Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

A Toro Rosso egy új keréktartót használt, ami mint kiderült anyaghibás volt, elég durva, pont a pálya leggyorsabb részén történt .... ;)

 

Kínai Nagydíj

 

Az időmérő edzés végeredménye

Hely Versenyző Csapat Q1 Q2 Q3

1 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:36.317 1:35.280 1:34.558

2 Mark Webber RBR-Renault 1:35.978 1:35.100 1:34.806

3 Fernando Alonso Ferrari 1:35.987 1:35.235 1:34.913

4 Nico Rosberg Mercedes GP 1:35.952 1:35.134 1:34.923

5 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:36.122 1:35.443 1:34.979

6 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:35.641 1:34.928 1:35.034

7 Felipe Massa Ferrari 1:36.076 1:35.290 1:35.180

8 Robert Kubica Renault 1:36.348 1:35.550 1:35.364

9 Michael Schumacher Mercedes GP 1:36.484 1:35.715 1:35.646

10 Adrian Sutil Force India-Mercedes 1:36.671 1:35.665 1:35.963

11 Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1:36.664 1:35.748

12 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 1:36.618 1:36.047

13 Sebastien Buemi STR-Ferrari 1:36.793 1:36.149

14 Vitaly Petrov Renault 1:37.031 1:36.311

15 Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari 1:37.044 1:36.422

16 Nico Hulkenberg Williams-Cosworth 1:37.049 1:36.647

17 Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari 1:37.050 1:37.020

18 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 1:37.161

19 Timo Glock Virgin-Cosworth 1:39.278

20 Jarno Trulli Lotus-Cosworth 1:39.399

21 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth 1:39.520

22 Lucas di Grassi Virgin-Cosworth 1:39.783

23 Bruno Senna HRT-Cosworth 1:40.469

24 Karun Chandhok HRT-Cosworth 1:40.578

 

Érdekes időmérő volt, Red Bull ismét verhetetlen volt, ami meglepett, az a Mclaren, egyiküktől vártam volna egy 3. helyet, de ez viszont Alonsora nézve nagy szó, mert számomra meglepő volt a 3. helye, pláne Massa 7. helyéhez képest!

Sutil ismét teljesítette az elvárást, hozta Q3-t, azonban a 2. szektorban, ma valami iszonyat lassú volt a Force India, így esély sem volt előrébb kerülni, esetleg Schumi fogható lett volna, de ez is szép eredmény! :)

Link to comment
Share on other sites

Sajna az időmérőt nem láthattam, de az eredmények alapján úgy néz ki, sima Red Bull győzelem lesz ismét. Ha csak a technika ördöge be nem szól. Rosberg még mindig veri Schumachert, ami nem tudom meddig tart még. :blink: Persze nem láttam az időmérőt, így nem akarok messzemenő következtetést levonni az eredmények alapján, amúgy is holnap minden eldől. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Nem biztos, hogy Red Bull győzelem lesz! Legalábbis remélem! Schumacher meg csak bohóckodni van a Forma-1-ben, már nem neki való! Apropó, még valami. Még régebben az idény kezdete előtt, amikor Button a McLaren-hez igazolt, mindenki mondta, hogy hú Button, most ráfáztál, Hamilton "el fogja kenni a szád". Hm, csak én érzem úgy, hogy Button már nyert 1 futamot, és most is előrébb végzett? A Toro Rosso ereje jó, bár az a pénteki baki még mindig felejthetetlen... Két kerék sutty :D Aminek nem örülök, az az, hogy Timo Glock és Jarno Trulli ilyen autóba lett ültetve... Nem ezt érdemlik... Ferrari-ról szót se ejtek, róluk sohasincs véleményem... Mercedes GP nem nyerő autó ebben az évben, de talán egyszer lesz egy futamgyőzelmük. Force India hozta a formáját, bár Liuzzi jócskán alulmaradt Sutilhoz képest. Williams. Hát. Nem vártam tőlük többet. BMW Sauber. Számomra néhol teljesen feledésbe merül, hogy ez a csapat márpedig létezik. Eddig egy versenyen se alkottak semmi újat. Renault-Lada(:D). Kubica megint szépet ment, világbajnokot kéne csinálni belőle, akár még ebben az évben is esélye lenne rá. Petrov is belejön majd, csak idő kell neki, első éve. Lotus, Virgin már megemlítésre került, ja, a Hispania Racing Team... Bruno Senna-t sajnálom, hogy ilyen csapatba kellett kerülnie. De csakhamar kikerülnek majd ők is a sereghajtók közül. Jövőre a legtöbb újonc csapat el fog tűnni, újak fognak majd jönni... Egyszerűen kevés náluk a pénz, jövő évben új autó, ami nem olcsó, aztán a Lotus csak megússza, a többire még gondolni se lehet.

Link to comment
Share on other sites

Nah, vége a futamnak, mozgalmas volt :happy:

Kezdem az elejéről, Alonso kiugrott, OK megkapta a büntetését! Hamilton amikor a boxbejáratnál bevágott Vettel elé simán kaphatott volna büntetést, viszont boxkimenetnél Vettel rátartása se volt sportszerű! Alonso Massa esetnél pedig Alonso megint kaphatott volna egy áthajtásos büntetést! Kíváncsi vagyok h a futam utáni elbírálás mit fog hozni!

Button olyan semmien nem volt de mégis győzött, gratula neki! Vettelt sajnálom, de így alakult! Schumi megint nem mutatott semmit! A "kis" orosz viszont parádézott, tehetséges a gyerek! A Force Indiák is meglepően jól mentek!

Egy szó mint száz, jó futam volt, orosz rulett!

 

Jah, Palik nagyon kiélte magát! :D

Link to comment
Share on other sites

Ezt a futamot Palik nélkül unalmas lett volna nézni xD

Buttonnak meg gratulálok! Remélem vb leszel ebben az évben is!

Hamiltont is meg kellett volna büntetni! Algersuari, Petrov is szépen ment :)

Jó verseny volt.

Link to comment
Share on other sites

Végre már sikerült úgy alakítanom a munkát hogy megtudjak nézni egy futamot, nagyon megérte, izgalmas futam volt. Alonso rajtja engem is meglepett és gondoltam is hogy szabálytalanul rajtolt el. Jó látno hogy a kisebb csapatok is tudnak már pontokat szerezi, ami meglep hogy már Shumacher nem hozza még azt a formát amit várunk tőle. Volt benne most sok szabálytalanság amit érdekes módon nem büntettek :D de mondjuk én is mulatságosnak tartotam a box utca előtti előzéseket, amit Hamilton is leművelt :D . Az eső is kellett, mert igy még izgalmasabb volt. A pontversenyt megnézni szerintem elég izgalmas lesz a harc az első 3 helyért majd :) .

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Már 2-0 Buttonnak! :D

 

Birtam Vettelt, okosan ráhúzott a munkásra... :D Nekem tetszett...

 

Alonsot is megértem, persze majd megint a mocskos sajtó agyon fogja "verni" emiatt...szerintem semmi nem volt benne, egész futamon szinte gyorsabb volt Alo mint Massa...mellesleg ha bent marad mögötte, akkor ezen a futamon 3 vagy 4 pontot szerzett volna a ferrári. ;) A rajt is eléggé érdekes volt, lehet benne volt egy század másodperc, a feldélzeti visszajátszásról én nem láttam semmit, de biztos odafent megvizsgálták, kielemezték...nem volt baj, mert megint szét alázta a mezőnyt: box áthajtás után, 5 kiállással 4. lett! ;)

 

iidavid: Te nemtudom melyik futamot nézted, én azt amin valami Schumacher nevezetű csávó a jóval lassabb autóval 2-3 körön keresztül tartotta gyönyörűen a nála jóval gyorsabb pilótát... :);)

 

Azon röhögtem vagy fél órát, mikor visszajátszották a Vettel Hamilton esetet Palik meg megint elkezdett üvölteni izomból, hogy úúúújra megcsináljaa??? janem csak a visszajátszás... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Érdekes futam volt a mai az biztos! Az eső megint jót tett!

De azért ennyi unfair dolgot... (Hamiltonnak a bokszkiállásos dolgai, na meg az ALonso-Massa eset)

Daniels: Szerintem amikor mutatták Alonso kocsijából tisztán látszódott hogy bemozdult, sőt a rajtnál is érdekes volt hogy a célegyenes végén már hol tart...

Link to comment
Share on other sites

iidavid: Te nemtudom melyik futamot nézted, én azt amin valami Schumacher nevezetű csávó a jóval lassabb autóval 2-3 körön keresztül tartotta gyönyörűen a nála jóval gyorsabb pilótát... :);)

Az nagyon szép volt tőle! ;) Viszonylag könnyen belátható, hogy a McLaren Mercije jobb (egyelőre).

Mondjuk eddig se voltam kimondottan fényes véleménnyel Alonso fiúról, de a mai verseny után még kevésbé szimpatikus, mint eddig volt. <_<

A Red Bull az időmérőn hozza a pool pozíciókat, de duplázni csak Button tudott még. Már nagyon várom a következő futamot! :D

Link to comment
Share on other sites

Mai futamon két ember emelhető ki, akik kiemelkedően teljesítettek, Hamilton az egyik, már nem is meglepő, hihetetlen, mennyit és milyen agresszívan vezet, tény, hogy erős a Mclaren, de hihetetlen ez az ember. :) A másik egyén pedig Petrov, még néha bizonytalan, de a végén hihetetlen milyen tempót ment esőben, rengeteget előzött és 10 kb. másodpercet hozott az utolsó 10 körben az élen állóhoz, hatalmas volt! :)

 

Sutilnak ma nem volt szerencséje, pedig ő is rengeteget előzött, de állandóan rosszul jött ki a kerékcserékből, meg ma a Force india is lassú volt sajnos.

majd Európában.

 

Schumacher ma jobb volt, de még mindig nagyon lassú, ezt a lassút csapattársához és magához viszonyítva értem, de szerintem évad közepére azért már, ha az autó is engedi győzelemért fog harcolni! ;)

 

Jó kis futam volt, Palik két visszajátszás miatt, majdnem kapott 2 infarktust .... :D :D

 

a_grave_man: Az nem pool, hanem POLE. :)

Link to comment
Share on other sites

Akármit mondhattok Hamiltonra, utálhatjátok, de ő az egyik legjobb pilóta a mezőnyben, és van olyan szinten mint Schumi! És mondom ezt, aki 100%-os Alonso drukker! ;) Szal elgondolkozhattok ezen....

 

Alonso beugrott a rajtnál (sajnos), de ez nagyon is látszott. Aztán ahogy leelőzte Massát hááát.....eléggé necces volt!

Button újból megnyert egy futamot, de igazából nagyon látványtalanul ment, egyszerűen csak az első helyre került. Nem úgy mint Hamilton! Megint bebizonyította, hogy küzdő ember, és szépen feljött a 2. helyre, amit teljesen megérdemelt. És amikor beállta a parc fermébe, akkor iszonyú sporszerű volt Buttonnal szemben, semmi nagyképűség, tök korrekt volt, ugyanúgy örült Button sikerének! (a jót is észre kell venni, nem csak a rosszat)

 

Schumi! Hááát...az rendben van, hogy nem a legjobb autó a mezőnyben, de akkor is Rosberg 3. lett megint, Schumi meg sehol sincs! bár nem mondanám azt h bohóckodás miatt jött vissza, mint ahogy azt mg1992 mondta, de vmi ilyesmi lehetett az oka: puszta szórakozás, mert biztos unatkozott! Félreértés ne essék, örülök, hogy itt van, csak egy picivel jobb eredményekre vártam! Úgy látszik ez már nem az a Schumi, aki régen volt!

Link to comment
Share on other sites

Azért azt se felejtsük el hogy a Mercedes új csapatként jött ide

-azt se felejtsük el hogy milyen nehéz jó autót tervezni ide

-azt se felejtsük el hogy Schumi nem ma született, és nem olyanok a reflexei mint Niconak

-azt se felejtsük el hogy 3 év kihagyás után tért vissza, akárki is egy ilyen sportba nem hiszem hogy 3 futam után bele lehet rázódni, pláne nem ilyen változtatásokkal

-azt se felejtsük el hogy Schumi 7-szeres vb, Hamilton pedig 1-szer nyert vb-t úgy ahogy.........szóval az mert Hamilton agresszivan vezet az nem azt jelenti hogy van olyan jó mint Schumi...Szerintem aki ezt állítja az nem szokott futamokat nézni és nem ért semmit sem a forma 1-hez! ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Itt nem arról van szó, hogy ki menyire ért az F1-hez, ki mennyi futamot néz meg, hanem az érzelmekről! Attól még, hogy egy ember nem szimpatikus számodra, akkor még nem kell úgy beszélni róla, mint egy kutyáról! Nézzük reálisan a dolgokat! Hamilton egy balhés srác volt, voltak neki...hogy szépen fejezzem ki magamat, vitatott dolgai, de ilyenek voltak Schuminak is meg Alonsonak is. Ahogy öregszik az ember, úgy lesz komolyabb, higgattabb,megfontolt. Én ezt látom Hamiltonnál, és ugyanez történt Alonsoval is. Pl: Alonso-ban birtad h bunkó volt, akinek mindenkinek beszól, forró fejű volt... Hálistennek Alonso is megkomolyodott.

Szal én nem a mai futamról vonom le a következtetéseket, hanem sok futamról. Amúgy ugyanolyan véleményen van Jaire, mint én Hamiltonról! Szal igen is nagyon jó pilóta.

Mindenki megváltozhat. Valaki az előnyére, valaki a hátrányára. Én azt mondanám, hogy Hamilton jó úton halad a megkomolyodás felé!

 

Amiket felsoroltál Schumival kapcsolatban, azzal tisztába vagyok, bár nem igazán nevezném új csapatnak a Mercit, inkább régi-újnak, mivel a Brawn GP vette meg, az egész gárdával együtt. De ezek mellett akkor is többet vártam Schumitól, de ezzel nem csak én vagyok így!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem senki sem állította, hogy Hamilton összességében jobb, mint Schumacher, de jelenleg jobb és legalább 5-6 pilóta jobb nála még egyszer mondom jelenleg.

Neki is bele kell jönni, de ha év közepére sem javul, akkor elkönyvelhetjük, hogy valóban ez már nem a korábbi Schumacher.

A Mercedes viszont egy bajnok alakulat, jogosan várta el tűlök mindenki, hogy győzelmekért harcolhatnak, ugyanis, tavalyi kocsival VB-t nyert Button és még ha év végére el is fogyott ez a nagy előny, szerintem természetes dolog volt őket az élre jósolni, ami Barcelonaában már lehet meg is történik .... majd meglátjuk.

 

Egyébként 70 előzés volt az idei kínai nagydíjon, aminél több csak kétszer volt több az F1-ben. Nagyon izgi kis futam volt, azt kijelenthetjük. :)

Módosította Jaire
Link to comment
Share on other sites

Amiket felsoroltál Schumival kapcsolatban, azzal tisztába vagyok, bár nem igazán nevezném új csapatnak a Mercit, inkább régi-újnak, mivel a Brawn GP vette meg, az egész gárdával együtt. De ezek mellett akkor is többet vártam Schumitól, de ezzel nem csak én vagyok így!

 

Én is többet vártam tőle de elfogadom hogy ezzel az autóval most ennyit lehet menni...

A brawn-osat nemtudom mirét írtad, ha belegondolsz semmi köze nincs: ergo új karosszériát kellett tervezniük szinte, a tavalyi nem lenne jó az idei mezőnybe... :)

 

Hamilton szerintem még mindig túl agresszív, nekem nem tetszik a stílusa. A mai futamon is ha maradt volna még 5kör be sem hozza a kocsit, Button legalább gondolkodik, okosan vezet, taktikusan...

 

=========

 

Petrovnak az a szőke csaj a menedzsere vagy a barátnője? :D

Mert az első két futamon azt mondták hogy a menedzsere, mostmeg azt hogy a barátnője...

Mondjuk már az elején gondoltam hogy tuti hogy több van köztük...ha ilyen menedzserem lenne én is "dugnám, mint a lopott biciklit" ...... :D

ahhoz képest hogy orosz, szerintem jó nő! ;)

 

nah de kanyarodjunk vissza a sporthoz és a forma 1-hez! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Igen, új autót kellett tervezni, de a csapatnak a nagy része már itt dolgozott tavaly, az akkori Brawn GP csapatnál, és ezt vette meg a Merci. Így értettem, hogy régi-új csapat.

Link to comment
Share on other sites

Scumacher nem fogja magát strapálni már 40 évesen(vagy mennyi). Azért jött vissza sztem mert nagyon nagy pénz van benne, egyből kapott a csapat szponzorokat, meg a sportnak is jót tesz, többen kimennek megnézni. Szerintem is Hamilton jelen esetben már jobb pilóta mint Schumi, ő még fiatal, még küzd a vb-jért. És amúgy az a Merci sem lehet annyira rossz, ha Rosberg behozta 3. helyre.

Alonso jól csinálta hogy megelőzte Massát, máskülönben beragadt volna mögé mint eddigi futamokon és vonatoztak volna, így legalább szerzett sok pontot.

Ha lett volna még 5 kör akkor Button se bírta volna ki, mivel ugyan úgy csúszkált, sőt Hamilton hogy feljött rá a végére...Button naígoyn jó pilóta, lágyan vezet, ennek Hamilton pont az ellenkezője. Utálom Hamiltont, Buttont se nagyon bírom de mind a 2 iszonyúan jó pilóta. Az meg h Hami balhés, ne mondja 1 Schumi fan, mert hát őt zárták is ki, meg mikor visszahúzta a kormányt Hillre...na igen =)

Link to comment
Share on other sites

Az meg h Hami balhés, ne mondja 1 Schumi fan, mert hát őt zárták is ki, meg mikor visszahúzta a kormányt Hillre...na igen =)

 

Ja persze, hogyne...Csak az a különbség, hogy Hamiltonnak 3 év alatt volt majdnem annyi balhéja az F1-ben, mint Schuminak 15 év alatt. <_< Egyáltalán nem szimpatikus számomra a figurája, ugyanolyan nagyképű, mint az apja. Az apjára akkor haragudtam meg, amikor a 2007-es Brazil GP előtt már annyira el volt szállva a fiától, meg magától, hogy amikor rákérdeztek arra a futam előtt, hogy azért mégis ott van az a Kimi nevezetű figura, igaz jelentős ponthátrányban, de nem "tartanak"-e tőle, mint potenciális ellenféltől, akkor mi volt a sportszerű reakciója erre a faternak: "Kimi? Az meg kicsoda?" Hát basszus, én nem voltam/vagyok Kimi fan, de ez a lekezelő hang túltett mindenen, ugyanis ez minden volt, csak nem sportszerű. Kellet az a vereség ahhoz, hogy egy kicsit visszaszálljanak a földre...

Persze az efféle kritikákkal és ellenszenvemmel Hamilton képességeit nem vonom kétségbe, csak mint emberileg nem szimpatikus a família.... <_<

Link to comment
Share on other sites

Baro130 abban igazad van,hogy emberileg nem szeretik sokan-én sem. De mint pilóta nagyon jó, bár hogy is versenyez, és sok hibát is vét mert forrófejű, csak a győzelem érdekli. De ha sok pilótában benne lenne ez az érzés, hogy csak a győzelemért megyünk és nem elég a második harmadik hely, sokkal izgalmasabb lenne a sport.

(de ez csak az én véleményem)

Link to comment
Share on other sites

Komolyan most miről beszélünk?

Vannak a Forma 1-ben sokkal tehetségesebb emberek: Felipe Massa, Nico Rosberg, Schumi, Jenson Button, Robert Kubica, Fernando Alonso stb... mi meg arról vitatkozunk hogy a nagynehezen összeszedett 1szeres világbajnok Hemilton jobb e mint a 7 világbajnokságot nyert Schumi! :D Jó lenne ha leszállnánk már a földre, tehetséges pilóta Hamilton de egyáltalán nem olyan jó mint schumi(jó jelen esetben az autó miatt igen)

Ez azért poén, mert ott van még Alonso, aki 2-szeres világbajnok, legyőzte Kimit is és Schumit is, kűzdött a címért, ott van Massa aki sokkal jobban megérdemelte volna a vb-t Hemiltonnál, mert sokkal többet tett réte az évad során...stb.

 

Szerintem le lehet állni ezzel az ostoba szöveggel hogy hamilton jobb pilóta mint Schumi... (jelenleg gyorsabb mint Schumi, de a két fogalom nem ugyanaz) ;):)

Link to comment
Share on other sites

Elég felesleges itt a vita, ha kezdeti pályafutását hasonlítjuk össze, több az értelme.

1994-ben és 1995-ben a 2 élcsapat a Williams-Renault és a Benetton-Ford/Renault volt. Az első VB címét Schumacher 1994-ben szerezte a 3. teljes szezonjában szintén egy TOP csapatban, mint most Hamilton és szintén 1 ponttal, mint Hamilton, 2 kizárással és egy elég érdekes utolsó futamma, ahol kicsúszott, visszajött és rázárt Hill-re, aminek következtében ő is kiesett. Neki is rengeteg "érdekes" esete volt, Hamilton 1-2 idei hibájára 2 év múlva senki nem emlékszik, úgy ahogy máséra sem, az más, hogy a tavalyi melbourne-i és 2007-es Alonso - Hamilton párharcot talán még 10 év múlva is emlegetik majd .....

Jobban utána néznénk rengeteg ilyen-olyan esetet találnánk, akár Michaelről, akár másról .... ;)

 

Hamilton és anno a fiatal Schumacher is forróvérű volt és volt 1-2 cinkes esetük, nem mondom furcsát, ha azt mondom lesz is, nem csak nekik, másoknak is. ;)

 

A megérdemelt VB címekhez annyit, hogy Massa 2008-ban jó volt, de az hogy jobban megérdemelte volna elég necces, kapásból tudok mondani 4 futamot, ahol önhibája miatt nem ért célba, vagy nem szerzett pontot. Hamiltonnak is volt, de mégis ő szerezte a több pontot .... ;)

 

Nem vagyok Hamilton fan, de tény, hogy ha a kocsija megengedi, számolni kell vele, mint VB aspiráns és, ha az autó jó lesz alatt az elkövetkezendő években, akkor többszörös VB is lehet és ez az, amire nem kevés pénzt mernék tenni, hogy be is jön! :)

Link to comment
Share on other sites

Hát én remélem hogy idén nem lesz vb sem Button, sem Hamilton... bár inkább Button maitt félek, mert ő jellegtelen versenyző, tök unalmas szezon lesz hogyha megint ő nyer, Hamilton más tészta, én nem birom őt, de sokkal több előzés meg "kapálózás" lenne a vb-ért. Meg nagyobbakat lehet rajta röhögni :D

Link to comment
Share on other sites

-azt se felejtsük el hogy Schumi 7-szeres vb, Hamilton pedig 1-szer nyert vb-t úgy ahogy.........szóval az mert Hamilton agresszivan vezet az nem azt jelenti hogy van olyan jó mint Schumi

Most nagyot nőttél a szememben Daniels! :happy:

 

Kösz a helyreigazítást Jaire. ;)

 

Egyébként 70 előzés volt az idei kínai nagydíjon, aminél több csak kétszer volt több az F1-ben. Nagyon izgi kis futam volt, azt kijelenthetjük.

Én ettől független olyan jót aludtam rajta. :D Nem én tehetek róla, hogy mindig F-1 előtti szombat van buli. :D

Link to comment
Share on other sites

Ami Fernando előzési manőverét illeti, én egy tócsába hajtottam a hajtűkanyarból kifelé jövet, és egy kicsit elvesztettem az uralmamat az autó felett, és neki sikerült belülre kerülnie, majd megelőzött a bokszutca felé tartva. Emiatt vesztettem néhány helyet, mivel várnom kellett arra, amíg befejezi a kiállást.
Link to comment
Share on other sites

"Ecclestone szerint hiba lenne alábecsülni Schumachert"

 

:D

 

Azt is el tudom képzelni, hogy mondta a nagyfőnök Schuminak, hogy az év elején még csak lazuljon, ne legyen nagyon gyors, mert akkor év végére ellaposodna a forma 1, hanem majd az évad közepétől feltörekvő lesz, és akkor lesz marha izgalmas a forma 1. :D

 

El tudom képzelni, Ecclestone minden képes megtenni a pénzéért! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...