Jump to content
PirateClub.hu

Nokia E71


daniel_1031
 Share

Recommended Posts

NOKIA E71


post-1150411-1216905741_thumb.jpg

Frekvenciasáv 850/900/1800/1900 + HSDPA
Telefonkönyv db dinamikus
Memória MB N/A
Memória bővíthetőség microSD (Trans Flash)
Magyar nyelvű menü N/A
Flight mode Van
Operációs rendszer N/A
Készenléti idő óra N/A
Beszélgetési idő óra N/A
Súly g 120
Méret mm 112*57*10
Akkumulátor Li-Ion
Kijelző pixel QVGA (240*320)
Színes kijelző TFT
Színárnyalatok száma db N/A
GPRS Van
EDGE Van
Generáció 3,5G
WAP xHTML
EMS eMail
MMS Van
Infraport Nincs
Bluetooth v2,0
WLAN b/g
Blackberry N/A
Vibra jelzés N/A
Kihangositás Van
Hanghívás Van
Hangjegyzet Van
Csengőhang letöltés OMA DRM
Dallamszerk. Nincs
Polifonia MIDI
MP3 Music Player
Rádió N/A
Kamera CMOS
Kamera felbontása 3,2 Mpixel
Video Video Player
GPS a-GPS
Java 2 MIDP
Push to Talk PoC
RotaS Van
TV be vagy kimenet Nincs
Brand E Series
Limited Edition Nincs
Egyebek Tervezett kiadás
SAR N/A


Ha komolyan óhajtjuk venni a mobilkommunikáció írásos és adatátviteli technológiáit is, akkor bizony a QWERTY gombsor az egyik legjobb választás. Csakhogy a teljes értékű billentyűzetnek bizony hely kell, s ez a legnagyobb probléma ezekkel a kütyükkel. Sok gombnak nagy területre van szüksége, el kell még helyezni egy korrekt kijelzőt is, így aztán ezek a készülékek kissé tepsi alakot öltenek, amely bizony néha a kényelmes használat rovására megy.
A Nokia E71 megpróbálja valahogy mégis úgy megvalósítani a megvalósíthatatlant, hogy kompromisszumok nélkül lehessen QWERTY gombsorunk egy kecses, kézbe illő készüléken. A törekvés mindenképpen megérdemel egy pirospontot, de a megvalósítás nem tökéletes. Az XXL GSM által szállított eszköz magyar verzió volt, ez jól látható a billentyűzeten. A dobozban 2 gigás kártya, USB kábel és bőrtok ült a szokásos egyéb tartozékok mellett.
Az E61 mind a mai napig igen közkedvelt telefon. Az utódra igen sokáig kellett várni, de biztosak lehetünk benne, hogy az E71 is sikerdarab lesz a maga területén, nem lennék meglepve, ha az eddigi elégedett E61 tulajdonosok csapatostul cserélnék le készüléküket az utódra. Nincs ugyanis a Nokia kínálatában másik, nem szétnyithatós, QWERTY gombsorral felvértezett készülék.


Link to comment
Share on other sites

nagyon jól néz ki és majdnem tökéletes telefon . Egy üzletembernek faja ,az átlagfelhasználó meg úgysem vesz ilyet . Most kb 90-100 körül láttam de biztos lemegy majd az ára :) A kamerát viszont állítólag elszúrták. 3.2-es de pocsék képet csinál.

Link to comment
Share on other sites

én az 5megapixeles feliratot hiánylom. de egy 3.2es pont elég ehez, ennél a telefonnál ugyis a kommunikáció a lényeg. kicsit fakó képeket csinál, de nem annyira gáz. 8gigás kártyát lehet belerakni, ez absolut jó pontot ér. én 80-ért láttam, az ár nyílván drágább, függően attól, hogy gyári vagy bolti garid van rá és 1/2 éves. nem vagyok üzletember, de megfogom venni a telót valószinüleg. gyors sms-ek, e-maileket könnyű megtekinteni, video-hívás, gps, az iPhone után a leggyorsabb telefon -köszönhetően a 392MHZnek-, stabil, ha a kamerát nem nézzük, valamint azt, hogy túlterheléstől lefagy, simán felveszi a versenyt a csúcsmodelekkel. fekete n95 függő voltam, de rentegeg negatívumot halottam róla, na mind1 :D

Link to comment
Share on other sites

tudom én hogy ez egy nagyon jó telefon ;) és megvan az a vásárlói rész akiknek pont egy ilyen kézi mindenes kell :) Karácsonyra gondolom ennek is lemegy az ára olyan 70 körül lesz. De most majd kijön a Motorola Zn5(kb 80 lesz a kezdő ár) annak is lemegy az ára és akkor már inkább azt venném mert a kamera nagyon jó(elvileg aztán még várni kell a tesztekre) zenehallgatásra is elég jó és a wifi is meg van benne. Több nekem nem kell ,qwerty billentyűzet sem kell arra a napi 2-3 sms-re amit küldök maximum. És persze még karácsonyig fog jönni pár új telefon(nokia,motorola,egyéB) .Viszont aki tudja hogy neki pont ilyen kell nincs értelme sokat várnia . :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Hali!

 

Volt szerencsém "tesztelni"

 

Nagyon megnyert ez a "kis" cucc, iszonyat gyors mindenhol, mindent nagyon jól tud, bár az alakja pöppet nagy de hát a billentyűzet mindent visz. Hiányolom róla a fókusz gombot(a két állásút) de egyébként elfogadnám, a BlackBerry 8800-at simán veri!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...