Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

Megbocsátok :D (Mintha érdekelne :D ) De ettől függetlenül tanulj meg írni, mert nevetségessé teszed magadat :) :) Engem egyébként nem zavar, csak nehézkessé teszi az olvasást, bár kell idő, hogy a poénjaidat felfogjam, ilyesmiket, hogy: "igen ez az kimi ez a 9. hely ismét zseniális volt a Ferrarival, nem baj, hogy az a hülye csapattársad 2. lett, ez volt az igazi vb teljesítmény, csak így tovább jeeeee" úgyhogy végülis mindegy, hogy nehezíted-e még egy kicsit. Azzal is lassítod a hatást. Zseniááális! Szerintem direkt buktál meg nyelvtanból tavaly általános másodikban...

 

 

Ha helytelenül írnád, akkor igen. Bár tökmindegy, mert ez a HA azt mondanám szöveg igencsak a keménycsávókra jellemző :D

 

Én már csak ilyen mocskos állat vagyok egy ilyen örökké elégedetlen típus, hogyha valaki nem tud magyarul írni-olvasni akkor azt mondom rá, hogy tanuljon meg. Hát az anyámat azt...

 

 

 

 

Szerk: már ne haragudj, de ennyire kemény srác vagy, hogy képes vagy kitörölni a komplett hszedet, amit írtál? És még Te mondod, hogy felvállalod a véleményedet? Nevetséges. Szánalmas. Az ilyen embereket röhögöm ki hangosan reggel a villamoson.

Broáf...

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Pedig Kimice hidd el Massa van annyira zseniális mint Hamilton vagy Raikonnen mert elég ha arra gondolok mennyit bizonygatta Raikonnen hogy nincs meg a tapadás nics meg az egyensúlya az autónak etc... , etc... ! Érdekes Massa ugyanilyen gondokkal küzdve ért el ugyanazon a versenyen sokkal jobb helyezést ! Lehet ez a Te szemedben egy megoldhatatlan paradoxon , de ezek tények !

Link to comment
Share on other sites

Nem akartok egy külön vitatopicban veszekedni?? :D Ami F1 az jöhet ide többi meg oda :D

Az lenne a fórum leglátogatotabb oldala az az egy biztos :D

Na jó pont én beszélek én is OFFolok .. na mindegy , helyesírásba igaza van vikkingnek, van mondat vége és eleje, jó ez fórum, de valami tagolást ha kérhetnék, meg valami rendszert, ne összevisszaságot .

Vikking, tőled kérem, hogy hagyd szegény gyereket, lassan nem mer majd bejönni, mert kapott már tőled eleget, néhány esetben jogosan, valamikor nem ;)

Lassan nem fog jönni, nem lesz kinek mondani, hogy lol :D

Ennyit az OFF-ról mára.

Link to comment
Share on other sites

Hát nem tudom, mért istenítik Hamiltont. Hogyha engem kiskorom óta arra nevelnek, hogy pilóta leszek, majd ha felnövök alámvágják a mezőny egyik legjobb autóját, hát ciki lenne ha nem tudnék felmutatni valamit. Eleinte én is szerettem Hamiltont, de mostanra utálom. Lehet én csak egy ember vagyok, de azt hiszem pár szurkolója is ellene fordult, ami úgyhiszem nem véletlen. Ugyanakkor hol engedhet meg magának egy pilóta olyat, hogy ő futam elött bejelenti, hogy megnyeri a versenyt (Hamilton - Canada nagydíj). A versenyen pedig a BOX UTCÁBAN belemegy Kimibe. SZÉGYEN. Ennyit Hamiltonról. Massa sokkal inkább megérdemelte volna. A jövő egyik legnagyobb bajnoka pedig Vettel lehet, ha kap lehetőséget, csak valaki rakjon alá jó autót, akár úgy is, hogy egy Hamilton gyerek helyére teszik........

Link to comment
Share on other sites

Alonso szerdán jelenti be, hogy marad a Renault-nál

 

Szerdán jelenti be, hol folytatja Forma-1-es pályafutását a mezőny kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.

A spanyol versenyző 2005-ben és 2006-ban a Renault színeiben szerzett világbajnoki címet, majd egy éves mclarenes szereplést követően visszatért a francia alakulathoz, mely csapattal idén két győzelmet aratott.

Noha a Honda és a BMW-Sauber is megkereste a spanyol versenyzőt, Alonso végül úgy döntött, hogy ismételten aláír a Renault-hoz - értesült az autosport.com.

Ezzel együtt Flavio Briatore újságírók kérdésére tegnap késő este még titkolózott a versenyzők kilétét illetően, azonban megerősítette, hogy szerdán megtörténik a bejelentés.

 

"Szerdán fogom bejelenteni a versenyzőimet" - mondta az olasz szakember.

 

"Lesz egy bejelentés, de még nem árulom el, kik lesznek a versenyzők."

 

A lap megbízható forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy Nelsinho Piquet annak ellenére megtarthatja versenyzői ülését, hogy sokan már Lucas di Grassi vagy Romain Grosjean szerződését tartották valószínűnek.

Ezen értesüléseket Briatore azonban nem erősítette meg.

 

"Meglátjuk. Tudod, akkor már nem lenne meglepetés."

 

Na már csak 2 nap és minden kiderül :D

Bár szeriontem egyértelmű, hogy marad Alonso a Renaultnál, kis Piquet, hát az még kérdéses ...

Link to comment
Share on other sites

Fernando Alonso a Brazil Nagydíj után azt nyilatkozta, hogy mindig az a pilóta a legjobb, akinek a legtöbb pontja van a szezon végén, és mivel idén Lewis Hamilton szerezte a legtöbb pontot, így ő lett a világbajnok. A Renault pilótája szerint a brit megérdemelte a győzelmet.

 

Na akkor ki a jobb???

Ilyen baromságon vitázni, nem a dedoban vagyunk.

Massa ugyanazt átélte mint tavaly Hamilton, bukta a vb-t, Hamilton jobban megérdemelt mint Massa. Mert Hamilton tavaly is esélyes volt rá, idén szerencsére az övé lett. De Massa tavaly a közelébe sem léphetett, helyette Kimi vitte el.

 

Kelett volna csinálni egy ilyen képet Kimiröl is a tavalyi gyözelme után... De Ha ekkora mákja volt most Hamiltonak, akkor elhiszem hogy tavaly Kiminek volt szerencsélye, és nincs megbundázva.

 

Link to comment
Share on other sites

A mekláren idén egy nagyjából a ferkával azonos teljesítményű, azonban annál pont egy hajszálnyival megbízhatóbb autót épített

Hajszálnyival? Ember, Hamiltonnak nem volt technikai hibája idén!!! A Ferrari meg hányszor füstölt el? Meg se bírom számolni...

 

Kane abszolút igazad van.

 

Amúgy Raikkönent nem kell szidni, az utolsó 2 futamon elég jól ment szerintem. Massa nagyon jó pilóta ez tény, de szerintem Vettel a legjobb az idei mezőnyben, a Torro Rossoval futamgyőzelem, most is ahogyan ment, meg mindig ahogyan megy, rendre elveri Bourdaist aki szintén egy jó pilóta. Várom már hogy Vettel egy jó autóba kerüljön (bárhová csak ne a meklárenhez). De ha a Red Bull feljavul akkor azellen sincs kifogásom :D

 

Hamilton jó pilóta de iszonyatosan nagy az arca és nem bírja ha nyomás van rajta. Míg Massa ezalatt a teher alatt 150%-ot nyújtott azalatt Hamilton önmagánál jóval gyengébb volt. Meg amit Kane is mondott, nehogymár egy olyan ember akit gokartozás óta a meklárenmercédesz szponzorál ne tudjon felmutatni valamit a mezőny legerősebb autójával. Rohadt nagy szerencséje is volt idén a cím kapcsán, meg voltak jó futamai is, de ezt a Glock dolgot továbbra sem értem. És ezzel nem csak én vagyok így, hanem többen mint gondolnátok.

Link to comment
Share on other sites

Kovalainen:

"A legfontosabb az, hogy Lewis megcsinálta. Pontosan azt tette, amit kellett ahhoz, hogy megnyerje a bajnokságot. A csapat összes tagja megérdemelte ezt a trófeát, főképp azok után, ami egy évvel ezelőtt történt. A srácok végig nagyon keményen koncentráltak, elismerés mindenkinek. Télen még keményebben fogok dolgozni, és remélhetőleg jövőre a világbajnokot a garázs másik felében fogják megtalálni."

 

Azért sajnálom Kovalainent ... még mindig azt hiszi ,hogy Hamilton mellett hagyni fogják versenyezni . Sajnos tévhitben él :D

 

Link to comment
Share on other sites

de nem igaz ,hogy mikor Kovalainen aláírta a szerződést nem tudta ,hogy itt sosem ő fogja az ütőképes taktikát kapni ,ergó csak hátvédnek kell ... szerintem még ha jövőre valamilyen oknál fogva vezetné is a tabellát ,akkor a saját csapata ütné szét a motorját egy franciakulccsal ,hogy Hamiltont hozzák ki jobban :D

 

ilyen háttérrel nem lehet világbajnokságot nyerni...

Link to comment
Share on other sites

szerintem ő is tudja de azt nem mondhatja hogy itt vagyok én is de engem számításba sem vesznek és én vagyok lewis hátvédje.. :D

 

1998 májusában 350 fontot tett Lewis Hamilton futamgyőzelmére és vb-címére egy londoni férfi, mert látta, hogyan vezet 13 évesen. 125 ezret nyert vasárnap.

hát erre nem lehet sok mindent mondani :D

Link to comment
Share on other sites

Kovának nem volt más lehetősége ... azért ment ide, meg titkon bízott benne hátha .... ;)

Glock esetet meg nem tudom miért olyan nehéz nem megérteni ... ha kimegy boxba simán Hamilton mögött van, magyarul Hamilton VB, max szabálytalanul tudta volna tartani, megbüntetik Hamilton 5. , magyarul VB ... egyszerű, nincs itt semmilyen összeesküvés elmélet, ezt a fanatikusok kitalálták és azt hiszik igazuk van .... ;)

Link to comment
Share on other sites

Glock az utólsó kanyar után kapott 6 másodpercet Hamiltontól ....

 

http://www.youtube.com/watch?v=erVfEs5-p-w

 

Meglehet nézni, 4en mentek el mellette az utolsó kanyarban, visszalehet emlékezni belga nagydíjra, lásd Kimi, na meg Heidfeld mit alkotott, ott lehet látni mennyi a különbség az intermediate és a száraz gumik között nedves pályán ;) Heidfeld egy kanyar alatt megelőzött vagy 4 autót ;)

Link to comment
Share on other sites

Senki se volt a helyzet magaslatán. Még a mekláren sem.

 

Danieels, én azt nem tudom elviselni hogy ez a szemét banda a mekláren nyert. Már Berger idejében is utáltam a meklárent, ez Hakkinennel csak tetéződött, aztán Raikkönen most meg ez a nagypofájú.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...