Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na, megnéztem 197-et, hát még mindig semmi újdonság:

 

-

Zommari szánalmasan gyenge, Byakuya már ebben a részben legyőzi

-

Más nem igazán van benne, kicsit mutatják Kenpachit meg a gyógyítóékat de ennyi

 

Remélem a következő részben Kenpachi is befejezi... ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Semmi komoly. Zommaritól azért valamivel többet vártam, de még nem biztos, hogy vége a harcnak hiszen az uccsó kép egy robbanás... :rolleyes: ichimaru-samaval beszélgettünk arról, hogy mekkora lesz mikor Kenpachi és Nnoitra is leveszik a szemfedőt. Na akkor elszabadul a pokol.... :lol:;)

 

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Mondhatni "ős-bleach fan" vagyok, az első résztől nézem még valami japán adón kezdtem el... :) Régi kedvenceim Matsumoto és Juushirou. De most már Neliel... :lol: Légyszi valaki segítsen!!! Kihagytam 2 részt, kiderült már, hogy mért lettem megint kicsi??? :unsure: Meg most akkor Zommari meghalt vagy csak még jobban legyengült mint szegény Grimmjow?

 

Köszi a segítséget!

Link to comment
Share on other sites

Szia Nelke!

Nem maradtál le semmiről azóta még nem szerepeltél mióta Nnoitra felrúgott. :angry: Másik kérdésedre a válasz: Zommari eléggé meghalt :lol: Mayurin én is néztem egy nagyot. Kicserélte minden szervét... mekkora mááááár. Kár, hogy Kenpachiékhoz nem mentünk el no mindegy. Valamit azért mutathatnának már Grimmjow-ról, hogy jól van-e. Remélem Orihime meggyógyítja :unsure::rolleyes:

 

Link to comment
Share on other sites

Hát rég igen :D Japánban 13-án kezdték adni, egyenlőre még a mininova-n is csak a zenéje van fent. Azért karácsonyra meglephetnének minket. Nelke ez mennyire biztos információ?? Szerintem valamennyien örülnénk neki itt a fórumon ha 100%-osan biztos info lenne... :rolleyes:

 

Link to comment
Share on other sites

ugyan, ne légy telhetetlen, igyis-úgyis keresni fogjuk az új részt szerdán, már csak egyet kell aludni. Ha dupla rész, az annál jobb :rolleyes: ... csak ne kelljen várni rá két hetet!

 

idöközben elkezdödött a vizsgaidöszak (nekem), meg elfogytak az elraktározott sorozataim is. <_< kész téboly. mármint föleg a vizsgák.

szóval a fórumot olvasgatom amikor tudom, esetleg hozzájárulok néha egykét meglepivel, de sürü bocsánatkérések közepette én a társasági életben takaréklángra veszem magam. (byby)

Link to comment
Share on other sites

:lol: :lol: :lol: Ez jóóóó!! De nekem oké. Legyen hát. Ettől a naptól kezdve a 13. lapnak a neve Ukitake Juushirou lap! Gratulálunk. Humort félretéve jöjjön egy kis harc (előzetes formájában):

 

A rész címe: "A Szent Újjászületés, A Feltámadt Szayel Aporro." Ám most az epizód nem csak a címen alapszik, láthatunk egy kisebb harcot Kenpachi-éktól is, hisz a következő részben ők lesznek, mint "fő látványosság"

 

Sajnos Nelke az információd nem jött össze, de azért egy részt így is kapunk! :rolleyes::unsure:

Link to comment
Share on other sites

Thanks a választ. A harmadik rész karácsonyfa alatt lesz reméljük. A Jézuska kedves lesz és megkéri a japánokat, hogy hozzák el nekünk ezt a csekélységet addigra. Az oldal keresztelés nem is olyan rossz ötlet. :D Minden újabb oldalt egy új személynek kereszteljünk el így legalább nem hagyunk ki senkit meg folytatjuk valami miatt a fórum oldalának a gyarapítását.

Link to comment
Share on other sites

Az oldal keresztelés nem is olyan rossz ötlet. :D Minden újabb oldalt egy új személynek kereszteljünk el így legalább nem hagyunk ki senkit meg folytatjuk valami miatt a fórum oldalának a gyarapítását.

 

Köszi Lancelot! ;) 199-en néztem egy nagyot. Ahogy Szayel kikiáltja magát a tökéletességnek.. <_< No nem baj Mayuri jól lealázza. De azért nem semmi a Szayelnek az "újjászületős" trükkje (Gabriel, vagy valami ilyesmi a neve azt hiszem...). Arra leszek kíváncsi, hogyha most ugye mindenki nyer (mert biztosan így lesz) és "hazamennek" akkor mit fognak ezek kapni a fő-papától. No meg hogy megint beraknak 25-30 rész fillert vagy folytatják a szálakat rendesen :D:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Nincs mit csak támogatom az ifjúságot. Szerintem azért egy kicsit eltúlzott volt ez a rész mert milyen könnyen legyőzték az Espada néhány részvevőit a kapitányok. Remélem azért lest keményebb csata a Fönökkel azt várom azzal ki fog harcolni. Ichigo-ra szavazok ha lesz egyáltalán ilyen csata. A többi majd elválik mit találnak ki folytatásként.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...