Jump to content
PirateClub.hu

Vajon a barátnőm megjátsza az orgazmust?


szatyor84
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Remélem jó helyre írok, még kezdő vagyok a piratén. Szóval van 1 "kis" problem a csajommal. 1 éve vagyunk együtt ő 18 éves, én pedig 23. Elég ritkán tudunk csak szexelni, mert a szülei nagyon fogják! :( 1 7en egyszer vagyunk úgy együtt. Szóval úgy érzem, hogy csak megjátsza, hogy elmegy. És ez nagyon idegesít. Nem értem. Hogy nem tud 1 csaj 2,5-4 óra alatt elmenni?? és mért játsza meg a dolgokat?? (már ha +játsza) Nagyon röstellem, amikor "elmegy" hogy megkérdezem, hogy most elmentél?? és ő elég fura fejet vág, és megkérdezi, mért kérdezem. Annyira rosszul érzem olyankor magam.. teljesen elbizonytalanodok... és az önbizalmam is elszáll... Szóval adjatok már tanácsot, hogy leplezzem le a csajom, hogy színészkedik?? És azért gondolom, hogy csak színészkedik, mert a csajok amikor elmennek, akkor összeszűkül nekik, neki pedig nem.

 

ui.: bocs, ha kicsit értelmetlennek tűnik a dolog, csak nagyon ideges vagyok, és gyorsan akartam leírni a dolgokat! Ha valaki nem érti, +próbálom kifejteni érhetőbben!

 

köci mindenkinek!

 

(szatyor)

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

:)

Jó téma...én is jártam így, hogy a csaj megjátszotta 1*, de nálam egyből lebukott...mivel egy normális lány olyankor jobban benedvesedik és megindul az édes nedv, a szíve gyorsabban ver, az arca piros lesz. Ha melléd fekszik, akkor zihált és ki van merülve, mindezek mellett, mivel fiatal, egy kis pihenésre van szüksége, hogy újra beinduljon a szerv...szóval ha ezeket nem tapasztalod, akkor gáz van, de nagy! Nekem a rekordom 2és fél óra, de addig a csajnak 3*volt jó, szóval embere válogatja ezt is...Hogy játsza meg pontosan?

És nem kell leleplezni, inkább beszéljétek meg a dolgot, mert rosszul fog neki esni és lehet rámegy majd a kapcsolat is, lehet csak a pózok nem jönnek be...vagy vegyél egy bilincset! :)

Link to comment
Share on other sites

HAHAHA! :lol: Flóribá, 3 7e vettem bilincset! :) Nem segített! :(

 

Elveszíteni pedig nagyon nem akarom, mert álmaim nője, és nagyon szeretem!!! De ha beszélünk róla, az nagyon kellemetlen... Nekem, és ha valami baj van, akkor neki még kellemetlenebb!!! Nem tudom mi tévő legyek! Úgy érzem ennél rosszab dolog nem létezhet... :(

Link to comment
Share on other sites

Hát ez elég gáz, mert ha ezt nem beszélitek meg, akkor az milyen egy kapcsolat? Mert a szexen a JÓ szexen alapul a dolgok nagy része, szóval azt javaslom, hogy ülj le és kérdezd meg bátran, vagy próbáljatok más pózokat, ha ennyire bírja a csaj, akkor még a mérettel is lehet gond, de ezt nem akartam írni, vegyél egy vibrátort és nézd meg azzal mit kezd, vagy kérd meg, hogy masztizzon előtted és akkor látod, hogy, milyen egy orgazmusa...

Link to comment
Share on other sites

A mérettel sztem nincs gond. majdnem 18 centi, és a vastagsága is átlagos. Mondtam már neki, h masztizzon előttem, de nem masztizik, merthogy én csináljam neki, és ne ő magának! 1ébként majdnem az összes pózban kipróbáltuk, de... sajna nem segített.Még az is lehet, hogy frigid. Egyszerűen nem tudom megérteni: Mért játsza meg, hogy elment? Megérteném, ha nem kíváná a szexet. De sokszor ő mondja, hogy szexeljünk. Nem hiszem, hogy csak nekem akar ezzel örömet szerezni. Mert ha nem kívánná a szexet, akkor nem is tudnék belé hatolni.

 

vibrátorról pedig hallani sem akar, azt mondta az 1 baromság! És az enyém kell neki

Link to comment
Share on other sites

Akkor beszélj vele, de tuti szeret, mert nem akar téged szomorúnak látni és ezért színlel, szóval tényleg üljetek le...nekem már volt 1-2csajom és még a szex elkezdése előtt már tisztáztuk a dolgot... :) A masztit meg erőltesd, mert abból tényleg kiderülne és ha így ockodik, akkor ott van valami gond...

Link to comment
Share on other sites

Igen, ezekkel tisztába vagyok, amiket leírtatok, és már sokszor kérdeztem, hogy neki mi lenne a jó. Azt mondta, hogy neki mindenhogy jó! És b*sszus. Én télleg mindent megteszek annak érdekében, hogy elmenjen. Ha azt akarja, h vaduljak be, bevadulok! Ha finoman, akko finoman. Szóval télleg... Azt akarom, hogy nagyon jó legyen neki! nagyon szeretem! És le7 h*lyén hangzik egy 23 éves sráctól, de nekemtélleg nem kell másik csaj! Csakis ő! szal lebeszélni róla nem tudtok! :)

 

és nagyon köszönöm a hozzászólóknak a segítséget, nagyon jól esik hogy segíteni akartok!!!

 

ui.: elfelejtetem írni, ha ujjazom, és közben nyalom, akkor tuti biztos hogy elmegy! Akkor nagyon lehet rajta látni, hogy nagyon jó volt neki!

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mutasd meg neki a topicot és utána meg nézzetek meg egy Michelle filmet! :) ha az sem segít, akkor meg szex nélkül leélitek az életeteket és kész...a szerelem úgy is tartani fog... :)

Link to comment
Share on other sites

Nem hát, tényleg vicc volt, de az első mondat az komoly volt! :)

Jah és lehet, hogy inkább a külső részekre kéne akkor koncentrálnod, mert ha akkor orgazmusa volt, akkor lehet, hogy a belső részével van gond. szóval törekedj erre és utána enegdd meg, hogy neked okozzon örömöt...így nem lesz kellemetlen ha csak neked jó az aktus része!!

Link to comment
Share on other sites

Egyáltalán nem biztos hogy csak megjátsza.

Ha pedig megjátsza az a ő baja.

 

Azt hiszem alapból nincs meg a megfelelő bizalom köztetek, ettől kezdve van baj. AZt állítsd helyre és menni fog a szex....

 

 

 

....a legrosszabb eshetőséget ne is vegyük, hogy frigid.

Hogy áll hozzá a szexhez? Mint minden átlagos lány? Vagy óckodik tőle?

 

hmm...

Link to comment
Share on other sites

ÁÁÁ + is van a probléma! Mivel még kis tapasztalatlan, ezért nem tudja mit szabad, mit nem. Ezt arra értem, hogyha nyelvvel csinálom, akor zavarja, ha figyelem. Nade b*sszus... Akkor honnan tudnám, hogy mi jó neki?? :o Amikor becsukja a szemét, ako nézem. Ha felüti a fejét, hogy nézem-e akkor becsukom a szemem. :) Tudom poén, de sajnos így van! Szal jól meglennénk mi, csak a legnagyobb gáz, és nem nagyon akarok ebbe belefolyni, csak a lényeget mondom: Szóval a szülei nagyon fogják, amikor eljön hozzánk, akor köbö 5-7 órát tudunk 1ütt tölteni. (Egy héten. 1 év kapcsolat után...) Aztán irány haza! Szó sem le7 ittalvásról! :( :( Pedig már nagyon szeretnénk! az 1 év alatt 4x aludt itt, eből a szülei 1ről sem tudnak. Mindig hazudoztunk. Amikor + én vagyok náluk, akor a szülei köbö 10-20 percenként felszólnak, hogy Enikő, gyere már le, + ez + az. A múltkor a faterja majdnem rajta kapott minket! :) :angry:De bátrak vagyunk, és amikor csak te7jük, akkor kicsit összebújunk! :) Nah, röviden ennyi! Nem offolni akartam, csak hogy értsétek meg, és ennek megfelelően mérlegeljétek a dolgokat! Őszintén leírtam ami van, ennyi! pont!

 

még ezt elfelejtettem:Gerator. Én nagyon szívesen kielégíteném nyelvvel akár egész nap is, nyelvleszakadásig. De azért azt is nézd, hogy 5-7 óra alatt nem túl sokszor tudunk elmenni egymás után. Főleg ha 2,5-4 órát szexelünk. sajnos ez van! Ilyenek maradiak a szülei, hogy nem engedik, hogytöbb ideig legyünk együtt. +puhíthatatlanok. :(

 

ui.:apucsoka? azt hogy érted, hogy később az megbosszulja magát?? kifejtenéd bővebben??

Link to comment
Share on other sites

azt mondtad, hogy a lány 18, ugye? akkor azért egy kicsit több szabadságot is megérdemelne, mégis csak felnőtt már :) egy ennyi idős lány magánéletébe már nagyon nem kéne a szülőknek beleszólni, maximum annyit, hogy kislányom ha együtt vagytok akkor vigyázzatok :) egy rendes szülő már 15-16 évesen engedi a gyerekének meghozni a fontosabb döntéseket a saját életéről, legalábbis ha a gyerek képes éretten gondolkodni :)

lehet, hogy a barátnődnél ez valamiféle pszichológia gondot okoz, és nem nagyon meri magát elengedni, amikor együttvagytok...

mondanám, hogy a szülőkkel kéne kicsit beszélni, de ha ilyenek, akkor ki tudja, hogy reagálnának :\

Link to comment
Share on other sites

Próbáljátok ki a rezgő gyűrűt...

Nekünk bejött, igaz nélküle sem volt gond...

Csak ne a Durex Play-t mert az egy sz@r...Elszorítja a szervet!!

A másik márkája hirtelen nem jut eszembe, de teszkóban lehet venni!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

azt mondtad, hogy a lány 18, ugye? akkor azért egy kicsit több szabadságot is megérdemelne, mégis csak felnőtt már :) egy ennyi idős lány magánéletébe már nagyon nem kéne a szülőknek beleszólni, maximum annyit, hogy kislányom ha együtt vagytok akkor vigyázzatok :) egy rendes szülő már 15-16 évesen engedi a gyerekének meghozni a fontosabb döntéseket a saját életéről, legalábbis ha a gyerek képes éretten gondolkodni :)
had javítsalak ki. vegyük azt a példát alapul, hogy egy szülő egyetlen gyermekéről van szó. ebből a nézőpontból már mindjárt más... vagy csavarjunk mégegyet a történeten. anya egyedül neveli a lányát.

 

ha több gyerek van, akkor lazábbra eresztik a "pórázt", de ha egyetlen gyermek, akkor nagyon vigyáznak rá :)

Link to comment
Share on other sites

Nem Enisz, a helyzet az, hogy van 1 bátyja, és ő nem jár sehová bulizni, ez legyen az ő dolga, mért nem jár. És a szülei ezt nézik. Szal ha a srác nem m1 bulizni, Enikő sem mehet. Csak ritkán. Nagyon fogják szegény csajt, és nagyon szokatlan a mi családunkban az ilyen. Mindenki ki van akadva, hogy ennyire fogják szegény csajt. :( Egyszerűen nem tehetek érte semmit. :( Én szeretnék beszélni a szüleivel, hogy én szeretem a lányukat, és szeretnénk több időt együtt tölteni, és együtt aludni. És Enikő lebeszélt róla, merthogy elküldene az anyja a pcsába. + nagyon csúnyán beszélne velem, ami engem nem érdekelne. De! Azért nem beszélek velük, mert utána Enikőnek lenne rosszabb. Szinte már terrorizálják szegény csajt. Úgy sajnálom... :( Legszíveseben idemenekülne hozzám,. de abból is csak a baj lenne. Uhh, most hívott, hogy nincs kedve bulizni, szóval jön hozzám aludni! :) :) sztem holnap reggel beszélek vele, +kérdezem, mi nyomja a szívét, és mindent megbeszélünk! Aztán majd tájékoztatlak titeket a fejleményekről:)

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

had javítsalak ki. vegyük azt a példát alapul, hogy egy szülő egyetlen gyermekéről van szó. ebből a nézőpontból már mindjárt más... vagy csavarjunk mégegyet a történeten. anya egyedül neveli a lányát.

 

ha több gyerek van, akkor lazábbra eresztik a "pórázt", de ha egyetlen gyermek, akkor nagyon vigyáznak rá :)

teljesen jogos, amit mondasz, de a lány akkor is 18 éves, tehát felnőtt!!!

ha ennyi szabadságot nem engednek neki a szülei, akkor azt már nem lehet annyival elintézni, hogy féltik...főleg, mivel nem is egyke :)

 

szatyor84, az alapján, amit leírtál, nekem az jön le, hogy szegény lány kb. terrorban él otthon, és ilyesmi után már bármilyen problémája adódhat, pusztán pszichológiai alapon...itt sajnos a szülőkkel van a nagy probléma :\

Link to comment
Share on other sites

had javítsalak ki. vegyük azt a példát alapul, hogy egy szülő egyetlen gyermekéről van szó. ebből a nézőpontból már mindjárt más... vagy csavarjunk mégegyet a történeten. anya egyedül neveli a lányát.

 

ha több gyerek van, akkor lazábbra eresztik a "pórázt", de ha egyetlen gyermek, akkor nagyon vigyáznak rá :)

édesanyám egyedül nevel.. (igaz srác vagyok) de itt mégsincs terror, szóval nem lehet általánosítani!

beszélni kéne a szülőkkel!

Link to comment
Share on other sites

uh most nincs türelmem elolvasni a sok kommentet, de ha csak megjátsza h elmegy, akkor valószínűleg azért mert szeret és nem akarja hogy rosszul érezd magad mert ő nem tud elmenni 4óra alatt. Nem feltétlen a fiú hibája hogy a csaj nemtud elmenni.

Link to comment
Share on other sites

Nah, hölgeim/uraim! Örömmel jelentem be, hogy a ma délutáni rosszalkodásunknak meg lett a gyümölcse! :) Sikerült az egész napomat a csajommal tölteni, mert a szülei elutaztak, és csak este 8 körül értek haza! Szóval volt időnk egy kis... :P:) Először egy romantikus érzéki masszázzsal kezdtem, aztán 1re jobban belemerültünk... Az előjáték is "csak' 1 óra hossza volt! Aztán komolyabbra fordultak a dolgok, ésss... :) Szóval 3/4 óra alatt elment a csajszi! És ezt most tökre éreztem! Mondta is, hogy ez hatalmas nagy volt! Nem hiába adtam bele apait, anyait, minden erőmet, és szeretetemet! És arra jöttem rá, lehet, hogy a csajszival is baj van, mert a szülei ilyen trógerek (bocs a kifejezésért, de ez az igazság), de úgy érzem, hogy bennem is van hiba! Mert amikor elkezdjük a dolgot, elkapkodjuk az előjátékot, és ezt nem szabad! Remélem ezek után minden okés lesz a csajszival! Már csak a szüleit kellene valahogy megpuhítani, de még nem tudom, hogy! Valamit ki kell eszelnem. Nem szeretném ezeket a forró nyári éjszakákat egyedül tölteni!!! :( :( :( Ha valaki tudna valami tuti ötletet adni a puhításhoz, szívesen venném! :)

 

ui.: kalapács kizárva! :)

Link to comment
Share on other sites

sztm lassan és szépen adagold be a szülőknek,-elvihetem e vacsizni? -vagy moziba de ekkor és ekkor haza hozom,és ha látják hogy nem vered át őket ,gondolom kicsit engedékenyebbek lesznek

vagy családi proram,elmentek grillezni a 2 család :)

vagy kicsit viszel virágot az anyósodnak :D

csak lássák hogy te komolyan gondolod :):rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Meglepődve olvastam a hsz eket. Azt hittem hogy csak b.nőmnek vannak hasonló szülei de látom nem megnyugodtam.

B.nőmnek is pontosan ilyen szülei vannak szegénykémet ők is mindig piszkálják 1,5 éve vagyunk együtt és még egy alkalom se volt hogy mielött eljött hozzám pár napra nem ordibáltak volna vele.... ja és ő etyke szóval mégszarabb :P de túl vagyunk rajta már együtt aludhatunk ...........

Sexről előjáték fontos nem szabad elhanyagolni néha nekünk nincs is rá olyan sok időnk 1 óra? :D húúú te arra sosincs időnk szóval most már kéne v.mit tennünk hogy ne kelljen annyira sietnünk sehova de hála Istennek most már minden okés, most már el is tud menni szeretkezés közben több időbe tellett de megérte, imádjuk egymást és ez mindent megért.

Sok sikert kívánok hogy együtt tudjatok aludni na meg hogy a szülei megjavuljanak de őszintén erre ne nagyon számíts mármint az utóbbira a javulásra én már feladtam, majd ha feleségül veszem b.nőmet akkor az ő szülei megváltoznak talán és lehet hogy a te b.nőd szülei is akkor fognak csak...... majd kiderül

 

Na bye All!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hát igen!Barinőm mondta, hogy az anyja azt mondta neki, csak akor aludhatunk majd együtt, ha összeházasodunk! :( Na de az még jóval odébb van, de nagyon remélem ez a csaj lesz, akit feleségül fogok majd venni!!! :) Nagyon köszönöm a segítségeteket, és a jókívánságotokat!!! Nagyon jól esik!!!

Link to comment
Share on other sites

menj oda az anyukához oszt mondjad, hogy Anyuka Elveszem a lányát! :D

Fél óráig sztem csak nézne :D

 

Amugy meg tényleg, próbálj meg az anyuka, apuka kedvébe járni, láttasd velük, hogy komoly a dolog. A sógorral meg beszélj sztem, hogy puhítsa a szülőket, de nagyon óvattal. (elvégre ő a nagyobb fiú, aki jobban hat a szülőkre)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...