Jump to content
PirateClub.hu

SonyEricsson C702/C902


**Dui**
 Share

Recommended Posts

00433471433.jpg

00480966271.jpg

 

A Sony Ericsson két új Cyber-shot telefont jelentett be, a 3 Mpixeles C702-t és az 5 Mpixeles C902-t.

 

A Sony Ericsson Cyber-shot C902 automatikus élességállítással és arcfelismeréssel rendelkezik. A C702 csepp és porálló kivitelű, ezen felül GPS helymeghatározó rendszert is kínál.

 

A Sony Ericsson Cyber-shot™ választékát két új modellel erősíti, amelyek új utakra viszik a fényképezést

 

A Sony Ericsson új C702 Cyber-shot™ és C902 Cyber-shot™ telefonjai a kiváló felbontáson is túlmutatva produkálják kategóriájuk legjobb képminőségét.

 

Budapest, Magyarország –2008. február 11. – A Sony Ericsson ma jelenti be a Cyber-shot™ sorozathoz tartozó nagy teljesítményű új modelljei, a C702 Cyber-shot™ és a C902 Cyber-shot™ telefonok megjelenését. A legújabb kameratechnológiákkal felszerelt telefonok segítségével könnyedén készíthetünk tökéletes képeket a fontos pillanatokról, legyen éjjel vagy nappal, legyünk egy bárban vagy a tengerparton, s képeinket rögtön el is küldhetjük családtagjainknak vagy barátainknak.

 

„A ma bejelentett két új Cyber-shot™ sok mindenben hasonlít egymásra. Mindkét telefon használata egyszerű, és kategóriájukban mindkét modellel a legjobb minőségű képeket készíthetjük el” – nyilatkozta Sven Totté, a Sony Ericsson képalkotási marketingvezetője. „A két modell ugyanakkor eltérő közönség számára készült. Az egyikkel a lehető legtöbb kép készíthető a lehető legtöbb helyen és helyzetben. A másik modell pedig legalább annyira lenyűgöző látványt nyújt, mint a vele készített képek.”

 

Sony Ericsson C702 Cyber-shotTM – Fotózás mindenhol

 

* Fröcskölés- és porálló* – tökéletes megoldás azoknak, akik igazán aktív életet élnek

* Egykezes kamerahasználat – a spontán pillanatok megörökítéséhez

* Beépített GPS helyszín szerinti képfeldolgozással – a fényképeket a fotózás helyszíne alapján lehet sorba rendezni és megjeleníteni

 

Sohasem túl extrém

A C702 Cyber-shot™ telefon különféle körülmények között használható, hiszen egyedülálló formatervezésének köszönhetően fröcskölés- és porálló*. Így bárhová is megyünk, bármit is csinálunk, mindenhová magunkkal vihetjük C702 Cyber-shot™ készülékünket. Végül is, mindig az a kamera a legjobb, amelyik éppen nálunk van.

 

Egyetlen pillanat se menjen veszendőbe

A C702 Cyber-shot™ telefon segítségével minden pozícióban fotózhatunk. A kamera nyomógombját és az aktív lencsevédőt úgy tervezték, hogy a 3.2 megapixeles kamerával még egy kézzel is elkaphassuk a legjobb pillanatokat – tökéletes az aktív életvitelhez! E tulajdonságokat a strapabíró anyagokkal és az alaptartozékként járó csuklószíjjal ötvözve a C702 Cyber-shot™ valóban a legtökéletesebb útitárs.

 

Sohasem téved el

A C702 Cyber-shot™ készülékben a beépített GPS és számos helyszín szerinti képfeldolgozó szolgáltatás új dimenziót jelent a fotózásban és a képek kezelésében. Az elkészített képhez a készülék automatikusan hozzárendeli a képkészítés helyszínét. Így az egyes helyszíneket követve gyönyörködhetünk együtt családunkkal és barátainkkal a legszebb pillanatokban. A képeket egyszerűen sorrendbe rendezhetjük a számítógépünkön és az interneten egyaránt.

 

Ha véletlenül eltévednénk utunk során, a Google™ Maps mobil térképei megadják a pontos helyet és eligazítanak minket, így szabadon kalandozhatunk bármerre. Használhatjuk a GPS szolgáltatást arra is, hogy meghatározzuk pontos helyünket és hangos útbaigazítást kapjunk. Így könnyen hazatalálhatunk, vagy eljuthatunk a 20 millió betáplált helyszín bármelyikére.

 

Sony Ericsson C902 Cyber-shot TM – Kép- és stílusirány

 

* Vékony Cyber-shot™ telefon, egyedülálló, elcsúsztatható lencsevédővel: azonnal kész a fotózásra

* Kiemelkedő design – rögtön felismerhető

* 5.0 megapixeles kamera, beépített arcfelismerés és automatikus élesség- állítás. Mindig elkaphatjuk a legjobb pillanatokat

* Világító érintőgombok; intuitív útmutató a kamera beállításaihoz

 

Mindenki a vékony C902 Cyber-shot™ 5.0 megapixeles automata élességállító funkcióval ellátott kamerás telefonnal szeretne képet készíteni. Kompakt, stílusos készülék egyedülálló lencsevédővel. A C902 Cyber-shot™ fényes és kecses alakjával kelt feltűnést. A telefon világítása fehérről kékre váltva egyértelműen jelzi, hogy mikor aktív a kamera-üzemmód. A nyolc érintőgomb segítségével aktiválhatjuk az egyes funkciókat és választhatjuk ki a kívánt fényképezési módot. A vaku, az arcfelismerés, az automata élességállítás és számos más szolgáltatás aktiválható egyetlen érintéssel.

 

Csak fényképezz!

A fényképezéshez egyszerűen el kell csúsztatnunk a C902 Cyber-shot™ készülék aktív lencsevédőjét és már fényképezhetünk is. Az arcfelismerő és automata élességállító funkciók segítségével a fényképezőgép felismeri a kiszemelt tárgyat és a háttér helyett azt élesíti ki. Ennek köszönhetően éles és kiváló minőségű képeket készíthetünk.

 

Fényképezés éjszaka

A C902 Cyber-shot™ készülékkel biztosak lehetünk abban, hogy tökéletes minőségű képeket készítünk. A telefon a legújabb vakutechnológia – a Photo Flash – alkalmazásával készült, így kevésbé jó feltételek mellet is kiváló minőségű képeket készíthetünk. A már ismert BestPic™ funkciót – melynek segítségével kilenc fotót készíthetünk sorozatban egymás után, majd kiválaszthatjuk a legjobbat, és a többit törölhetjük – új tulajdonságokkal ruháztuk fel. Így bárhol is járunk, remekül kihasználhatjuk a BestPic™ előnyeit; még a táncparkett legjobb pillanatait is elkaphatjuk egy klubban.

 

Saját multimédia képsorozat

Az x-Pict story™ segítségével a fényképeinkhez zenét is hozzárendelhetünk és megszerkeszthetjük a képek közötti átmenetet is. Automatikusan készíthetünk és küldhetünk multimédiás diavetítést. Fények, zene, tessék!

 

Tárolás és küldés

A C902 Cyber-shot™ készülék 160MB beépített memóriával rendelkezik – ez 100, legnagyobb felbontással készített kép tárolását teszi lehetővé, ráadásul ezt a memóriát tovább bővíthetjük a Memory Stick Micro™ (M2) memóriakártyával.

 

Egyszerű, helyszíntől független adatátvitel

A szintén ma bejelentett CCR-70 M2 USB adapter segítségével egyszerűen átvihetők az elkészített képek a telefonról a számítógépre. Ehhez a képeket el kell menteni a telefon memóriakártyájára, majd onnan át kell helyezni a képeket a CCR-70-re. Ezt követően a kártyaolvasót a laptopba kell helyezni és a képeket egyszerűen át lehet másolni. Ezután töröljük a memóriakártyát és máris kezdhetjük az újabb emlékezetes pillanatok gyűjtését!

 

A C702 Cyber-shot™ UMTS/HSDPA 2100 és EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 telefon, amely 2008 februárjától kapható a kijelölt országokban „Speed” fekete és ciánkék színben.

A C702a Cyber-shot™ és C702c Cyber-shot™ készülékek EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 telefonok, amelyek ugyanettől az időponttól kaphatók a kijelölt országokban.

 

A C902 Cyber-shot™ UMTS/HSDPA 2100 és EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 telefon, amely 2008 februárjától kapható a kijelölt országokban „Swift” fekete vagy „Luscious” vörös színben.

A C902c Cyber-shot™ EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 telefon, amely ugyanettől az időponttól kapható a kijelölt országokban.

 

A CCR-70 M2 USB adapter szintén 2008 februárjától kapható a kijelölt országokban.

 

Sony Ericsson C702 Cyber-shot™ és C902 Cyber-shot™ – jellemzők

 

 

00485528512.gif

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Nos volt szerencsém kipróbálni ezt a telefont.Röviden ennyi: drága,igénytelen,divattelefon

 

hogy miért?

 

-igénytelen, mert már egy hét után porosodik, szinte mindenhol, a billentyűzetet nekem nem sikerült megszokni, elég gyatra... a kamera szoftver viszonylag lassú, beleértve az érintőgombokat, amik egy hét után szintén nehezen reagáltak.

azt hiszem van benne "képernyőelforditószoftver" legalább is ha jól emlékszem abba volt, eléggé feltünt a szoftver lassúsága, a K850i-ben sokkal jobb volt. Nos csak fényképezés, szintén K850i, szerintem szebb képet lehet a K850i-vel csinálni.(ettől a C902-töl nem dobtam el az agyam.)szoftver is viszonylag, úgy általánosságban lassú.

 

szóval aki nem sajnálja a pénzt egy divattelefonra, az nyugodtan vegye meg, alapjában véve sokat tud.De nem érzem minőségi készüléknek.Ez is egy újabb Sony ami pár év múlva tömegtelefon lesz.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

C702-őm van, majdnem 1,5 éve használom. Néhány pozitívum:

Lehetett vízbe vinni, semmi baja nem lett tőle. (Miskolctapolca--> Barlangfürdő --> Víz alatti videók/képek készítésére tökéletesen megfelelt.)

Volt, hogy leesett, 2 emeletet zuhant, majd miután landolt, még gurult pár métert. Semmi baja nem lett.

Tényleg jó a képminőség ^^

 

Néhány negatívum:

A képeivel csak bizonyos helyzetekben (pl. természetfotók) voltam megelégedve. egyébként borzalmas.

A készenléti időről: nálam 2 naponta kellett töltetni, pedig nem használtam agyon.

Azóta van egy kis probléma vele: az érintkezőjével van gond, nem reagál a töltésre, csak 2-3 helyzetben, amit baromi nehéz megtalálni:/ Illetve a fejhallgatót sem érzékeli. Ez a probléma kicsit több, mint 1 év után jelentkezett. Persze, a gari 1 év volt... :/

Van egy speciális billentyűje bal oldalon, a hívásgomb alatt--> saját menü. Többször előfordult, h rányomtam, és nem is reagált, egész addig, míg újra ki-be nem kapcsoltam. :blink:

 

Szerencsére szeptemberben lejár a hűségnyilatkozat, akkor azonnal rohanok új telefonért...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...