Jump to content
PirateClub.hu

Ahogyan a nők Téged is tesztelnek!


Venheidem
 Share

Recommended Posts

na 1 újabb gyöngyszem , bár igy nem sok értelme van ennek a részletnek, mivel bekéne mutatni elöször is milyen az alfa him, én olvastam a könyvet eredetiben , szoval nagyjából képben vagyok, röviden annyit az alfáról: hogy ők az egyéniségek,a dominánsak akik mindig elérik a céljukat, ha bemennek 1 szorakozó helyre a béta himek őket utánozzák , mert ugyanolyanok akarnak lenni mint az alfák, meg hát a béta him az a "legyünk csak barátok " kategoria a könyv szerint, szóval érdekes olvasmány volt mindenesetre.

 

:lol: ez jó volt, de azt hiszem tomirad megadta a választ rá

 

Meik könyv volt ez? Engem érdekelne.

 

Meg hozzászólnék:

Szerintem attól is függ az alfa hímség, hogy ha több nő elfogad téged alfahímnek (átmész a teszteken ugye), akkor a velük kapcsolatban álló nők is elfogadnak tesztelés nélkül, és anélkül hogy elmondanák egymásnak hogy ő az alfahímem! :-D Sztem ez igy van.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Amennyi csaj, annyi lehetőség.

A csajozás legfontosabb része, hogy felismerd mi kell Neki.

Nem minden csaj egyforma, nincs egy recept amivel hódíthatsz, ha lenne, te barátom örökre szűz lennél... :D

 

A hódítás azért művészet, mert személyreszabott praktikákra van szükség.

Persze vannak apró fortélyok, de azt fel kell ismerni kinél mi jön be.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Most csak ehhez az alfa hím dologhoz: Ez szerintem akkora hülyeség emberekre levetíteni h az elképesztő :D. Az ember nem állat, nem ilyen egyszerűen működnek nála a dolgok. Ezer tulajdonság van (pl valaki jól rajzol, jó matekból, nagyon erős, nagyon szellemes, jó vezető, nagyon okos, nagyon eszes, bunkó, stb...) egy nő megszületik és részben neveltetéstől, részben genetikája miatt fog vonzódni valamelyik típusú emberhez (pl neki tetszik ha valaki nagyon jól rajzol. Csakhogy ettől függetlenül a csávó lehet egy teljesen tehetetlen papucs is, de tovább megyek, van olyan nő aki ezek felett a férfiak felett szeret anyáskodni). Persze valamilyen formában ez is olyasmi mint az állatoknál, azzal a különbséggel, hogy minden nőnek van egy elképzelése a saját alfa hímjéről.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ezer tulajdonság van (pl valaki jól rajzol, jó matekból, nagyon erős, nagyon szellemes, jó vezető, nagyon okos, nagyon eszes, bunkó, stb...) egy nő megszületik és részben neveltetéstől, részben genetikája miatt fog vonzódni valamelyik típusú emberhez (pl neki tetszik ha valaki nagyon jól rajzol. Csakhogy ettől függetlenül a csávó lehet egy teljesen tehetetlen papucs is, de tovább megyek, van olyan nő aki ezek felett a férfiak felett szeret anyáskodni). Persze valamilyen formában ez is olyasmi mint az állatoknál, azzal a különbséggel, hogy minden nőnek van egy elképzelése a saját alfa hímjéről.

EZ érdekes, nekem többségében olyan csajok tetszenek akik okosai (is) de főleg jól rajzolnak (szem,haj alak változó) de a rajz pl állandó eddig.

Link to comment
Share on other sites

egyszerü erre a válasz hogy papucsfej pasi enyi a megoldás beszéld meg hogy a kapcsolatotok a kölcsönöségen volt eddig akkor ezután is igy legyen és ahoz hogy ez müködjön egyszer az egyikötöknek kell engedni egyszer pedig a másikotoknak és igy nem lesz papucsfej egyikötöksem föleg nem a pasi és ha ezt a kedvesed nem hajlando akkor elötte nyilvánosan flörtölj és akkor elgondolkodik hogy akár elveszithet is és nincs abban a stabil biztonságban enyi az egész na csá :)) Fontos hogy elötte flörtölj és ne mögötte mert igy nem látja a helyzettét!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...