Jump to content
PirateClub.hu

Legyek


ZTamás
 Share

Recommended Posts

Ez esetben egy atomrakétával kell őket elpusztítanod. Kilősz rájuk egy hőkövető atomrakétát és már nincs is légy. Kilövés után érdemes kapkodni a lábakat, mert a robbanás hátha széttép, de a legfontosabb az, hogy többet nem lesz légy.

Link to comment
Share on other sites

Holnap lemegyek egy boltba és megkérdezem tartanak-e hőkövetős atomrakétát. Már nincs nyitva semmi üzlet, úgyhogy majd csak holnap tudom kipróbálni. Egyébként is már eltűntek éjszakára.

 

Ui: remélem nem drága a hőkövetős, ha meg az akkor veszek alapfelszereltségűt. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

akkor az még nem járt le kicsit se :lol:

 

 

amúgy nekem is nagyon elegem van már ezekből a kis rohadékokból. valamelyik reggel 2 órán keresztül "küzdöttem" egyel nem hagyott aludni. ha teljesen bebújtam a takaró alá akkor fasza volt mert nem ér sehol viszont nagyon meleg volt. így a fejem kint volt végi meg volt amikor a kezem is. a lényeg hogy mikor meguntam hogy rámszáll elhatároztam hogy megfogom. 18-20. próbálkozásra össze is jött viszont nem éreztem hogy a markomban van a kis dög. ráztam a kezem fülemhez tettem nem hallotta és nem éreztem semmit. szétnyitom a markom kirepül. hogy rohadna meg ekkor már annyira elfárdtam (végig feküdtem de ez a rohadék leszívta minden erőm) hogy nem megengedett ezközért nyúltam Mortein légy követős cucc. na mondom k*rva a**ád adtam neki. hát nem kifogyott egy pissssz után. már teljesen kész voltam fogtam kinyitottam tökig az ablakot függönyt nem huztam rá hátha kirepült . leültem gépezni mikor visszamentem már nem volt ott :) remélem valaki azóta kinyírta :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Nekem nem irtani sikerült, inkább a problémát szüntettem meg. Behúzom a függönyt és akkor nem jönnek be, legalábbis annyira nem. De látom másnak is van baja velük. Engem az zavar a legjobban amikor a szoba közepén repkednek körbe, de hogy mit szeretnek ezen? Éjjelente figyelem a denevérek eszik öket, de azt nem nagyon akarom hogy bejöjjön egy, pedig ha lenne házi denevérem, tuti nem lennének legyek. Valaki próbálja ki hátha beválik, és írja le a tapasztalatot, addig én maradok a függönyös, csapkodós módszernél. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Szerintem vegyél húsevő növényt. Arra tuti rászállnak a rohadékok, az meg szépen felfalja... Kösd össze a kellemest a hasznossal, ülj le és nézd végig ahogy a növény megeszi őket (kellemes: jó látni, hogy szenvednek a legyek, hasznos: megtudod hogy táplálkozik a növény >>házi National Geographic xD <<) :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

:D

 

Nekem is mindig gondom van ezekkel a gennyládákkal. Naponta talán 2 órát nézek átlagban tévét, akkor is rászállnak a "15-ös monitoromra és nem látok semmit. Ha csapkodnám őket, semmit nem érek vele. Ugyan úgy elszállnak a rohadékok. Aludni sem hagynak. Én ablakot sem szeretek nyitni, mert akkor darazsak szállnak be, ami egy fokkal már veszélyesebb!

A megoldásom: hagyjad őket rohadni, ha elmész otthonról, mindent bezárni, minden kaját eltenni és elköszönni tőlük. Pár nap alatt megdöglenek úgyis. Legalább szenvedtek.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...