Jump to content
PirateClub.hu

Huncut élvezetek,fiatal pároknak


zoo008
 Share

Recommended Posts

A címet senki ne értse félre!!A sexel nem rontjuk el a kapcsolatot,HA....

Leírom az én példám:Van egy csaj akot első látás óta szeretek meg ő is engem..Hát minden happy míg az apjáról ki nem derül hogy megragadt a 19.században...Azaz nincs kivillanó cici,se bugyi a barátnőmnek...a sex-re nem tudom mit mondana a father... :).De a lány nagyon szeretem és ő az igazi is asszem...15 éves aki szerintem még kicsi is a sex-hez..szóval az egyenlőre nem lesz..semi olyasmi egyenlőre gondolok pl itt az oral sex-re....Nagyábó enyi

 

De a címhez hűen ugye huncut játékok..azaz olyna pontok ingerlése a testen ami "érzékeny" de kellemes azaz élvezed:

Ez mindenkinek csajnak fiunak:A fül alatt a nyakon van egy a nyak aljáig elhúzódó csík ami egy csontnak nyomva érzékeny nyomás hatására...ha ezt a rész csókolgatod először finoman aztán egyre erősebben,tüzesebben..ezt a partnered élvezni fogja ha jól csinálod.Vigyázni kell vele mert egy idő után fájni is tud,vagy ha épp csikis az a rész akkor felesleges nem fogaj élvezni..De ezek egyéntől függenek..nekem szemény szerint nagyon bejön :)

 

A másik fiuknak szól olyanoknak akik nem csak a szexre hajtanak..hanem szeretik az az előtti dolgokat..vagy épp a barátnője nem enged mást

A téma nem más mint a "cicinyalifali"..mert a csajoknak tetszik ha jól csinálod

A lényeg hogy a csaj legyen ellazulva ne legyen feszült és mondjuk egy kicsit legyen is beindulva.Először a cicik közki rész simogasd,csókolgasd..majd jöhet szép lassan érzékien a mell töbi része..halad a mellbimbó felé..és ha ott vagy az finoman kezd el csókolgatni függőleges és vizszintes irányba..fontos az irányváltás.küzben a nyelveddel körözz a mellbimbó körül vagy nyalogasd a nyelveddel..ha a csaj élvezi akkor egy kicsit gyorsíts erősebben csólolj de vigyázz hogy ne nyomd meg a cicijét vagy ne harapd meg a mellbimbóját se mert ezek fájdalmasak!..ha jól csinálod ez is egész elvezhető..

 

 

mind a két dologra igaz hogy fokozza az élvezetet ha a sexhez hasonló mozgási ritmust vesztek fel és közben simogatod a fenekét..vagy csak egyszerűen ahol kényelmes..

 

Hasonló ötleteket tippeket várok!!

ez az elő témám amit én hozok létre..azaz lehet kicsit béna de én pl pont ilyent kerestem volna..és most már lesz..

 

 

Link to comment
Share on other sites

NE töröld szerintem mert mint te se még rajtad kivül nagyon sokan nincsenek tisztábba ezzel hogy mi is:

 

Szűzies szex - petting

 

"...16 éves lány vagyok, még szűz, és nem érzem késznek magam a szexhez. Barátom viszont már türelmetlen, és többet akar. Mit tegyek?..."

 

Számos ilyen és ehhez hasonló levél érkezik szerkesztőségünkbe, amiben fiatalok arról számolnak be, bár érzik magukban a nemi vágyat, kíváncsiak is, de még nem látják elérkezettnek az időt ahhoz, hogy testükbe fogadjanak egy másik embert. Van, hogy olyan nyomást éreznek a partner részéről, hogy végül beadják a derekukat, hiszen nem akarják elveszíteni a másikat, rosszabb esetben azonban azt hiszik, idős korban már muszáj szexelni. Nem szabad azonban szem elől veszíteni a tényt, hogy szeretkezni csak akkor érdemes, ha a testünk és lelkünk egyaránt felkészült, ha akarjuk és kívánjuk az élményt. Addig pedig itt a petting, amit nem csak kezdő szexelők élvezhetnek, bár tény, hogy idővel hajlamosal vagyunk átugrani ezt a kellemes fejezetet.

 

Forrás: [origo]

 

Pettingdefiníció

 

A petting az angol "to pet" igéből származik, ami becézgetést, csókolgatást, dédelgetést jelent, a közfelfogás szerint olyan intim együttlétet jelöl, amikor szinte minden megtörténhet - kivéve a behatolást. A petting felér egy előjátékkal, hiszen az ártatlan csókoktól, finom simogatástól kezdve, a nemi szervek izgatásától, nyalásától, az ujjazásig, szinte minden belefér, kivéve a pénisz hüvelybe - illetve popsiba - való helyezését. Ezek alapján különbözteti meg a szleng a heavy petting és az easy petting fogalmát, vagyis az finom és a durva pettinget, ami értelemszerűen az izgatás és meztelenség fokozatait jelöli. A petting mellett ismert a necking is, amikor csak az arc és a mellek érintése megengedett. A technika lényege, hogy egymás izgatásának olyan széles repertoárját kínálja, ami magában foglalja az első suta és óvatos szárnypróbálgatásokat, de a felfokozott nemi vágytól vezérelt heves érintéseket is.

 

A petting definíciójával szinte mindenki tisztában van, hiszen ilyen vagy olyan formában mindenki átélte már az élményt. Fiatalon, tapasztalatlanul, szerelmesen és félősen szinte valamennyien így kezdjük a szexuális tapasztalatszerzést. A heves csókokat követi egy kis nyakszívás, óvatos tapizás, majd amikor az ismeretlen izgalom végigszántja a testet, szépen lassan megszabadulunk a ruháinktól, a száj és a nyak területéről egyre lejjebb merészkedünk, kóstoljuk, simítjuk egymás pőre testét és a végén az sem kizárt, hogy elélvezünk. Sokan azért választják az együttlét ezen formáját, mert nem érzik magukat készen a szüzesség elvesztésére, a védekezés kérdése nem megoldott, vagy egyszerűen nem akarnak kapkodni. A fiatalok - szerencsés esetben - így ismerik meg egymás testét, így fedezik fel sajátjukat, fedezik fel egymás szexuális énjét, tapasztalják meg, hogy bizonyos érintések mit váltanak ki a másikból, így elégítik ki kíváncsiságukat, így szabadulnak meg esetleges félelmeiktől.

 

Mielőtt azonban tévesen azt hinnénk, hogy a petting csak a fiatalok kiváltsága, gyorsan tisztázzuk, hogy ezen szexuális tevékenység kortól függetlenül űzhető, sőt, erősen ajánlott. Sokak számára valamilyen nemi betegség, testi fogyatékosság vagy egyéb akadályozó tényező miatt a petting az egyetlen módja az együttlétnek, de az aktív szexuális életet élőknek, olykor szexológusok terápiás jelleggel is ajánlják a pettinget. A vágyat korbácsolhatja, s visszaadhatja a szeretkezés mélyebb értelmét és igazi örömét.

 

Pettingszabályok

 

Habár a petting ártalmatlan játéknak tűnik, érdemes tisztában lenni pár játékszabállyal ahhoz, hogy előre elkerüljük a nemkívánatos következményeket. Teherbe esni például nem csak a hímvessző segédletével lehet, ha ugyanis friss sperma van a kezünkön, és így ujjazzuk meg parnterünket, kis valószínűséggel ugyan, de megtörténhet a baj. A gyermekáldáson túl egyéb nemi betegségeket is összeszedhet az ember, olykor elég egy kisebb seb, amire ha fertőzött vér, ondó vagy puncinedv kerül, megfertőzödhetünk. Orális kényeztetés esetén szintén tartsuk észben a lehetséges veszélyeket.

 

________________________________________________________________________________

______________

 

Ebbe azért vannak leírva dolgok!

 

Amúgy a forrás a taburól van.

Link to comment
Share on other sites

szerintem a meglátásod jó mert vannak olyanok is mint pl én aki még nem igazán járt olyan lánnyal aki még sose csinálta , szóval hagyd csak fenn hagy okuljanak az olyan is mint én mert a káma szutrában is meg van írva:

húst enni is művészet és húst tenni húsba is művészet , aki még csak kezdő művész itt megtanulhatja ezt az élvezeti formát. most kicsit szexual pszihológusként hangzik igaz? :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...