Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Az animaxen nèzem mindig a Yu Yu Hakushot!!! Szerencse hogy upc-m van. De van mèg egy ilyen animecsatorna nem? Lehet, hogy majd azok fogjàk adni. Ha nem, az nem jelenti azt, hogy nem lesz szinkronnal csak, hogy tv-ben nem fogjàk adni. De internetre biztos fel fogjàk rakni ùgyhogy ne bùsulj!!! Holnap ùj Bleach remèlem Nel most kicsinàlja Nnoitrat...

 

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol: Ez lol! Nem mintha érdekelne a Bleach magyarul, de nagy ki*****s! De ez már végleges, vagy még csak tervezett??? Amúgy Grimmjow kérdésedre a válasz - ha már más nem válaszol - szerintem egyik sincs 60 év alatt. Legalábbis én biztos úgy csinálnám, hogy az anime-ben ne úgy telljen az idő mint a "normális világba". Az espadak meg sztem olyan min. 40-esek. De nem tudom pontosan. ;) Nem vagyunk túl öregek Grimmjow :D

 

Link to comment
Share on other sites

... szerintem egyik sincs 60 év alatt. Legalábbis én biztos úgy csinálnám, hogy az anime-ben ne úgy telljen az idő mint a "normális világba". Az espadak meg sztem olyan min. 40-esek. De nem tudom pontosan. ;) ...

Ellentétes a nézetünk, már más animékben is észrevettem hogy szeretik a középsikolás korosztály átlagosságát "tunningolni" a különleges képességekkel, itt az elsö magyar találat az életkorokról. Szóval szerintem a legfőbb karakterek mind 14-25 között mozognak. (kivéve ez alól természetesen egykét olyan, akiröl nagyon látszik h "öreg": pölö ichigo apja, urahara, fö taicho...).

 

 

már megint nem volt Arrancar Daihacca :angry:

Link to comment
Share on other sites

Hátt őőő. Nem sok van, aminek az életkor mellet nem az "ismeretlen" szerepel. Azért meglepődnék, ha pl. Byakuya 25éves lenne :lol: :lol: :lol: Meg szerintem az espadak is öregebbek azért valamivel. De ez már a találgatások hosszú ösvénye, ahogy öreg nagy szakállú Dj Dumbledore mondaná ;)

 

Ne csüggedj ichimaru-sama majd csak lesz... valamikor!

Link to comment
Share on other sites

Jaja, mivel a Shinigamik végülis nem halandó emberek...

hümm, érthetö volna hogy egy tiszta shinigami esetleg nem öregszik: hisz egyszer már elvesztette a gigai-ját, vagyis meghalt. Viszont tudnak szerezni pölö urahara-tol is, vagy jó példa erre Ichigo... neki a teste gyorsabban öregszik mint a lelke? hisz nagyon sokat "van kinn a testéből". Meg egyik-másik képes ugye a "soul particulate"-ből regenerálódni (látványosan lsd: Kariya bounto), na akkor ember legyen a talpán aki megállapitja hogy mennyi idös (lsd: X-Men wolvorine).

 

ezek után teszem fel a zavarba ejtö kérdést: ha egyszer a shinigami-k nem öregednének, illetve a lelkek nem teszik, miért mutatják be állandóan Hitsugaya-taicho gyerekkorát...? elvégre mintha ö végig soul sociatyban nevelkedett volna, nem? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Embereeeeeeeeeeek! Micsoda rész ez a 195! Sajnos rossz is történik benne:

 

-

Nel visszaalakul kislány formájába mikor megakarja ölni Nnoitra-t

-

Nel 2 segédje nem is olyan gyenge mint látszik, de Szayel-nek meg se kottyan

-

Visszatérünk Rukia-hoz. Látható, hogy Arraneiro meghalt, Rukia a földön fexik, és ott nézi a néger espada, majd előveszi a kardját

-

Ichigot elég rendesen elgyapálják, de az utolsó képben jön valaki akit nem tudok beazonosítani.....

Hát ennyi lenne röviden! Senki ne hagyja ki!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Huh érdekes egy rész, de gondolom nem csak Kenpachi van ott, mert mindekit megfognak menteni szóval lesz egy apróbb sereg :D

abban biztos vagyok hogy:

Rukiát a bátyja, Byakuya menti meg... amit megerösit az is hogy hallottam h mangában Zommari-t (negro espada) a béketürésböl csak Byakuya beképzeltsége tudja csak kizökkenteni. Aki szeritem még megjelenik az Histugaya, hisz egy ilyen bulibol nem hiszem le hogy kimaradna - pláne hogy Aizen én Gin a bosszu-litsáján nagyon elöl járnak.

Link to comment
Share on other sites

Neliel valódi alakján olyat röhögtem, egy zerge vagy mi lett belőle, hát ez lett volna kb. az utolsó, amit oda tudtam volna képzelni :D De lehet most jön a többi shinigami barátunk, mivel Rukia és Renji meglógtak segíteni, Byakuya jön a kishuga után, Ken-chan :lol: meg ugye szeret balhézni... :D Meglátjuk ;)

Link to comment
Share on other sites

Nel alakján én nem lepődtem már tudtam, hogy ilyen lesz, hiszen sok képen ábrázolták már így. Egyetértek, Byakuya Rukiaért megy, Kenpaci adott, Hitsugaya az "elvei" miatt megy, és szerintem a róka is menni fog Tousen miatt!!! A Byakuya vs. Zommari csatára kíváncsi vagyok!

 

Link to comment
Share on other sites

335-ös mangába Kyoraku - lusta kapitány - harcol !!!Stark!!! ellen. A két leglustább az egész anime-be :lol: :lol: És sok ember kérdésére a válasz! Stark egyik "hadnagya" mondja, hogy az arrancaroknak nincs koruk :blink: :blink: ez fura. De belepillantunk Matsumoto és Momo harcába is. Nem hoz semmi váratlant. Bárcsak az anime is valahol itt tartana már ;)

Link to comment
Share on other sites

Azta nagyon mindenit. Ez màr egy jò rèsz volt. Azt hiszem most mindenkinek jól kiosztottàk az ellensèget. Ròkasràc amùgy nem ment vagy mèg csak nem szerepelt.

- zaraki legyűri nnoitra hadnagyàt majd nnoitra-Gàl küzd. Tipikus vagdalózòs csata

- byakuya zommarival harcol. Egyelőre semmi szokatlan, mind2en egymàs erejèn lepődnek meg

- megy mèg a tudòs is. Ő szayel ellen harcol

Link to comment
Share on other sites

Hát a Kenpachi Nnoitra küzdelemtől nem vártam többet, mert hogy a két kemény fiú összecsapásáról van szó. Zommari harcstílusa nagyon tetszett, a "két tudós" harcára leszek még kíváncsi (Szayel és nagykörműű :lol: ) Most azt hiszem jópár részen keresztül el fogják húzni ezeket a harcokat.

 

Link to comment
Share on other sites

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bár azért valamivel több harcot is rakhattak volna bele, de ne legyünk telhetetlenek. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a fő taicho mit szólt mikor megtudta a híreket :lol: :lol: :lol: Valami: "hazahozni őket és megölni" vagy ehhez hasonló. Öregből kinézem.

 

Többiek nagyon csöndben vagytok...!!! Ki hol tart? Minden világos? Ha nem mért nem? :lol:

Link to comment
Share on other sites

(...) Byakuya és Mayura harcára vagyok kivácsni. Meg a két negyedik osztagosnál is történt valami, az is érdekes :P

1) Byakuya vs. Zommari Leloux, Kurotsuchi Mayuri vs. Szayel Apporo. A "harcára" szóhasználatod egyesszámra enged következtetni, de nincsenek most ök ketten párba válogatva: no most akkor kiknek a harca érdekel jobban?

 

2) 2x 4. osztag, höe...? :blink: azt hittem én voltam tegnap szülinapost ünnepelni. Fejsd ki tisztábban mit szeretnél mondani pls m nem értem

 

Link to comment
Share on other sites

1) A szóhasználatod a másik ember belekötésébe enged következtetni...

2)Unohana Retsu és Kotetsu Isane a 4.Osztag kapitánya és Hadnagya...Ilyen egyszerű az egész

 

1) inkább aprólékosnak mondanám, nem kivántam kötekedni, nincs értelme :mellow: Képzelj oda is egy smiley-t pls :)

- - - Én spec szayel-mayuri meccsére vagyok kíváncsibb.

2) hümm, igaz, thx. ök kiestek egy pillanatra :huh: Mindesetre ott is lesz meglepi, esetleg harc...? (költöi kérdés)

Link to comment
Share on other sites

Mayurièrt sose rajongtam ìgy abban a csatában Szayel-nek szurkolok :D Engem most Byakuya & Zommari harca èrdekel. Meg az, hogy Grimmjow itt a rengeteg harc között pihen ès gyògyul... Manapsàg egyre több kèpen látom Starkot 1. Espadakènt àbràzolni... Most màr igazàn kaphatnànk egy teljes espada kèpet!

Link to comment
Share on other sites

Hmmmm nice. Arigato ichimaru-sama jó kis videó. Főleg a vége ahol Grimmjow püföli Ichigot :lol: :lol: :lol: Nagyon remélem, hogy így a sok rész alatt azért rendesen felépül... :rolleyes::unsure: Azo meglepő, hogy Stark lenne az első espada. Én teljesen az öregre gondoltam. Na mindegy!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...