Jump to content
PirateClub.hu

Szakitás két év után!Mit tennétek?


Carlos1001
 Share

Recommended Posts

Háj

 

Kicsit nehéz belekezdeni, de mivel nagy para van ezért felvázolom részletesen a dolgot..

5éve vagyok együtt a barátnőmmel és imádjuk szeretjük egymást tényleg. Mondhatni soha semmi gond nem volt közöttünk, mindent meg tudtunk beszélni. Most viszont azt hiszem itt a vége. Hogy miért?

Mert hülye voltam és gyenge. Ezt belátom és ez egy "hazugsághullámot" görgetett maga előtt. 1 éve csináltam hülyeséget -nem nevezném meg konkrétan de nem nőügy!- és ezt még akkor be kellett volna vallanom de inkább a könnyebb utat választottam és hazudtam. Így nem fájt senkinek. Akkor. Most viszont egy teljesen ártatlan dologból kifolyólag kiderült. Természetesen nem hülye Ő és az 1 éve tartó minden kisebb kamuzásra fényt derített amit az első váltott ki... Kábé mindezt fél órán belül... bevallottam mindent töviről hegyire.

Most ott tartunk hogy "meggondolja szóba áll-e még velem". Szanaszét vagyok esve. Én tudom hogy hülyeség volt és butaság az egész, de miután az elsőt nem vallottam be, az utána lévő kisebb dolgokat se tudtam és ott is kamuzni kellett. Na ez a gáz.

 

Mondom... 5 évessztoriról van szó, nem 5 hónaposról. És fogalmam sincs hogy hagyjam rá a gondolatait most vagy menjek és sorry sorry sorryzzak vagy mit tegyek?!

 

A tippek jól jönnének, ha vannak :blink:

Link to comment
Share on other sites

1 éve csináltam hülyeséget -nem nevezném meg konkrétan de nem nőügy!-

Elég rejtélyes vagy Ceroque. :S 5 év valóban nem 5 hónap de el nem tudom képzelni mi lehetett az az eget rengetően nagy dolog, ami miatt bizalmát vesztette benned. Sztem felesleges lenne még százszor bocsánatot kérned, és ha neki is van esze, nem dob el egy ötéves kapcsolatot egy "baklövés" miatt. Megrendült benned a bizalma, elképzelhető, (és érthető) de hát a lónak is négy lába van mégis megbotlik. ;)

Link to comment
Share on other sites

Persze, megbotlik a négylábú ló, de ezt egy megcsalásra könnyebb mondani.

Itt nem erről van szó, nem csaltam meg és ezt ő is tudja.

 

Hazudtam és onnantól kezdve nem tudtam nem hazudni adott témában.

Úgy tudom körülírni hogy rendben folytak a dolgok, viszont ez megváltozott! Én viszont azt mondtam minden okés... és innentől fogva megindult a "hullám". Jobban nem tudom megfogalmazni, de így már szerintem érthető.

 

Én őt is megértem, az a szörnyű h azt is megérteném ha azt mondaná viszlát :/ Én biztos hogy 1 éves hazugságsorozatot nem bocsájtanék meg. Nem tudom neki mik a tervei.

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Ha megengeded azt javaslom h 1-2 napig ne találkozz vele hadd gondolkodjon el aztán ha ez idő alatt nem akar veled beszélni akkor rózsa+merci és elmész hozzá és megbeszélitek h hibáztál de szereted és azért 5 év az 5 év és ha szeret akkor 1 félresiklást csak meg tud bocsájtani ;)

A másik az ha hajlandó lenne találkozni veled felhívod magadhoz és csinálsz neki 1 romantikus vacsorát persze te főznél ;) kis romantika egyből meglágyítaná a szívét

Link to comment
Share on other sites

Természetesen ha szeretitek egymást úgy is ki fog békülni.Sajnálom,hogy nem osztod meg velünk az alaphelyzetet amiből keletkezett a konfliktus.Így elég nehéz hasznos tanácsot adnom/adnunk mindannyiunknak.Nem kell kerülnöd,de ne mász rá.Ha eleinte hiányzol neki.."megszokás,majd elmúlik"Ha nem beszélsz vele egy ideig rossz lesz mindkettőtöknek,majd kinőttök belőle.Mondjuk lehet,hogy most csacsiságot mondtam.5év, az 5év.Jóban rosszban..Én naggyából február óta járok bulizni/szórakozok(discora gondolok) könnyű drogokkal és nem ítél el érte a barátnőm.

Ajándék ilyenkor túl szokványos.Mintha megvennéd a bocsánatát.Nem egy vázát törtél el,amit pótolni tudsz egy pár szál virággal.

Remélem tudtam segíteni valamit;

Norbi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok ... újra itt :D

 

Olvasgattam a hsz eket és örülök h nem rám hallgatott a témanyitó emberünk hanem a többiekre...de most ezzel a felfogással amivel most éldegélek én is azt mondtam volna mint a többiek...nemtom ki vette észre de pár hónapja én nyitottam 1 távkapcsolatokról szóló topicot..amiben leírtam 1 adott helyzetett...namost annak a kapcsolatnak fél éve vége csak a táv miatt...ettől egészen mostanáig kivoltam bukva de tegnap este megváltozott minden...az eddig eltelt időről csak annyit hogy rengeteg dolgon keresztül mentünk sok vitán néhol felesleges de néhol fontos megvitatni való dolgokon...kapcsolatunk alatt is (ami volt) kemény dolgok történtek családtag elhunyt stb...

 

Ezek a dolgok a táv ellenére is olyan erősen összekapcsoltak minket h én 1. nem tudom a szép időket elfelejteni 2. és őt se akarom elveszíteni..ezt tegnap megbeszéltük..és mondhatom nemcsak mint társat szeretem de mint barátot is...de felkészítettem arra hogyha egyszer úgy alakul a sors h huzamosabb ideig közel leszünk egymáshoz..kopogtatok még az ajtaján...ezellen csak annyit mondott h nem akar elveszteni egy ilyen miatt...de eddig se veszített el a sok zűr ellenére..regényt is lehetne már belőle írni a sokaságából...de ennek ellenére keressük egymás társaságát..és ez mérhetetlenül boldoggá tesz....hogy miért nemtom..szerelmes vagyok még belé lehet...vagy olyan embert ismertem meg benne kit az életem részévé akarok tenni mint barátot..nemtom...de mind 2 kimenet jól hangzik és ez a legszebb :)

 

És ennek az egész dolognak a kulcsa:az őszinteség és a bizalom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Egy dolgot jegyezz meg: no es busz utan nem futunk, vagy ahogy meg mondani szoktak, ne fuss olyan szeker utan ami nem vesz fel. A kozeli kapcsolat/egyuttlakas meg rizikosabb is mint a tavkapcsolat, ha 100 km-re eltek egymastol akkor nem fog a szetdobalt zokni es tarsai zavarni, de egy (tul korai) osszekoltozesnel kiderulhetenek csunya dolgok. A kapcsolat utani baratsag meg azert erdekes mert valaki ugyis tobbet akar, max csendben tur es var a csodara. A szerelem meg ugyis elmulik. Minden szakitos problemara a megoldas: haverok, buli, fanta (+vodka, igeny szerint a fanta barmilyen alkoholszarmazekkal helyettesitheto :) ) Azon kivul h sanszosan merevreszegre iszod magad egyreszt kiszabadulsz a (volt) kapcsolat kotottsegei kozul es uj embereket ismersz meg.

Link to comment
Share on other sites

Herites : Átmeneti dolog a piázás vagy egyéb örömfokozás.Tudod a magányos üres éjszakákra nincs jobb ír ,mint az az ember akit mindennél jobban szeretsz és hiányzik.Én most estem túl egy két és fél hónapos kapcsolaton.Sajnos elhagyott, nem kellek már neki.Áthivott felmentem elmondta, elbúcsúztunk , vége.Fáj a lelkem, darabokra vagyok törve.Visszaszeretném kapni,már tudom mit kérek 19ikére ( szülinapomra ), Őt .Tudom buta vagyok, nagyjából semmi esély ,hogy együtt legyünk újra.Persze frissek a sebek, hiába kötöztem be gondolatban, vagy kötözték be a barátaim..Reggelre átvéreztek a kötések.Nem csaltam meg , ő se engem.Szerettük egymást, de két hete megváltozott minden.Észrevettük egymáson,hogy valami nem jó.Szüneteltünk, semmire nem volt jó.Egyszer visszajött,hogy ezt nem birja ki.Aztán rá pár napra újra szünetet kért, tegnap meg szakitott.Nem volt biztos az érzéseibe, legalábbis ezt hangoztatta.Persze szarul esik, és fáj is.Nincs mit tenni, nem próbálom erőltetni.Reménykedni reménykedek,hogy visszajön, meggondolja magát.De hát...Nem tehetek semmit, csak kapálózom.Bízok abban,hogy szórakozóhelyen véletlenül összegabalyodunk.Bízok bennünk,bizok benne.

Link to comment
Share on other sites

Figy, engem az exem anno ugy dobott ki ket ev utan hogy "delre megyek szeretlek" 10kor, 11kor "bocs ugy dontottem h vege" KO voltam, de ha elmesz szorakozni, uj ismeretsegeket szerzel, uj csajokra hajtasz akkor gyorsan elmulik a szar erzes.

Link to comment
Share on other sites

Dehogy ismerkedek új lánnyal.Nem akarok újat, nekem a régi megszokott Honey kell.Senki más.Tegnap..Átmentem dolgozni egy közös ismerősünkhöz átjött, hazakisértem beszélgettünk.Feljött a kettőnk téma.Beszélgettünk közelebb jött már összebújtunk puszilgattuk egymást, piszéztünk..Egyszer csak megcsókolt.Csók után vége, oké úgy tett mintha megbánta volna.De így telt el a jó pár óra, felmentünk...Azután mindenki nézett a családba miért jöttünk fel kézen fogva nevetve, viccelgetve.Apukája , anyukája nagyot nézett.Mi sem értettük mit csinálunk mért csináljuk..Csak úgy jó volt, ma meg azzal jött ,hogy fogjuk fel ezt búcsúzóul.Nem lehet ennyi nem tudom elengedni..egyszerre sirtam és nevettem belül.Sirtam neki , ő is nekem.enmtudom feladni. : (

Link to comment
Share on other sites

Hm, ezt a bucsuzos mokat mi is eljatszottuk parszor. Szeptember vegen szakitas, par het semmi, egy het nagy osszeborulas, megint semmi, aztan meguntam h velem ne szorakozzon. Szvsz ne fuzz sok remenyeket az ujra egyuttlethez, amugy is van meg csaj eleg a vilagon, leszel meg szerelmesebb is mint volnal es fogsz sokkal nagyobbakat pofara esni. Ezt elhiheted ;)

Link to comment
Share on other sites

Nekem mostanság lett vége 5 éves kapcsolatomnak.Hát rendesen ki voltam ütve.Nem érdekelt semmi sem a barátok se a család semmi nem tett boldoggá.Egyedül leültem egy kocsmába és addig ittam amíg már nehezemre nem esett gondolkozni utána megnyugodtam és ez így ment egy ideig.Vagy depressziós voltam vagy dühös mindenkire.Na aztán megjött a nagy áttörés.Ecseteltem az egyik barátomnak hogy milyen szar az élet.Amíg meg nem láttam életem legszebb nőjét,csak nézni tudtam és amikor rám mosolygott azt hittem hogy menten rosszul leszek.Na onnét kezdődött újra az életem.Nem késlekedtem nem érdekelt semmi.1-2 hét múlva már a barátnőmnek mondhattam.Most jönne a happy end:)1 hónap múlva ő is kirúgott.Na akkor elpattantam és elkezdtem iszonyat mértékig csajozni.Most van egy 3 hetes kapcsolatom.Az 5 éves kapcsolatom meg már csak egy néha fájó seb.Szóval megfogod összeszeded magad és elmész csajozni.Nem a szobádban gubbasztasz és szemezel egy borotva pengével.Fogad meg a tanácsomat.Barátok mindig vannak és lesznek is.Mindent túl lehet élni.

 

Heritesnek meg igaza van.Fogsz még az élettől nagyobb pofonokat kapni.

 

 

Link to comment
Share on other sites

az 5 éves kapcsolat eléggé hosszú. főleg akkor ha még együtt is éltek. lehet csajozni az tény, de egyvmit ne felejtsünk el, tutira ki lehet kapcsolódni, de viszont érzelmileg még nem lehet toppon az ember. a lényeg, h minél előbb regenerálódni kell, és nem rágódni a múlton. szipi

Link to comment
Share on other sites

Hát igen csak ez hogy na menjünk csajozni egy hosszú kapcsolat után nem megy egyről a kettőre.Pláne amikor előjönnek az emlékek,a régi dolgok.Mert egy öt éves kapcsolatban már nem csak a találkozunk stb dolgok vannak benne és ez fáj a legjobban hogy életed egyik szakaszát kell elfelejtened ami teljesen érthető hogy megviseli az embert.Illetve egy ilyen hosszú kapcsolat vége szakadtával nehéz megbízni másban mert azt gondolhatja az ember hogy na az előttem lévő is megcsinálta hogy elhagyott akkor mi a biztosíték arra hogy ő nem fog.

 

Kedves fifi13 szomorú történet és sok sikert a továbbiakban.Illetve megkérdezhetem hogy miért lett vége?

Link to comment
Share on other sites

Ez nem szomorú hanem vidám.Az ember kap egy pofont de ha feltud állni sokkal boldogabb lesz.Én képes voltam a zéróról előre törni.Nem lehetetlen csak bízni kell magadban.Hát nem titok miért szakítottunk.Közös iskolába járunk elsőben volt egy nagyon jó haverom(azóta újra haverkodok vele).Ő beszélgetett vele és törődött vele nem úgy ahogyan én.Persze 5 év alatt eléggé elbíztam magam:)Ki ne tette volna?Végül április elsején kóter buliban kihívott cigizni a barátnőm a legjobb barátnőjével együtt.A csaj lekapott....Hát igen ez van én nem tudtam elég gyorsan eltérni ezért hát megtörtén és ő ott állt 2 méterrel mellettem.Na ezt kimagyarázni sem tudtam volna.Szóval ez miatt szakítottunk 5 nap múlva már a haverommal volt.Hát ez van.Viszont kelett ez nekem.Sokkal jobban megbecsülöm az amim van és tudom mi az hogy szeretni.Mert csak ezután esett le hogy én szerettem őt.

Hát ha csajozni megy az ember szakítás után akkor azt tudom ajánlani hogy semmi be se hasonlítson az előzőre mert akkor csak azt keresné benne.Egy teljesen új életet kell kezdeni.Kell egy delete az agynak ez már emberfüggő nem tudok benne tanácsot adni.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...