Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jó harc volt, de sokkal többet nem igazán tudtunk meg - gyakorlatilag semmit :D - arról a Zanpakutoról, aki a lázadást csinálta. Pedig már kezd érdekelni, vajon feltűnik -e a gazdája :)

Link to comment
Share on other sites

De úgy is kezdődött a filler, hogy minden Zanpakuto a Shinigamival születik és hal meg. Szóval kellene lennie neki is, ha nem valami extrém dolgot találtak ki, mint a Sealed sword frenzy-ben :D

 

Ez a filler így is áldás a csodálatos és spamelo Lurichiyo kisasszony után... ;)

Link to comment
Share on other sites

Hát elég érdekes figura az biztos... De ha megnézitek akkor minden Zanpakutou megtestesült alakját is úgy hívják, ami a kard neve. És "Muramasa" nevű zanpakutou még nem volt a Bleachben,... :blink::unsure: Ichigo azért megint el lett egy kicsit túlozva, de ezt már megszoktuk. :lol: Nelke megértem bánatod,

nekem is kezdett egyre szimpibb lenni Barragan

:( de erre sajnos lehetett számítani. Csak Grimmjow marad majd meg mint Espada :lol:

Link to comment
Share on other sites

Friss hírek a 2009-es Nyári AnimeCon-ról

 

- A megismert műsorstruktúra-változás már szeptember elsején bekövetkezik.

- A feliratos animék közül csak az Ayakashi Ayashi maradt meg.

- Az FMA BH-ból néhány rész már fel lett telepítve az Animax weboldalra, de az nem biztos, hogy aktiválták is. Ha a most következő hét elején sem találjátok, akkor írhattok mail-t az Animaxnak. A közeljövőben Nodame szinkronos részei is felkerülnek.

- Nodame második sorozatára várni kell addig, amíg a Sony Pictures licenszeli. Csak azután licenszelheti az Animax is. A dolog már folyamatban van.

- Jövő héten megkezdődik Nana ending-jeinek javítása. (Jelenlegi tudásunk szerint a 3-4. rész kivételével az első ending, a 9. rész speciális ending-je, és a 32. rész ending-je hibás.) Át lesznek vizsgálva Conan hasonló hibái is. (Második opening és ending.)

- Október 19.-én a hétfői Bleach helyére érkezik a Soul Eater. Jövőre ezt váltja le a következő Bleach-folytatás, mely megint több lesz 52 résznél.

- Október 23.-án Nana helyére a Rómeó és Júlia érkezik.

- A Bleach első mozifilmje október 31.-én kerül adásba.

- Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a későbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni.

- Tervezve van a D.Gray-man is. Ebből rögtön mindkét évad adásba kerül, ha jól sikerülnek a tárgyalások.

- Jövőre érkezik a Death Note második TV-Speciálja, a "Slayers: Revolution", és a "Slayers: Evolution-R".

- A Szuperhős kerestetik c. műsor helyett majd a "Táncolj, ha tudsz!" c. tehetségkutató show lesz.

- A The Amazing Race idén eljut a 12. szériához.

- Jövőre reality-ként már csak a "The Amazing Race: Asia" van tervezve. Ez viszont már hangalámondásos lesz. A reality-k helyett inkább rendes tévéfilmsorozatok érkeznének az AXN-től. Elsőként egy vámpíros sorozat kerül adásba.

 

Forrás:Animax Blog

Van benne bleach infó is azért tettem be :)

Link to comment
Share on other sites

- A Bleach első mozifilmje október 31.-én kerül adásba. Ezt nem értem, nem nagyon nézek tv-t, de most az van, hogy leadják magyarba a filmet? Vagy elírták, és a 3. film kerül adásba Európában XD

Link to comment
Share on other sites

- A Bleach első mozifilmje október 31.-én kerül adásba. Ezt nem értem, nem nagyon nézek tv-t, de most az van, hogy leadják magyarba a filmet? Vagy elírták, és a 3. film kerül adásba Európában XD

Hát te se vagy 100-as -.-.Mit nem lehet ezen érteni hogy leadják az első mozifilmet??Magyarul(mivel maga a sorozat is szinkronos nálunk)és vágatlanul teljesen fullosan,ennyi^^.Örüljetek hogy van ;).Jah amugy 170.-ik részig fogják adni jövőre a sorozatok, aztán tovább gondolom 210-220-ig vagy ameddig akarják.Srácok ez van,bleach :D.

Link to comment
Share on other sites

Mire a fő szálban kezdenének felzárkózni, addigra szünetelnek :D De majd jövőre jönnek az érdekes dolgok. Az arrancaroknál lesz pár kifejezés, aminek érdekes neveket adhatnak.

Link to comment
Share on other sites

Szép jó estét mindenkinek! Figyelemm!! Absolute spoiler a holnapi részből.....

 

fény derül Renji zanpakutou-jára (nagyon kemény); Ichigo nagy bajban van Shirosaki ismét feltűnik... Hisagi harca a saját zanpakutoujával egyelőre nem sok sikerrel...

:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Kérdés a mostani mangához:D

Most nem értem mi volt ez XD Most ez valami visszaemlékezés volt, vagy ilyen belső harca a királynak. Mert ha bosszút esküdött Aizennek, akkor miért harcol mellette?

Link to comment
Share on other sites

Annyi biztos, hogy ez egy visszaemlékezés volt. Hogy miért harcol még is mellette, arra annyit tudok mondani személy szerint, hogy szerintem Aizen valamilyen módon elvette az erejének nagy részét (valami ilyesmit láthattunk is) és ezért volt kénytelen harcolni mellette. De ez csak személyes vélemény!

:unsure:;)

Link to comment
Share on other sites

Ez a 234 nagyon jó volt. Ahhoz képest, hogy hollow elég emberi. Szerintem Vasto Lorde szintű lehet. Ez sok mindent megmagyarázna. Az új Getsuga pedig általa lesz szerintem. Egész jó még mindig ez a filler.

Jó lenne haladni és visszatérni a hamis Karakuraba és Hueco Mundoba.

 

Ja lenne egy kérdésem is :D Miért spanyolos HM? :huh:

Link to comment
Share on other sites

Azt már nehezen tudod meg,mikor megölte :/.

Hattttalmas tévedés! Szó nem volt róla, h Muramasa-t megölte Shirosaki. Csak éppenséggel rátámadt. De amúgy engem is érdekel, hogy kinek a zanpakutou-ja.

 

Miért spanyolos Hueco? Foggalmam sincs, ez tetszett Kubo-nak:D De amúgy meg van egy csomó német hangzású név is :lol:

Link to comment
Share on other sites

A bountok pl. német mondókával szórakoztak :D Egyébként visszaemlékezésben simán megtudhatjuk. Ő nem arra gondolt, hogy a shinigamiját ölte meg? Shirosaki nehezen halhat meg, mert Ichigo lelkében él. Egyébként majd ő rendezi le ezt a hülye Muramasat.

Jön a Hisagi vs. Kazeshini B) Egyik kedvenc. Remélem látványos lesz.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...