Jump to content
PirateClub.hu

Mirrors


navidad[X]
 Share

Recommended Posts

Korhatáros Mirrors trailer

 

Eddig nem igazán keltett komolyabb feltűnést Kiefer Sutherland horrorja, ám a most megjelent, szigorúan korhatáros előzetes alapján lesz min borzonganunk a mozikban.

 

Alexander Aja neve maximum a Sziklák szeme első feldolgozása kapcsán lehet ismerős. Bár a film megosztotta a nézőket, azt azért el kell ismerni, hogy a férfi ért a feszültségkeltéshez. Erre újabb ékes bizonyíték - lehet - a most megjelent Mirrors trailer is.

 

Az augusztus 15-én bemutatásra kerülő horror sztorija szerint Sutherland egy biztonsági őrt alakít, aki egy lerobbant épület tükreiben valami olyat fedez fel, amely minden ismerősére, családtagjára "rossz" hatással lesz. A 24 sztárja mellett Amy Smart és Jason Flemyng neve csenghet ismerősen a moziba járóknak.

 

Trailer:

 

http://www.movieweb.com/video/V08GzYZy29OtcU

 

---------------

 

(az előzetes alapján jó filmnek tűnik... én már várom... Kiefer Sutherland az egyik kedvenc színészem)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Szerintem elég sok spoiler és jó jelenet fel van tüntetve a trailerben.Biztos nem mindennapi horror lesz jó sok vérrel elvégre Alexandre Aja már nem csak a Sziklák Szemével bizonyított, hanem segédkezett a P2-ben és első filmje pedig a brutális Magasfeszültség volt!Ütni fog az biztos!!Már várom!

Link to comment
Share on other sites

Nem lesz rossz film, nekem tuti tetszeni fog, Kiefer Sutherland napokig nem aludt a forgatás alatt, mert annyira a film hatása alatt állt, szóval végre valami minőségit is kapunk!

Link to comment
Share on other sites

Megnéztem. Nem azt mondom, hogy bűn rossz, de a legjobb részeket ellőtték a bemutatókban. Ezen kívül nem is volt más olyan jelenet, ami felérne azokkal. Jól indított a film, de a nagy "harc"nál már csak nevetni tudtam. Aki megnézi, tudni fogja, hogy miről beszélek. Valami írtó rossz volt. Komolytalan! Olyan volt a film, mintha a forgatókönyv íróra rászólnának, hogy van 2 napod befejezni. Mert lassan indított a film, szépen építgetett, az utolsó fél órában meg mindent egymásra lapátoltak.

 

Ettől függetlenül a csattanó jó volt. Megtoldották volna fél órával a filmet, és a kolostortól újraforgatják/vágják az egészet, akkor én még lábat is csókoltam volna. Bár lehet a plusz fél óra megölte volna a filmet, mert azért van ahol leül a film.

 

Na, de ne azt vegyétek ki ebből, hogy a film rossz. Alapjáraton nagyon is jó, csak a végét összehányták.

 

Most csak az olvassa, aki végignézte. Kijelölöd a szöveget, és már olvasható is.

A kolostorig szépen vánszorgott, onnantól meg rohant az egész. Kell a pörgés, de ne ilyen idétlen verekedés legyen már, könyörgöm. Elvesztette az egész film azt a "megfoghatatlan" atmoszférát, amit a tükrök jelentettek. Most az milyen már, hogy egy démont megfogok és eldobom a falnak. Szóval lényegében nem is a végével van bajom, hanem csak azzal az idétlen verekedéssel. Nálam nagyon lehúzta a filmet. Mert jól van, zárjuk le a dolgot. Nekem mondjuk úgy sokkal jobban tetszett volna, ha csak menekül előle, valami irtó félelmetes, lüktető zenére. Aztán felőlem lövöldözhet hátra, közbe eltalálva a gázvezetéket és máris ugyan ott vagyunk. Vagy mit tudom én... felkap egy üvegdarabot, ami megmaradt és abba "bezárja". Én valami ilyesmi befejezéseket fogadtam volna szívesen. Ettől még ki lehet nyírni a főhőst, csak ne boxolja már le a démont. Ki ez? Bruce Willis?

:D

Link to comment
Share on other sites

Hehe, na ezért nemszoktam annyira belemélyedni az előzetesekbe, vagy inkább megse nézem azokat, a filmről előre olvasni meg pláne nem szeretek.

A végével kapcsolatban meg olyan érzésem volt mint a Fogtündérnél (asszem sötétség leple a normális címe). Ha a végén a banya vagy mivolt az, nemszerepel annyit akkor elég jó parás film lett volna azis.

Link to comment
Share on other sites

Hááát, nem vagyok tőle elragadtatva.A sztori nem rossz, Ajához képest sok parás rész van benne ,de ijesztőnek még így sem mondanám, maximum ijedezni lehet 1-2 részen.Néhány guszta jeleneten kívül vér sem nagyon akad benn, pedig Aja ebben mindig jeleskedik.A film nagyon erősen kezd és erősen is fejeződik be.Ez nagy pozitívum.Viszont kissé el van nyújtva és gyakran alábbhagy a feszültség.Inkább lett volna rövidebb de nyomasztóbb és izgalmasabb.Kicsit csalódtam ,de azért nézhető.Megint csak nagyobb volt a füst mint a láng...

Fiero, egyetértek veled.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ez mondjuk elvárás kérdése.Én teljesen másra számítottam, azt hittem jóval véresebb lesz!Annyira nem mint a rendező első filmje(Magasfeszültség) de olyan Sziklák szeme szintre azért számítottam.Ez persze nem gond ,csak másra számítottam.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...