Jump to content
PirateClub.hu

Hajtrendek


coolboy01
 Share

Recommended Posts

Szerintem a divat egy hülyeség, csak egy marketing szlogen. Pl. hajviseletben, mi határozza meg, hogy mi a divat? Hogy 10-ből 5 faszinak milyen haja van? Vagy 10-ből 5 csaj mire mondja, hogy jól néz ki? Esetleg, amit 10-ből 5 fodrásznál kérnek?

 

Én azt mondom, ne dőlj be ezeknek a divatdumának, ne fesd, ne vasald, legyél önmagad, tehát legyen olyan hajad ami neked tetszik, amilyen "te vagy"!

 

Nekem 11 éve hosszú a hajam, s amióta szőrös a pofám, szakállam. Vannak akik azt mondják, hogy vágassam le, mert az jobban állna, meg hogy úgy nézek ki mint Jézus..stb.. de nem nagyon foglalkozok velük.

Link to comment
Share on other sites

és ami a mai trendeket illeti... hányinger, itt főleg a "fiúkra" gondolok... rövid haj, hátul hosszabb, kivasalva, esetleg festve is, valamikor elöl is félrenyírt, egyszerűen...áá de most komolyan?

Am. ki az a hülye fiúknál, aki vasalja a haját? Cseppet sem meleg. :lol:

mert? ezek, amiket leírtatok -ha nem sértelek meg titeket- baromságok... miért lenne meleg valaki, ha vasalja vagy festi a haját? ha nem tetszik neki, hogy hullámos/göndör stb., akkor miért ne vasalhatná? ugyan ez a helyzet a festéssel is...

 

Én azt mondom, ne dőlj be ezeknek a divatdumának, ne fesd, ne vasald, legyél önmagad, tehát legyen olyan hajad ami neked tetszik, amilyen "te vagy"!

és azokkal mi van, akik így érzik jól magukat?

 

és mielőtt még bárki leemo-zna, nem, nem vagyok az, sőt, még a hajam sincs vasalva... oldalt rövidebb, felül egy kicsit hosszabb, a felső részét meg zselézem néha (Robinho11: nem, nem az oroszlánkirály volt a kedvencem, hanem a tarzan... :D ), bár nem nagyon szeretem, mert nagyon bele tud száradni a zselé, és alig lehet belőle kimosni... szal egy kis fésülködés reggel és kész... és volt már vasalva a hajam, mert be nem tervezett programom akadt, a hajam pedig hosszú volt nagyon (magamhoz képest)... és ha hosszú, akkor nagyon hullámos, és elég hülyén áll... semmit nem lehet vele csinálni abban az állapotban... szóval kivasaltam, és nem éreztem tőle melegnek magamat... -.-'

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

jók ezek ^^ am otthon csak itt tartunk ? uhh, ennek örültem, itt láttam olyanokat akiknek vagy félméteres haja volt és égnekállt; sötétbe meg világított..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Szerintem is mindenki maga dönti el hogy mit szeretne! (kivéve ha rossz emós, sorry de azoakat utálom :S )

 

Nekem meg mostanság rövid haj van amit zselézek. Elöl meg egy kicsit oldalra le van nyalva hála annak a ****** forgónak... fújj de utálom. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nekem hosszú hajam van (jelenleg így gépezésnél hátakötve :D ).

Chryss Voller : Szerintem nyugodtan növesztheted, persze ha kibírod a meleget nyáron :D. De végülis ha már hátra tudod kötni, akkor nincs vész. Ami nekem tetszik benne hogy én például télen nem is kell sapkát vegyek, mert ott a hajam :lol:B)

Link to comment
Share on other sites

Csajos hajviseleteket nem vágom..

 

De a férfi hajviseletben természetesen a rövid haj, kicsit körítve melírrel stb.. az ilyen félhosszú/hosszú haj már megy ki a divatból, és ózsdi... most az Óhparaszt férfi hajviselet a félhosszú pofámba fele belóg/vasalt nőies haj szedi áldozatait...

 

Nekem most Billie Joe Armstrong-os (Green Day zenekar frontembere) hajam van, szőke melírrel! Vélemények szerint jól áll, és jó a fazon is... Kicsit Alternaive Punkos frizura... kicsi eléggé extrém, de hát ez ezzel jár... Kinek a pap, kinek a paplan.... :) Édesanyám fodrász, tehát elég könnyű dolgom van... :)

 

Találtam 1 képet is: Billy_Joe_Armstrong_92810625.jpg

Nekem is hasonló, csak be van lőve, és nekem barnás az alap hajszínem, és nem tűnik el annyira a szőkétől! :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem most rövid-félhosszú van, amit vasalok. Eddig viszonylag közepesen hosszú volt, de már eléggé begöndörödött és sűrű volt, így kénytelen voltam megválni tőle. Hátra még nem tudtam kötni, de ami késik, nem múlik.

Link to comment
Share on other sites

hi

látom ez a topic szépen megosztja a közösséget :)

emos (ami nem az de így hívják), metal-os hosszú headbangeléshez, és rövid zselés

nagyjából ezt a 3 kasztot figyeltem meg :D

 

nekem most hosszabb hajam van olyan 10 cm de nem tűnik annyinak

az a baj vele hogy nagyonnagyon sűrű és mivel hosszú hullámosodik és nagyonhülyén áll

a legfőbb baj vele hogy sok, és nem lapul le

ezért kezdtem el vasalni, mert ugy szépen kisimul és nem tűnik akkorának a fejem mintha bukósisak lenne rajtam

nem nyalom le, de hosszú, és szeretem ha szemembe lóg, de nem emos fazon csak néhány tincs, éppen a szememig ér

muszáj vasalnom mer különben retek..

 

de sok baj van vele, mer vasalni kell, nem olyan laza, mer sűrű, nehéz beállítani ugy hogy jo legyen

talán nyáron levágatom kisebbre

 

igazából az anime-s fazonok tetszenek legjobban

de azokat kb lehetetlen összerakni, vagy ha sikerül akkor nem hosszúéletű, és rengeteg idő

 

Link to comment
Share on other sites

Én elmondom őszintén ,régen félhosszú wolt a hajam,de mostmár csak 1mm körül wan.Nem szeretem zselézni,utálom a hosszú hajat.Ez meg szánalom,hogy ez a lenyalt,b*zis haj a divat,sztem undorító.Tecktonik meg Emo Style,ez nem stílus ez hányás!

Nekem ez a wéleményem és lelehet oltani.

Link to comment
Share on other sites

Am az emo szentem nah mind1... Szóval akiknek olyan hajuk van, ami belelóg a szemükbe, arcukba, azok vagy el akarnak menekülni a világ elől, kizárni magukat a társadalomból, vagy valami rejtegetnivalójuk van. Ez a haj teljesen úgy működik, mint egy védőfal, ismerek egy csajt, aki olyan extrém sminkeket dob fel magára, hogy alig lehet felismerni, pont ugyanebből a célból. Ez nem az én hülyeségem, ezt a pszichológusok mondták, írták. Tudom mi lesz a válasz, de mivan, ha nekem ez a haj tetszik és ebben érzem jól magajm?? Azért b+ mert el akarsz bújni a világ elől akár öntudatlanul is és a beléd épített testbeszéd ezt sugalja, hogy így tudsz védekezni. Pl engem rohadtul idegesít, ha egy ilyen srácnak nem tudok a szemébe nézni, és nem tudok olvasni a mimikájából amikor vele beszélgetek. Szal nálam most az oldalt, hátul tüsire nyírt, felfelé folyamatosan hosszabodó haj tetszik, csajok imádják a hátsó tüsi részt (:D) és mégis rohadt jó formákar lehet csinálni vele. Nah röviden enyi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ma voltam fodrásznál. Befestettem feketére és levágattam kicsit belőle. Kivasaltam. Nem lóg sehol a szemembe, semmi. Kimegyek, mégis első partyface leemoz engem. Most akkor tulajdonképp mi az emos? Aki nem szőke melírozott fejű?

Link to comment
Share on other sites

Sajnos sokan nemtudják, hogy az "emos" haj a punkok levasalt hajábol jött, csak ügye ők a középen felálított haj van oldalra fésülve. És mai nap, már mindenki emos, akinek félhosszú vasalt haja van, ha belelóg a szemedbe, ha nem, de ha fekete és vasalva van akkor már emos vagy, sajnos amíg minden ember nemtudja mi az addig ez lesz.

Link to comment
Share on other sites

utálom a mai divathajakat.ezeket az agyonzselézett discos,ilyen emos olyan emos stb.., idegesítenek.nekem egyszerű seggig érő fekete hajam van.az emosók pedig fejezéék már be ezt a punk utánzat hajakat.tiszta nevetséges amikor látok egy csajt vagy srácot oldalra b*****tt lenyalt hajjal.láttam már tarajos emost is.süllyedjenek el szégyenükben.de most! meg ott vannak még a sminkek...borzasztó...az elmegy ha én kifestem magam de rendesen,de legalább nem csak bulikban hanem a hétköznapokban is melózni is így járok.ha 1 fiatalabb gyerek meglát egy sz********szú emóst,mindjárt azt mondja hú de kemény rocker.tisztára lopnak ezek a k*****ök. majd kinövik.figyeljük meg 2-3 év múlva ők már nem emosok lesznek hanem vmi más.kemény mint a harmadnapos szikkadt szar. a sminkhez még annyit,hogy egy sátánista,grufti, metálos csajon-pasin jól áll,de egy ilyen kis 12-18 éves pöcsön olyan mintha buzi lenne.nem kéne utánozni minket.leutánoztak aztán ki lett találva az emo.szerintem nem tudtak milyen stílust találjanak ki ezért csórtak különböző igaz hitű életérzésű emberek stílusából össze mindent. gondoljunk bele:a bakker v.torna csuka rocker,punk,metálos.haj:punk elferdített változata.fekete ruha:rocker,metálos,sátánista,grufti.smink szintúgy.bús,méla tekintet:lucifer tudja mi az? tök gáz.ezek csak kiakarnak tűnni a tömegből. na most írtam egy csomót,lehet hogy egy részét nemide kellett volna de most az 1szer nézzétek el..köszi ja és a zene:vmi elb***tt szar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Új hajtrend hódít: legyezőfestés

 

legyezo-hajfestes-cosmopolitan.jpg

 

A #FluidHairPainting lényege, hogy a tincseket legyezőszerűen lefektetik egy sima felületre és így festik be, mert állítólag ezzel sokkal természetesebb színátmenetet lehet elérni, mint ülő helyzetben. Az újfajta ombre-technikát egy amerikai fodrász, KL Christofferson találta ki, aki valószínűleg álmában sem hitte, hogy ekkora sikere lesz sajátos módszerének, ugyanis néhány hét alatt felrobbantotta az Instát.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...