Jump to content
PirateClub.hu

Vajon a barátnőm megjátsza az orgazmust?


szatyor84
 Share

Recommended Posts

- Amikor 16 voltam nekem is volt egy nagy szerelmem és anyukám elöször nem engedte hogy nálunk aludjon (egyedül vagyok gyerek), de megbeszéltem vele, hogy hiába tiltja az ottalvást, az a bizonyos elsö alkalom ugyis meg fog történni, csak az a kérdés, hogy kényelmesen az ágyban, ugy hogy mindig emlékezzek rá, vagy egy nyivános retyóban egy bacitanyán! < ezt anyukám mondta végül.

Amugy a lány szólei tudják hogy már nem szüz?

Link to comment
Share on other sites

Szia szatyor!

 

Nem olvastam végig az előttem lévő komikat mert már nagyon rég nem volt időm idejönni és röstellem is. :S:D

 

Elég ésszerű hogy miért játssza meg: SZERET TÉGED!

Ha meg úgy érzed nem vagy elég jó akkor olvasgass egy kicsit hogy mit hogyan miként... És amint lehetőséged van próbálgasd is.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Talán az lehet még a gond,hogy a szülein jár az esze állandóan, nem tud kellőképpen ellazulni.

Ez is lehet a gondol forrása.... Szüleivel meg próbálj összehozni valami ebéd vagy vacsifélét, megnéznek maguknak, kérdezgetnek ezt-azt, és ha jól megismertek szerintem nem lesz gond az ágyban sem.

Bocsának ha olyat írtam amit már kitárgyaltatok, nem olvastam végig a topikot. :)

Ha bármi gondod lenne írj csak bátran! :)

 

nah.. most olvasam,h ott aludt :) milyen volt az éjszaka? :D :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hááát emberek... :o Csoda történt! :o A Csajszi ma nálam alszik, és a szülei is megengedték! :o :o nem értem, mi történt velük! :o Biztos ez a nagy meleg tehet róla! :D

 

Valószínű végigolvasták ezt a topicot, és felismerték a lányukat :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Szerintem, olvasgass utánna a témának(már szexügyileg) és ne hidd hogy hülyeség, mert nagyon sokat lehet tanulni könyvekből is. Aztán + az is jó, ha kérdezösködsz a dolog közben, és kihúzod belőle mire gerjed, akkor biztos elmegy, ha azt csinálod, amit kér. Add át neki az irányítás szerepét néha, és ha akkor is úgy érzed, hogy csak játsza, kérdezz rá, és beszéld meg vele, hogy ne csinálja, mert akkor nem tudod, hogy most tényleg jó neki, vagy sem. Az sem lehet rossz ha megmondod neki, 'te sem élvezed, ha közben nem tudod, neki jó-e' ha tényleg így van akkor ennyit megér szerintem, és nem hiszem, hogy egy ilyen beszélgetés után, még mindig megjátszaná. nem olyan bonyolult sztem egy ilyen kis beszélgetés, és ha tényleg szeretitek egymást, akkor hidd el nncs benne semmi kínos. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hát, van egy kissé barbárabb megoldás is (de tényleg csak akkor, ha már végképp nem tudod eldönteni :D )

 

ugyebár, miután elélvezik a lányka, akkor a csikló sokkal érzékenyebb, mint egyébként. ha ilyenkor hirtelen érsz hozzá (!!!!!hangsúlyozom nem erősen!!!!) akkor megrándul a lányka. ha nem, akkor nem volt orgazmus... elvileg.

 

javítsatok ki ha tévedtem :unsure:

Link to comment
Share on other sites

hát nagyon nő függő az orgazmus.

 

vki elmegy, vki nem.

vki többször, vki csak egyszer.

vki képes a vaginálisra is, vki csak csiklósra

 

amúgy meg az hogy szeretne szexelni, az nem feltétlen csak azért lehet mert neked akar jót.

 

a nőknél ez nagyon máshogy működik.

míg mi többnyire akkor élvezzük a szexet ha elmegyünk, mert anélkül eléggé kényelmetlen esetleg fájdalmas ha az embernek csak merevedése van, de orgazmusa.

de a nőknél ez más... ők azt is élvezik amikor csak szex van és nem mennek el.

 

továbbá 1,5 éve vagyok együtt bnőmmel és vmikor én se tudom eldönteni hogy most elment vagy nem.

 

vmelyik orgazmusa intenzívebb vmelyik kevésbé...

 

amúgy is ő eléggé "intenzív" fajta.. volt olyan hogy egy alkalom során minimum 6-7szer elment...

 

szóval én már ki se akarom találni általában, hogy elment-e vagy nem

 

 

ha vaginálisan ment el akkor bármit csinálhatsz, nem fog rángatózni.

sőőt tapasztalatom szerint ha vaginálisan megy el, kifejezetten jó neki ha a csiklójával játszol.

 

mindenesetre ha nem volt intenzív a csiklóorgazmus akkor max nem élvezi ha hozzányúlsz, nem feltétlen kezd el urgrálni :)

Link to comment
Share on other sites

hát először is ez egy nagyon komoly topik, zokogva olvastam végig... :D (vicc volt)

lényeg a lényeg, hogy átérzem a helyzetet, amit az elején még oly gonddal oldogatott mindenki: nekem se sikerült mindig eljuttatnom szerettemet az örök gyönyörök mezejére. a titok nálunk is az előjáték rövidsége volt, de a fene gondolta volna, hogy 20 perc nem elég neki... mire rájöttem, az volt a kapcsolat mélypontja, abból a szempontból. Mert akkor jöttem rá, hogy addig gyakran megjátszotta. de azután nem voltak gondok ezen a téren: általában fetüzeltem annyira, hogy már nagyon oda volt meg vissza :D na akkor kezdtem neki. és hát embere válogatja, ő olyan volt, hogy nem kért különösebb finomkodást, bele a lecsóba!!! (nem szó szerint) :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sajnos azt kell hogy mondjam, hülyeség amit mondassz... egy ügyes pasi bárkinek tud orgazmus szerezni. A lényeg csak a hozzáálás. ha az ember szex közben csak magával törődik, akkor hiába van bejáratva... a lényeg az, hogy ha a srác önző, vagy béna akkor soha nem mész el.. de a szex tanítható... masztizás közben ondolom csak rájön az ember, hogy mi jó neki, és ha elmagyarázza a barátjának, akkor már ő is tudni fogja, de ez személyenként változó, nincs két ugyanolyan lány. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

had javítsalak ki. vegyük azt a példát alapul, hogy egy szülő egyetlen gyermekéről van szó. ebből a nézőpontból már mindjárt más... vagy csavarjunk mégegyet a történeten. anya egyedül neveli a lányát.

 

ha több gyerek van, akkor lazábbra eresztik a "pórázt", de ha egyetlen gyermek, akkor nagyon vigyáznak rá :)

 

 

Ezzel én sem értek egyet, már csakazért sem, mert van egy osztálytársam... már lassan betölti a 18-at, de még mindig otthon kell lennie 3 órára mert különben az annya mindenkin keresi akin csak lehet... éetébe nem ivott, nem szívott el egy szál cigit (ami nem is gáz, de azért szerintem legalább szilveszterkor átszokhatna már a kölyökpezsgőről a 'anyuék pezsgőjére' már ahhog ő nevezi) lényegében még mindig ott tart, mint ahhol egy átlag ember álltalános 3.-4. osztály környékén... azért ez már kicsit gáz...

Jó mondjuk az sem épp előnyös, amikor az ember pénteken az iskolából vasárnap reggel hót másnaposan támolyog haza, de azért az életet is élvezni kell...

 

Egy normális ember azért egy bizonyos szint után megáljt parancsol a szüleiek...

Link to comment
Share on other sites

Én azt vettem észre azoknál az anyáknál akik egyedül nevelik az egyszál lányukat, hogy tényleg eléggé szabad utat kapnak már 13-14 évesen. Nekem is volt egy egy gyerekkori ismerősöm (csaj) akinek a szülei elváltak és az anyja pasizni kezdett. Ugye ott volt a lány aki 14 éves volt akkor, pont a leg befolyásolhatóbb korban volt és az anyja mindent megengedett neki, mindenhová elengedte csak hogy (csúnya ez a szó de így van) "kopjon le" és addig ő tudjon pasizni. Ugye a kiscsajnak minden meg lett engedve, és azóta eltelt 6 év és a csaj nagyon durván néz ki. Kezdjük ott hogy 18évesen megműtette a mellét (egyébként semmi gond nem volt vele szerintem) feltöltette a száját és már elérete azt hogy egy kis k**** lett belőle. És az anyja ugyan így néz ki, büszke lehet az anyja mondhatom!

Link to comment
Share on other sites

Na hát ez aranyos egy szülőtől... jó persze én is elég szabadon voltam engedve kb 13 éves koromtól, de azért, mert anyám tudta, hogy nem csinálok hülyeséget... persze voltak elég szép okádások, meg árokparton alvás, de a detoxba pl. még soha nem jártam...

 

Mondjuk én elégé fiúnak néztem ki már akkor, és meg tudtam védeni magam részegen is ha kellett...

Link to comment
Share on other sites

Mondjuk én elégé fiúnak néztem ki már akkor, és meg tudtam védeni magam részegen is ha kellett...

 

Ez nagyon nagy :D

 

Egyébként engem is elengedtek már az estébe elég hamar. De sosem keveredtem olyan társaságba amilyenbe nem kellett volna. Egy fiúnál szerintem más a helyzet mint egy lánynál. Mi tudunk magunkra vigyázni :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...