Jump to content
PirateClub.hu

Szakitás két év után!Mit tennétek?


Carlos1001
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Volt egy barátnőm, aki 1 hónappal ezelőtt szakított velem. Azt tudni kell, hogy nagy szerelemmel indult az egész és 2 évig voltunk együtt. Be kell valljam én még szeretem, és szeretném a tanácsotokat kérni, hogy mit tennétek a helyemben. Azt tudom, hogy nem azért szakított, mert már nem éreztük jól magunkat egymással, a szexszel sem volt gond, inkább az játszott közre, hogy én "bent ülős" típus vagyok, ő pedig szereti, ha sokan nyüzsögnek körülötte, és szerintem a kapcsolatunkban nem adtam neki elég szabad teret és egy kicsit kisajátítottam magamnak, amit nem kellett volna, sőt a szakítás után sajna egy ideig zaklattam is. De azóta párszor találkoztunk, és úgy érzem rajta, hogy a történtektől eltekintve még mindig jól érzi magát, ha velem van. (pl vonaton összefutunk, vagy a koleszban ) Úgy érzem, hogy egyáltalán nem reménytelen, hogy visszaszerezzem. Azt kérdezném tőletek, hogy mit tanácsoltok? Mit tegyek? Hogyan tudnám visszaszerezni? Jah és nincs semmi komoly kapcsolata. Sorry, hogy ilyen hosszúra sikerült.

Kösz a tanácsokat!!!

Link to comment
Share on other sites

Nos (nem voltam rest és végigolvastam irományod ;) ) Ez a dolog kétesélyes, vagy összejön vagy nem, de ezzel nem mondtam sok újat. én azt gondolom, hogy ha maradéktalanul és teljesen fel tudtad dolgozni azt hogy szakítottatok, és ha jövőben netalántán mégegyszer szakítanátok és fel tudod dolgozni, akkor bele lehet vágni. Mivel már elég közelről ismered (több értelemben :) ) nem lesz nagy dolog újra becserkészni, feltéve ha ő is akarja. És ha összejöttél vele el kell döntened hogy változtatsz magadon vagy hagyod úgy a dolgokat ahogy végetért bár úgy nem fog sokáig tartani a dolog. Szóval ha neki nincs ellenére az "újra összejövés" és hajlandó vagy változtatni esetleg kompromisszumokat kötni akkor látok benne fantáziát, de lehet más nem így látja.

Én azt mondom vágj bele :);)

Link to comment
Share on other sites

szeirntem 2 év nem kevés idő, úgyhogy szerintem nyugodtan leülhettek kettesben "beszélgetni"... én azt vallom, hogy minden meg lehet beszélni, miért pont ezt ne? :)

 

szal szerintem próbáld meg megint, főleg ha még szereted!

én szorítok! :)

Link to comment
Share on other sites

Hát sztem egy kicsit át lettél ejtve kedves Carlos...2 év után olyat mond a volt barátnőd h nem szereti a "bent ülős" srácokat...nekem ez kicsit gagyi duma....beszéljétek ezt meg...

 

Paul ha elolvasod amit írt Carlos rájöszz hogy ezt nem a csaj mondta, hanem Carlos szerint van így, szerinte ez játszott közre a szakításban.

 

Én is azt mondom mint a többiek, 2 év elég hosszú idő, szerintem ha nem jött volna be neki a stílusod, hogy Te inkább otthonülőbb típús vagy, akkor már szerintem rég szakítottatok volna és nem jártatok volna 2 évig (ez az én véleményem). De szerintem nem mondtam hülyeséget :)

Szerintem alapjábavéve azzal hogy Te otthonülősebb vagy, nincs semmi gond. Mivel általában az ellentétek vonzák egymást. Lásd példaképp: én a b.bnőmmel több mint 2 éve vagyunk együtt. Én beszédes társasági ember vagyok a b.nőm pedig inkább csöndesebb visszahúzódóbb. Az elején kicsit zavart hogy ő nem "olyan" mint én, de később rájöttem hogy megtaláltam az ellentétem, akivel nagyon jól kijövünk :) Sok b.nőm volt eddig, sok helyen próbálkoztam már de egyik kapcsolatom se bírta eddíg. Így meg teljesen kieegynlítődtem, mint a Ying-Yang-ba a színek :)

Ez a Ti esetetekben sincs másképp, szerintem a b.nőd pont azt szerette benned hogy Te sokkal nyugodtabb és sokkal jobban el tud lazulni veled mint bármelyik pörgősebb barátjával :) Nemtudom érted-e mire gondolok, remélem igen :)

 

Szerintem 1 hónap kevés, adj neki egy kis időt amíg feldolgozza a történteket és aztán beszélj vele és mond el neki hogy Te hogy látod a dolgokat. Lehet hogy egy kicsit most élni akar, de ha szerencséd van meg fogja tapasztalni, hogy senkisem olyan jó vele mint Te voltál :)

De ha szeretnéd minél hamarabb visszahódítani akkor próbálkozz, lepd meg valamivel, csak nehogy hülyén jöjjön ki a dolog, főleg azért mert mondtad hogy "zaklattad" még egy ideig... én biztos hogy várnék egy kicsit mielőtt újra bepróbálkoznék, de neked kell tudnod hogy mit szeretnél és mit tartasz esélyesebbnek.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsát, nyomtatok belém önbizalmat rendesen! Csak ne legyen túl sok :-) Azt gondolom, hogy egyenlőre ésszerű kereteken belül megpróbálom jóvátenni a hibáimat, főleg a zaklatásos dolgokat, hogy újra bízzon bennem, aztán majd megpróbálok leülni vele. Köszi mindenkinek a segítséget. Ha van valami fejlemény, ígérem beszámolok róla!

Link to comment
Share on other sites

Áh, nekem is hasonló volt, én is ugyanezt tettem, de ha már egyszer vége volt, akkor annak megvolt az oka, nem kell erőltetni, erre én is rájöttem. Csak a káposzta jó újramelegítve, egy kapcsolat nem, meg amúgy is egy igaz szerelem sosem végződik barátsággal!

Link to comment
Share on other sites

Én is beláttam ,hogy nincs értelme sanyargatni magad a múlton..Kellett hozzá majd' 1 év, de sikerült rajta túl tennem magam.Visszatekintve az eltelt 1 évre szánalmas, nevetséges dolgokra voltam képes Érte..Ő meg szart rám.. na de ez más tészta..Mára rájöttem ,hogy semmi pénzért nem járnék vele újból, még köszönő viszonyban sem vagyunk..(Nem miattam)...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
...Csak a káposzta jó újramelegítve, egy kapcsolat nem, meg amúgy is egy igaz szerelem sosem végződik barátsággal!...

 

De utálom ezt a mondást, sablonos szleng az egész.... <_<

Itt nem káposztáról hanem egy kapcsolatról van szó. És méghozzá egy 2éves kapcsolatról amit azért nem lehet egyik pillanatról a másikra elfelejteni. Szerintem normális emberek között egy ilyen hosszú kapcsolatnak ha nem is barátság, de jó viszony marad a vége, hiszen 2év az rengeteg idő, azalatt sok dolgon lehet átmenni és sok dolgot lehet együtt megélni amire azért később jobb visszaemlékezni.

 

Én szurkolok Carlosnak hogy sikerüljön! ;):)

Link to comment
Share on other sites

Ha még szereted akkor persze hogy küzdeni kell :D főleg ha úgy gondolod hogy ő is szeret.Carlos, hagyd a francba a bent ülős dolgot, neked is jót tesz ha nem állandóan otthon ülsz, nem csak a kapcsolatotoknak.Csomó jó hely van ahová együtt mehettek, és jól érezhetitek magatokat.Hajrá!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem normális emberek között egy ilyen hosszú kapcsolatnak ha nem is barátság, de jó viszony marad a vége, hiszen 2év az rengeteg idő, azalatt sok dolgon lehet átmenni és sok dolgot lehet együtt megélni amire azért később jobb visszaemlékezni.

nem biztos, hogy olyan jó érzéssel gondol vissza az ember az ilyen dolgokra...

egyébként az, hogy egy hosszú kapcsolatnak mi lesz a vége, az emberfüggő ;) én pl volt barátnőmmel bő 1 éves kapcsolat után nem sokat beszélek, néha max megállunk suli folyosóján, hogy mivanveled-aha-szia

Link to comment
Share on other sites

Carlos1001 én azt mondom hogy ne hagyd ennyibe, mert lehet hogy szombaton sok minden meg változik mint ahogy a fentiekbe is irták lehet hogy változnod kell majd vagy kompromiszumot kötni de ez egy részben jogos és ha megbiztok egymásban akkor akár ő is egyedül el mehet bulizni vagy a barátaival vagy ha ragaszkodik hozzá akkor egy két alkalmat te is ki birsz ha igazán szereted akkor ennyit meg teszel érte. De ahogy az előbb is mondtam ha bizalom van akkor nincs gond. És én a helyedbe nem várnék vele nagyon sokáig persze kell neki egy kis gondolkodási idő csak ne hagyd nagyon sokáig mert akkor lehet hogy más fogja vigasztalni helyetted. Én csak azt mondom hogy sok sikert mert ha még szeret és látja rajtad a változást akkor nincs akadály kivéve egy dolgot: hogy megunta a korlátozotságot és szabadságra vágyik hogy azt tegyen amit akar, persze ezzel nem azt akarom mondani hogy te szabtad neki a korlátokat de persze minden komoly kapcsolatnak van egy amit be kell tartani. Ugy hogy szurkolok szombatra mert ha nem ez a probléma amit az előbb le irtam akkor boldog szavkal fogsz vissza térni szurkolunk :happy: És várjuk a beszámolást :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Ígértem, hogy beszámolok majd a történtekről. Nagyon jól sült el a szombati találkozó (és az egész hétvége). Sokat beszélgettünk, és úgy döntöttünk, hogy újra belevágunk és megpróbáljuk orvosolni az eddigi hibáinkat. Remélem, hogy sikerül! Köszönöm mindenkinek, aki kitartott mellettem és biztatott! THX :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nahát! Ez miatt vagy szomorú? Én 2,5 év után az ELSŐ este elmentem és bontottam egy pezsgőt örömömbe, hogy végre VÉGE. Azonnal vetettem bele magam az "életbe" és meg is találtam az igazit, aki már az ajtóban kopogtatott. Vele éjjel-nappal együtt vagyok, vele élek és mindent együtt csinálunk.

Szóval neked is ezt tudom tanácsolni, hogy bontsál egy pezsgőt és HÚZZ EL otthonról!

Örülj az új életnek és felejtsed el a nyávogós LOOSER-eket! :)

Link to comment
Share on other sites

bontottam egy pezsgőt örömömbe, hogy végre VÉGE.

bontsál egy pezsgőt és HÚZZ EL otthonról!

Örülj az új életnek és felejtsed el a nyávogós LOOSER-eket! :)

 

Biztosan egy nagyon jó kapcsolat volt amiben benne voltál,és láthatóan nagyon szeretted a pasid... <_<

Az emberek, pasik 90%-a akik szerették a másikat nem fognak pezsgőt bontani...

"felejtsed el a nyávogós LOOSER-eket!" ...nők... :wacko: <_<

 

 

Vajon mi van azóta Carlos1001-el?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...