Jump to content
PirateClub.hu

Elolvadós szavak, mondatok, megnyílvánulások


lazlo
 Share

Recommended Posts

Hy

 

én nekem(régen) a csajom elég messze lakot, és épp ezért a maximálisat nyujtottam mert tudtam hogy már igy is nagyon rossz neki hogy nem lehetek mindig vele, nem vagyok ez a nagy vagány csávos alkat ezért is szeretet mindig elö adtam az ilyen ari jo fiut gyerekes cunci mokusos néha durcis alkatot a szerelemmel vegyitve , de ezt csak amikor az alkalom kivánta elis nevezett "macee"-nak (macinak) de férfi voltam a talpamon amikor ellet, sokszor meg ajándéoztam sms-t küldtem neki minden nap. olyan képeket csináltam amin én vagyok vagy én + ö vagy csak egy szép képet egy gyönyörü szerelmes versel (néha megsirattam vele :) ) az ajándékozástol mindig féltem ...de csak hogy fog-e neki tecceni :) saját észitésüt probáltam vegyitve egy kis extrával, szerette ha a szemébe nézek és ugy bokolok csoolgatok és melete vagyok fogom a kezét és érzi hogy szeretem.msn-en a rekordunk 10:48 perc volt a cam már tüz forro volt xd de nem akart elmenni. éreztetni akartam vele hogy az én szemeben ö más mint a többi lány ki akartam emelni mindenki közül hogy ö az akire mindigis vártam. nem érdekelt mibe került az a nagy távolsűg de eggyüt voltunk amikor tudtunk.Minden aproságra oda figyeltem, egy nönek hiányzik a szereteten kivül a vágy is a romantika a szenvedély ...ugye :) nem hagyhattam ki a fürdésnél a vörös gyertya fényeket vagy egyéb más romantikus doilgokat, aztán nem hivatalosan...de elvettem öt feleségül XD egyszer egy félre értésnél majdnem szakitatottam vele és majdnem kiugrott az ablakon.Nagyon nagy szive volt. az hiszem ugy vettem le a lábárol hogy ön magamat adtam. ez a legtisztább ut :)

 

 

Ha ezt végig olvastad

ha most ezt végig olvastad biztos elgondolkodsz azonhogy miért csak VOLT. XD azért mert a Berni legjobb haverja feltörte az iwiwemet és üzenetet küldött egy ribinek hogy én járni karok vele stb. és igy ö nehezen de dobott...pff milyen világ ez ?

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok

 

Azt szeretném kérdezni hogy mit is jelent az hogy macis stílus mert egy csajtól kérdeztem h mi jön be neki és ő mondta h a mackós stílus de az pontosan milyen valaki magyarázza el nekem lécci. Lazlo legfőképpen te segíts nekem mert látom hogy nálad azt szeretik és gondolom te már jól nyomod:d de azért a többiek is segítsenek

Link to comment
Share on other sites

Hát te ezt nem értem,vagyis értem csak nem birom felfogni h milyen szemetek vannak.És csak ez volt a szakitás oka?A lány,mármint barátnőd egyébként hozzá fért az iwiwedhez?Hogyhogy nem tudtad elhitetni vele akkora szerelembe, h nem te voltál? Ilyen a világon nincs.!!!Sajnállak

Ha 100000 Ft ba került volna is előkeresném azt tetűt aztán többet irni se tudna az biztos.

Link to comment
Share on other sites

Kedves Grounder!

 

Mint említettem a mackós stílus nem működik bármely lány esetében. Magam részéről úgy tudnám ezt definiálni, hogy ez a stílus a lányokban (ideális családi háttér esetében) az apjuk iránti szeretetet idézi fel, más esetben ez ki is pótolhatja ezt az érzetet (csonka családok esetében). A mackó stílus véleményem szerint magatartásilag és lélektanilag véve azoknál a lányoknál nyerő, akik kiskorukban szende, visszahúzódó természetűek voltak. Persze a normális életvitelű és magatartású lányoknál is nyerő lehet ez.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Az a baj nálam, hogy mikor nagyon közel vagyunk egymáshoz(lehet ez egy ágy) :rolleyes: , akkor szeretnék bókolni, meg becézgetni :)

És Nemtudom miért, de megkukulok :(

Ha valaki tud erre valami gyógyírt az szóljon :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

A spontaneitás fontos... nem magolhatod be az összes másoktól olvasott módszert... a sablon meg 80%-ban sablon... nem kell a Nőket hülyének nézni... a szebbek úgy is sok bókot kapnak és mint a mellékelt ábra mutatja sokan sablonokra próbálnak építeni.

 

Bízz magadban és csak figyelj rá... Őrá... és ezer témátok lesz.... hagyd beszélni.... és ne hallgasd, hanem figyelj rá oda:) ami eszedbe jut mondd és ennyi az egész. Ha elkezdesz agyalni mit mondj már nem is rá koncentrálsz hanem valami szövegre. Ráadásul úgyis olvasol egy csomót ilyen témában (ugye?) és beszélgetés közben sokkal jobban sül el, ha be-bedobsz egyet. A "szerelmes" versekkel meg óvatosan.. ha nem jó időben találod meg vele, fárasztó leszel:) Maradj meg az ömlengés és a semmitmondás közötti vékony vonalon, párszor csapongj ki mindkét irányba. Egy pici húzás jó ha van... mindig őszintén... csak azt dicsérd ami megérdemli....

 

Mondok egy példát. A múltkor jöttem haza és jó idő volt sétáltam. Az újságosnál megálltam venni valamit és megláttam őt. Egyszerűségében gyönyörű volt. Csak annyit akartam, hogy észre vegyen a vásárláson túl, így egy picit tovább tartottam vele a szemkontaktust, persze mosolyogva. (megj. a mosolyra általában mosoly a válasz). Ahogy eljöttem már hiányzott a szeme... Másnap visszamentem és a kezébe nyomtam egy kis összehajtott papírt azzal, tegnap találtam itt, és valakinek biztos nagyon fontos. Kinyitotta és szélesen elmosolyodott, amin én is... megbeszéltük, hogy visszajövök zárásra beszélgetni egyet.... a többit már sejtitek...

 

Ja és mi volt a papíron, mindegy egyébként mit írtam volna rá, de ez volt: "Téged!... Kíváncsi vagyok Rád..."

 

Szóval lényeg a lényeg... spontán mindig ami eszedbe jut.. Így is lepattintanak párszor... óhatatlan, de legalább nem agyalsz hogy húú melyik sablonnál szúrtam al....:)

 

na üdv.

 

 

ui. könyörgöm kapcsoljatok be egy helyesírás ellenőrzőt mikor írtok...... nagyon fáj.

Link to comment
Share on other sites

Ez király volt valentino.Csak inkább a kontakt közben nyomtam volna el.

Szerelmes versek meg a kicsiknek való.A legnagyobb játszmám.Pécsen volt(somogyi vagyok).Leültem az étterem elé és gitároztam neki.Rohadtul nem tudok egy normális számot lejátszani de jöttek az érzelmes "számok".Magyarul a haver zenéit énekeltem és valamit pengettem hozzá.Hát a csaj már alig várta a zárást:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Az a baj nálam, hogy mikor nagyon közel vagyunk egymáshoz(lehet ez egy ágy) :rolleyes: , akkor szeretnék bókolni, meg becézgetni :)

És Nemtudom miért, de megkukulok :(

Ha valaki tud erre valami gyógyírt az szóljon :)

kisebb idegesség vagy önbizalomhiány?

2 sör, nálam az hatott és nemsokára már nem volt á szükségem :)

Link to comment
Share on other sites

ha már legalább egyszer összebújtatok egymással, akkor egy becézgetés már igazán nem lehet akadály ;)

Link to comment
Share on other sites

jaj ez olyan édes...hmmmm :rolleyes: álmaim nőjét:D

 

nem kell okvetlenül verset mondani... én a páromtól ennek is örültem:

- de jó illatod van.- én

-akkor ezentúl mindennap befújom magam vele a kedvedért-ő :D

 

de ha csak annyit mond,h hiányzom én már attól is kész vagyok:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hello én annak akibe szerelmes vagyok annak azt mondtam vagyis elöször csak bámultam

Bámulok -bámulok-bámulok....

-Mit nézel?

-Álmaim nőjét...

Na akkor elpirult :rolleyes::)

 

 

 

Ez egy tényleg jó ötlet! Még nálam is bejönne :lol: és a mackó stílus? valahogy, hozzám is egy 'kis mackó' illene :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...