Jump to content
PirateClub.hu

A maszturbálás véd a prosztatarák ellen.


Rézf...ú bagoly
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Egy érdekes cikket olvastam a BBC News-on, miszerint a rendszeres maszturbálás véd a prosztatarák ellen. Szerintetek ez igaz? Mert ha igen, akkor holnaptól kis túlzással reggeltől estig marokmarcsázni fogok. :D

 

Tehát erről van szó:

"Kimutatták továbbá, hogy férfiaknál a rendszeres maszturbáció (pontosabban a szexuális aktus nélküli ejakuláció) segít megelőzni a prosztatarákot, mert kiüríti a felhalmozódó rákkeltő anyagokat: akik hetente ötnél többször ejakuláltak 20 és 50 éves koruk között (elsősorban a húszas éveikben), azoknál harmadával kisebb eséllyel alakult ki prosztatarák."

 

És itt a teljes cikk is:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3072021.stm

Fontos: Kérem, hogy kultúrált keretek közt, emberi módon viselkedjenek azok a kik hozzászeretnének szólni a témához illetve hozzáfűzni valójuk van!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

igen régebben arra kérték a férfiakat hogy ne verjék annyit mert ne "pazarolják az anyagot" ma pedig arra kérik őket "minket" hogy csak tegyük az ellenkezőjét hogy minél újabb sperma jöhessen létre ezzel is növeljék az egészséges gyerekek születésének számát erről is olvastam valahol.

Link to comment
Share on other sites

Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy a szex miért nem jó erre a célra, mert a vége ugyanaz... "kiüríti a felhalmozódó rákkeltő anyagokat" smile.gif

 

Tudósok és szex? :D Szerintem az eszement, mániákus tudósok és az "aktus nélküli ejakuláció" sokkal valószerűbb párosítás, ezért is gondolkoznak ilyen keretek között. Bár lehet, hogy csak az én nézőpontom.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Ausztrál kutatók szerint a maszturbálás jót is tehet a férfiak egészségének. 2250, 20 és 50 év közötti férfi vizsgálata után arra a megállapításra jutottak, hogy a prosztatarák kialakulásának esélye csökkenthető a gyakori maszturbálással.

 

A kutatásban résztvevők közül 1000 főnek volt prosztatarákja, míg 1250-nek nem. A felmérés eredménye szerint, a legtöbbet maszturbálók esetében fordult elő a legkevesebb prosztatarákos megbetegedés. Ez azt jelenti, hogy akik heti ötször, vagy annál több alkalommal végeznek önkielégítést, mintegy harmadára csökkenthetik ezzel a betegség kialakulásának esélyét.

 

 

 

Emellett hangsúlyozzák, hogy a túl aktív szexuális élet növeli a nemi úton terjedő betegségek kialakulásának kockázatát, ezáltal a rákos megbetegedést. A maszturbálásnak ezzel szemben nincsenek ilyen jellegű negatív következményei, sőt, a hagyományos aktushoz képest több karcinogéntől (rákkeltő anyag) szabadít meg.

 

 

Teóriájukat azokkal a megfigyelésekkel támasztják alá, mely szerint a karcinogének a prosztata ejakulációs váladékában raktározódnak. Ez többek között káliumot és citromsavat is tartalmaz, melyek nagy koncentrációban a rákos megbetegedéseknek kedvező környezetet jelentenek.

 

Ezt a feltételezést követve az ausztrál tudósok úgy vélik, gyakori maszturbációval ezek a karcinogének "kimoshatók" a szervezetből, így csökkentve a prosztatarák kialakulásának esélyét.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Az igaz hogy több pap és szerzetes Prosztatarákban halt meg... mér? Me cölibátus.. és az a köpülésmegvonást is tartalmazza...

 

és nem a maszti elözi meg a P-rákot... hanem az fázisbeli orgazmikus PC izom összehuzodások...

 

A PC körbeveszi a prosztatát... orgzmus közben elkezd rángani és löktetni az izom... (ez maga az orgazmus, ezután meg általában a magömlés következik.. igen.. a ketöö nem egyés ugyanaz.. az orgazmus és a magömlést le lehet választani...) ez ugymondd megtornáztatja a prosztatát... igy egészséges lesz... nem fog megnagyobbodni stb...

 

Szal ja végülis segit mindenkép a rák megelözésében ha rángatod

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...