Jump to content
PirateClub.hu

FIFA 09 vs PES 2009


Marky18
 Share

FIFA 09 vs PES 2009  

101 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. PES 2009 vs FIFA 09

    • FIFA 09
      58
    • PES 2009
      43


Recommended Posts

Ha a PES-be egyszer bekerülnek a licencek,megvásárolnak pár ütős zenét és az így is kiváló grafikán javítanának, nagyobb reklámot adnának a játéknak akkor a Fifa egészen biztosan halálra lenne ítélve.

 

Ebben a topikban olyan sznobizmus figyelhető meg, hogy az már kellemetlen.A hsz-ek 75%-ban nincs megindokolva, hogy miért a Fifára esett a választás.Az ilyen: "Fifa 09 rulez,Fifa a király ezért arra raktam,Fifa forever" kaliberű hszeknek nincsen semmi értelmük.Azért kár a Fifára szavazni mert a haver azt mondja, hogy jobb mint a PES.Ki kell próbálni mindkét játékot és utána kell véleményt alkotni.Különben semmi értelme nincs az egész szavazásnak.

Link to comment
Share on other sites

A Pes-ből egyedül a licenszek hiányoznak, a jó zenék már megvannak a 2009-ben.(Igaz én linceszelt változattal tolom :P)Viszont akármit csinálnának ,nem tudják legyűrni a Fifát mégpedig az EA reklámja és neve miatt.Sajna ez van ha van reklám, kit érdekel az érték...Nekem egyértelműen PES!!!

Link to comment
Share on other sites

Licenszek hiányoznak az tuti!!Mivel pc-vel tolom,mert az van így csak az alapján tok véleményt mondani!!!Játékmenet alapján egyértelműen PES!!!!A játék menet hatalmas benne!!Ebbe a játékba igen is játszanod,kell a focit, míg a FIFA-ba nekem inkább egy (kis) szenvedés!!!Nekem fontosabb a játék menet, mint az hogy figyeljek mi van még mellette,persze ....!!Az is biztos, hogy a játékélményen nagyba javít minde ez,de kb 3 napig!!

Szerintem a két játékból kafa kis game lenne!!!!

És felettem volt egy olyan épkézláb hozzászólás amit sok koccc (ha már koccc), akkor megfogadhatna!!Mindkettőt ki kell próbállni!!De ne úgy, hogy 3 perc után azt mondom rá,h k.ki,mert nem olyan, mint a valamelyik!!

Én mindkettőt szeretm!!!

Link to comment
Share on other sites

Ma szippantott be igazán a PES világa mert még nem volt időm igazán kipróbálni.Már Dec. 15-én lejött a játék igaz csak fél órát játszottam vele de már az is elég volt arra, hogy alapvető véleményt alkossak a programról.De nem ez a legérdekesebb hanem a következő gondolatok.

 

Két haverom eljött hozzám mert meghívtam őket XBox 360 partira.Az egyik sose játszott a PES-sel ezért csípőből lesz%rozta ezt a komoly programot.Azt mondta, hogy a Fifa a király meg minden téren jobb,szebb a grafikája,jobban kezelhető stb.

Odaadtam neki a kontrollert, hogy játsszon vele egy kis ideig. (Előtte megjegyezte, hogy nem vár sokat a játéktól.)

15 perc játék után azt mondta, hogy ő még soha nem játszott ennyire könnyen és jól kezelhető, logikusan felépített, élethű és pörgős focis játékkal.Egyedül csak a menü kinézetébe meg néhány licenc hiányába kötött bele.(A teljes UEFA bajnokság tetszett neki. :D ) De ennyi bajunk legyen csak. :D

 

Számomra ez a PES vs. FIFA harc végleg eldőlt.Azt mondom, hogy a vérbeli Fifa fanok is próbálják ki ezt a "Pro Evolution Soccer" nevű remekművet mert óriásit nem fognak csalódni benne, azt garantálom!

 

(+1) A Fifát csak azért tartják többen jobbnak mert a kiadó elképesztő mennyiségű pénzt költ a reklámokba, népszerűsítő kampányokba.Folyamatosan reklámozzák az éppen megjelenő aktuális Fifát újságokban,TVben,Hipermarketekben,a játék DVD-it legszembetűnőbb helyekre rakják a boltokban stb.(Az EA ezt megteheti.).Ez azért van mert az Electronic Arts a világ legnagyobb kiadója és simán meg tudják venni az összes licencet, tudnak reklámokra költeni.Ez nem okoz nekik veszteséget.Aki meg normális és értelmetlen érvek nélkül dicsőíti a Fifát az egy k%rva nagy sznob! (Bár ezt már leírtam egyszer...)

 

Csak egyszer indulok be (közepes nehézségi fokozaton) :D :D :

 

1. félidő vége:

 

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081219223731DSC00194.JPG

 

2. félidő vége:

 

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081219223843DSC00198.JPG

Link to comment
Share on other sites

Számomra is egyértelmű a PES. Utoljára a Fifa 2004-be játszottam, ugye akkor jött be a PES4 is, és mondtam magamnak hogy jó nekem a fifa, tudok vele játszani, egyszerű kezelni, grafika normális stb..stb.... De aztán jött, hogy kipróbáltam a PES-t, és azóta nincs Fifám :D

 

De hogy témánál maradjak, ismerősöknek hála volt alkalmam a Fifa09-et is kipróbálni, és számomra a PES09 a nyerő. Sokkal nagyobb élmény nyújt, mint bármelyik Fifa.

Nekem a Fifa csak 1 reklám, a Pes meg a játék. Jó, hiányoznak a licenszek, de engem egyáltalán nem zavar, hogy a mezek nem egyeznek az eredetivel 100%-osan, a játékélmény anélkül is megvan. Az arcok sokkal jobban ki vannak dolgozva, szebben megvan csinálva mint a Fifába. A mozgás, a labdajáték is jobb, látványosabb az egész mérkőzés.

Link to comment
Share on other sites

Jó ideje teljesen PES fan vagyok teljesen. Már a PES3-nál látszott,hogy nagy ellenfele van a Fifának aztán valahogy a PES5,6 környékén teljesen beleszerettem.Fifa07 -el még játszottam a 08,09-el már szinte egyáltalán nem csak annyira,hogy adjak neki egy esélyt mert ezt azért megérdemli ,de nem fogott meg.(Véleményem a PC-s verzióra vonatkozik konzolokkal nem igazán játszok)

Kr@sstheon1y szép kis történet :) Eleje meg tipikus,hogy valaki nem ismeri a PES-t és már is fikázza...

Mellesleg legerősebb fokozaton próbáld én alapból ott kezdtem és elején "vért izzadtam" most meg már alázok persze vannak nehéz meccsek szar forma stb.. Szóval most is izgalmas :)

 

Link to comment
Share on other sites

hát játékélményben a PES nagyon simán veri a Fifát ez a become legend is marha jól sikerült nekem nagyon bejön.

a Fifa pedig a licensz miatt meg sztem a grafikában is egy nem sok különbség.

én is azt mondom h a két játékot összetéve egy pokolian jó játékot lehetne kihozni.

nehéz választás én nem nagyon tok dönteni, egyik ebben jó a másik másban.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyugi..... aki akar az PES-ezik, aki meg nem annak ott a FIFA. Én is játszottam a Madridista FIFA ligában, csoportkörből továbbmentem és a negyeddöntőben először 4-1-re kaptam úgy ki, hogy egy teljesen ártalmatlan öngől lőtt a gép :unsure: Visszavágón pedig nyertem 3-2-re. Szóval nem nehéz kitalálni, hogy a FIFA 09 pályafutásom itt bezárult.

 

Addig pedig senki se szavazzon, amig ki nem próbálta a másikat, mert ez szerintem hülyeség.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...