Jump to content
PirateClub.hu

Mi volt a leghülyébb álmod?


iidavid
 Share

Recommended Posts

Nekem volt régebben egy visszatérő álmom, sé ez elég hülye volt. Na szóval. Régebben panelban laktunk. Azt álmodtam mindig hogy kergetnek az örgekek :D De kb 30 percen keresztül, én meg futok előlük :D Ja és nektek szokott olyan lenni, hogy már majdnem alszotok és egyszer csak így...hogy is mondjam...mintha leesnétek valahonnan és mikor leérkezel igy "feldobod magad" :D De az nagyon jó :)

Kajak ugyanez szokott néha velem is lenni. Mikor aludnék el, fekszek az ágyon, és azt érzékelem mindig, mintha széken ülnék, és felborultam volna, olyankor reflexszerűen megelem a törzsem vagy a fejem hirtelen és egy szar érzés fog el. :o aztán általában elalszok. :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Áá, így most olyan sok írni valóm van :D

Na szóval:

Az alvás úgy megy végbe, hogy először csak kicsit alszunk, dolgoznak a szerveink stb. aztán mélyalszunk, a szerveink leálltak, leginkább a légzés megy aztán meg az éber szakasz...ekkor álmodunk...ezért kelünk fel álmunkból. Tömören ennyi :)

Ja ez a cucc velem is szokott lenni, hogy elkalandozok, már majdnem alszok. Félig már alszom, félig pedig éber vok, de nem veszem észre és mittomén, megbotlok a lépcsőben, és megrándulok, mert ugye mindjárt leesek, aztán meg felébredek, hogy "a francba, csak képzeltem :D "

És az is szokott lenni, hogy mindig csak baromságokat álmodok, ha néha emléxek is rá, csak csodálkozom, hogy ekkora hülyeséget... :lol:

Bármikor, bárhova mék álmomban, mindig 1 másodperc alatt odaérek...kihagyja az agyam, az unalmas bicózást vagy sétát vagy kocsikázást, akármit... :lol::huh:

 

Na jó még1 bekezdést :D

Olyan is volt...( sztem tök durva) h van egy srác, akivel msn-en szoktam dumcsizni, neten ismertem meg, de csak haverok vagyunk, és 1szer, 2szer webcameráztunk msn-en, tehát ez volt a legközelebbinek nevezhető beszélgetésünk. És már 2szer is megesett h vele álmodtam... :huh: Pedig nemtom, milyen ruhákba jár, milyen a baráti köre, stb... :D

 

Bocs, a bazihosszú hsz-ért, de 1szerűen sok infó volt bennem, muszáj voltam kiadni :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nekem olyan volt egyszer hogy ilyen út melletti lefolyóba álltam és és jötek iylen nagy kígyók és nem tudtam mozogni de nem martak a kígyók csak ugy csúszkáltak a haverjaim meg ott áltak körülöttem és tapsoltak!!

 

Meg olyan is volt hogy fekszek otthon és nézem a tv-t és egyszer csak mondok valamit de nem értem mit de oylan mintha álmomba beszéltem volna ilyen dankóros szöveg lehetett Ilyen "ÖŐŐHÖ" vagy mi! lehet hogy ez az ébrenalvás???

Link to comment
Share on other sites

Nekem is szokott ien lenni,hogy félig ébren vagyok,félig pedig alszom...Például egyszer mentem a lépcsőn megbotlottam és rendesen huppantam az ágyba :lol:

 

Pár szorim :D

 

1 Másik.: Mi ien emeletes házban lakunk.a 3.on lakunk.És ottvolt a testvérem meg a férje.(iminek hívják) Aztán kint van Imi a folyosón megyek felé és megkérdeztem hogy nem akar velem kiugrani?Azt mondta majd később.Énmeg megfogtam a korlátot és kiugrottam.

 

2.Volt olyan is hogyfexem a szobába.És olyan mintha nem is ott feküdnék.Rendesen mozognak a szobák a falak azén ajtóm csukva van. meg mindden.Szólni akartam valamiért anyumnak,DE NEM VOLT ERŐM HOGY SZÓLJAK csak ien hülye hangok meg nagyon halkan h "anya"...Sőt megmozdulni sem volt erőm.Utána jött faterom hogy mébeszélek magamba :lo:

 

3.Volt olyan is hogy (még anno volt szúnyoghálónk :D ) az ajtó előtt,anyum meg nővérem kint a konyhába,valamit csináltak mosogattak vagy mittomén,én egyedül kimentem a folyosóra és látom hogy JÖN 1 CSONTVÁZ GYEREKEK!jött felém rohanok be csukom be a szúnyoghálót meg minden :D

 

4.Volt olyan is hogy mentünk kocsival,és lerobbantunk,jött felénk 2 nagy sötét alak és amikor menekülni akartam nem volt erő a lábamba (Mellesleg soha nemtok elmenekülni nemtom mért van ez.)

 

5.Amikor még kissebb voltam,és anyummal aludtam 1 szobába átmentem a testvérem szobájába.Az ágya fölött volt ien polc és rajta szűzmária szobor megyek be nincs ott senki,nézem a polcot,a szobor mérgesen néz rám és mozog :mellow: Menekülni akartam szólni anyának de szintén nemvolt erőm semmire :S

 

6.Szintén nővérem szobájában játszódik annyi különbséggel hogy ien gombóc szerű valamivel harcoltam (gómbóc arturra hasonlított) :D Mindig bántott féltem tőle utána megelégeltem és elkeztem ütni és 1 villával szurkálni :lol:

 

És végül 1 látomás *A LEG ÉRDEKESEBB MÉG ÉLEK SOSE FELEJTEM*

 

Ébren voltam.Anyum feküdt (aludt nagyon beteg volt szegény :( )Testvérem mosott merthát anyumnak nemvolt ereje.Tudni illik anyum nagy dohányos és mindig a konyhában cigizett.Volt ien sarok a Gáztűzhely és a beépített szekrény között (úgy kijön 1 sarokra :D ) És anyum annak dőlt neki mikor cigizett.És a legérdekesebb képzeljétek e hogy ott láttam anyumat (Pedig feküdt,aludt) abba a saroka TISZTA fehéren (mint a szellemek) de nem féltem és láttam hogy cigizik és fújja a füstöt...NA EZ MI LEHETETT?Erre válaszoljatok.

 

Nem akartam ennyit írni :o

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

nekem volt egy olyan h egy haverommal és két csajjal egy iszonyúan lepukkant medencésbulin voltunk és három zenészvolt tiesto a tankcsapda meg a kamikaze és iszonyú pocsék balázs palit játszottak aztán tiestót agyonvertük a kamikazét leszúrtuk a tankcsapdát meg lelőttük aztán én meg a haverom elmentünk wc-re és megjelenik a texasi lácfűrészes gyilkos és megöl mindenkit kivéve engem meg a haveromat de mire kimentünk ottvolt a levegőben goku egy genkidamaval a kezében és felrobbantotta a bolygót xd xd xd lol LOL XD !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

láttam sokan írtátok h miért van az h mikor zuhanunk az álmonkban és földetérünk felébredünk én nemtom h igaze de a neten azt olvastam h ha zuhasós álma van mindig a saját ágyába esik és már latja magát holtan akkor az már meghalt nemtom h igaze bár lehet benne valami igazság de lehet h nem na ha tuttam segíteni akkor örülök.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hmm..., hát én is leírom!

 

Baromi beteg voltam (lázas). Olyan 4-5 évesen lehettem, amikor azt álmodtam, hogy egy riporter pofázik a TV-be (híradó) arról, hogy egy híd megrepedt. Úgyvolt, hogy állt a riporter és mögötte meg a híd volt. Nagyba mondja a szövegét és a háttérbe meg közbe omlik össze a híd, mindenki sikoltozik. De a riporter még mindig mondja a szövegét... (mert ugye hátrafele ő sem lát. A skiltozás meg... talán süket? na mind1). Szóval mondja a szövegét, mögötte meg már egy nagy porfelhő, amiből kirohan egy hatalmas dinoszaurusz. Akkor hátranéz a riporter és elkezd menekülni... Egyszer csak a riporter helyébe lettem és már én menekültem... :D Aztán felkeltem. (nem is baj)

Ezt amúgy heteken, hónapokon át álmodtam, hogy menekülök a dinó elől, ami természetesen sosem tud elkapni.

Link to comment
Share on other sites

Nekem is volt több huzatos álmom, ezekből 2 velősen:

- Nagy kihalt Hotelben voltam, valami piszok szutykos folyosón. Úgy hiszem sokat bolyonghattam az épületben, ahol igazából fogoly voltam. Egy idő után megtaláltam egy több, zárral és lakattal biztosított ajtót. Ami mögött valami tombolt. Ha én ott a Hotelben lakat alatt voltam, akkor az hozzám képest 1000-szeresen. - Nem is akarom tudni ki félhetett tőlünk... :unsure: -

Az ajtó mintha magába szívott volna, éreztem a mögötte levő lény lehetetlenségét... ami kopogott, üvöltött és verte az ajtót. Ebbe az álomba az volt szar, hogy erre az ajtócsapkodásra ébredtem.

(Föl is kéltem és valami a saját hátsó bejárati ajtónk csekkolására ösztönzött. )

 

- Miskolc egyik terén sétáltam egyik pillanatban, majd egy kisebb sikátorban, a másikban pedig már a kis szűk utca átvoltozott. Középkori szutykos hellyé alakult át, tömény sár az úton, fa ablaktáblák a falakon ...

Az álom többi részéről elég annyi, hogy vérfarkasok elől menekülök és a belső szerveim fogak által napvilágot látnak.

[Mi volna, ha még a horror-filmeket is szeretném ???? XD :D

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nekem olyan álmom volt, hogy álmomban felébredtem, és hapsim kérdezett tőlem valamit amire válaszoltam, hogy: Majd később. Néhány másodperce arra ébredtem, hogy pasim visszakérdez, hogy: Tessék? xd De több ilyen álomban ébredős álmom is szokott lenni. :S

Link to comment
Share on other sites

1.nekem 1 kicsit buzis álmom volt tegnap este.Nem tudom hol voltunk(keverék hely vol,mert az udvarunk 1 része,a gönyüi mamám udvarának része meg valami ültetett fenyves)Ott volt több gyerek (ismeretlenek)És volt 1 olyan gps-szerüségem ami olyan mint a g.t.a.-ban,csak ez mutatta az embereket.szoval az ott lévő nagy épület mögött voltunk ez is 1 ismeretlen gyek volt)vertük a farkunk,meg azzal kardoztunk. :blink: Elrakom a farkam.Aztán jön 1 gyerek hogy mit csinálunk.Aztán mondja a gyerek hogy "gödröztünk"!!! :huh::huh::blink: De ezen a kijelentésen még álmomban is elcsodálkoztam.

 

Nem sok ilyen idióta álmom volt...De azér voltak olyanok amik kicsit idóták voltak...

 

2.(ilyesmi más töbször is volt.)Szoval az volt hogy muter,fater meg én a kocsinkal olyan helyen mentünk,hogy olyan hirtelen kanyarodott az út mint a csigalépcső.aztán 1 szer csak látok 1 tuningos kocsit.Később 1 háznál megállunk én meg 1ből megyek visszafelé.(nyilvánvaló hogy mért)( hogy ellopjam a verdát...)aztán azt látom hogy eltévedtem.De olyan volt a hely hogy csak 1 út volt és szinte nem is volt hely az épületek között.Szoval ez kibaszott idegesítő hogy nem szerezhetem meg soha a verdákat. :angry:

 

De 1ből utána folytatás is volt,de most még jöttek a családból.Csak nem oda mentünk,hanem 1 házhoz.ez hülyeség...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Én egyszer az álmodtam, hogy a nagyapám afrikai gyilkos méheket telepített a kertbe a betörők ellen. Ez engem zavart ezért mondtam neki, hogy lakoltassa ki őket. Erre ő:

-Mér?

-Mert, nem szeretem a szagukat.

Erre elküldött a boltba. Kiderült, hogy a városba csak úgy betoldódott egy utca egy teljesen új bolttal. Bemegyek és ott van a pillecukortól elkezdve az etethető leláncolt grizzlymedvéig minden. Közbe a nagyapám is ott termett és elkezdett vásárolni. Én meg észrevettem egy nagy edényt. Belenézek, uborkasaláta van benne a közepén egy főzőkolbásszal. Közben megjelenik az eladó és mondja, hogy a kolbász 5 liter salátáig lebeg.

Vége a vásárlásnak kimegyünk. Találok egy csapóajtót a réten a város határába (közben odébb ment a bolt). Kinyitom, hát mit látnak szemeim? Egy NASA kutatóállomás. Körbekérdezősködök. Kiderült, hogy azt kutatják, hogy miért dobálják meg a remeték romlott sp*rtszelettel a tudósokat.

 

Aztán felébredtem. :unsure::lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Én egyszer azt álmodtam hogy egy garázsban egy orosz katonával harcoltam, fel akartuk gyujtani egymást lelocsolt benzinnel meg volt egy nagy tócsa is(benzin) és abba belelöktem és a majom felgyujtotta magát de aztán nekem is meggyullad a nadrágom, és nem az érdekelt hogy uristen meghalok, hanem hogy benzines lett a nadrágom! :):D

Link to comment
Share on other sites

Nekem egyszer olyan volt (kis előzetes: voltam cserediákként németországban) hogy valahogy a német tengerparton egy világítótoronyba véletlen bezártak, de belülről olyan volt mint egy rendes családiház. éjszaka ott kuprgok a konyhában, amikor hallom hogy betörtek :lol: megijedtem, és elbújtam, majd abetörők kutyája bejött a konyhába és én agyonütöttem, erre az felvisít és bejön az 1ik betörő aki olyan 30 körül volt, azt fogtam és fejbevégtam egy serpenyővel és szörnyet halt, erre egy kis fáziskésés és arra kaptam magam hogy a másik betörővel tök jó barátok lettünk és elindultunk gyalog Magyarországra... Aztán amikor már egy jóideje gyalogoltunk az autópályán, egyszer összefutottunk anyámékkal, akik kocsival voltak... :lol:

Beszélltunk, elindultunk haza, aztán az osztrák-magyar határ előtt mondta a gyerek hogy nem akar jönni mégse és kiszállt... Aztán megint fáziskésés, és az iskolámban álltunk ami a 'nyaralás' alatt hirtelen fel lett ujítva meg tök modern lett, és ott álltunk és néztük... és vége :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ma azt álmodtam, hogy a budapesti állatkertben csapdát akartam állítani valakinek úgy, hogy papírfecniket szórtam a földre az út teljes szélességében. :blink: Azt nem tudom kinek akartam csapdát állítani és azt sem, hogy a papírdarabok miért lettek volna csapdák neki, de arra emlékszem, hogy a végén csalódot voltam, mert a szél elkezdte szétfújni a papírokat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na ezek az álmok 3 egymást követő napon voltak! :D Nem tudom mi volt velem. :D

1. A családommal dzsungel túrára mentünk és volt egy nagy szakadék és az alján beton volt. Tesóm olyan kis traktorral ugratott le (tudjátok mint ami a kisgyerekeknek van..az a tekerős :D ) Apám az terepjáróval simán leugratott :D Anyám meg csak leugrott és pattogott a betonon. :D Aztán felébredtem. :D

2. Tudjátok..van az a mese a Minimaxon, a Varázslatos iskolabusz. Azt mindig néztem kiskoromban. A busznak a vezetője vmi Mici néni volt, és meztelenül volt én meg jól megtosztam :D :D De ez most volt tegnapelőtt. :D Elég beteg. :huh:

3. Tesómmal mentem az utcán és egyszer csak lezuhant egy repülő és ahogy felrobbant a repülő, úgy az az áramlat (vagy mi) elvitt minket Svájcba és ott kapaszkodtunk egy villanykaróba. Aztán leszedtek és valami hülye nyelven beszéltek. Kérdezem tőlük, hogy Do you speak english? :D Aztán valamit motyogtak és tesómat beledobták egy tóba és elsüllyedt aztán felébredtem. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem olyan volt, hogy részegen elaludtam hányás közben a kocsmában. Azt álmodtam, hogy nyár van és rövidgatyában császkálunk a strandon. Mikor felébresztettek szőrnyű tény villant elém. Tél van ,hó van és sz@rul is vagyok. :)

 

Ezek nagyon durvák:

1,Azt álmodtam hogy 1 évet leéltem az életemből! Frankón mentem suliba aztán haverok hétvégék stb..

Felébredek és egy évvel korábban van! Gyerekek ezen nagyon elgondolkodtam mikor felébredtem.

 

2,Azt álmodom hogy havernőmmel kutyát sétáltatunk. Hozzásimult a lábamhoz a kutya és arra ébredek hogy érzem miközben tudom hogy csak álom. -a párnámhoz kuporogtam és néztem hogy mi a franc volt ami hozzám ért.

 

Baromság.

 

Alien 2 részében a tankal megyünk egyirányú utcába forgalmmal szembe. Haver vezet. Jön szembe a kamion. Szólok neki hajts az árokba ott úgysem jön semmi. Rommátörtem magam mert nem volt becsatolva az övem (havernak igen) Fekszem véresen a földön és csak röhögtem :)

 

Suliba a portára benyitva látom hogy az (X-aktákból) egy böhöm nagy terem tele szövetmintával és mindenkiről mappák. :)

 

Zuhanás vége előtt én is felébredek.Volt amikor vizbe fulladtam! Amikor felkeltem érezetem hogy zsibog mindenem -mint amikor elájulsz- valószínüleg visszatartottam a levegőm :)

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Huh nekem van egy pár, mostanában szinte csak hülyéket álmodok :)

 

1. Álmomban egy víz alatti városban ébredtem, ahol ilyen cápaszerű lények úszkáltak, én meg közben alig kaptam levegőt, úgy éreztem megfulladok. Hirtelen a nappal estére váltott, és akkor már nem volt víz, de még mindig fulladtam, és egy idióta jehovást megkérdeztem hogy ő is fullad-e, vagy csak én érzem, és mondta, hogy ő nem fullad, így gondoltam, hogy velem lehet a baj. Kimentem az erkélyre, és láttam egy olyan táblát, amire az volt kiírva, hogy nemsokára itt a világvége.

 

2. Azt álmodtam, hogy kinyírtam Albert Einsteint, és a sulitársaim bevágtak a dutyiba :D

 

3. Tegnapi álmom volt, hogy a lakásomban volt egy ilyen állatkert szerű rész, ahol hollókat tartottam, és a hollókat valaki kinyiffantotta/hollók öltek, vagy nem tom már pontosan. Erre benyitott nagybátyám és mondta, hogy micsoda bűz van itthon, meg hogy takarodjak ki a lakásból, én meg könyörögtem hogy maradjak, de továbbra is ki akart dobni, én meg leültem az ágyra, és bőgtem. Ekkor felébredtem(hálistennek^^)

 

4. Egy nyitott koporsóban feküdtem, még be se volt temetve, és a gödör mellett ilyen feketeruhás apácaféleségek vagy lidércek álltak, illetve suhantak ide-oda, és akkor jöttem rá, hogy élve akarnak eltemetni, de nem magamat láttam felülről, hanem én éreztem magam ott bent. Megszólaltak a harangok, és akkor volt az, hogy teljesen besz*rtam, s még felébredve is el telt egy kis idő, míg a szívem újra normálisan tudott verni.

 

Am nekem már volt, hogy pont akkor ébredtem fel zuhanás közben, miután leestem a földre, erre az a hülye álmom a példa, mikor egy nagy ragadozó madár a hátamnál fogva megragadott a lábaival, és kb vagy 2000 km magasról leejtett... Nem volt vmi kellemes puffanás az biztos :D

 

Jajhh bocs a regényért ^^"

 

Link to comment
Share on other sites

Huh nekem van egy pár, mostanában szinte csak hülyéket álmodok :)

 

1. Álmomban egy víz alatti városban ébredtem, ahol ilyen cápaszerű lények úszkáltak, én meg közben alig kaptam levegőt, úgy éreztem megfulladok. Hirtelen a nappal estére váltott, és akkor már nem volt víz, de még mindig fulladtam, és egy idióta jehovást megkérdeztem hogy ő is fullad-e, vagy csak én érzem, és mondta, hogy ő nem fullad, így gondoltam, hogy velem lehet a baj. Kimentem az erkélyre, és láttam egy olyan táblát, amire az volt kiírva, hogy nemsokára itt a világvége.

 

2. Azt álmodtam, hogy kinyírtam Albert Einsteint, és a sulitársaim bevágtak a dutyiba :D

 

3. Tegnapi álmom volt, hogy a lakásomban volt egy ilyen állatkert szerű rész, ahol hollókat tartottam, és a hollókat valaki kinyiffantotta/hollók öltek, vagy nem tom már pontosan. Erre benyitott nagybátyám és mondta, hogy micsoda bűz van itthon, meg hogy takarodjak ki a lakásból, én meg könyörögtem hogy maradjak, de továbbra is ki akart dobni, én meg leültem az ágyra, és bőgtem. Ekkor felébredtem(hálistennek^^)

 

4. Egy nyitott koporsóban feküdtem, még be se volt temetve, és a gödör mellett ilyen feketeruhás apácaféleségek vagy lidércek álltak, illetve suhantak ide-oda, és akkor jöttem rá, hogy élve akarnak eltemetni, de nem magamat láttam felülről, hanem én éreztem magam ott bent. Megszólaltak a harangok, és akkor volt az, hogy teljesen besz*rtam, s még felébredve is el telt egy kis idő, míg a szívem újra normálisan tudott verni.

 

Am nekem már volt, hogy pont akkor ébredtem fel zuhanás közben, miután leestem a földre, erre az a hülye álmom a példa, mikor egy nagy ragadozó madár a hátamnál fogva megragadott a lábaival, és kb vagy 2000 km magasról leejtett... Nem volt vmi kellemes puffanás az biztos :D

 

Jajhh bocs a regényért ^^"

 

Link to comment
Share on other sites

öcsémmel feltörtük a díszkövet a főutcán és alatta szenet bányásztunk...

Mikor elolvastam röhögtem olyat...

 

Na de térjünk a lényegre én is nagyon sok hülyeséget állmodtam az életem során :

 

1. Amikor ovodás voltam azt állmodtam h haldoklom és áll mellettem valaki aki azt mondja h : Tomi nem halhatsz meg !

majd miellőtt meghalok azt a szót mondom ki h DÍNÓ :lol: és utánna elsötétül minden és jön a következő álom XD

 

2. Egy több ezer fős skinhead bandának voltam a vezetője ( nem vagyok skinhead ) és leromboltuk a parlamentet úgy h Gyurcsány benne volt .

 

3. Kapok egy atomzsír telefont .... ott fogom a kezemben , majd felébredek és a kezemben lévő telefon szertefoszlik...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nekem az egyik legdurvább hogy lefekszek az ozstályból minden csajjal egymás után (16 lány és 8 fiú van az osztályba)aztán az énektanérom a vasútállomáson ad nekem egy buszt és hazavisz:D

 

Akkor volt olyan is hogy fogócskázok newyorkba a 22 emeleten egy sárkánnyal egy hazászerű megebszélőteremben aztán a lfitbe menekülök és lemegyek .

 

Meg hogy a titanikba szeretkezek miközbe süllyed XD

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gyerekek én szarrá röhögtem ezektől az álmoktól az agyam... :D

Nekem rengeteg hülye álmom volt,de a legdurvább az volt amikor álom közben gondolkodtam és meg tudtam változtatni az álmom menetét elég érdekes volt..

Nem vagy egyedül...

De am meg nekem is rengeteg hülye álmom volt.Pl. Egyszer az a álarcos csávó a sikolyból kergetett otthon én meg elmenekültem a budira és úgy szúrt le h a budin álltam.Azt mondjuk nem tom h meghaltam-e mert felébredtem.(Am meg az egész családomat lemészárolta)Elég szar volt...

Volt olyan is h egy "halálfigura" (aki isten és az előbb említett álarcos keveréke aki fogja a kezében a gyertyát) üldöz engem és meg akar ölni...Vagy legalábbis akar tőlem vmit

Állati sok -->halálos:unsure:

Jah meg egyszer tesóm álmodott olyat h a sulink előtt az utcán van egy zsiráf aki a villanyvezetékről eszi az üvegfestéket xD

De egyébként nekem is sokszor van olyan h álmomban leesek mondjuk a lépcsőről és akkorát rándulok h majdnem leesek az ágyról... :D

Hirtelen most ennyi...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...