Jump to content
PirateClub.hu

Szakitás két év után!Mit tennétek?


Carlos1001
 Share

Recommended Posts

paulnak van igaza, ez gagyi duma volt és én azt mondom hogy ha szakított vele, akkor SOSE SZERETTE IGAZÁN, VaGY MÁR NEM!!! az ilyen nők huzzanak el a ..... Nekem is volt 1 barátnőm majdnem 2 évig és hip hopp vége, most egy iszonyat nagy ..... lett, hát kell a halálnak ilyen.. inkább tulteszem magam rajta, bár naggyábol már sikerült 4 honap alatt :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

egy iszonyat nagy ....... lett, hát kell a halálnak ilyen.. inkább túlteszem magam rajta, bár nagyjából már sikerült 4 hónap alatt :D

 

Ha nagyjából tetted túl magad rajta, akkor még mindig érzel iránta valamit és ha már leírtad,hogy mi lett belőle akkor sajnálod, hogy ilyen lett...

Szerintem nem kellene a mondat végére az a vigyorgó emote, ha nem teljesen így érzel...

Link to comment
Share on other sites

Én próbálom kiverni a fejemből a barátnőmet, de nem megy :( Még mindig nagyon szeretem és nagyon rosszul esik az, hogy le se szar :( Kezdem azt hinni, hogy a lányok csak arra valók, hogy szar érzésünk legyen :(

Link to comment
Share on other sites

Erre nem igazán tudok mit mondani, mivel én is ebben a cipőben járok. Én se tudom könnyen elfelejteni a barátnőm..ma is vele álmodtam..

Miért viselkedik így veled? Miért csinálja ezt? Van rá oka?

És ez tévedés a lányok nem arra valók,hogy rossz érzésünk legyen. Gondolj arra, hogy voltak szép és kellemesen eltöltött idők is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Az nem szokott jó lenni.. :( Sajnos velem is megtörtént, hogy nem értettem, hogy valójában mit is akar a volt barátnőm és ezért elég hülye dolgokat mondtam, csináltam. A nők igazán megmondhatnák egyenesen, hogy mi a bajuk, mit is akarnak..nem ilyen nyakatekert módon. És igen ezzel csak magad alatt vágod a fát. :( Pontosan mit mondtál neki? Meg, hogy? Élőben, telón, msn-en?

Link to comment
Share on other sites

Élőben. Elszállt az agyam, mert valamit elkértem tőle és bunkó módon válaszolt. Le........:( Már nagyon bánom. De mielőtt szakítottunk, akkor is ilyen volt, mindig kérdeztem, hogy mi a baj és azt mondta, hogy semmi. Pedig éreztem, hogy van valami :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nos nehéz helyzet. A bunkó válasz: ha nagyon jó esetet vesszünk valami baja volt, mikulásolt vagy csak rossz kedve volt esetleg, rossz napja. A másik esetben szándékosan volt ilyen. :( Az gondolom, hogy bánod. De ha felkapod a vizet nem szabad rögtön elküldeni melegebb éghajlatra vagy elhordani mindennek. Próbálj legközelebb kontrollt tartani. A "semmi" szó pedíg roppant mód ismerős, mi baj? -semmi, óó de mi a baj? -mondtam, hogy nincs semmi nem érted. Ilyenkor nem igazán lehet mit tenni vagy elmondja vagy nem. Jobb esetben elmondja, mert megbízik benned rossz esetben a barátnőinek vagy senkinek. Vagy épp azért nem mondja el, hogy mi a baj, mert veled volt baja. Meddig jártál a barátnőddel? Meg milyen gyakran találkoztatok? Nem igazán tudom, hogy mi is volt veletek, ha már leírtad szívesen elolvasnám. És hátha tud(ok) vagy tudunk megoldást.

Link to comment
Share on other sites

3 hónapig, de az utolsó 2 héten, mintha nem is Ő lett volna. Az előtt szinte minden nap találkoztunk, az utolsó 2-3 hétben pedig egyszer sem. Nagyon jól éreztük magunkat, stb :( Ezért fáj ennyire. Igazából szerintem én volt a hibás, mert elég féltékeny típus vagyok. Tényleg nincs barátság, szerelem után :( Pedig már kb 4 éve nagyon jó barátok vagyunk.

A bunkó válasz magában nem is húzott volna fel ennyire, de az, hogy rá 1 percre már pasizik <_< Gondolom másoknak is eldurrant volna az agya.

Link to comment
Share on other sites

Vagy már egyszerűen nem érdekelted és szakítani akart csak nem tudta, hogy mondja el. Ezért viselkedett így, és ezért pasizott rögtön.. :( Szerintem nem csalt meg csak nem szeretett igazán, nem érezte ugyan azt amit te és szakítani akart.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Syasztok!

A nyitótörténet ismerős nekem is.Hasonlót éltem át.Nálunk sajna a féltékenység is közre játszott.Elmesélem ha nem gond.

Alap info az hogy két és fél évig voltunk eggyütt a lánnyal.A szex és minden egyébb isteni volt.Tudni kell hogy a szülei nem is ismertek mert nem fogadtak volna el, mert rocker vok.(igen teljes idő alatt nem találkoztam és nem is tudtak rólam a szűlők)

Nos a történet a következő:A baráti kör (kb:70 fő) fele lány és rám volt bukva egy része.Barátnőm hisztizett is érte de én megnyugtattam hogy őt szeretem.A nyáron sikeresen elintéztem hogy eljőhessen velem egy hétre egy táborba, de ott volt egy olyan lány aki egy évvel korábban ismertem meg és féltékeny volt rá.Nos egy hét csak mi keten.Az első három nap maga volt a tökély.Aztá negyedik nap délelött tettük a dolgunkat és terveztük a délutánt.Ez be is jött.Állatkertbe vittem.Aztán visszaértünk a táborhelyre és elvittem az ELSŐ randinkra két és fél év alatt elösször.Az is jó volt de a témát a féltékenysége felé sodorta.Azt mondta hogy ha felmegyek a lányhoz kártyázni akkor ő mással elszik este.Mondtam neki hogy jó,felmegyek játszani.Erre reggel reggeli után ülök a szabadtéri dohányzoban és ott jön.Kézenfogva a pofámba röhögve egy fiúval.Nos a maradék három napot vele töltötte és szakítottunk.

Ezekután én voltam a híbás a kártyázás miatt.Jó mi?

Tudni kell hogy a csaj 2X is megcsalt a volt pasijával és hogy velem vesztette el a szűzességét.Ti mit tennétek.Köszi a válaszokat.

bocsi a sok irásért de megéri sztem!

Link to comment
Share on other sites

Abszolút ürügy!

Ez a féltékenység dolog a valóságban nem így működik. Ez a csaj nem volt féltékeny, egyszerűen talált egy indokot arra, hogy kitegye a szűröd. Szerintem csak arra várt, hogy tegyél valami olyat, ami indokot ad neki arra, hogy rád foghassa, miattad történt a szakítás.

 

Normálisan ez talán úgy működne, hogy ha a párom azt mondja féltékeny, leülök vele megbeszélni, mi zavarja. És ha nagyon nem szeretné, hogy valakivel találkozzak, akkor NEM teszem.

De azt akkor sem tudom megemészteni, hogy emiatt mert te elmentél valahova, összebújik másik. A normálsi reakció az, hogy hisztizik, ébren vár rád egész éjjel, ha kell 10 percenként smst ír, vagy felhív.

 

Szerintem ő nem csak 2x csalt meg téged, max annyiról tudsz.

 

Amúgy megjegyezném, ennyi idő után már illene a szülőknek ismerni, kit izgat h nem fogadnak el?

Nem lehetsz túl idős ha emiatt nem álltál eléjük.

- A szülőknek nem elfogadni kell téged, hanem felfogni h veled jár a lányuk.

- Na majd ha lesz vőlegénye, férje a csajnak, azt el kellene fogadniuk, de őt sem kötelező.

- És nem attól leszel rocker, hogy bakancsot húzol, meg fekete cuccot, meg szakállt növesztesz, és vagy marha hosszú a hajd, vagy nincs is.

Sőt, ha az elején bemutatkozol a szüleinek, mondjuk odajárhattál volna heti rendszerességgel, akkor még azt is kibírtad volna, hogy picit máshogy öltözz, ha annyira látszik az öltözékeden az izlésed.

 

Amúgy megjegyzem, hogy vannak a rockereknél sokkal rosszabbak is... :D Csak azok a fiúk lánynak néznek ki, kb. 25 kg-t nyomnak, rózsaszív izompólót hordanak, és úgy érzik nyakukba szakad a világ összes problémája. Na nekik nem kéne bemutatkozni sehol. :)

Link to comment
Share on other sites

20 éves vagyok és ugymond születésem óta rocker vagyok szal én tudom mi a rock és hogy honnan indult el.De ebbe ne itt menjünk bele.Köcce a hozzászolásokat.Mindenkinek ua. volt a véleménye mint nektek szal ez van.De azóta úgy ahogy beszélgetünk msn en.De mindig hántorgatja de közben bizonygatja hogy én voltam a Rómeója.Hát szar ügy az biztos.:(

Link to comment
Share on other sites

A Bucmac megválaszolta a kérdést...még annyit fűznék ehhez, hozzá, hogy ezzel a csaj nem kicsit minősítette le magát. Megcsalt 2xer na én spec ezt sem díjaznám neki nem, hogy többet. Jártatok 2 és fél évet és nem derült ki a szüleinek, hogy vagy. Nem tudtak volna elfogadni? Hülyeség...a válasz ennél sokkal egyszerűbb a csaj szégyellt, illetve lusta volt. Most gondolj bele, jársz egy csajjal...be kell mutatni a szüleinek, a szülei nem engedik discoba, mert vagy neki. Esetleg tanuljon jobban...tehát macera. Így mennyivel könnyebb volt neki. Aztán elmentek a táborba minden szép jó, gondolod te...de aztán amikor a csajszi látott egy másik pasit, hm..gondolt egyet, miért ne alapon. Kitalálta ezt a szánalmas kifogást. Ami mit ne mondjak, tényleg nagyon szánalmas, gyerekes volt. Igazán lehetett volna valami kreativitása a csajnak. Aztán elmegy megdugatja mással magát.

Nem tudom te erre mit cselekedtél...de az lett volna az értelmes, ha a kártyás csajjal össze jössz rögtön. A barátnődnek fenn akadt volna a szeme. Ahogy ismerem magam...és láttam volna a csajt meg a srácot nagy vigyorogva első dühömben. A srácnak bevertem volna a képét, mert egy ilyen tróger...a csajt...hát..nem is tudom..az egyik haverom ilyen esetben ezt csinálta: "szembe köptem..oszt' mensz a ..........!".

 

És az egyáltalán nem baj, hogy írsz..és sokat.

Azt kifejthetnéd, h te arra mit reagáltál amikor megláttad a barátnőd a sráccal.

 

De azóta úgy ahogy beszélgetünk msn en.De mindig hántorgatja de közben bizonygatja hogy én voltam a Rómeója.Hát szar ügy az biztos. :(

 

Persze, persze...hihető amúgy. Az ilyenre csajra mondják, hogy ....... fűvel fával csak téged néz bokornak. Nem foglalkozz vele. Az ilyennel nem érdemes. Mert ha ezt így megcsinálta veled akkor máskor is megcsinálná. Így bátran kijelenthető, hogy te voltál a Rómeója aki foglalkozott vele, aki szerette..csak közben ő meg egy céda. ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Hát elég poénosra sikeredett a visszavágás sztem.A lényeg hogy kissé ittassan beállitottak folyosó ügyeletre záróbuli után.Hogy vigyázzak senki se mászkáljon át a szobákba.Kecskére káposztát!Na szal ittasan és kedves barátnőmmel(a kártyással aki mostantól legyen Judit) iszogattunk és kitaláltuk h itt az ideje a szívatásnak.

Nosza elő a fogkrém meg a tusfürdő és akcióra fel.Sötét volt a srác szobájában és hát bementem.Rányomtam a fogkrémem és a tusfürdőm.Hátulról egy női han szól:

-Ti meg mit csináltok?-

Válasz:

- Majd reggel meglátod.-

Erre fogtam magam és kimentem nem is néztem meg ki volt a hang tulaja és elmentem mellette.Kiértem az ajtón és erre háturól belémkaról vki.Nos a volt barátnőm volt az.Le lettem ......... hogy miért kellett ezt csinálni?meg hogy lehetek ekkorra nagy .............Ott folyoson mindenki elött mert addigra a környező szobalakók kijöttek és velem eggyütt röhögtek.XDMég másnap hazamenet a buszon folytatta ezt kb 1 és 1/2 órán keresztül aztán elváltak utjaink.

Ennyi is és ha még érdekel vmi nyugodtan leirom.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hááát...

 

Elvette a nődet, megfektette, te erre úgy visszavágtál, hogy összemaszáltad, ami miatt pár percig nevettek rajta.

Csodálom ha ki tudja heverni... Lezuhanyozik, aztán lassan el van felejtve a dolog. De te 30 év múlva is emlékezhetsz arra, hogy mit művelt veled a csaj, míg amit csináltál, talán már fél év múlva sem fog senki...

 

Inkább gyerekes amit csináltál, mintsem poénos. Az ilyesmi nem 20 éveshez méltó "izé".

Link to comment
Share on other sites

Tudom hidd el de a lényeg hogy a mai napig emlegeti a lány is és én is.Nekünk a mai napig vicces.És nem mondtam hogy nem vok gyerekes.Számomra happy az élet.Minden vidámságon alapszik.

Kivéve ez a párkapcsolatom:(

Na de sebaj majd csak lesz valahogy nemigaz?

Link to comment
Share on other sites

Hát ha megagyalod az más... :)

Az se korrektebb, de mégis máshogy hangzik, minthogy összekentem fogkrémmel... :D

 

Azért megjegyzem, eszembe sem jutott volna ilyen "trauma" után egy ilyen "bosszú". :D

 

A párakpcsolatod is alakulhat még jól, 20 éves vagy, lehet hnap szembejön veled egy lány, aztán... kikerül... :D

Szóval lehet, holnap jön veled szembe az a lány, akivel az elkövetkezendő 2 és fél, netán több évet töltöd. :)

 

Csak pozitívan, és mindig legyen nálad fogkrém meg tusfürdő. :)

Link to comment
Share on other sites

hát nem is tudom.. mind arról beszéltek, hogy a másik sráccal mit tettetek volna, illetve, hogy mit tettél... de már bocs, szerintem nem épp az Ő hibája csak ez az egész.... inkább tehet róla a csaj.. hiszen az is lehet azt mondta a srácnak, hogy nem is Vagy már képben... szóval itt inkább az érdemelne szót, hogy mekkora gerinctelenség, amit a csaj csinált, minthogy a 3. felet (aki lehet nem is vétkes) hogyan kellett volna "lerendezni"...

de ez csak az én véleményem :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Csak részben van nála a pont.

 

bucmac-nak és bámbácskának is igaza van.

A srác gerinctelen volt, mert megh..ta a csajt.

A csaj gerinctelen volt, mert hagyta magát.

Én inkább a csajt ítélem el. Mert ilyen szemét módon elbánt veled. Aztán még persze neki áll feljebb,meg jön a sablon szöveg, hogy te vagy még mindig a Rómeója. Hát ezt elszúrta. És amikor ezt magyarázná nekem akkor elküldeném ahhoz aki, miatt eldobott. Szóval..ha velem ezt csinálná egy csaj akkor...nem igazán állnék vele szóba. Épp köszönnék neki, meg válaszolgatnék neki, mert meg követeli az illem, de tudom, hogy milyen és úgy állnék hozzá.

Nos a srácon vett buszú...szerintem se valami vicces..a tusfürdőt a torkán dugtam volna le. De legalábbis lett volna egy két keresetlen szavam hozzá.

Link to comment
Share on other sites

miért a srác tuti tudott róla, hogy a csaj kapcsolatban van... (lehet csak átszaladtam rajta, de nem tűnt fel, hogy ez említve lett volna...) mert ha ez így van.. ok, persze abban az esetben, ha a 3 fél is tudott arról, hogy ez egy 2,5 éves kapcsolat akkor teljesen jogos, de ha fogalma sem volt róla? mert úgy látom ezt a szempontot senki sem nézi... azt hiszem :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Hát ha akarod nézzük a srác szempontját. Együtt mentek a táborba. Nos én voltam anno..táborban..dúrván egy hét alatt mindenkit tudsz, hogy hová tartozik stb. Az első két nap alatt láttam az emberek nagy részét. 4.nap történt ez az eset tehát 4napig együtt voltak sülve főve..együtt mentek mindenhova. Így szinte biztosra merem állítani, hogy a srác látta őket együtt. De lehet, hogy nem..ki tudja. Bár akkor a csaj miért ment ő hozzá. Szóval szerintem ez elég egyértelmű, hogy látásból ismerték egymást. Találkoztak, ha elkezdesz beszélgetni egy lánnyal van úgy, hogy nem kérdezed meg, hogy van e pasija. De az esetek többségében..ilyen olyan formában csak rá kérdezünk. Ha meg látta őket együtt, akkor meg főleg. Ha a csaj elő adta a nagy halál jelenetet, hogy "most az ő pasija milyen egy szemét meg hasonlók és mit tesz vele". Akkor a srácnak nem így kellett volna vigasztalni. Bár nem hinném, hogy elmesélte inkább csak rá mászott. Hm..ez sem mentő körülmény. Nem kell az első jött mentet meghúzni.

Szóval a srác minden szempontból sáros. A csajról nem is beszélve...

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ne foglalkozz többet a csajjal, nem érdemes... hárítsd a közeledéseit, ha tudod kerüld el egy darabig, vagy nézd levegőnek. Nehogy már azt higgye, hogy megteheti ezt Veled, és csak azért mert azt állítja Te vagy a "Rómeója" szaladhat is vissza Hozzád mikor épp üres az ágya... Többször megcsalt, és volt hogy a szemed láttára volt másik pasi mellett.. Ha eddig ezt tette, gondolj bele mi lenne ha visszaengednéd a közeledbe.. azt hihetné bármikor, bármit megtehet, és persze a nyakadba kenheti, hogy ez is a Te hibád, ilyen meg olyan indokkal, mint ahogy ezt most is próbálja.. az hogy felmentél kártyázni csak egy jó ürügy volt Neki, hogy rámászhasson valaki másra.. hiszen fájdalmat akart okozni.. szerintem, ha nem szeretnéd, hogy továbbra is ez legyen akkor nem érdemes Vele foglakoznod.. vannak rendes lányok is akik kiállnak melletted a szüleik előtt is, és nem évek múltán, vagy akkor sem… hanem az első perctől...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...