Jump to content
PirateClub.hu

Véges az emberiség


Alarine
 Share

Recommended Posts

Az ember földi pályafutása egy európai tudóscsoport számításai szerint 2 252 006. október 31-én ér véget.

Az ananova.com internetes portál beszámolója szerint európai geológusok és paleontológusok jutottak erre a következtetésre, annak nyomán, hogy 22 millió éves kövületeket tanulmányoztak, amelyek Spanyolországból származnak.

 

A kutatócsoport, amelynek vezetője a hollandiai Utrecht egyetemének professzora, Jan Van Dam, megerősítette, hogy az emlős fajok átlagos élettartama 2 és fél millió év. A modern ember 250 ezer év óta létezik, így számolták ki a fenti dátumot.

 

A kutatók szerint a Föld pályájában 2,5 millió évente komoly törés következik be, külső, csillagászati okok miatt. Ennek nyomán a Föld igen közel kerül a Naphoz, aminek nagyarányú lehűlés a következménye, s az így kialakuló jégkorszak kioltja az életet - idézte az ananova.com a Nature című amerikai tudományos folyóirat cikkét.

 

Forrás: MTI

Link to comment
Share on other sites

2 252 006. október 31-én ér véget :D Na ehez nem kell tudosnak lenni ezt igy ilyen formában én is megtudtam volna magyarázni :D

Mi lesz ha csuszik 2 252 007-re fu? :D

Addigra 150x kiirtja magát az emberiség, vagy egy virus, vagy meteorit stb :D

"Föld igen közel kerül a Naphoz, aminek nagyarányú lehűlés a következménye" akkor nem megsülnénk, szerintem akkor melegedne a hömérséklet nem? :o

Link to comment
Share on other sites

Jégkorszak?????? Globális felmelegedés van emberek! Lehet ezt sem éljük túl vazzeg, nemhogy még kitudja hányadik jégkorszakot :lol: épp most néztem a NAtional Geographic-on, hogy ha elolvad mindkét sarkon ajégtakaró, ami egyre valószínűbb, a világ tengerei akár 65-70m-t is emelkedhetnek!

Link to comment
Share on other sites

én azt az 65-70 métert 6-7 méternek hallottam :D

így is a vízparti és alacsonyan fekvő települések víz alá kerülnek, nemhogy 60 méter után :D az kicsit durva lenne :)

na , hogy ne offoljak : felesleges kiszámolgatni hogy meddig élhetNÉNK... illetve az emberiség meddig , mert ha így folytatjuk száz év múlva kevesebb ember fog rohangálni a földön mint ahány értelmes ember van a maunika showban :P

 

ha meg valami csodafolytán élet lenne a fent nevezett időpontban , akkor addigra már biztos kitalálnának valamit hogy hogyan lehetne elköltözni egy lakhatóbb bolygóra :)

Link to comment
Share on other sites

Az értékelés szerint a grönlandi felmelegedés a szigetet borító belföldi jégtakaró jelentős részének elolvadását okozza majd, amely hozzájárul a világtenger vízszintjének emelkedéséhez. Hosszú távon a grönlandi jégmezők elegendő olvadékvizet tartalmaznak ahhoz, hogy a tengerek szintje akár 7 méterrel is megemelkedjen. Forrás:

http://2000magyar.mindenkinet.hu/tudomany/fold/20041123eszakisarkvidek.html?pIdx=1

 

Részben igaz amit te mondassz, de az csak a Grönlandi felmérések eredménye.

 

A National Geographic Cahnnel-en majd júli 21-én lesz az ismétlése (MIndennapi Tudomány) annak a dokumentumfilmnek ahol elmesélték, hogy mostmád nem csak Északon, de Délen is olvad a jég és annak együttes értéke a 60egynehány méter.

 

Tilos a direkt link!

bagi

Link to comment
Share on other sites

Az értékelés szerint a grönlandi felmelegedés a szigetet borító belföldi jégtakaró jelentős részének elolvadását okozza majd, amely hozzájárul a világtenger vízszintjének emelkedéséhez. Hosszú távon a grönlandi jégmezők elegendő olvadékvizet tartalmaznak ahhoz, hogy a tengerek szintje akár 7 méterrel is megemelkedje

 

Ez okozza majd a jégkorszakot,legalábbis ez is egy elmélet,a jégtakarók olvadása megszünteti a golf áramlatot ami hatalmas lehülést eredményez..de ezektől nekünk még nemkell félnünk az tuti,maximum azt éljük meg h szélsőségesebb lesz az éghajlat,több és nagyobb viharok máshól egyre nagyobb szárasság stb,persze az is lehet h meteor lesz oszt vagy megvéd minket Bruce Willis vagy nem :D

Link to comment
Share on other sites

És milesz, ha kipusztulunk?

Nem vesztünk sokat. XD

Ha megemelkedik a vízszint, csinálnak majd úszó városokat,meg repülő hidróautókat.(ha addigra nem lesz már)

Ennyi. :D

Nem lennének állatok,se növényzet, csak halat ennénk. xD

Víztisztítókat csinálnak, a piszkot kilövik valamilyk bolygóra.

Link to comment
Share on other sites

Ez csak egy olyan feltételezés ha minden happy és nem csinálunk valami baromságot akkor ígyis úgyis bekövetkezik akkor... Tényleg és az okos tudósok nem mondták meg hogy hány órakor következik be, véletlenül?... Esetleg másodperceekt? Hátha a leszármazottam még tudna egy utolsót sz@rni... annyi hülyeséget hallani manapság.

Link to comment
Share on other sites

Ez sztem egy nagy hülyeség majd pont október 31-n.... de jó nekünk . Ki tudja mi lesz még 2 250 000 év múlva sztem hamarabb végez velünk a globális felmelegedés. Nem tudom mi lesz az emberiség vége de úgy érzem hogy nem egy aszteroida lesz, hanem attól fog kipusztulni amit saját magának csinál.

Link to comment
Share on other sites

Nah most őszintén 2 252 006. október 31 ki a ló*zart érdekli? há lóóól majd azok akik akkor élnek majd izgulhatnak Jézusom ilyenen filózni hogy 2 252 006. október 31 kihal az emberiség lool. Még ha azt írná hogy 2400 vagy mittom én de egy ilyen dátumot kivágni XD lóól

Link to comment
Share on other sites

Hihetetlen... és ezek az emberek, hogy ilyeneket számolgatnak pénzt is kapnak? Ők nevezik magukat tudósoknak? Komolyabb kutatómunkát tud végezni egy 10 éves gyerek, mint ezek. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyeneket publikálnak.

Link to comment
Share on other sites

De az tetszik benne hogy okt 31. Mintha egy nap alatt minden eldőlne :D Addig megy minden simán, és egy nap alatt gondol egyet a Föld, és kicsit módosít a pályáján. Nevetséges. Arról meg már nem is beszélek hogy ennyire előre semmit se lehet megjósólni.

Link to comment
Share on other sites

én valahol 21000 valamennyit olvastam.. a nap zsugorodni kezd majd elnyyeli a telhjes naprendszerünket egy fekete lyuk.... na most akkor mi és hogy is van?

Link to comment
Share on other sites

A Napból elvileg nem lehet fekete lyuk.

ToMmY_hun: Ezt úgy kell elképzelni, hogy abban az időben már csak egyetlen emberi élőlény fog létezni a Földön és ő okt. 31.-én fog meghalni valami miatt (a cikk alapján a bekövetkező jégkorszak miatt).

Link to comment
Share on other sites

Elég rendesen fejtegetnek....

 

Elolvastam az eredeti cikket is.

A véleményem az volt, hogy kaptak egy halom pénzt, majd a pénzzel el kellett számolni.

A legmegfelelőbb az volt, hogy valami hatalmas baromságot összehordani.

 

A médiát még nem ismeritek?

Nem csak terjesztik a szennyt, de gyártják is!

 

Visszatérve a kihaláshoz...

 

Elindulnak egy vonalon, hogy a fosszíliákból izé-bizé..., no meg messzire se kellett menni, csak ide Spanyolországig.

 

Majd a kihaló emlősök, millió éves korszakai.

Hát igen, talán lesz ötösöm a lottón, ha feladok egy szelvényt! :)

De, ha kettőt, akkor nagyobb a valószínűsége!

 

Szóval... az emberekre pont az mondható, hogy folyamatosan emelkedik az életkor (világ átlagot tekintve) és ezzel egy időben, a élve születettek száma is magas. Ha adottak lesznek az élethez a körülmények, akkor nem tudunk kihalni. Egy ideig, egy egy részen, majd újrakezdjük....

 

Mindenki azt lát benne amit akar:

kalapacs.jpg

 

Kora: 460 millió év

(British Geological Research Center)

 

spiral.jpg

Kora: 360 millió év

(British Geological Research Center)

 

Csak tudnám, minek használtak pattintott köveket ? :)

 

 

Vannak emlősök, amiket, mi emberek szorítunk a kihalás szélére. De a nagy biológia, azt mondja, hogy csak az "erős kutya b.szik" (Nem szoktam csúnyán beszélni, de ez a butaság, totál, felzaklatott, és EU pénzt kaptak rá!)

Szóval, az alfa-hímek viszik tovább a prior géneket, és így csakis a legerősebb marad fent.

De nem csak, hogy fent marad, de változik is.

 

A gazella, egy gyorsabban fog futni, megnőnek a lábai jobban, élesebb lesz a hallása, stb...

De ezt már jó öreg Darwin atyánk megmondta az 1800 évek végén!

 

Aztán megemlítik kutatóink, hogy X évenként, azért eddig történt egy' s más.

Vulkánok, magma, stb. stb.

 

De hiszen ezt is tudtuk...

 

És a slusszpoén az, hogy Nostradamust megszégyenítő, leellenőrízhetettlen dátumot jósolnak, a Végnapokra.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zsomboy!

Teljes mértékben igazad van, rengeteg hülyeségre dobálnak ki pénzt Kutatás néven. Nem az a lényeg, hogy mi lessz ezer meg kitudja hány millió év múlva, hanem az a lényeg, hogy mi van most. Háború, éhínség, és lassan világválság az olaj, és egyéb megújuló erőforrások végett. Ha így halad a világ 50 évnél nem kell továbbra tervezni. Ez az én véleményem. Kicsit kevesebbet kellene ezekre a hülyeségekre költeni és sokkal többet kellene foglalkozni, a jelen helyzettel!

Link to comment
Share on other sites

Hy csak egy kicsit kéne nézni a ccn-t és látnátok hogy közelebb van a Világ Vége mint gondolnátok.

Na vajon miért talán azért mert tudjátok irán hadat üzent amerikának ha még egyszer komolyabb támadás éri őket irán behülyül és ellövi az összes ATOM-ot ami csak van neki (ez nem lenne nagy gond mert csak amerikát célozta meg) de az már nagy baj lenne ha az USA viszonozná a tüzet mert ő nem célozna csak lőne. Ja és még valami USA-nak több ATOM-ja van mint iránnak.

 

Vajon véges-e az emberiség ja kb 20-év és annyi

Link to comment
Share on other sites

Holnap 15 óra 00 perckor, a pirateclub szervergépébe bele csap egy meteor,és BUMM ebből lett a csokapik! xD

Amcsi vs. Irán egy nagy balfaxság! Az USA simán lerhanná az egész kócerájt. Elvileg ők nyerték meg a 2. világháborút is,akkor ez semmi.

(nagyon nem szeretem őket,de mozduljanak már fel és foglalják már el az olajmezőket,úgyis csak az kell nekik)

Link to comment
Share on other sites

Takony:

 

Ez az USA a világ megmentője, részedről valami fizetett propaganda?

 

USA keményen felfegyverezte magát, hogy el tudja játszani az agresszor szerepét.

És ezt meg is teszi.

 

Maga az USAi emberek, nevezzem úgy őket, "egysíkuak".

 

Biztos vagyok benne, hogy sokan még azt is csodának élik meg, hogy a Föld gömbölyű!

Volt szerencsém kint lenni, oktatási intézményben, és mindig is csodálkoztam azon, hogy a prérikutyák párzási szokásait tanuló nagyátlagból, hogyan lesznek orvosok, tudósok egyáltalán.

 

A zöldkártya program, egy nagyon jól előkészített, szürkeállomány elszipkázás.

Megéri nekik, letelepíteni, az oktatásban részt vett polgárokat, akiket aztán elkap a cséplőgép szíja.

 

1941 december 7-én megkapták a japánoktól a nagy pofonjukat, amit végül Atommal toroltak meg. (A japánok által gyártott Plutóniumot felhasználva. Nekik még ez sem ment!)

 

II VH-t megnyerték?

Jöttek, láttak, győztek! Hitler gazdaságilag nem tudta már fenntartani a hadi kiadásokat, túl magas volt minden.

Amint a gépezet, rozsdásodott, mindenhol visszaverték őket.

 

És mi volt Vietnamban? Ott is győztek? A mai napig nem fizették meg a háborús adósságokat, amiket rájuk vertek.

De nekik biztosan nem is kell az ilyesmit megfizetni.

Majd ad letelepedési engedélyt 100.000 vietnáminak és ezzel el is van kenve minden. És ismételten csak ők jártak jól.

 

De menjünk tovább.

Vegyük pl. Irakot.

Mi volt a cél?

Az olaj?

De ha az lett volna, akkor rátették volna a kezüket az olajra, és most nem sikítoznának.

Ha jobban belegondolunk, egyszerűen az ókori leletek megsemmisítése volt a cél!

Bagdad = Babilon.

Érdekes dolgok voltak ott. A sumér kőtáblák hihetetten érdekes dolgokról számolnak be.

Azt mondod, nem tanultál róla?

Ez így van. A MTA , aki a történelem oktatásodért felelős, ezt a maszlagot eteti veled. Hogy erős katonája legyél, a történelmi hamisításokban.

 

USA és a háborúk! Vicces, de ha belegondolunk abba, hogy Európa szerte, hány meg hány bomba hullott le, mennyi és mennyi gyönyörű épület, könyv, adat, múzeum semmisült meg. Ez háború volt. De USA-ban semmi. Semmi!

 

És nézzük csak a kemény gazdaságokat is.

 

Ott pár száz éve megépített világban éltek, háborítatlanul.

Európa szerte, 50-100 évenként újra kellett építeni mindent.

Itt nem állt módunkban felhőkarcolókat emelni, stb. Mert, meghatározott időnként, újrakezdtük.

 

Behajóztak egy egy tengerre, majd rakéta támadták Bejrútot... Igaz milyen szép és nemes cselekedett?

Aztán, a háborút kezdeményező ( kis pénzen, kevés emberrel) arabokra, ráfogta azt, hogy "terrorista"

Új szó, új eszme került be a történelembe. Volt miért harcolni.

 

Ha a gazdaság hanyatlik, és recesszió van, akkor a hadi ipar serkentésével, lehet a gazdaságba pénzt visszaáramoltatni.

 

És ha már itt tartunk... a PÉNZ! Milyen érdekes dolog ez...

Régen postakocsikkal vitték a pénzeket ide meg oda.

Volt tényleges pénz...

Ma?

Átutalják....

 

De a bitek halmazán nem kerül az adott helyre pénz... Nincs a pénzeknek fedezete.

Akik a bankrendszereket uralják, a kis emberek bőrét lenyúzva, az új rabszolgatartó társadalmat építették meg.

Csak nem ostorral hajtanak, hanem a PÉNZ szellemével.

Nincs pénz? Megdöglesz!

 

Szóval... USA nem akármiért fél!

A gondolkodó emberek, látják azt, hogy milyen veszélyek fenyegetik őket.

Az arab világ, tényleges veszélyforrás. Veszélyforrás, mert a Sast le kell győzzék.

De ez a mitikus sasi ellenség, már a KORÁNban is benne szerepel, mint egy "centúria"

Tehát, van mitől félniük.

 

Mákjukra, megerősítették magukat, a sok kis NATO taggal, hogy legyen ismét "ágyútöltelék" egy esetleges konfliktus alkalmával...

 

Vajon, nem ismételjük meg a történelmet azzal, hogy a vesztesek oldalán állunk?

 

És mint teljesen magán ember...

Nem szeretnék egy háborút, mert tudom, hogy egy háború, a teljes Földi arculatot megváltoztatná.

De szeretném azt, hogy 3-5 évig, éljenek a nagyseggű amerikaik is félelemben, aludjanak óvóhelyeken...

 

Akkor talán bennük is kicsirázna a humánusság csírája és beérnének bennünket...

 

 

 

----

Kemény nézeteimért, elnézést kérek az USA szimpatizánsoktól. De rá szerettem volna világítani, hogy milyen is az ember az "óperencián" túlon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...