Jump to content
PirateClub.hu

Fordítót keresünk!


phz
 Share

Recommended Posts

a lényegét értem, vmi ojanon problémázik, h mér raktak ki vmi kancsót napiszarra, de nem tudom 100%-osan elolvasni....

 

egyébként meg annyira idegesít, h mér kell így írni. az egy dolog, h egy emo, scene, vagy valami ijesmi korcs, és így beszél, de mér kell így is írni.

 

EnNéLmÁrCsAkAzIdEgEsÍtJoBbAnAmIkOrÍgYíRnAk...... :angry:

Link to comment
Share on other sites

Az ilyen esetekben kéne megnyitni a koncentrációs táborok kapuját. Ezek már veszélyesebbek mint a kolera vagy a pestis! Ha teljesen elterjed a világon akkor a végén egy akkora tömegöngyilkosság fog bekövetkezni amibe mindenki belehal. Ez a terroristák kánaánja. Lehet, hogy most már a terroristák felének ilyen fekete "kinyírtam ez egyik szememet a másikkal meg nem látok" haja van.

Link to comment
Share on other sites

Elég érdekes... plázacica szindraoma. Az még 1 dolog, hogy így ir meg beszél... de rengetek benne a helyesírási hiba is (mármint csak az van benne :D de valamelyiknek nem csak az a hibája hogy sz helyett c van -.-). Az ilyeneknek nincs szülei? ha nekem lenne gyerekem és így beszélne tuti nyakon vágnám...

Link to comment
Share on other sites

hát mondjuk minimum Trilon, igazad van :D saller az repülne. Áh ez undorító :D se írni nem tudnak se semmit. a 14-15 éves korosztály (sajnos az idősebbek is ) ezt csinálják. egyszerűen nem tudnak magyarul :blink: elég gáz a dolog, de ezek a magyarok, ien divathajcsárok, és ha ez a divat ezt csinálják :D beteg dolog :D hugom is így ír sokszor, de én leszoktam szólni érte :P:D

Link to comment
Share on other sites

Hali.

Én Egészségügyi iskolába járok, ahol ugyebár a tanulók nagy része lány. Természetesen ezeknek a 99 százaléka 24 órán keresztül vagy a plázában van, vagy msn-en lóg. Meg is lehet nézni az irodalom és nyelvtan jegyeiket. A tudásuk egyenlő a nullával. Aki nekem így kezd el írni msn-en mint a fentebbi kislány azt reflex szerűen tiltom. Baromi idesegítő tud lenni, hogy így ír mert GYORSABB. Jah, amúgy tényleg gyorsabb. Egyetlen karakterrel kevesebbet kell leütni a billentyűzeten. Ezért persze a másik félnek szopnia kell a dekódolással. Egyszer írnom kéne rá msn scriptet, hogy az előre definiált szavakat 'kijavítsa'.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...