Jump to content
PirateClub.hu

Mi kell a férfinak?


nimtom
 Share

Recommended Posts

Én, mint tősgyökeres pasi, amondó vagyok: Varietas delectat (Gyk.: A változatosság gyönyörködtet). Magyarán ne legyen minden a jól megszokott, mert az egy idő után nem egészséges... De ha van egy kis változatosság... :D Az mindjárt más... Ami szintén fontos még szerintem, hogy egy nő mutassa ki, hogy arra vágyik, hogy meghódítsák, ne ő akarja felszedni a hapsit... Eléggé kiábrándító(nekem legalábbis), ha a csaj udvarol a pasinak... És ha már elcsavarták a fejét, akkor adjon is valamit a "bűnös csábítónak", ne csak húzza az illetőt... Az még sose vezetett jóra... :) Ami fontos: sose hagyja parlagon heverni a szexuális életet, mert ha utána esetleg félrekacsintgat az ember, akkor nem tetszik... Pedig egy egészséges férfiembernek elég fontos a JÓ szex, szándékosan kihangsúlyozva a jót... Ha ezt megkapja teszem azt napi rendszerességgel, akkor minden nagyon szép és jó lesz... És nem kell azt az ellenérvet felhozni a napi rendszerességű ellen, hogy "Persze és azokon a napokon?"... Hölgyeim: nem csak hüvelyetek van... ;) Amiket leírtam, az általánosság, pasija válogatja, hogy kinek mi/ki kell... De általánosságban igaz! :):D:P

Link to comment
Share on other sites

Tudjátok, az az egészben h. 1-et értek, de mostanában a csajok egyre türelmetlenebbek, ami nem mindig gond, de a végén még oda jukadunk ki h. nem csak hogy a csajok udvarolnak, de a végén még a férfi fog szülni és az bíz nem volna vmi egészséges.

 

Ja, jut is eszembe. Természetesen hosszú távú kapcsolat esetén "Mi kell a férfinak?" , de (mondjuk eddig se volt még megemlítve)de nem futókalandokról van szó, még mielőtt vki ilyenre gondolna. Azt esetleg egy másik témában.

Link to comment
Share on other sites

Ezt valaki már a másik tmában megfogazta jól: pénz, pénz, ...... .. lol.

 

Egyébként veletek ellentétben én imádom, ha egy csaj udvarol - vagyis nem udvarol, inkább csak próbálkozik, én meg eljátszogatok rajta és a dumáin. Imádják..

 

De nekünk nem a belső a legfontosabb, hanem a külső (kár lenne legatadni oO), és amit én szeretek: izmos testalkat (EGYÁLTALÁN nem testépítő, csak ne lötyögjön itt vagy ott, de ne is legyen pálcika..), nálam legyen legalább egy fejjel kisebb (én 188 vagyok), erős lábak, hosszú haj, gyerekes arc. Mellei ne legyenek túl nagyok; egyformán viseljen fekete és színes ruhákat (de a rózsaszín egymagában, rendben van az is)

 

A belsőről nem tudok sokat mondani, bennük több a hasonlóság, mint a különbség, én úgy vettem észre, h általában két csoport van, egy nagyon hülye és egy nagyon értelmes. :)

Módosította Silverr
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Egy nő nekem azért nő, mert kedves. A kedvességgel kilehet pótolni a szépséget, de fordítva ez nem igaz.

 

Akkor már leírom a másikoldalról is. A férfi okos legyen és ez minden.

Elég ha csak egy fokkal szebb mint az ördög. Ne legyen kedves, érzékeny-az buzis-és a nő feladata.

Link to comment
Share on other sites

Baratnomtol nevnapomra kapott tablarol idezek: Hogyan hoditsd meg a ferfit? Adj neki enni es allj ele meztelenul :D

 

Egyebkent meg elvarasok: legyen kedves, turelmes, huseges ne legyen bunko es onzo es az se art ha jol nez ki. Ez most megvan /remelem olvasol forumot kicsim :D/

 

arong!

 

szerintem eleg nagy hulyeseg amit irtal. a ferfinak is ugyanugy vannak erzesei mint egy nonek, nem egy rambo filmben vagyunk. az se igaz h legyen okos aztan kesz. attol meg lehet eroszakos vadallat, stb.

Link to comment
Share on other sites

sziasztok! én mint csajszika fogok nyilatkozni. hogy mi kell nektek? azt nagyon nehéz meghatározni, mert mindegyik pasi más, és az igények is eszerint alakulnak. sajna folyamatosan tapasztalom, hogy mindenkihez másképp kell állni, mert más a személyiségük, és az is, hogy mit bírnak el. pl: az egyik szereti a kedvességet, a másik rühelli stb...... totál változó. :( szipi

Link to comment
Share on other sites

Szerintem egy kiegyensúlyott férfinek lehetnek ugyanolyan igényei mint a párjának.Én szeretem ha foglalkoznak velem,és nem csak a szexről szól az egész.Ennél sokkal többet jelent az h együtt vagyunk,és ebből egy rész a szex.Hát lehet h most furcsán néztek,de ez nálam így van..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hát őszintén kicsit rég néztem már vissza ehhez a témához :(

Ha vkinek van türelme és végigolvassa az eddig írtakat az belátja, h. a férfiak elvárásai valóban eléggé változatosak, ahogy azt szipi is +fogalmazta. A lényeg az, h. a lényeg feljebb elolvasható :lol:

Részemről: legyenek közös témák, közös érdeklődési körök, de legyen olyan is, amit csak a másik akar, persze természetesen abból kevesebb legyen, süssön(mert bizony sok férfi velem együtt édesszájú), főzzőn, mosson, vasaljon, takarítson... vagyis a házimunkákat tudja ellátni, a ház körülit majd csinálja a férfi, a szerepek ne cserélődjenek fel.

Tiszteljen, becsüljön, szeressen(ez utóbbi hármat magamtól is elvárom), és tudjunk kompromisszumot kötni, ha ezek megvannak na meg az értelem, akkor innentől kezdve a szex már nem az első, de nem is az utolsó és a problémákat is könnyebb +oldani.

Már nem volt erőm újra átolvasni az egészet, de ha vmit nem jól írtam, akkor bocsi.

Ja és ha vki ezt nagyon ki akarná fejteni, akkor lehet, hogy ez az oldal +telne. :)

Link to comment
Share on other sites

már 4 éve nincs nőm...pedig nem vagyok se ronda, se őrült, se b***.

 

Olyan lányt szeretnék, aki megértő, jóindulatú, érti a humort, és nem beszélünk el egymás mellett. De persze várjon is el dolgokat, mert szivesen gondoskodom róla, csak ne vigye túlzásba.

 

valami ilyesmi.

Módosította PxE
Kerüld a trágár szavakat!
Link to comment
Share on other sites

Hogy mi kell a pasiknak, azt nehéz meghatározni, konkrétumokról meg nem is lehet beszélni általánosságban.

Azt, hogy a saját 'pasimnak'-páromnak- mi kell, azzal természetesen tisztában vagyok.... :D

Link to comment
Share on other sites

Egy nagyon kedves csaj haverom megkért h foglaljam össze a pasikat pár mondatban, hát mondom ez így elég tág.. de ezt írtam neki:

 

"büszkék vagyunk és féltékenyek de rosszul tűrjük ha féltékenykednek. Utálunk bocsánatot kérni, de tudjuk mi vagyunk a hibások. a Szeretlek szót vagy túl gyakran vagy túl ritkán használjuk, jól szinte sohasem. Többet adunk a külsőségre mint a belsőségre, pedig tudjuk, hosszú távon a belsőség a kifizetődő. Szeretünk felvágni a ' Nőnkkel ' és dicsekedni teljesítményünkkel az ágyabn, de bnőnk előtt mindig kedves arcunkat mutatjuk.. Hogy melyika z őszinte? Talán mindkettő. Mert ahogy hozzátartozunk az életünkhöz hogy haverokkal sör mellett szidjuk a nőket ugyanúgy szeretjükh a egy lány hozzánk bújik, és tudunk kit megcsókolni..."

 

 

Link to comment
Share on other sites

Amúgy ezt a fórumot csak úgy unalmamban hoztam létre, mikor olvastam, h. mi kell a másik nemnek :D

Abszolúte de nem gondoltam volna, h. 1, max. 2 hsz-nél több lesz B)

Egyébként elég jól +vannak fogalmazva a dolgok. Igaz a női oldalról nem sok reakció érkezett, de mégis több mint a semmi :)

Link to comment
Share on other sites

Hát, hogy a nők hozzászólásait is növeljem, leírom a véleményem. :)

Tulajdonképpen, hogy mi kell egy férfinak nehéz lenne elmondani, mert mint sokminden más, ez is egyéntől függ. Szerintem kölcsönös ez dolog. Mindenki azt adja a párjának, amiről tudja, hogy ő is szívesen visszakapná.

Persze nem mindent, hiszen mint nimtom írta, a házimunka a nők feladata és a férfiaknak is megvan a feladatuk egy tartós kapcsolatban, de a lényeg szerintem a kölcsönösségen, őszinteségen, a kompromisszumkötésen és az őszinte szereteten alapszik. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...