Jump to content
PirateClub.hu

Van értelme az iskolákban tartott drogmegelőző előadásoknak?


Nicky066
 Share

  

83 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Van értelme az iskolákban tartott drogmegel?z? el?adásoknak?

    • Csak felkeltik a gyerekek érdekl?dését a drogok iránt
      58
    • Persze, legalább megtudják, milyen káros a drog
      25


Recommended Posts

Nem sok értelmét látom, aki akarja az kipróbálja úgyis, akik drogosok bejönnek ilyenkor, azok meg nem csak kipróbálták...Én kóstoltam sok félét, de mindegyikből csak 1*, nem akarom valamire azt mondani, hogy rossz, miközben nem tapasztaltam, de normális életet élek és egyiknek sem lettem a rabja...egyedül a pia az ami heti rendszerességgel, de az meg legális drog MO-n!

Link to comment
Share on other sites

Hát van ez egyértelmű , kétszer füveztem de elég volt nekem nem kell narkó. Főleg a suliban levő szakértők hívták a fel a figyelmet és akkor mondtam magamban elég nekem a jó öreg sör, legalább attól kitisztulsz kihányod azt kész.

Ennyi lenne a véleményem, meg elegem van a füves rastákból hogy mondjam normálisak meg szeretem a reggae zenét de hogy ekkora kultusszá vált ez azért már sok ezek a jamaicaiak nem dolgoznak semmit egésznap szívják azt a szart. köszi

Link to comment
Share on other sites

mondjuk nálunk 9.-be volt ien de engem nem nagyon érdekelt mert nem akarok drogozni mert nem akarom elb@**ni az életem pár perc öröm miatt!

de csak az volt inkább h felhívják a figyelmet h mien drogok vannak!

tavaly csak annyi volt h találtunk pár szórólapot a suliban de azon kívül semmi!

 

szval én semmi pénzért nem drogoznék!

 

sztem senki ne tegye!

Link to comment
Share on other sites

Látom vegyesek az érzelmek :) Szerintem annyira van értelmük mint a "felvilágosító" kis óráknak :D A gyerekek jót szakadnak az embereken, és persze látnak jót és rosszat...én amikor ott voltam úgy elgondolkoztam igazándiból mi késztet erre egy embert...de sosem próbálnám ki a világ összes kincséért sem...

 

Röviden a válaszom: Van értelme, mert aki nem hülye az felfogja hogy a drog nem jó embereknek való! (ill senkinek sem való, csak sokan beleugranak)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem sok értelme nincs, ha egy gyerek drogozni akar akkor drogozni fog akkor is ha egésznap azt mondogattyák a fülébe hogy ne drogozz, főleg ha függő:P.Ha meg nem akar akkor nem fog.Szerintem a legtöbb gyerek oda se figyel ezeken a tájékoztatókon csak örül hogy addigis nem kell tanulnia.De ettől függetlenül nem kéne drogozniuk. :sleep:

Link to comment
Share on other sites

nálunk volt egy olyan előadás ami végülis egy dokumentum film v mivolt ami egy "gyerek" életét mutatta be attól kezdve h elég szépen drogozott már...és az is benne volt amikor meghalt túladagolásban..és hát elég csúnya volt a halála meg elrettentő...

én ugyvok vele h ha nemlátom ezt filmet akkor sem próbáltam volna ki és ígysem szal... de vkinek lehet elrettentő példa. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...