Jump to content
PirateClub.hu

Tetszik egy lány,viszont Ö a főnököm!


Csepp
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Tanácsra lenne sügségem de,most tényleg nagyon sürgős lenne!

2 hónapja ismerek 1 leányzót,csupán munka kapcsolat van köztünk!Ő a főnököm,Én a beosztott.

Ilyen tipusú lánnyal még nem találkoztam!Tudom,közhelynek számít de,most ez tényleg egyedi eset!

Nagyon komoly gondolkodás és,magabiztosság jellemzi Őt!

Rátérnék végre a lényegre!

Sokat beszélgetünk,szoktunk sms-t küldeni egymásnak,szigorúan csak munka témában!

Na most,Én kíváncsiságból így kezdtem az egyik üzenetet!

 

"Szia Kiscsillag!"

 

Alighogy leteszem a telefont,csörög.Látom a kijelzőn hogy,Ő hív.Mindjárt arra gondoltam"Na,most biztosan leteremt hogy,mi volt ez a megszólítás"De nem,minden másról beszélt de,erről nem!Ezután ha írtam neki sms-t,mindig valami becenevet írtam,a megszólításhoz!Pl:.Szia Kisvirág....Édes....Kedves!Azon csodálkozom hogy,ha személyesen is találkozunk,1x sem említi a dolgot!Volt már úgy hogy Ő szólított Drágám-nak!Ez lehet hogy csak poénból mondta!Volt olyan is hogy,"udvarolt"(persze csak burkoltan)Azt kérdezte,voltam-e a fodrásznál.Pedig nem voltam csak,másképp állt a hajam.Ebben az a lényeg,számomra hogy,észrevette!De a női büszkeség nem mondatta ki vele hogy"de jó áll így is a hajad"Szóval a csajok is tudnak udvarolni csak,nem mindenki veszi észre!

Konkrétan még nem mondtam neki semmi olyan dolgot hogy,tetszik vagy vonzódom hozzá!

Majd' elfelejtem,nincs pasija,azt mondta egyenlőre nem is akar de,úgy veszem észre,a beszélgetések folyamán mintha,apró jeleket küldene felém,erőssen burkolt szavak formájában!Pl:.Neki nem számít a férfi külseje,felőle úgy is kinézhet mint a Jáksó Laci,legyen határozott(én nem mondhatnám hogy az vagyok)!Ezt a "legyen határozott"dolgot többször is mondta.Lehet ,erre is utalni akar arra hogy,legyek már jobban rámenőssebb,mert hát nekem kéne lépnem elősször.Arra gondoltam,a hétvégén elhívom a vadasparba!Ő már említette hogy majd 1x "kivisz"oda.A park után,hazakisérem és egyszerűen,megkérdem tőle hogy,megcsókolhatom-e!

 

Szerintetek így jó lesz,vagy,másképp csináljam?

Link to comment
Share on other sites

ne vallj be semmit sem, és ne kérdezz arra rá, hogy megcsókolhatod-e! nagyon képlékeny talajon jársz, hisz a főnököd, és abból nem sok jó sülhet ki, főleg ha szakítotok majd egyszer.

szerintem ez úgy is adódik a helyzettől, amikor sétáltok, és elhallgattok, talán egymás felé is fordultok, nézz a szemébe. ha nem tér ki a nézés elől, és szótlanul mosolyogtok, meg fog változni az arcrezdülése, és akkor hajolj közelebb hozzá finoman jelezve azt, hogy csókolózni akarsz, és ha felédhajol akkor csapj bele a lecsóba, ahogy szokás mondani. :lol:

egyébként nem kell csodálkoznod a nőkön, hisz ő nem fog neked udvarolni, azaz nem direkt módszerekkel, de viszont a rejtett jeleket érzékelned kell. van olyan ember aki képtelen rá............. szipi

Link to comment
Share on other sites

Kedves Szipi!

 

Tudod,Ő az a fajta aki nem nagyon mosolyog,de amikor igen,akkor nagyon édes tud lenni!Megviselte már az élet,így 31 évessen!Nem volt felhőtlen a gyerekkora,az anyukája öngyilkos lett,apukájával nem tatrtja a kapcsolatot mert,még régebben elhagyta a családot!Szoval lelki fájdalom gyötri!Ezért is nagyon nehéz hozzáférni a szívéhez.Egyfajta bástyát épített magaköré!Sokat beszélgetünk!Olyan dolgokat is elmond ami talán nem is rám tartozik,de ezt Ő meg is mondta nekem hogy,velem szeret beszélgetni mert,odafigyelek rá,foglalkozok a gondjaival, stb.

Én úgy erzem,érdemes várni rá mert,szeretni való ember!Sokan vannak úgy hogy,az első beszélgetés után "megilyednek "tőle!Ezt már Ő is mondta!Bevallom őszintén Én is így voltam vele,de úgy gondoltam,nem adom fel.Meg akarom ismerni közelebbről is.Nem bántam meg,mert nekem már valamennyire megnyitotta a lelkét és,tudom miért ilyen,amilyen.

Link to comment
Share on other sites

csepp! olvasom a soraidat, és az én jellememről beszélsz, pont emiatt mondom azt neked, légy óvatos. és ha ennyire megnyílt neked, azt vedd kitüntetésnek, ne szúrd el lerohanással. nagyon kérlek, ne élj vissza azzal, hogy bizalommal van feléd, sőt a rád bízott infókat hasznosítsd, és ne használd ellene. hidd el, tudom mit beszélek.............. :( nagyon vigyázz őrá, és az értékeire, és nyert ügyed lesz. vigyázz a lelkére, sok szép dologban lesz részed. szipi

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm Szipi!

 

Én is így gondolm hogy,meg kell becsülni az ilyen "lelkeket"!

Csak tudod,attól félek,nehogy bepasizzon előbb-utóbb,ha nem lépek időben!

Mondta már többször is hogy,mennek a barátnőivel bulizni(amúgy nem az a fajta)de,nem sok sikerrel járt,pasi téren!

Vajon ilyen apró dolgokból sejthet valamit,Pl:.Megkért hogy,írjak ki neki filmet DVD-re.Megtörtént,odaadtam.Megkérdezte mennyivel tartozik,erre Én"a cég ajándéka"!Erre elmosolyogta magát és ennyi!Régebben történt hogy,meg akartam hívni 1 kávéra,vagy üdítőre.Nem akarta elfogadni mert,azt mondta"nem akarok tartozni senkinek"Ezzel csak azt akartam érzékeltetni hogy,most már valamennyivel közelebb engedett magához mert,elfogadta a DVD-t,úgy hogy nem kellet kifizetnie.

Persze nem akarom lerohanni de,mégis valahogy beszélnem kellene vele erről a dologról.

 

Link to comment
Share on other sites

ajánlj fel neki egy közös programot, talán azzal megtörik a jég. és nem fog bepasizni, legfeljebb kikapcsolódni. neked nyílt meg, te vagy a nyerő nála. ha meg bulizásról van szó, egyértelműen kérdezz rá, hogy veletek mehetek? ennyi. és meglátod a reakciót. az viszont fontos, hogy megértéssel magad mellé állíthatod a csajt, és ott is fog maradni, ne félj. sokkal jobban becsülünk egy ilyen csávót, mint aki feszít jobbra balra, hidd el. szipi

Link to comment
Share on other sites

Rávilágítottál a lényegre kedves Szipi!

"sokkal jobban becsülünk egy ilyen csávót, mint aki feszít jobbra balra"

Ő is így gondolkodik és mondta is nekem hogy,hiába van milliós kocsija annak a pasinak ha,ezek mellet hót bunkón viselkedik!

Még 1x köszönöm a tanácsokat,hasznosítani fogom,igérem!Ezt neked küldöm mert ilyen segítőkész vagy!

196.gif

Link to comment
Share on other sites

én is igazat adok Szipi-nek Csepp.. csak finoman.. Az ilyen stílusú nők akik így körülbástyázzák magukat nem fognak csak úgy bepasizni egy buliban.. ők arra várnak h "lépcsőről lépcsőre feljuss a bástya tetejére", ha érted mire gondolok.. :) én is ilyen leányzóval vagyok és mondhatom sokan nem értik h lehet velem mert én szép vagyok ő meg gyönyörű! :D :D :D na nem poénkodom csak annyit h tényleg finoman had bontakozzon ki és ne szorítsad falak közé.. ;)

:)

Link to comment
Share on other sites

Én annyit emelnék ki, hogy jó dolog ez, de főnökkel tényleg nem kéne, mert a beosztott és boss kapcsolat elég ingoványos egy talaj, de azért remélem összejön a dolog és a nyugdíjazásig együtt lesztek, aztán akkor minden ok!

A rejtett jelekről meg csak annyit, hogy van aki rendszerin félreértelmezi, vagy ha rákérdezel, hogy ez mi volt, akkor a csaj, valami régebbi rossz emlék miatt visszahőköl és akkor mindketten ott álltok és nem tudjátok mi van...Ez talán a legrosszabb!

Link to comment
Share on other sites

Flóri Bá!

 

Ahol Én melózok az 1 kis vállalkozás,csupán 4-5 emberke dolgozik!Úgyhogy nem annyira veszélyes a dolog.Nem vagyunk összezárva,szoval mindenki külön helyen van így nem tudunk a másikról jóformán semmit!Ezért tudok sűrüben beszélgetni a leányzóval.

Na de mostmár megyek mert találkám van a főnökkel!Meló ezerrel!Később re!

Link to comment
Share on other sites

Hát ha kis vállalkozás simán rákattanhatnál a 31 éves leányzóra - :D - csak lassan nem kell ostromgéppel kopogtatni az ajtaján.....mrg ha már ennyi idősök vagytok sztem itt már a nőnem értékeli azt is ha elhívod 1x 2x vacsorára vayg stb.

 

A szolid ismerkedés az még nem bűn.

Link to comment
Share on other sites

Voltatok már úgy hogy,agyilag elfáradtatok?

Tegnap volt,majd'3 órás beszélgetésünk!A lényeg,nem Én vagyok a lelki társa és így semmi esélyem nála!

Konkrétan,Ő hozta fel a témát(enyhén meg is lepődtem)!Azt mondta"Kivársz!" Ez azt jelenti szerinte hogy,Én arra várok hogy,Ő szóljon,vegye észre hogy mit is szeretnék tőle.Következő amit mondott"Érzem a vibrálást,amit felém küldesz de,ne rigasd magad illúziókban"Azt is mondta,minden meg van bennem ami jó egy nőnek,de itt van a CSAK szócska,"Nem vagy macsó"!Na szép,gondoltam magamba,Ő is besorolható az átlag csajok sorába akik,minden jó tulajdonságot félretesznek(nem számít),és csak a külsőre hajtanak!A lelki társ dolog,abban merül ki nála hogy,olyan legyen az a pasi mint Ő!Mindenbe egyetértsen vele,a gondolatuk mindig egyezzen,a pasi mindig találja ki az Ő gondolatait!És a lényeg,vezető beosztású legyen az egyén!Én szerintem ez így,ebben a formában ahogy Ő gondolja,hosszútávon nem működne a kapcsolat!Vagy Én gondolom rosszul?Azért rákérdeztem hogy, csak engem nem tud elképzelni maga mellett vagy egyáltalán nem akar pasit!Hozzátettem azt is hogy,csak őszintén válaszoljon!Mert ha azt mondja"figyu,Te nem vagy az esetem"abban nincs semi baj,elfogadom,nincs belőle sértődés!Azt mondta,nem tudna most szeretni senkit!

Utólag végiggondolva a beszélgetést,rájöttem arra hogy,nem ez a léányzó való hozzám!Én nem vagyok ilyen,amit Ő elképzel!De miért is jó ha 2 tök ugyanolyan ember összekerül?Ő nem hisz abba hogy az "ellentétek vonzák egymást"!

Pedig millió példa van rá!

Különben jól vagyok,(nem mintha érdekelne valakit is)nem emésztem magam!

Csak még annyit hogy,ilyen gondolkodással,látásmóddal,nem fog találni pasit magának!SZVSZ!

Link to comment
Share on other sites

Jobb így hogy tisztáztátok, de a megjegyzésre, mely szerint 'hosszú távon nem működne' az a válaszom, h. ezen tények ismeretében rövid távon sem :) Ez van... az a lényeg, h. tisztább így, h. idejekorán tisztáztátok sok kellemetlen perctől és helyzettől szabadultatok meg így.

 

Ha jól értem, te egy komoly érzelmi alapú kapcsolatra, ő egy ambíció alapú végigfuttatott történetre vágyik. Ezek összeférhetetlenek ebben a formában. Tényleg nem való hozzád.

Link to comment
Share on other sites

Szevasztok!

 

Csepp szerintem még ezek után sem add fel :D Küzdeni kell a nőkért! Utánna meg majd bánhatod hogy nem használtál ki minden lehetőséget :D Én ha a helyedben lennék meghívnám egy vacsorára. Pl hozzád ha van házad:P Főzöl valami finomat, manapság már egy szakácskönyből csodákat lehet csinálni. Ha elfogadja a csaj a meghívást akkor van még esély bőven :P Ja és a meghívásnál közöld hogy ez csak egy baráti vacsora, egy lelki fröcs ;)

Hidd el ez működik, és a csajoknak is nagyon bejön.

 

Azt hülyeségnek tartom hogy egy csaj nem tudna most senkit szeretni:P Ilyen nincs, ha meg érinted a szívét akkor nyert ügy ;)

 

A másik dolog meg az hogy szerintem a külső nem számít annyira ( 60%), egy jó duma sokkal többet ér. Az a lényeg hogy az érzelmeire kell hatni.

 

Szerintem mindenképp vesd be magad a vacsival!!!

3 kimenetele lehet:

 

-nem fogadja el a meghívást-ebben az esetben hagyni kell a csajt, de legalább megpróbáltad

-elfogadja a meghívást, és vacsi közben még jobban megismered, de nem lesz belőle semmi. Itt is nyersz mert elmondhatod hogy egy jó csajjal vacsoráztál, még hozzá a főnököddel :P

-3-ik eset hogy bejön a vacsi és happy end :D

 

Ez 3 az 1-hez esély :D Azaz 66,66666%, bíztató :P

 

Na szóval vegyél erőt magadon és lépj, na peace ;)

Link to comment
Share on other sites

4. vagy megkérdezi h vacsizna nála és leteremti h mit nem értett azon h nem kell neki!?

aki így vélekedik az nem az a tipus hogy "átmegyek hozzád baráti vacsorára"

részletesen elmondta h miért nem menne a dolog, így nem érdemes "nyomulni".. csak olaj a tűzre

sztem..

Link to comment
Share on other sites

Voltatok már úgy hogy,agyilag elfáradtatok?

Tegnap volt,majd'3 órás beszélgetésünk!A lényeg,nem Én vagyok a lelki társa és így semmi esélyem nála!

Konkrétan,Ő hozta fel a témát(enyhén meg is lepődtem)!Azt mondta"Kivársz!" Ez azt jelenti szerinte hogy,Én arra várok hogy,Ő szóljon,vegye észre hogy mit is szeretnék tőle.Következő amit mondott"Érzem a vibrálást,amit felém küldesz de,ne rigasd magad illúziókban"Azt is mondta,minden meg van bennem ami jó egy nőnek,de itt van a CSAK szócska,"Nem vagy macsó"!Na szép,gondoltam magamba,Ő is besorolható az átlag csajok sorába akik,minden jó tulajdonságot félretesznek(nem számít),és csak a külsőre hajtanak!A lelki társ dolog,abban merül ki nála hogy,olyan legyen az a pasi mint Ő!Mindenbe egyetértsen vele,a gondolatuk mindig egyezzen,a pasi mindig találja ki az Ő gondolatait!És a lényeg,vezető beosztású legyen az egyén!Én szerintem ez így,ebben a formában ahogy Ő gondolja,hosszútávon nem működne a kapcsolat!Vagy Én gondolom rosszul?Azért rákérdeztem hogy, csak engem nem tud elképzelni maga mellett vagy egyáltalán nem akar pasit!Hozzátettem azt is hogy,csak őszintén válaszoljon!Mert ha azt mondja"figyu,Te nem vagy az esetem"abban nincs semi baj,elfogadom,nincs belőle sértődés!Azt mondta,nem tudna most szeretni senkit!

Utólag végiggondolva a beszélgetést,rájöttem arra hogy,nem ez a léányzó való hozzám!Én nem vagyok ilyen,amit Ő elképzel!De miért is jó ha 2 tök ugyanolyan ember összekerül?Ő nem hisz abba hogy az "ellentétek vonzák egymást"!

Pedig millió példa van rá!

Különben jól vagyok,(nem mintha érdekelne valakit is)nem emésztem magam!

Csak még annyit hogy,ilyen gondolkodással,látásmóddal,nem fog találni pasit magának!SZVSZ!

 

Hát na ez azért dúrva....kb olyan szintű ez a helyzet mint az én esetem.....abban én is elfáradtam agyilag....

És a végéhez annyit fűznék hogy 31 éves fejjel meglepő is h még nincs 1 férfi mellette...ha nem a férje legalább élettársa...v vmi...engem már anyumék terveztek....de lehet h már meg is voltam..nem tom most így hirtelen.

 

Szal csepp fel a fejjel....tod a régi duma "majd lesz másik" :)

Link to comment
Share on other sites

Köszi srácok a sok tanácsot!

Teljes mértékben nem adom fel a dolgot,próbálok tényleg nem "úgy"gondolni rá mint leendő barátnőre vagy később 1 társra!Poénosra veszem a figurát,csak azért is hogy,ne lássa rajtam hogy,elvagyok esetleg kenődve!Úgy hallottam ez általában bejön!Néha bepróbálkozok 1-1 laza együtt kajálással,szigorúan baráti és,mindenki a sajátját fizeti alapon!

Tudom,ha nyomulnék továbbra is,az már gáz lenne és,tényleg megutálna végleg.Ezt azért nem akarom! :)

Link to comment
Share on other sites

Csepp, minden tiszteletem a Tiéd! Nem tudom miért, de valahogy nagyon megfogott ez a történet. Szerintem ne hagyd a csajt, de most várj egy kicsit, ne nyomulj rá, csak hagyd hogy ő keresse a társaságod, mert biztosan fogja. És majd ha megint megfelelőnek érzed az alkalmat, akkor hivd el egy szigorúan baráti vacsorára (legalábbis neki ezt mond) és mint ezt már valaki írta, ebből nem jöhetsz ki rosszul. (Azt tudnod kell hogy én nem értek a nőkhöz, én csak leírtam hogy én mit tennék :) )

Link to comment
Share on other sites

szia kedves csepp! vártad a véleményem................ leírom, aztán lesz ami lesz.

 

én szinte éreztem, hogy nem lesz jó ez a dolog, vagy vmi sántítani fog. én speciel soha nem engednék teret érzelmeknek egy mh-en. ez nálam alapelv. ha netán mégis megtörténik bennem az érzelmi felkorbácsolás, tuti megerőszakolnám magamat, hogy még véletlenül se teljesüljön be, vagy kompromisszumnak annyi jöhetne szóba, hogy mennie kellene másik helyre, mert addig nincs viszony.

de ha nő a főnök, az csak rossz lehet, és a mh-i viszony hátrányosan érinti a beosztottat. a pasi mindig alárendelt szerepet fog betölteni, és nem várhat előrelépést.

sok fiú félreérti a közvetlenséget, nyíltságot, figyelmet, a kedvességet ezt tapasztalatból tudom mondani. azért, mert vkivel jól el tudunk dumizni, az még nem jelenti azt, hogy pasiként tekintünk rá, vagy szóbajöhetne nálunk ezen a téren.

én már az elején jeleztem neked, hogy ne siesd el azt a csókot és egyebeket. annak kell örülni, hogy a csaj egyenes volt veled, és mivel látta a kibontakozó érzelmeidet, így a lehető legrövidebb úton leállított téged. nem akart rosszat neked, de pont amiatt tette, hogy ne szenvedj, hanem a hidegzuhany hatására kijózanodj. meg kell értened, hogy más egy olyan kapcsi, amikor csak fellángol az ember, és más az, amikor vkinek határozott céljai, és elképzelései vannak.

az ember nem mindig akkor boldog ha szerelem van az életében és ezer fokon ég, hanem akkor is lehetsz boldog, kiegyensúlyozott ha teljesülnek azok a vágyaid, amikről idáig lemondtál. lehet úgy is gondolkodni, hogy egy kapcsiban hiába van szerelem, de mellette semmi sem valósul meg ami nekünk fontos, mit ér az egész, hisz a szerelem elmúlik, ott marad a szeretet, de hiányérzetünk van egész életünkben.

itt számít a kor is, ez a csaj karakán, érett gondolkodású, agilis, tudja mit akar, és mit nem. tetszik neki az, hogy bókoltál, udvaroltál, legyezgetted a hiúságát, de a részéről ennyi. neki már a szerelemnél fontosabb egy nyugodt, megalapozott, kiszámítható kapcsolat, ahol az emberek azonos "kasztból" vannak, egyenrangú partnerek szellemileg, anyagilag, háttérben, egzisztenciában. ilyet is lehet találni, és ilyen kapcsolatban is megtalálhatja a számítását. nem feltétlenül kell, hogy előtérbe kerüljenek az emberi értékek, az együtt való küzdés, a közös otthon megteremtése, az együtt való küzdés stb.....

ez a nő már felnőtt, tudatosan törekszik arra ami neki fontos és kell, váltott egy másik világra, de ezért nem szabad elítélni, mert nem úgy képzeli el az életét, ahogyan azt te megálmodtad. én is jártam úgy fiúval, hogy az én megkérdezésem nélkül felépített magában egy életet, a kettőnk életét, egy légvárat, amibe belerakott engem mint szereplőt, mert ő azt hitte................ aztán amikor rádöbbentettem a valóságra, akkor még ő volt megsértődve. nem szabad ítélkezni mások felett, mert más elképzeléseik vannak egy párkapcsolatról, másképp akarják élni az életüket, mások az igényeik, és mást akarnak az élettől, és attól a személytől is, akit maguk mellé képzelnek el. ő vszínű biztonságra is vágyik, emberi, anyagi, egzisztenciális stb......... és ez nem baj, mert neki is csak egy élete van, és ha neki ez jelenti a boldogságot, akkor éljen így, még akkor is ha várnia kell egy olyan illetőre, aki vezető beosztású stb..... istenem, neki ezek az igényei. el kell tudni fogadni, nem szabad emiatt megvetni őt. nem olyan mint te, nem azt érzi amit te, és nem akkor amikor te, nem olyan életet akar amilyet te stb...... ő is kibukhatna azon amilyen a te igényed, még sem teszi. csak annyit tett, hogy jelzett feléd, hogy ne sérülj lelkileg.

kedves csepp, remélem, meg fogod érteni az irományomnak a lényegi mondanivalóját.......... :rolleyes:

és ne keseredj el, annyi nő van a világon mint a sz*mét, találsz majd magadnak másikat, aki szívesen fogadja a te elképzeléseidet. és akkor fog berobbani az életedbe amikor a legkevésbé számítasz rá. szipi

Link to comment
Share on other sites

Kedves Szipi!

 

Köszönöm szépen az őszinte gondolkodást és,véleményt!

Mint már írtam előbb is,beláttam hogy,nem vagyunk egymáshoz való emberek és túl tettem magam rajta!Azt is belátom,csupán 1 fellángolás volt a részemről a dolog.Nem igazán gondoltam át úgy teljes egészében a dolgot,mint ahogy azt kellett volna!Beszélgetni ezek után is fogunk mert,úgy érzem,mint embert,úgy,kedvel!Meg sem fordult a fejemben hogy,ezek után esetleg másként fogok viszonyulni hozzá.Szal,nem fogok bunkó lenn vagy ehhez hasonló!

Elfogadtam a döntését!

Am,az is lehet,a későbbiek folyamán,Ő fogja keresni a társaságom.Minden előfordulhat! :)

Link to comment
Share on other sites

köszönöm szépen, szívesen segítek a véleményemmel. muszáj volt részletekbe mennem, hogy érthető legyen.

ez nem szentírás, csak tapasztalat, mindenki azt hasznosít belőle amit akar. szipi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Igaz,régen nem írtam már ide mert igazán nem történt semmi,EDDIG!

Múltkor megkért a leányzó hogy,keresek meg neki 1 filmet a neten.Sehol sem találtam olyan oldalt ahonnan ingyen letölthettem volna viszont,találtam 1 olyat ahonnan meglehet rendelni.Mondtam is neki,hogyha egyszer majd ráér akkor elmegyünk 1 internetkávézóba és megrendeljük.Erre kapásból,tudjátok mit mondott?"Miért nem megyünk inkább hozzád"Annyit hozzátennék,az internetkávézó ahova hívtam ingyenes lett volna,de Ő mégis hozzám akar eljönni!

Kérdem tőletek,mi lehet a szándéka?Vajon csak tesztelni akar hogy,hogy viselkedek ha ketten vagyunk 1 "zárt"szobában?Lépjek most 1 nagyot és,mondjam el hogy mennyire kívánom az összes porcikáját,a kis láb újától a copfja végéig!Most kell cselekednem,most kell hogy,igazán tökös legyek,vagy sosem lesz rá több alkalom.Simán mondhatta volna "Oké menjünk az internetkávézóba"

Szerintetek mit csináljak?

Link to comment
Share on other sites

Csepp!!!

 

Semmi féle képpen ne hamarkodd el a dolgot!ahogy olvstam az előtte lévő dolgokat ugyan arról a lányról van szó nem?ha már egyszer végiggondoltad és arra jutottál h nem és ő is lepattintott akkor mi a fene változott?talán kivárt h nemrég egy másik csávóval mi alakul ki,nem jött össze és ha nincs ló akkor jó a szamár is esete leszel mert akkor lehet h most úgymond megnyered magadnak de mivan ha jön a macsó akire vár?

Tőled idézek:

""Érzem a vibrálást,amit felém küldesz de,ne rigasd magad illúziókban"Azt is mondta,minden meg van bennem ami jó egy nőnek,de itt van a CSAK szócska,"Nem vagy macsó"!"

egy ilyen oltás azért elég durva és azért a büszkeség(Nálam) az büszkeség. aki egyszer visszautasított az ne gondolja meg magát! én ilyen alapon vagyok tehát ha egyszer egy lány kikosarazott akkor könyöröghet nekem órákon át vagy próbálkozhat falba ütközik.jó ez én vagyok mindenki más. a helyedben nem lépnék felé érezze csak azt h már egyszer visszautasított.persze benne van a pakliban az h akkor le leszel oltva h most nem voltál macsó h nem estél neki amikor felment de ha meg "rámászol" akkor meg leolthat azzal h már megmondta h nem!

ha én a helyedben lennék megmondanám h legyen csak internet kávézó ne érezze azt h játszhat veled és úgy használhat mint egy rongybabát!én ezt megalázónak tartom!

a döntés a kezedben! :) remélem segítettem valamennyit ;)

Link to comment
Share on other sites

Joxy17!

 

Én értem mit szeretnél sugallni,de szerintem ha most azt mondom neki hogy,mennyünk internetkávézóba akkor,végkép leírom magam előtte mert azt fogja gondolni hogy,betojtam és,nem merek vele lenni kettesben.

Azért köszi a tanácsot de,azt hiszem nem szalasztom el az alkalmat és,persze lájtosan bepróbálkozok.Ha elutasít,így jártam,ha nem akkor meg,meglesz amire már nagyon régóta vágyom :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...