Jump to content
PirateClub.hu

Vasember 2


Grounder
 Share

Recommended Posts

Még több szuperhős a Vasember 2-ben

 

A hírek szerint a Vasember folytatásában újabb ismert képregényfigurák bukkannak fel. Vörös Dinamó és Sólyomszem mellett a Fekete Özvegy is megpróbál keresztbe tenni hősünknek.

 

 

 

Legalábbis egy, a neten felbukkant szereplőválogatás alapján a megszállott rajongók rögtön eme három karaktert ismerték fel a szövegben.

 

A férfi szereplő a 30-as éveiben jár, kelet-európai, briliáns elme és határozott. Azért esett Sólyomszemre a választás, mert az először még gonoszként felbukkant íjas hőst Vasember állította át a jók oldalára és lett tagja a Bosszú angyalainak. A női karakterre két jelölt is van. 20-as éveiben jár, csodaszép, folyékonyan beszél több nyelven is és mestere a közelharcnak. Ez lehet a Fekete Özvegy és Álarc Úrnő is. Előbbire nagyobb az esély, hiszen ő szintén tagja lett a Bosszú angyalainak.

 

A "zúzógép" orosz, 20-as éveinek végén jár, legalább 190 centi, bevállalja a kaszkadőrmutatványokat is és rendesen ki van gyúrva. A rajongók szerint a leírás egy az egyben illik Vörös Dinamóra, akivel Vasember szintén összecsapott. Ami azonban biztos, hogy Robert Downey Jr. újra magára ölti a milliárdos Tony Stark alakját, míg "helyettesét" lecserélték és így Don Cheadle bújhat majd egyszer a szuperruhába.

 

Forrás : SG

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

már jólene ha nyomnák a második részt szerintem is bene lessz HULK vagy a HULK harmadik részébe lessz bene vasember a kettő közül valamék mert a HULK második részének a végén bene volt Tony Stark remélem jol irtam le a nevét mind a két film rohat jó szerintem már várom a folytatásokat ha tudjátok mihamarab tegyétek fel őket köszi

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
És íme vasember ellenfele:
whiplashposzter.jpg
A Vasember 2-ben Tony Starknak Whiplash-sel fog meggyűlni a baja, a figurát Mickey Rourke fogja alakítani. A képregényben Justin Hammer segítségével hozza össze a golyóálló ruházatát, amihez még titánium ostor is társul, de ezen kívül egyéb fegyvereket is cipel magával. A poszteren látható felszerelése nekem elég hiányosnak tűnik, lehet, hogy csak ezzel kezdi, később pedig tökéletesíteni fogja.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Újabb érdekesség: :)

 

Stark a Vasember 2-ben táskában cipeli páncélját

 

A képregényekben Tony Stark legtöbbször egy aktatáskával járt-kelt, de nem fontos iratok vagy dokumentumok voltak benne, hanem abban volt a páncél, ha baj volt, akkor magára öltötte és ennek segítségével megoldotta a problémát. Az előzetesben láthatjuk, ahogy Whiplash egy csapással kettészelte versenyautóját, majd Stark az aszfalton pislogott néhányat, felmerült a kérdés, hogyan kecmereg ki ebből a milliárdos playboy. Megint volt egy olyan jóember, aki a trailert áttanulmányozva kiemelte azt a két részt, ahol a táska is feltűnik, sőt a játékfigura kezében is ott van.

TASKA.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Itt a Vasember 2 magyar plakátja


Már csak másfél hónap és láthatjuk Vasember legújabb kalandjait. A várakozást megkönnyítendő pedig addig is legeltethetjük szemeinket a film magyar plakátján.

Aki nem jár túl gyakran moziba, az is szemügyre veheti a Vasember 2 magyar nyelvű, ún. teaser plakátját, melyet nemsokára a végleges is követni fog. A filmet egyébként itthon április 29-án mutatja be a UIP Dunafilm, nyolc nappal az amerikai, május hetedikére tervezett premier előtt.

A jelenleg talán legtrendibb, Robert Downey Jr. alakította szuperhős kalandjainak második része minden bizonnyal hatalmas amerikai és nemzetközi siker lesz, kérdés, hogy nálunk nőni fog-e az első rész kapcsán tapasztalat, közel sem nagy érdeklődés. Míg Amerikában a Vasember 318 millió, a világ többi részén pedig 266 millió dollár bevételt hozott, addig idehaza szerzett alig 700 ezer dollár nem számít különösebben jó eredménynek egy efféle szuperprodukciótól. (Ezzel nálunk a Vasember 2008 húsz legsikeresebb filmje közé sem jutott be, pedig a 20. helyezett Wanted is képregény-adaptáció volt.)


Forrás: SG
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én is / mi is gondolkoztunk hogy megnézzük moziban, de egy ismerősöm nagyon lehúzta... azt mondta hogy a szinkron borzasztó sz*r lett és a történet sem volt olyan jó mint az első. Hozzáteszem hogy ezt egy kedves lány ismerősöm mondta, de én nem hiszek olyannak aki ******************* :D :D

 

Szóval várom a vélemények aki látta, hogy érdemes-e egy mozira beruházni, vagy várjam meg amíg egy nézhető verzióban kijön?! :)

Link to comment
Share on other sites

Nem kell kitalálni, van. Mandarin. Szerintem ő lesz a 3. részben.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...