Jump to content
PirateClub.hu

Hogyan járjunk gazdag csajjal?


imi4243
 Share

Recommended Posts

sziasztok!

van egy lány aki nekem nagyon tetszik de ő sokkal gazdagabb mint én, és van egy kicsi olyan érzetem hogy ő nem fog leereszkedni az én szintemre. De én nem a pénzéért szeretem, tudom kicsit bonyolúlt tudnátok nekem segíteni? mindenre nyitott vagyok!

Link to comment
Share on other sites

jézusom :D :D :D :D

 

3.14 = pi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

 

amúgy meg ha ilyen érzéseid vannak, az már régen rossz. ha össze is jönne (márpedig miért ne jöhetne), akkor ez a gondolat mérgezni fogja a kapcsolatot, egészen addig, amíg szakítás nem lesz a vége... :unsure: szerintem

Link to comment
Share on other sites

Hány éves? Ha 14 éves guccsiban feszítő, divatpicsa akkor felesleges erőltetni. Nem sértésként írom, de elég sokat tapasztaltam ezen a téren. Ha viszont nem ilyen, akkor meg kit érdekel a pénz? Nem kell egymást eltartanotok, az azért még messze van. Sok mindenhez kell pénz, de a szerelem nem ilyen... persze az ilyen "jól nézel ki, gyerünk moziba" kapcsolatokra ez nem vonatkozik. Bár az nem is szerelem.

 

Szóval nem azért fog megszeretni, mert bmw gurul alattad. Aki ezt keresi a másikban, azt kezelni kéne.

Link to comment
Share on other sites

én csak 1 tárgyal hódítok :D matricák XD (fox, dc, vans, éS etc.) ha ezzeket meglátja 1 csaj is akkor már elakarja venni és akkor meg is adja a löketet a beszélgetésnek, másrészt meg helyesnek fog tartani hogyha adsz neki 1-et már magadtól (de NEM ő hozza fel hogy adjak neki.) szerintem ha van 1 kis manid (max 10 ezer) akkor irány a legközelebbi olyan bolt ahol lehet venni skater cipőket és ott találsz is. (ha nem jönne be az se baj mert jól néz ki alapból is a matrica :D)

Link to comment
Share on other sites

Volt már jóval gazdagabb csajom , na hát vele szerintem jó volt minden ... szóval nem kell ilyen miatt parázni ;)

De ahogy előttem már mondták vannak ellenkező példák is , nem is kevés , szóval szerintem próbálkozz és ha nagyképű és elvárja , hogy mindennel elkényeztesd , akkor , hagyni kell a francba , sok sok lány van rajta kívül ;)

De szerintem próbáld meg , nem vesztesz vele semmit :)

Link to comment
Share on other sites

köszi a hozzászólásokat. amúgy ez a lány olyan érdekes mert nem az a tipikus gazdag csaj mint a többi pl: nem hord minden féle aranyat , meg nincsenek drága kihívó ruhái és pórbál szerény lenni , de viszont még 1 fiú se járt vele pedig már 17 éves. ezt vegyétek légyszi figyelembe jah és rohad okos én pedig csak 1 szakács tanuló vagyok 1 hotelben. jah és 1.ben 1 osztályba jártunk de utánna elkerültem. :wub:

 

ennyi:D

Link to comment
Share on other sites

nem gyerekes :D de az igaz hogy eredeti.

 

témára visszatérve: ha szerény próbál lenni, nem kihívó, nem elkényesztetett akkor csak simán úgy közelítsd meg mint 1 sima lányt.. lehet hogy azt akarja hogy úgy kezeld mint 1 normális lányt nem pedig mint 1 gazdagot.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hallod pajti...ha már a képét is feldobod a fórumba (nem mintha nem ez lenne a legfajább fórum a hálón:)) biztos beleszerettél mint az állat! Namost ne tekintsd ezt se tanácsnak, se lebeszélésnek, csak a magam tapasztalatából mondom, h ha úgy szeretsz bele egy lányba, h igazából nincs köztetek kapcsolat(attól, h a padtársad, még...) az veszett fejsze nyele! Van az, h tetszik valaki és el tudnád vele képzelni a jövőt, de azt csak akkor szabad, ha télleg már-már, vagy totál összejöttetek, különben full elveszi az eszed! Ha úgy állsz hozzá az ismerkedéshez(!), h már előre szerelmes vagy, az tuti bukta...

Link to comment
Share on other sites

Amúgy arcról tök rendben van a csaj. Mármint úgy emberileg. Persze aki ezt egy képről eldönti, az egy varázsló. Még jó, hogy én az vagyok. :D Meg amiket írtál az is nagyon pozitív.

 

Ha biztathatlak ezzel: Hozzám képest minden barátnőm gazdag volt. :P:D A pénz csak egy szaros papírfecni, ne szóljon már bele a szerelmi életedbe. :) Apám mindig azt mondja, hogy pénzt bármikor lehet szerezni. Szeretet nem.

Link to comment
Share on other sites

1, enis szakácstanulo vagyok

2, jartam a fonokom lanyaval.

3, latod nemlehetetelen :D

 

 

Meghalok rajtatok a nevetéstől! (nem a szituáción ;) ) Ez volt a legjobb hsz eddig. :D :D :D Na de komolyra fordítva a szót! ;)

 

A csaj rendben van, ahogy a képet nézem. ;) (feltenni egy fórumra,ha megtudja, nem lesz bukta? :o )

Te meg tedd félre azt, h ő a gazdagabb, a pénz nem minden!!!! ;) (persze ha egy sznob, elvagyokszállva magamtól kiccsaj, akkor szerintem menj)

Érd el, h ne a pénzedért szeressen, legyél vele kedves, beszélgess vele sokat, érezze azt, hogy számíthat rád, hiányolja a beszélgetéseiteket, ha nem vagytok együtt! ;) Reméltem tudtam segíteni, fel a fejjel, a pénz nem minden! ;)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem meg tök átlagos csaj, nem hiszem hogy olyan kitűnő lenne bárki mellől.

Max akkor ezekszerint egy kicsit jobb anyagi helyzetben van mint Te, de ettől még semmi sincs elveszve... Unoka tesómék is elég jól állnak anyagilag ;) és tök átlagos barátja van + ő sem beképzelt meg hasonlók, teljesen normális átlagos csaj.

Szerintem egy embert nem a pénztárcája határozza meg hanem az emberi értékek amik benne rejtőznek ;)

Link to comment
Share on other sites

A pénz sosem boldogít ezt meg kell tanulni...:)

Igazándiból nekem sosincs pénzem illetve ha van az is általában barátnőmre költöm vagy magamra :) de pénz nélkül is boldogok vagyunk :)...

Mondjuk (de ez csak poén nem elítélni érte, mert én nem ilyen vagyok) egy jól betanult "Szíveeem!" mondat és bármi tied lehet :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ha nem "ereszkedik"le hozzád egy sznob 1234va de ha eltaszítod megadtól közeledni fog ez tapasztalat,amúgy meg

he nem "ereszkadik"le hozzád akkor nem is szeretne igazán ha igen akkor úgyis beadja a derekát egyszer

és számomra a pénz nem számít igaz engem mindenki gazdagozik de azért keményenn dolgoztak az őseim meg a nagyőseim szal ...... ha meg fel vág vele mekkora gazdag hagyd a p7684576948-ba

Link to comment
Share on other sites

... A pénz sosem boldogít ezt meg kell tanulni...:) ...

 

"...Gondolkozz, miből vesz az éhes ember kenyeret,

Miből fog majd élni az unokád, a gyereked

Nézz körül, mit adnak ingyen?-SEMMIT,

Akkor ne mondd, hogy a pénz nem minden..."

 

Szabi barátom szövegéből idézve... ez sajnos így van, ma csak a pénz ami számít, de ahogy az előző kommentembe írtam vannak kivételek akik át tudnak látni a pénzen és észre tudják venni az emberi értékeket.

 

Az emberi érzések teljesen függetlenek az anyagi állapottól. Nem az a jó ember akinek van egy csomó pénze és ad kölcsön szívességből egy barátjának, hanem az az igazi ember, aki az utolsó szendvicsét is képes odaadni egy éhező embernek, még akkor is ha tudja hogy egész nap éhezni fog...

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok.

Nekem eddig csak egy barátnőm volt aki anyagilag jobban állt mint én. Eleinte egész jól megvoltunk míg ki nem derült a dolog. Mikor rádöbbent, hogy nem élek 300 milliós villában ahol még a padló is aranyból van lekezelően bánt velem. Meguntam és szakítottam vele. Hát mit mondjak, nem törtem össze a szívét ezzel a dologgal. (Ő sem az enyémet :))

Link to comment
Share on other sites

hmm figyelj akkor lehet vele elkezdeni SZERINTEM ha nem nagyképü arra hogy gazdag.. Pl ahol én lakok ott van a település leggazdagabb csaja és ő az egyik legrendesebb is.. tehát megkell győződni hogy nagyképü e ha nem simán lehettek úgy mint egy veled egy pénztárcájú csajjal.. és én már voltam így és fullra megértettük egymást.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Nekem eddig a barátnőim 90%-a (nem volt sok :)) gazdagabb volt, mint én, én ugyanis az átlag magyar családba tartozok. :) Tökéletesen együtt lehet velük lenni. Persze az egyik magamfajta hungarista, a másik rocker, a harmadik átlag volt (a maradék nem volt gazdagabb), tehát nem pláza3.14csák.

 

Úgyhogy hajrá, először legyetek barátok, szerettesd meg magad ügyesen, tudd meg mit szeret, esetleg barátnőitől is kérhetsz tanácsot. ;)

 

Úgysincs mit veszíteni! Ha megkedvel, akkor egyenes az utad, nemnézi majd, hogy sánta póniló, vagy sárga Combino :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

sztem nem a pénz számít egy szerelemben...

ha nem fog "leereszkedni" akk alapjában véve nem ér a csaj sokat...csak beképzelt...

ha meg már jársz egy ilyen lánnyal, akk sztem vele nemlehet gond, csak max a családjával...de ahoz csak alkalmazkodni kell...ezért ne használd ki a lányt, mert ha úgy fogják észlelni, akk lebeszélik rólad...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

a pénz sok esetben okozhat hiúságot, talán még az ego-t is megnövelheti, és ha tényleg ilyen akkor hanyagold. a kora, ill. érettsége is számít, és az hogy mennyire szocializált. a pénz az csak egy dolog a sok közül ami meghatározhatja az embert. ha téll jó fej, nem beképzelt, etc. akk startolj rá :D aztán meg a jó a jóban hogy apuci vagyonába is bele lehet ülni ami nem mind1 :D

Link to comment
Share on other sites

Hát a szerelemben sztem se fontos a pénz, de azért nem utasítom vissza azt amikor barátom ezzel-azzal meglep, mert azért jól esik... :P

Sokkal fontosabbak számomra azok a kis apróságok,hülyeségek amik csak rólunk szólnak...

De én ugy látom,h a te kapcsolatod eléggé plátói...deh azért sok sikert.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

neked kell látni hogy milyen az a csaj. hogy viszonyul a suliban az emberekhez. gazdag és gazdag között is van különbség. (ismerek egy olyat igaz ő fiú olyan bmw-vel jár arcom leszakad ehhez képest majdnem a legjobb haverom holott igaz nem vagyok szegény de olyanra nekem nem futtja.) előző sulimba pl az egyik csaj szülei igen gazdakok és teljesen normálisan el lehetett vele dumálni.(most egy jóval szegényebb fiúval van együtt) volt egy másik csaj az meg olyan átlagos anyagi háttérrel rendelkezett na az vagy 2 méterrel felettünk járt. szóval ismerd meg próbáld meg ha nem jön össze majd lesz másik...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pénz?? Ugyan már.Bátran állíthatom,hogy a város jó pár "elkényesztetett újgazdag gyerekeivel" járok szórakozni.Gondolok itt a nőgyógyász fiára, az urológus fiára,a suli igazgatójának fiára, a polgár mester fia és lányára . Higgyétek el semmi köze nincs a pénzhez.Megvehetnének kilóra.Mégse rajoskodnak,azzal hogy a bőrük alatt is pénz van! Pedig nem egy buliba elittunk már 10e ftot fejenként.Nem számít a pénz.Arcoskodni azok a gazdagok szoktak akik, ha szegények lennének akkor is játszanák magukat.Aki gazdag csajra figyel fel pl az egyik gyógyszer patikus lányára..A csajszi elvan szállva magától.Tetszik neki a fiú.Megtud alázkodni simán! Emberfüggő minden.Ismerek olyan embert is aki kiöltözik bulikba, haza ér és még egy angol wc-re se telik náluk!Gazdag csaj: Ha tudja ,hogy ki ő valójában nem néz le embereket.Ha elvan kényeztetve minden a kis ánusza alá rakva akkor nemtudomkivagyokéshonnanjöttem stílusban tölti mindennapjait. Én is meglátok, lenézek embereket, de nagyrészt nem azért hogy mennyi pénze van a szüleinek,vagy milyen beosztásban dolgozik egy munkahelyen.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

ra koll maszni..o fizeti a teszkoba a kannasbort :D

amugy en csajom is gazdag,enmeg egy tarisznyaba lako nyomorek vagyok.de tok jo,mer eggyaltalan nem erdekli.

engem jobban zavar,mint ot meg igy masfel ev utan is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...