Jump to content
PirateClub.hu

Peugeot 4007


Daniels
 Share

Recommended Posts

Peugeot 4007

 

2007_peugeot_4007_5.jpg

Peugeot%204007.jpg

2007_Peugeot%204007_02.jpg

 

Én véleményem, két db teszt elolvasása után: Az eleje tényleg gyönyörű! :) a műszerfal sallangmentes, fekete szürke, nem ezt szoktuk meg, de valóban szép családi autó!Viszont hogy a büdös francba lehet az, hogy hátul kilóg a kipufogó meg a pótkerék?? :huh: hogy lehet az hogy a hátsó ajtókeret alján olyan sarok van, hogy elég egy rossz mozdulat és levágja az egész lábad... 7 milláért nem ezt várjuk.egyetlen egy darab motorral rendelhető, ez természetesen HDi...

hátsó lámpáknak enyhén mitsubishi beütése van...

 

össz vissz egy mondat az autóra: ,,A pólóm hátuljára az van írva, hogy BALEK! Csak tudnám miért került ez 37 ezer forintba!"

Link to comment
Share on other sites

Jézusom, hogy lehettek Ti ennyire sötétek? Nem tudtok olvasni? "hátsó lámpáknak enyhén mitsubishi beütése van..." meg "Mellesleg 1 az 1ben outlander koppintás."

 

Kérlek szépen azért van a lámpának Mutsu beütése, meg azért Outlander koppintás, mert ez a Peugeot egyaz egyben Mitsubishi Outlander! Ugyanez vonatkozik a Citröen C-Crosser-re is. Szal a PSA a Mitsubushi segítségét kérte arra, hogy legyen nekik is terepes autójuk. Tehát ezért egyforam ez a 3 autó, az elejét leszámítva. Amúgy azért is ilyen fekete, meg sallangmentes a műszerfal, mert azt a Mitsubishiből vették át.

És sztem tök hülyeség lenne benzines motorral árulni, ezért is lehet csak HDi-vel kapni.

 

PEUGEOT foreva!

Link to comment
Share on other sites

Nah akkor elmagyarázom értelmesen, és indulatok nélkül!

 

Szóval, a PSA (Peugeot-Citröen) is beakart szállni a SUV kategóriába, hogy nekik is legyen egy ilyen trendi szabadidős autójuk. Csakhogy, eddig ilyen típusú autójuk még soha az életbe nem volt, tehát semmilyen tapasztalatuk nem volt ilyen autó készítésében. És ekkor jött képbe a Mitsubishi. Egyértlemű volt a Mitsu, mert ez a márka rendelkezik a legnagyobb terepes múlttal. Éppen kapóra jött, hiszen ekkortájt dobták piacra a Mitsubishi Outlander legújabb generációját. Mitöbb, ez pont olyan kategoriáú autó, amit a PSA is akart csinálni. Tehát a Peugeot 4007, a Citröen C-Crosser és a Mitsubishi Outlander ugyanaz az autó, csakmindhárom más jelvénnyel. A Mitsubishi adta a PSA-nak a technikai alapokat, a kasztnit, belsőt. De vannak különbségek a 3 autó között, de nem nagyok. Tehát a technikai alapok Mitsubishi. De a PSA áthangolta a futóművet európaivá, új fékrendszert tettek be, más gumikat húznak a kerekekre. A belsőben mások az ajtókárpitok, és az ülléshuzatok is mások, európai lett. De ezeket leszámítva, ja meg az emblémákat a kormányon, minden megegyezik.

És most jöjjenek a különbségek (nagyon kevés van): mindhárom autó eleje más. A PSA autók eleje illeszkedik a márkaarculatba. Bár olvastam egy tesztet a C-Crosseről, és azt írták, hogy kicsit kilóg a többi Citröen közül. Sztem ugyanez igaz a Peugeotra. Oldalról csak a felnikről lehet megkülönböztetni a 3 autót. Hátulról meg csak a márka emblémákról lehet megkülönböztetni őket.

Misem bizonyítja jobban, hogy ezek a francia autók japánok, hogy a Peugeot-ot is, meg a Citröen-t is Japánban gyártják. Erre a PSA létezése óta nem volt alkalom, hogy Japánba gyártsák vmelyik típusukat.

Én nem tekintem ezt a Peugeot-ot Peugeot-nak, mert ez egy Mitsubishi. Még akkor is, ha próbálták, földobni francia hangulattal. Tehát ezt az autót, nem a Peugeot tervezte, hanem a Mitsubishi. Csak néhány helyen, itt-ott változtattak, cseréltek ki. A PSA-nak csak a motor a saját fejlesztése. Jah meg a fék. A többi mind japán termék: futómű, váltó, belső, részben a design.

Ha egy kicsit is tájékozottak lennétek az autó-világban, akkor tudhattaok volna erről a házagságról. Ugyanis a Mitsu Outlander már több mint 1 éve van a piacon, a PSA tesvérmodellek menetpróbája 1 évvel ezelött volt, a Citröen tesztje év elején volt.

De ha nem hiszitek el ezeket amiket mondtam, akkor nézétek meg az Autó-Motor 2008. 18. számát (2008. szept. 3) vagy a 2007. 24. számát (2007. nov. 28.) vagy a 2007. 15. számát (2007. júli. 25.)

De keresek itt a neten cikkeket, teszteket erről a 3 autóról, hogy elhiggyétek.

Teszek be képeket a három autóról.

 

Elölről:

 

Mitsubishi Outlander

 

outlander1.jpg

 

Peugeot 4007

 

peugeot-4007-se-hr-01.jpg

 

Citröen C-Crosser

 

citroen_c_crosser_1_470.jpg

 

Oldalról:

 

Mitsubishi Outlander

 

Mitsubishi-Outlander-Nose-Right-resized.JPG

 

 

Peugeot 4007

 

RevNews880.jpg

 

Citroen C-Crosser

 

ccrosser-page.jpg

 

 

Hátulról

 

Mitsubishi Outlander

 

2008-Mitsubishi-Outlander-ES-11.jpg

 

Peugeot 4007

 

2007_peugeot_4007_1.jpg

 

Citroen C-Crosser

 

2061026.005.1M.jpg

 

 

Belső

 

Mitsubishi Outlander

 

08_Mitsubishi_Outlander_61_(768x576).jpg

 

Peugeot 4007

 

peugeot_1.jpg

 

Citroen C-Crosser

 

citroen-c-crosser-001.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...