Jump to content
PirateClub.hu

Harry Potter 6


larive
 Share

Recommended Posts

Én az előző részeket sem láttam, így ezt se fogom megnézni :D

Valahol engem nem érdekelnek az ilyen fantázia filmek!

 

Akkor ide is csak azért írtál h eggyel több legyen a hsz-ed??

 

Am nekem az a bajom a házi fordításokkal,h gyakran pontatlanok, nem mintha a gyári nem lenne az, de mégis. Amúgy pedig igazán jó és hasznos dolog az olyan filmeknél amiknél nincs se szinkron se eredeti felirat mint pl a Csillagkapu filmek és ezért hálás is vagyok.

De olyan filmhez készíteni házi feliratot ami max 2 nap múlva úgyis felrak szinkronnal? Nem idő és energiapazarlás kicsit? :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

LadyShadow hozzászólására reagálva:

 

Nem a hozzászólásokra hajtok, hidegen hagy, hogy mennyi hsz-em van! Nem óvodás hülye gyerek vagyok!

Miért írtam ide? Azért, mert ez az én véleményem erről a filmről, hogy nem fogom megnézni, mert nem érdekel.! Azért meg szerintem nem kell elítélni engem, mert én nem vagyok herripotter fan ... Szerintem ezt nem tiltja a szabályzat! De a fórumozótársak ok nélkül való leoltását (nem így leírva a szabályzatban persze) annál inkább!

Nézz tükörbe drágaságom, mielőtt beszólogatnál! Köszönöm!

Na további szép napot ...

Link to comment
Share on other sites

Én már nagyon várom a filmet, de semmi pénzért nem tölteném le a kamos verziót. Sosem, semmilyen filmet nem néztem meg még úgy, most sem szakítom meg ezt a hagyományt. Moziban tuti lesz ez a film. Az Odús jelenetre meg annyit tudok mondani, hogy van ilyen. Yates-et én rühellem az 5. rész óta, mert úgy elb*szta azt a filmet, amennyire az maximálisan lehetséges. Remélem az említett jeleneten kívül mást nem ront el ebben a részben, mertha sikerül lessülyednie az előző rész alá, én felkeresem és agyonverem, esetleg kinyírom. :D Nem vagyok akkora HP fan mint gondoljátok, nálam ez csak évente egyszer, egy hónapra szokott előjönni a nyáron :D

Link to comment
Share on other sites

Én is nagyon várom a filmet de Shyllard-hoz hasonlóan gyűlölöm Yates-et mert télleg nagyon elrontotta az ötödik részt. Az még egy dolog, hogy kimarad sokminden ami a könyvben volt, de hogy ezek helyett újabb jeleneteket talál ki na az már nagyon elcseszheti az egészet. Az ötödik résznek szerintem már semmi hangulata nem volt, és ha ezt is sikerül úgy elbarmolni akkor télleg le kéne lőni Yates-et.

 

Ladyshadow, olyan ember révén aki gyakran lektorál feliratokat és besegít néha feliratba, azt mondanám, hogy ne ítéld el ennyire a feliratkészítők munkáját. Ha te nem is, rengeteg ember van, aki sokkal jobban szereti nézni a filmeket eredeti, angol hanggal mint a gyakran (harry potter esetében is) elcseszett szinkronnal. Akinek meg nincs ilyesféle elvárása a színvonal élvezhetőségét illetően azt csak sajnálni tudom, én szinkronos filmeket már nem is nagyon nézek, csak ha valaki mással együtt kell. A HP szinkronjánál pedig igen nagy kínokat álltam ki, valami eszmélet, hogy milyen hangok vannak. Speciel Hermiónéét utálom a legjobban, olyan mintha egy beszívott, álmatag kamaszlány beszélne XD

 

Na jó napot, és várjuk a feliratot (ma már lesz).

Link to comment
Share on other sites

LadyShadow hozzászólására reagálva:

De a fórumozótársak ok nélkül való leoltását (nem így leírva a szabályzatban persze) annál inkább!

Nézz tükörbe drágaságom, mielőtt beszólogatnál! Köszönöm!

 

Ne is haragudj de nem leoltottalak, ha leoltalak azt majd észreveszed! Ez egy szimpla kérdés volt nem több, ha meg letolásnak vetted akkor előbb neked kéne tükörbe nézned nem nekem. És azért mertem megkérdezni, mert ha valakit totál hidegen hagy egy dolog, legyen az film, könyv vagy játék, akkor minek keres fel olyan topicot ahol ez a téma? Azért h megnyugodjon a lelke, h jó akkor most tudattam a világgal, hogy engem ez mennyire nem érdekel?

 

A másik, hol írtamén h lebecsülöm a munkájukat azoknak akik feliratot készítenek a filmhez?? Sehol. csak úgy vélem felesleges, hiszen ha kijön majd a dvd verzió, azon úgyis lesz olyan menüpont ahol be lehet állítani a magyar feliratot. Oké értem én,h valaki eredeti hanggal szereti végignézni, van ilyen nem mondom,h nincs csupán úgy vélem,h egy kamerás verzió plusz egy gyengébbre sikerült felirat (mielőtt valaki félreérti nem személyeskedés csak pl a HP 1-3-ig játékban volt olyan h bizonyos szereplők nevét hagyták angolul ez szerintem hiba) valakinek totálisan elviheti a kedvét egy olyan filmtől, ami mondjuk normális verzióban olyan közepesnek mondható.

 

Sajnos szerintem többen is el fog térni a film a könyvtől, kezdve ugye az Oduval meg szerintem az emlékeknek sem fognak több kisebb részt adni csak lesz 1, ahol majd a fiatal Denemet látjuk, persze a játékból kiindulva mondom ezt.

Link to comment
Share on other sites

Én is nagyon várom a filmet de Shyllard-hoz hasonlóan gyűlölöm Yates-et mert télleg nagyon elrontotta az ötödik részt....

 

Én nem tudom mit rontott el, mert egyiket sem olvastam könyvben, de az összeset láttam filmen :)

Szóval nekem tetszett az összes, jól meg van csinálva :)

 

Link to comment
Share on other sites

TrueMaster: a könyv épp egy "kicsit" más, persze aki nem olvasta, annak nem tűnik fel eléggé sok dolog, de szerintem megéri elolvasni :)

 

Másik meg, szerintem a szinkron kifejezetten jó, sose zavart :) Ellentétben pl. a Twilightéval, ami egyszerűen egy hányadék :wacko:

Link to comment
Share on other sites

csak úgy vélem felesleges, hiszen ha kijön majd a dvd verzió, azon úgyis lesz olyan menüpont ahol be lehet állítani a magyar feliratot.

 

És én persze addig egyszer sem fogom újra megnézni a filemt, mi? Amíg nem jön ki a dvd verzió. Én csaka dvdrip-pet várom emg feliratosan. Am abban igazad van, h a kamerás verziót hülyeség emgnézni. Egyszerűen nézhetetlenek mind, még a legjobb minőségben is.

Link to comment
Share on other sites

én moziba néztem és meg kell mondjam egy kicsit többet vártam. jó volt a film ,nem is kicsit, viszont én több csatajelenetre számítottam. A kviddics egyszerűen lenyűgöző volt, szerintem az és az elején az a hidas jelenet jó nagyot dobott a filmen. A színészek alakításáról annyit, hogy Rupert Grint (Ron) és Helena Bonham (Bellatrix) egyszerűen fantasztikusan játszották a szerepüket. szerintem jobban sikerült mint az ötödik, de még mindig nem az igazi :P

Link to comment
Share on other sites

hát igen.... aki olvasta a könyvet, mint pl. én, hatalmas csalódás ért...rengeteg mindent kihagytak, főleg a fontos infókat! <_< hát nemtudom h kit sajnáljak jobban: akik olvasták a könyvet és meg is nézték a filmet-biztos csalódtak...akik meg nem olvasták a könyvet nagyon sok információt nem tudtak meg, szerintem a fele filmet nem is értik h mi miért volt meg hogyan... :( nem érte meg érte 200km-t utaznom a legnagyobb kánikulában :wacko: a 7-est legalább 2 részre szedik, remélem ütősebb lesz! :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Megnéztem én is a kamerás szinkronos verziót. De jövőhéten megyek moziba is megnézni mivel már megígértem barátnőmnek.

De akkora egy nulla ez a film. Első két óra unalom utána történik valami. Könyvet nem olvastam és tényleg nem értettem pár helyen, hogy mi miért történik. Az első 4 rész sokkal jobb volt. Ez még az 5. résznél is rosszabb. Meg hogy a végén a csávót is csak ilyen egyszerűen megölik. Vártam volna valami csatát.

Link to comment
Share on other sites

Olyan jó minőségű szinkronosat találtam, hogy nem tudtam ellenállni, tegnap megnéztem. Szerintem az ötödiket messze felülmúlja, tetszik benne a lazaság, jobban kiemeli azt, hogy már kezdenek felnőni, bár azért az elején a "csajozós" részt kihagytam volna, nem sok értelme volt...

Szinkronnal nem vagyok megelégedve teljesen, pl. a horcrux nevetséges ahogy kiejtik :D vagy látom a szereplő száján, hogy "prove it"-et mondd erre lefordítják úgy, hogy "nem hiszem el". Az ilyenek engem idegesítenek :D

Ennek ellenére megnézem ma moziban, már le van foglalva a jegy :)

Link to comment
Share on other sites

akik meg nem olvasták a könyvet nagyon sok információt nem tudtak meg, szerintem a fele filmet nem is értik h mi miért volt meg hogyan... :unsure:

 

 

hát ez igaz mert én nem tartom magam hülyének és láttam eddig az összes potter filmet, igaz nem olvastam, de ezt a rész rohadtul nem vágtam :S

 

és vki pls adjon választ arra a kérdésemre hogy ki egyáltalán a félvér herceg?:D

 

harry, vagy malfoy, vagy kicsoda?:D előre is köszi ^^.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...