Jump to content
PirateClub.hu

Fimek, amiket meg kellene csinálni...


bmwsan
 Share

Recommended Posts

  • Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
Amikor megláttam a topic címét, én kicsit máshogy fejeztem be:

Filmek amiket meg kellene csinálni...

...rendesen.

Mivel most a Battle Royale című remekművet olvasom (immár másodjára), egyre jobban felzaklat a tudat, hogy a film, ami belőle készült az egyik legrosszabb feldolgozás volt, amit valaha láttam (azért nem a legrosszabb, mert a Dragonlance nevű istenharagja még a BR-t alulmúlja).

 

Nade hogy mit is látnák szívesen?

Könyvekből: A Gergő sorozatot, és a Csodaidőket, bár egyik se a jó öreg magyar alacsony költségvetésű produkciókra van szabva. XD

Játékból: Lineage II!!! Persze, MMORPG, nincs nagy sztorija (kivéve, ha valaki utána nem jár :P), de azért elég brutál dolgot lehetne belőle kihozni.

Folyatást: Csillagkapu!! O'Neill-lal, és ha már mindenképp szinkronosan, akkor az első verzióval. :D

 

Szerinted rossz volt a BR filmadaptáció? :D Akkor készülj fel, mert jön az amerikai remake... szal... nocomment. :D Örülök, hogy látok valakit, aki szereti a Battle Royale könyvet! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 5 weeks later...

Én egy Splinter Cell filmnek örülnék. Például csinálhatnának egy teljesen új történetet, vagy elkezdhetnék feldolgozni mind az 5 részt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a főszerepben szívesen látnám George Clooneyt. Lehet nem a legjobb színész, de Fisher helyére nem igazán tudnék más arcot elképzelni.

Link to comment
Share on other sites

Még a Darren Shan könyveket is lehetne mozivászonra dobni, lenne akkora kasszasiker mint a HP-filmek, sőt, lehet h nagyobb! :D

emlékezetem szerint a "Rémségek cirkusza" erős bukta volt. pedig azt én is vártam. a "Harry Potter"-t sem ártana megcsinálni - rendesen!

 

Robin Cook film változatai is csúcs szupik lennének

Robin Cook adaptációkat én is szívesen néznék.

amit még kihagyhatatlannak tartok, az Isaac Asimov Alapítvány-trilógiá-ja. sajnos pletykálják, hogy Roland Emmerich meg 3D. remélem, tényleg csak szóbeszéd. de a Robotok vagy a Birodalom kötetekre is kíváncsi lennék filmként, mivel magát a könyvsorozatot nagyon élveztem.

Link to comment
Share on other sites

Hát sok olyan kommentet olvastam amibe 1. illetve 2. világháborús filmeket említettek amelyek arrol szóljanak, hogy harcoltak a magyarok, németek vagy akár az olaszok.Sajnos ilyen filmet egy ideig nem fogunk látni.

Példának okáért szerintetek az Amerikaiak engednék, hogy olyan filmet csináljon akárki amibe lemészárolják a "gyerekeiket"

Első Wh.-s film még úgy ahogy belefér de az is késélen táncol mivel a Nácizmus megbélyegezte Németországot és minden szövetségesét.

 

 

Bocsi az OFF-ért.

Link to comment
Share on other sites

Vannak németekről szóló háborús filmek... Sztálingrád, Das Boot, vagy éppen a Bukás. Sőt, már Drezda lebombázásáról is készült egy német film. Mi magyarok sajnos még nem dolgoztuk fel a II.vh.-t egy normális filmen. Pedig szükség lenne rá.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...