Jump to content
PirateClub.hu

Tetszik egy lány de alacsonyabb vagy nála!


kakilakikaki
 Share

Recommended Posts

figyelj jol rám amit mondok: én sem vagyok valami magass 162cm és nekem is bejönnek a 182 cm-es lányokl és az még nem azt jelenti hogy te nem álmodozhatsz róla hanem fogadd meg a tanácsomat.

vegyél olyan sarok emelőt ami tényleg magassá tesz én is iet használtam mikor ilyen idős voltam mint te.

aztán próbáld meg valahogy ki szakítani abból a környezetből amibe bele szokott ilyenek és próbáld fel hívni magadra a figyelmet nála. és ha már megbarátkoztatok akkor kérdezmeg hogy esetleg lehetne arrol szó hogy járjatok ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Addig ok hogy barátkoznak meg minden de ha megvan akkor letámadni azzal hogy járjatok-e??Kicsi gyors nem??Ismerkedjetek egymással,kinek mi teccik ienek és elöbb vagy utobb meglessz a connection :D

 

a kocka formád..aszongya "connection" xd

kül én is veled 1 idős vagyok csak én 8. évfolyamot erősítem/gyengítem ^^

 

hát nekem is mindenki mondogatja h ráérsz még csajozással meg minden ilyen, de szarj a fejükre... ha úgy érzed h kis csírájában is van esély h érez vmit irántad akkor neked kell lépni..Hiszen te vagy a kan :D Értem én h van barátja de ha vmi lúzer akkor ugyis otthagyja előbb utóbb a csaj.. Mikor csajjal beszélsz akkor ne említsd barátját...Persze a csajhoz ne remegő lábbal menj oda, légy határozott, rámenős de ne nyomulj... Jó-jó énis a hatalmas tapasztalataimmal beszélek de eddig én csajozásból ennyit szűrtem le..

Sok szerencsét ^^

 

bye-bye-bye

Link to comment
Share on other sites

Tesó jól beszélt :D

A lényeg, hogy ne izgulj, és kezeld a helyzetet a lehető legnagyobb rutinnal (ha ez nincs meg az se baj, előbb utóbb csak meglesz :lol: )

Ez nem olyan nagyon komoly dolog.. lévén hogy hetedikes vagy (azaz elég fiatal) ezek az érzelmek nem tartanak olyan nagyon sokáig, itt még ha ismétlem 'HA' a legrosszabb esetben a csaj tegyük fel, olyan (bocs de most kicsit érzéketlen leszek) tahó p....... ...... .......... .... ....... meg minden hogy csak az érdekli milyen magas vagy, még mindig viszonylag hamar túl tudod magad tenni a dolgon...

 

De ez legyen az utolsó alternetíva! Először közeledj egy kicsit lassan, aztán fokozatosan gyorsíthatsz, (azért ne vidd túlzásba) aztán jön aminek jönnie kell.

 

Ja igen. Amíg van barátja azért maradjon a lassú tempó, mert ha a srác még nem bunyózott senkivel, ne akard hoy te legyél az első (bár a csaj lehet hogy elkezdene pátyolgati, de az meg em egy jó érzés, ha csak szánalomból akarnak szeretni..... :huh: ) hol is tartottam? Ja igen. A lényeg az, hogy tényleg ne gyorsítsd fel a tempót, mert abból két kellemetlen dolog is kialakulhat:

1: a csaj dobja a barátját miattad, és az arc megorrol rád

2: ha félreérti a dolgot, csak barátnak tekint majd, és a legtöbb csaj, ha már barátként ismert meg, nem tud rád pasiként gondolni ( Negatív tapasztalatok <_< )

Ezeket mindenképpen kerüld el!

Tehát egy kicsit tartsd a lassú tempót, még van kb. 1,8 éved, hogy összehozz valamit a csajjal, tehát csak t-ü-r-e-l-e-m.

Hidd el ha szereted a csajt, akkor megéri várni. ;)

Link to comment
Share on other sites

aztán próbáld meg valahogy ki szakítani abból a környezetből amibe bele szokott

biztos baromira értékelné a csaj, hogy elszakítják az eddig megszokott életétől és a barátaitól...én mikor volt csajommal együtt voltam és még nagyon szerelmesek voltunk, akkor se jutott eszembe, hogy a barátaimról lemondjak!

 

és én még mindig azt mondom, hogy hova kell így sietni? 13 évesen ha ennyire csajozni akar valaki, mert szerelmes, az nem normális...szinte kizárt, hogy egy rendes kapcsolat alakuljon ki, mert ennyi idősen az ember egyszerűen nem érett eléggé szellemileg rá (tisztelet a minimális kivételnek ugye)

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nem olvastam el minden hsz-t, de gondoltam a véleményem itt most megosztom a témával kapcsolatban!

 

A magasság nehogy má' gátat szabjon! :o Jó, én könnyebben beszélek, nálam magasabb lánnyal még nem találkoztam! :D Max egy-kettőt ha láttam. :blush: De akkor is, nem kell kisebbségi érzésnek lennie senkinek, ha a lány magasabb nála! ;) Vagy keress olyat, aki egymagas veled, esetleg alacsonyabb! :happy:

Link to comment
Share on other sites

hát barátocskám ha te vagy a főgonosz mindenért és tényleg olyan a helyzet amit leírtál akkor van 1 rossz hírem.. : sztem megtutta h bejön neked és látja milyen beszari vagy h nem mondtad meg neki a dolgot.. ebből max olyan lesz h szó nélkül bármit kér megcsined :D meg ne kövezzetek, de én is így jártam :D bár cseppet se bánom mert az a csaj baszott flúgos :D

Fel a fejjel keress másikat és télleg szard le a mostanit :D

Link to comment
Share on other sites

nah szal igen tudja hogy bejön nekem de tőlem mert én mondtam neki semmik értelmes nincs a titkolózásba szerintem jobb nyiltann és nem vok beszari egyáltalán mert mondjuk ha teccik a csaj megmondom neki és kész meg ismétlem az elöző akárhányadik hozzábeszídemxD9éve ismerem szal nincs túl sok akadály legjobb barátnőm jah am tom elég gyerekes voltam az elöbbb csak elkapott a víz mert megin hülyülünk megsértődik azt akkor mindenért én vagyo k a rossz de mondom félre rakom a szerelmem iránta és akoo csak barátnak hagyom talán így elhül valamilyen szinten amit érzek és az nem ártana mert én+ő az lehetetlen am már jártasm vele csak hülye voltam mert szakítottam vele mert egyszerüenn leszart:lol: :D

 

Link to comment
Share on other sites

Amikor nem néz oda rúgd ki a lábait :) Hátha nem veszi észre. Komolyra fordítva a szót ha téged nem zavar sz*rd le más mit mond. HA szerelmes vagy és ő is beléd akkor nem fogja érdekelni. Kérdés, hogy miért tetszik? Csak mert szép szőke haja van és jól mutatna néhány hétig melletted, vagy mert hiányzik és vágysz is rá. HA ő is így érez akkor nem számít a többi :).

 

Arról meg, hogy pasija van: Ha tetszel neki lényedben akkor vágyni fog rád. Elkezd gondolkodni rajtad, mígnem össze nem jöttök. Viszont én pasis csajokra nem szoktam hajtani, szal... Pont ezért, mert ha adott csajnak bejövök akkor úgyis lépni fog.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Szerintem amúgy nem akadály, ha a csaj valamivel magasabb... mostani barátnőm is pár centivel nagyobb, de őt nem igazán hatja meg a dolog.. ha a csajt nem zavarja, akkor no para! És még úgyis nőni fogsz! Ja amúgymeg ha jól sejtem lassan ballagás, meg egyebek.. hosszú életű dolog nem lenne belőle. Aztán új suli új környezet tele csajokkal, az áltsulis lelki traumákat meg szépen elfelejted :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Egy tipp. Ha kisebb vagy a neked tetsző lánynál, mondd neki azt, hogy "tudod, a jóból mindig kicsit adnak"! Mosoly garantált. ;) De persze lehet azt is mondani, hogy kisember nagy bottal jár...vagy azt, hogy jó kicsi vagyok, de nyalok olyat, mint egy jegesmedve! :D Persze vérmérséklet kérdése is ki melyiket válassza! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...