet egy életben egy versenyzőnek illetve egy embernek ! ;)

Link to comment
Share on other sites

Emberek, az a kérdés, hogy megérdemli-e, nem pedig az, hogy nagyképű, vagy hpgy épp kedvelitek-e ;)

Szerintem megérdemli, Massa is megérdemelte volna, de Hamilton nyerte, visszavágásra van esély ;)

Link to comment
Share on other sites

Megérdemelte. Nagy arca van. Miket beszélek. Hatalmas arca van, DE...

 

Ötödik helyen autókázott az utolsó futamon, ezért nem érdemelte meg. Nem. Azok után h az előző évben hogy csúszott le a bajnoki cimről, nem hiszem hogy ennél egy fél csulányival is többet kockáztattam volna, főleg ilyen páján, ilyen időjárásviszonyok mellett, lehetett látni hogy csúszkált az autó, és hogy mindenkinek mennyit kellett korrigálni...

 

Glock az utolsó métereken lelassult, és szerencsésen nyert csak hamilton.Nem. Akkor nyert volna szerencsésen, ha futam közbe mindenkire rázuhan egy egy vadászrepülő, amit egy bálna vezet, miközben az összes bálna kefél egy-egy patkánnyal. Ez nem szerencse volt, Glock nem cserélt vizes gumikra az utolsó 5-6 körön, az volt a mák, hogy ilyen sokáig birta, és csak az uccsó két kanyar előtt csusszant ki, néha hősök lesznek a hősök, néha nem, neki most nem jött össze. (amugy meg kurva gyors a glock, bár ferrari motorral megy, ááh, csipem azt az embert.)

 

Massa megérdemelte volna hogy nyerjen. IGEN. Massa megérdemelte volna, nemis kicsit, szeretem is ahogy csinálja a dolgokat, korrekt ember, és nem volt semmi ahogy az utolsó futam után kiállt a szurkolók elé, de ettől függetlenül nem lehet azt mondani, hogy Hamilton azért nem érdemelte meg, mert Massának kellett volna nyerni.

 

Hamilton egy nagypofájú kis pöcs, tiszteletlen mindenkivel, nem viselkedik. IGAZ. És akkor mivan? Ez (ahogy előttem is mondták) egy technikai sport, és nemcsak itt, sok más egyéni sportákban is az erősebb kutya baszik. Most hamilton baszik, ha rózsaszin szoknyában simogatta volna a többi versenyzőt, nem lett volna ilyen sikeres, a második évében, úgy hogy az első évében is egy kis mákostészta miatt maradt le a bajnokiról.

 

A majdnem legjobb indok: Nem érdemelte meg, mert Massa sokkal jobb volt nála egész évben. Ja. Azért vezette hamilton az összesitettet. (Nincs indok, hogy persze massa ötször influenzás lett évközben, hamilton mellett meg ottvolt az isten, mert massának is csak annyi esélye van hibázni, mint az összes többi versenyzőnek)

 

 

A legjobb indok amit eddig hallottam(nem fórumon), hamilton nem érdemelte meg, mert egy ni**er majom, és nemis számit embernek. EMBEREK MI A FAS* VAN VELETEK, ILYENEKET HOGY LEHET MONDANI, ez a gondolkodás kit visz előre?...

 

Massa nagyon korrekt volt, és nem vele van a baj, de...

 

Hamilton megérdemelte hogy nyerjen, csak azért mert egy nagyon fiatal, kellően paraszt, annál is tehetségesebb, gyors "gyerek", fog még itt nagy dolgokat csinálni, és nem azért mert szerencsés. Hanem mert ilyen.

 

 

Ja, nemis szeretem a forma 1-et amugy... Komolyan.

 

Szavaztam.

Link to comment
Share on other sites

szerintem nem... mert Massának volt 2 olyan futama amit fölényesen nyerhetett volna... csak sajnos egyszer a kocsija állt le máskor meg a tankolocsöt vitte magával. Ha nincs ez a 2 hiba akkor szentem az évvégére Hamilton sehol se lett volna... nah de röviden szerencséje volt Hamiltonnak...

meg Hamilton is ügyes meg minden.. csak hát senki se egy ilyen jó forma 1-es kocsiban kezdte a pályafutását... Hamilton meg egyből egy Mclarenbe.. fogadni mernék hogy ha ezt a kocsit Vettel, vagy Rosberg vezette volna akkor most ő lenne a VB bajnok...

+ Massa sokkal többet tett azért h vb bajnok legyen!!

Link to comment
Share on other sites

Hamilton addig nem érdemelte meg ezt a VB címet, míg nem bizonyítja, hogy egy sokkal gyengébb és fejletlenebb autóban is megállja a helyét és tud hozni eredmény. De addig, míg beültetik egy csúcs autóba, hogy megnyerjék a F1-nek az amerikai fekete bőrű lakosságot, addig maradjon csenben, ez nem az ő tudásáról szólt, hisz láthattuk mennyire gyenge volt most is és csak egy "szerencsés" esetnek köszönhetően lett ötödik... Az autójával még tán ezzel a szerencsével még Takuma Sato is világbajnok lehetett volna. :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nem érdemelte meg,mert könnyű úgy világbajnoknak lenni,hogy egy másik csapat-tól lopják a tervrajzokat ;)de,az is igaz,hogy a Ferrari is tehet arról,hogy nem Massa lett VB bajnok,ott van a benzin csöves eset...Majd jövőre, Alonso vagy Kimi ;)

Link to comment
Share on other sites

Megérdemelte, mondom ezt Ferrari hívőként. Sokat tanult a tavalyi évből, de még van mit. Ennek ellenére tudta azt a szintet hozni, amit a 7 éve mezőnyben lévő közvetlen ellenfelei. Attól függetlenül, hogy őt tekinthetjük az első igazi tenyésztett versenyzőnek egy második évét töltő pilótától nem rossz ez a következetesség, amit produkált.

A Ferrari, a FIA és Ecclestone örülhettek, hogy az utolsó futamig tartott ez a küzdelem. Ebben persze rendesen benne volt a keze a FIA undorító befolyásoló kényszerének, amit nem először játszottak el az F1 történetében.

Kétségtelenül gyors volt a Ferrari, de maga a csomag nem volt 100%-os. Sajnálom, hogy a csapatVB meglett. Azért sajnálom, mert így nem volt akkora az arculcsapás, ami arra ösztökélje Montezemolo-ékat, hogy 110%-ot nyújtsanak jövőre. Az A5-ön Farkas Péternek volt egy nagyon jó cikke a Ferrari idei munkájáról valamelyik görbe tükörben azt hiszem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...