Jump to content
PirateClub.hu

Kung Fu Panda 2.


navidad[X]
 Share

Recommended Posts

Folytatódik a Kung Fu Panda

 

A jelek szerint a DreamWorks egy újabb sikeres animációs sorozatot hozott létre. Amerikában még mindig sikerrel vetítik a Kung Fu Panda című mesét, melynek folytatását már el is kezdték tervezgetni a készítők.

 

A DreamWorks és a Pixar évek óta ádáz harcot vív a legjobb animációs filmeket készítő stúdió címéért és bizony az állás nagyon is döntetlenre áll. Az egyik oldalon a Shrek-trilógia, a Cápamese és a Kung Fu Panda áll, a másikon pedig a Némó nyomában, Verdák és még megannyi siker.

 

0627k.jpg

 

A DreamWorks a Kung Fu Pandával egy újabb sikert könyvelhetett el, melyet természetesen nem hagyhat kiaknázatlanul. Miközben Amerikában tombol a Wall-E őrület, addig Spielberg cége szép csendben bejelentette a Panda folytatását. Az első rész jelenleg 232 milliós összbevételnél tart és még jó pár országban bemutatásra vár.

 

Mindenesetre a stúdió kiadta a parancsot, miszerint az első részt készítő brigád mehet történetet kreálni, az animátorok pedig a tervezett DVD-kiadáshoz készítenek extrákat.

 

 

Link to comment
Share on other sites

én sem nézek meg egy filmet sem mozisan... 1-2 hónapot tudok várni.... biztos jó mese lehet ha már a 2. részt is csinálni akarják... csak ne legyen akkora bukta mint a -Mátrix 3...

Link to comment
Share on other sites

Hát yodamester az 1. történetét elolvastam(bevezető akármi) nagyon jó filmecske lesz sztem... ÉS ilyenkor szokott az lenni ami a filmek 75%-ánál Hogy ami folytatható film lenne nem folytatják vagy nagyon gyenge esetleg úgy hogy az 1. részhez semmi köze sincs.... és a fennmeradó 25 % sablon film... Kevés mese tartozik ezek közé (oroszlánkirály , Jégkorszak) és nem hiszem hogy pont Ez tudna ezekhez csatlakozni.. A Mátrixot meg ne kérdezd hogy jön ide:D

Link to comment
Share on other sites

Én is láttam tényleg jó látszik hogy vmi iszonyat sokat dolgoztak vele. Bár én még most csak az első résznél járok szerintem a másodikat pedig már csinálják, nah szép mondhatom... de ha a második is hozza az első szintjét akkor nem lesz gond. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
nagyon nagyon zsír film!! ott a toppon.asszem megnézem még1szer..most. :) az a film a duci szőkéről az pedig az Amerikai Ninja (ha jól emléxem)

 

hát nem emlékszel jól :D mert az a Beverly Hills-i nindzsa

 

http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=224&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Link to comment
Share on other sites

lehet,hogy letöltöm az 1-et, amint fentlesz jó minőségben, ha ennyi jót írnak :)

 

az a film a duci szőkéről az pedig az Amerikai Ninja (ha jól emléxem)

hát nem emlékszel jól biggrin.gif mert az a Beverly Hills-i nindzsa

 

írta, hogy amcsi ninja, én is azthittem, hogy az, de leírtad, hogy Beverly Hills-i zsaru rögtön eszembejutott nekem is :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

:D

 

feldarabolod a filmet 100 mb-os darabokra, feltöltöd egy ingyenes tárra (pl.: data.hu v. rapidshare.com/.de stb.), a feltöltött darabokra kapsz egy-egy linket, nyitsz egy topicot a -== Movies ==- -ban, a topic címe a film címe legyen, bemásolod a linkeket írsz egy kis ismertetőt a filmről, a kép és hangminőségről, és kész is van

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...