Jump to content
PirateClub.hu

Melyik reklámot utálod/szereted a legjobban?


T.Sz.
 Share

Recommended Posts

Én az összes reklámot utálom, mivel ha nézek sorozatot (pl: lost) kétszer is megszakítják ilyenekkel: Na akkor most beszélgessünk a hüvelygombáról... Nálam ott volt a mélypont... És talán ezért nem is szoktam mostanába TV-zni... (meghát azért mert nyáron nincs semmi értelmes sehol) Szánalom a köbön...

 

 

Link to comment
Share on other sites

A Heineken reklámok mindig nagyon jók!

a banki reklámok ma már egy kínvallatással ésnek fel, de azért vannak kivételek, mert ezt el kell ismertni, hogy néha csinálnak jókat is. a McDonald's és egyéb hasonló reklámokat is szeretem (azt már nem, hogy utána éhes leszek). a sör reklámokra ki lehet jelenteni, hogy SZINTE mind jó. (Régen a sopronik voltak jó, azzala négy fazonnal.)

Link to comment
Share on other sites

Én a saridonost, mert megfájdül tőle a fejem!! Amúgy a k&h-nak idegesítő a zenéje, és oltári baromásokat mondanak benne. Én amúgy utálom az össze reklámot, mert nem lehet tőlük egy ku**a filmet végignézni!!!

 

Jah meg amkor a két lökedék összevissza "stipi-stopi"-zik, a két gyerek meg siralmas képet vág, hogy ezt majd mind nekik kell törleszteni adóság gyanánt!!

Link to comment
Share on other sites

Én személy szerint utálom az összes reklámot, nem értem miért kell egy termék mellé külön történetet kitalálni. Teljesen fölöslegesnek tartom a reklámok 99%-át. Meg nem azért veszed meg a mosóport, a sört, az intimbetétet, meg nem azért veszel fel egy bankból kölcsönt mert tukmálják rád a tv-ben, hanem mert szükséged van rá és úgy is megvennéd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...