Jump to content
PirateClub.hu

Amit a csókról tudni kell


Piero
 Share


Recommended Posts

Csók nélkül nincs tökéletes szerelmi együttlét. A vélemények megoszlanak arról, hogy kik azok, akik jobban igénylik, kívánják, és jobban átélik a csók bódító, vágykeltő élményét.

 

Dr. Rusz Edit szexológus elmondja, mi az, amit a csókról tudni kell. A szakember szerint annak, aki nem szeret csókolózni, megkérdőjelezhető a szexuális kultúrája. A csók a legtöbb ember számára azt a szerepet tölti be, hogy kinyitja az intim együttlét irányába mindkét fél lelkét, és beindítja a szexuális vágyakat. A serdülő azért gyakorolja a csókot, mert ehhez van meg a szexuális érettsége, ez indítja be azokat a vágyakat, amelyekkel a másik nem iránt színes fantáziával kezdeményezhet.

 

d0001989Dd21958fcd90c.jpg

 

Néhány évtizeddel ezelőtt gyakran láttunk az utcán, villamoson egymást átölelő, csókolózó párokat. Ma ez már ritka jelenség, most egy szerelmespárról inkább az erotika sugárzik. Pedig a csók nagyon fontos. A pár ekkor nemcsak a testét nyújtja át egymásnak, hanem lelke érzelmi rezdüléseit is.

 

A csók nemcsak a nyitott szájak vadul kalimpáló nyelveinek csatája, hanem érzéki, kölcsönös birtokbavétel. Finoman elindul a szájzugból, a nyelv kutató-kereső mozdulataival végigsimítja a másik ajkát, majd erre jön a válaszreakció. Aztán a nyelv óvatosan beköszön, végigsimítja a fogakat is, és így kerül egyre beljebb a szájüregbe. Ez, többször megismételve, kölcsönösen felfedezve felizzítja a szerelmesek érzelmi állapotát, ami utána folytatódhat, a birtokló nyelves csókkal.

 

Ne feledjük, csókot nemcsak kedvesünk szájára adhatunk, hanem a szemére, az arcára, a fülére, a nyakára vagy akár a mellére is. Az előjáték alatt sem marad el a boldogság akkor, ha a simogatás mellett csókokkal behintve fedezik fel a szerelmesek egymás erogén zónáit.

 

Csóktippek

 

1. A csók önmagáért legyen édes és bódító.

2. A csók ne "csak" az erotikus együttlétekre szorítkozzon.

3. Ha partnere csókját nem érzi tökéletesnek, segítse őt ötletekkel.

4. Jó játék lehet, ha egy-egy nap kijelölnek egy úgynevezett csókórát.

5. Figyeljen arra, hogy csókjának íze mindig üde és kívánatos legyen.

6. Fontos tudnivaló! A finom és nem birtokló csók néha erotikusabb lehet, amellyel jobban izgalomba hozhatja kedvesét.

7. Fiúk, figyelem! A nő testéhez a lelkén át vezet az út, amelyen komoly mérföldkő az édes csók.

 

Lehet szavazni, várom a véleményeket! ;)

Link to comment
Share on other sites

számomra sokkal bóditóbb egy dagat joker, mint egy csók :D

 

amúgy kösz h föltetted, az elsőre szavaztam, bár most nincs barátnőm.

amúgy szerintem tapasztalatból többet lehet tanulni, mnt egy irományból, de bizonytalan kezdőknek hasznos lehet.

 

nemkezdőknek meg érdekes :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ahhoz képest h több mint 40en szavaztak a romantikus csókra nem nagyon vannak akik leírták :D Hát én azért szavaztam egyébre, mert mindkettő vagyok kicsit.... nagyon sokszor romantikus csókra vágyom, van amikor harapunk és vadak vagyunk :) de sztem ez ÍGY JÓ... ha mindig romantikus lenne túl nyálas lenne már :D Én ilyen vagyok :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Az elsőre szavaztam, de egy vad csók is lehet romantikus és érzéki ;) illetve fordítva :) egy kicsi harapdálás, egy kicsi ez, egy kicsi az :D A változatosság gyönyörködtet :P de bőven van még mit tanulnom, és asszem ez így lesz egészen életem végéig B)

Link to comment
Share on other sites

Romantikusan és gyengéden csókolok,ezért pozitív jelzést is kaptam de csajaimból ha egy jól csókolt ez már időnként zavar de hát komoly kapcsolatom eddig még nem volt. Sajnos. . Most volt egy lány kivel jó volt,elvoltunk.., de hát nem lett semmi a végén mert a csaj csak meg játszotta magát.. Kedves volt meg minden de mikkor találkoztam vele máskor hát gyengén fogalmazva le döbbentem (káromkodás,pofátlanság, stb) Ha meg rá kérdeztem mi baj hogy ilyen azt válaszolta "ilyen vagyok".. <_<

 

Ezért félek már egy kapcsolatba bele kezdeni,tudom nem kéne magam ezen rágnom,de eddig csak szenvedést kaptam szeretett helyet..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...