Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

Norbi Alonso-tól ne várj semmit se :P

 

 

Mért ne várjak tőle semmit se? a kedvencemről csak írhatok azt, amit gondolok.

Ő nyerte meg a szingapuri futamot (igaz szerencsével), most csak 3 századra (!) maradt el Kovalainentől.

 

Apám reggel néztemeg, én délután. Megy a Q1, bejön faterom, aszongya: Alonso ki fog esni. Ekkor a 11. helyen állt. Én meg csak néztem. aztán már 16. volt, akkor én már temettem ezt a futamot, amikor ment egy 6. helyet, és bejutott. Csak szivatott faterom.

remélem lesz valami izgalom a futamon.

Link to comment
Share on other sites

ilyen futamot.a két vb esélyes, igencsak megmutatta a foga fehérét.nem tudnak veszíteni és csakazért is rosszat a másiknak.ez a hozzáállás szerintem mélyen elítélendő, bár azt kapták mind 2-en amit megérdemelnek, webbert sajnáltam h elvették az 1 pontot tőle.még két ilyen futam és kubica lesz a vb

Link to comment
Share on other sites

Hamilton és Massa is megérdemelte a büntetést. Ámbár ha Hamilton elfogadja hogy Raikkönen megverte őt a rajtnál és szépen elfordul akkor egyik büntetés sem következett volna be. Annak köszönheti Hamilton hogy egyáltalán nem tört össze az elején, hogy Raikkönen sportszerű volt és nem húzta rá, pedig meg tehette volna.

A két Ferrari pokolian gyors volt a köridőket tekintve. Alonso fantasztikus volt megint :D Massa meg Hamilton addig fognak kakaskodni amíg Kubica elhozza a vb címet :lol:

Link to comment
Share on other sites

a Konstrüktőribe legalább a Ferrari az első, szerintem az megis lesz nekik a végén, jót nevetnék ha a BMW beelőzné a Mercit :)

 

1. Ferrari 141

2. McLaren-Mercedes 135

3. BMW 128

4. Renault 66

5. Toyota 50

6. Toro Rosso-Ferrari 36

7. Red Bull-Renault 28

8. Williams-Toyota 26

9. Honda 14

10. Force India 0

 

Link to comment
Share on other sites

Hoppáá!Hoppáá! Nah? Nah? Alonso nyert? Saját erejéből? A renault erejéből?

Mondta itt valaki nekem, hogy ne várjak semmit se Alonsotól. Üzenem neki, hogy megnyerte a versenyt. De remélem látta, és rájön, hogy hülyeséget írt.

Igen az év elején senkise gondolta volna, én se gondoltam volna, hogy Alonso nyerni fog a Renault-val. Egyedül Danieels mondta mindig, h nerni fog már az elején, csak Ő nem nézte reálisan a helyzetet.

A renault sztem fejlődött elég sokat. Év elején a pontszerző helyekért küzdöttek, ilyen 7-8. helyért. Mostmeg a győzelemért. A renault erőségét mutatja, hogy a kis Piquet 4. lett.

A rajt: Kimi nagyszerűen rajtolt, megelőzte Hamiltont. Viszont a kanyarban nem volt agresszív, Hamilton meg megint megmutatta, hogy TÜRELMETLEN. egyszerűen nem tud várni. Ezért sikerült Kubicának, és Alonsonak elhúznia. Aztán jött Massa-Hamilton eset a sikánban. Itt is sztem hamar előzte meg Massát. Massa okosan védte a belső ívet, csak kisodródott.És ő is türelmetlen volt. És foggal-körömmel harcolt, tudta h nem szabad veszítenie semmit, és levágta a kanyart, majd kilökte hamiltont. Én ennek örültem. Massa meg is kapta a büntetését. DE. azt nem értem, hogy Hamilton miért kapott büntetést? A rajtnál Kovalainen lökte ki Kimit, nem pedig Hamilton.

Nem baj, én nagyon boldog vagyok.

 

BRAVO, BRAVO Alonso!

Link to comment
Share on other sites

A rajtnál Hamilton tolta le Kimit a pályáról ,azért kapott büntit ,amit szerintem meg is érdemelt...

 

Lehet hogy Hamilton gyors tud lenni ,de egyáltalán nem tud mérlegelni ... Kimi simán lerajtolta ,de ő már az első kanyarba vissza akarta venni a pozícióját .

 

Ha bent marad Kimi mögött akkor Kovalainen védte volna a seggét ,és simán beautózik 2. helyen ,vagy menet közbe taktikával elverik Kimi-t . Nem csak a saját versenyét tette tönkre hanem Kimiét is ,aki onnantól kezdve ,hogy visszaesett reális esélye csak a dobogóra volt ,de a győzelemre nem.

 

Massa szerintem egyáltalán nem volt agresszívabb abban a bizonyos előzésben ,mint Hamilton szokott lenni ,de ettől függetlenül megérdemelte a büntetést ...

 

A Bourdais-al történt affér a verseny vége fele sztem nem kéne hogy bütetést vonjon maga után ... Mind2 pilóta "hibázott valahol" ... Massa abban ,hogy mindenáron be akart férni , Bourdais pedig abban ,hogy nem vette észre Massa-t és lezárt elötte... sima verseny szituáció amiből ráadásul Massa jött ki rosszul ,tehát nem nyert vele semmit...

Link to comment
Share on other sites

A rajtnál Hamilton tolta le Kimit a pályáról ,azért kapott büntit ,amit szerintem meg is érdemelt...

 

Lehet hogy Hamilton gyors tud lenni ,de egyáltalán nem tud mérlegelni ... Kimi simán lerajtolta ,de ő már az első kanyarba vissza akarta venni a pozícióját .

 

 

Nem Hamilton tolte le a pályáról Kimit, hanem Kovalainen. Ezt beszélték meg a verseny után. 2x is megnézték, és a második le volt lassítva, és tisztán lehetett látni, hogy Kovalainen tette ki a pályáról Kimit.

 

Igen, én is ezt mondtam. Türelmetlen a gyerek.

Link to comment
Share on other sites

nem , kovalainen ment bele, de hamilton kényszerítette kimit arra a fura ívre.a búrdé esethez meg annyit h mindenáron massat akarják a vb-re de minek?

most is első adandó alkalommal elment mellette hamilton, aztán még ott keménykedni próbált hogy majd a füvön! megelőzi , hát hogyne.és azmeg undorító h kilökik hamiltont és a ferrari meg nevet

Link to comment
Share on other sites

Vissza kell térnem :

 

kimice: lol.

 

 

Amúgy most Fülöp pont ugyanazt csinálta amit kimi szokott :D Sehol nincs a versenyen végig (jó, előzött egy párat, ez a különbség :D) aztán nyomja mint a süket a csengőt és jönnek neki a gyors körök. Most kezdjem el? :D :D :D

 

Hát egyébként Massa nem kicsit vezethet idegből, elég sokadik alkalma, hogy hba csúszik a számításba, pedig ezen a hétvégén IS ő volt a leggyorsabb :(

 

Kuntakinte meg semmit de semmit nem fejlődött tavaly óta, ha a mezőnyben van, ott is marad, képtelen előrébb verekedni magát. Csakúgy mint Kimi. Hogy az mit csinált Kubicával :( Bár ÁLLÍTÓLAG Robertnek szemcsésedett akkortájt a gumi, Kiminek meg utána kezdődött el, azért tűnt úgy,hogy feladta, de van ebben valami csúsztatás szvsz... Azért egy VILÁGBAJNOKNAK (Nyehh) le kéne gyűrnie egy Ferkával a bömöst... Na mindegy. Ez sikerült.

 

Szal a Burdé esetből én csak azt tudtam leszűrni, hogy baromira ideges a srác, tegyük hozzá- joggal! Az edzésen elvileg egyik gumiszett sem volt használható, azért lett ötödik, a versenyen meg büntetés (Még ha jogos is, azért felbosszantja az embert, akár az, hogy "afrancértkellett ennek a bénának bejönnie elém" vagy az, hogy "mi a tökömért nem figyeltem rá jobban?!".

 

A Webberes eset meg tök nyilvánvalóan méregből történt. Szerintem nem volt épp tiszta dolog, kívülről is elfért volna de ez a minden mindegy alapon történő versenyzés az, ami a VB címbe kerülhet akár.

 

Nos, a Bourdais-bünti meg szvsz nem volt jogos. Szerintem Massa nem vette észre. Konkrétan nem látta meg időben. TELJESEN a saját íven folytatta a kanyart, vagy nagyon bízott benne, hogy Sebastian elveszi, vagy csak nem vette észre. (persze az előbbi a reális :D)

 

A futam után TEHÁT ugyanott tartunk mint a futam előtt? Ha Massa mindkét alkalommal hoz két-két pontot, valakinek el kell rabolnia legalább egyet a vasutassráctól, hogy Ferraris legyen a VB. Kimi csak akkor lesz rá alkalmas, ha az autó sokkal gyorsabb, ami max Brazíliában jöhet el - ott nem semmit tud a Ferka (06-07). Ergo az utsó futam nem kicsit lesz izgalmas :D

 

Ja és következik a Kínai nagydíj, amire szvsz legnagyobb esélye Alonzónak van, hogy megnyerje. (Tavaly is nagyot ment emlékezetem szerint) Akkor miről beszélünk? :D

 

 

Na igen, nem is tudom ki írta, hogy nem izgalmas...

 

 

Örülök egyébként, szegény öreg szívemnek sok ez így ebben a formában :D

Link to comment
Share on other sites

haggyad már magad vikking, most magyarázod a bizonyítványt h massa idegbeteg és ennyi, sose lesz vb még idénse ,pedig a fia nagyon azt akarja.leggyorsabb volt a hétvégén, akkor kimi 10-szer volt a leggyorsabb a hétvégén ennyi.jah és nemtom ki szorult be egy torro mögé xD :D LOL és még kimi nem tud előzni..

jah és massa meg elb.szta hamike versenyét,ha már ő nem nyerhet akkor hamilton se, ez a felfogás ,meg a nyilatkozatát érdemes elolvasni, már megint másra keni a dolgot.ennyi ez az ember

Link to comment
Share on other sites

A Ferrari nem nevetett hanem örült, a McLaren ugyanígy tett volna. Szvsz sportszerű vagy nem az, én örültem annak hogy Hamilton megforgott.

Hamilton miért kapott büntetést?

A rajtnál a hülyeségével tulajdonképpen 5-6 autót terelt ki a bukótérbe, és még jópárat balesetveszélyes helyzetbe sodort. Ez nem kifékezés volt hanem kiszorítás, egyáltalán semmi esélye nem volt ott megfognia. És Hamilton az ilyeneket általában szándékosan csinálja, Glockot is letolta a fűre 200-nál Monzában, Alonsóra is rápofozott 300 fölött az egyenesben. Balesetveszélyes amit csinál és direkt teszi hogy kiszúrjon másokkal. Massától most visszakapott egy hasonlót.

Massa kb annyira volt agresszív ezen a versenyen mint Hamilton szokott lenni.

Ja amúgy nagyon szimpatikus Ron Dennis ismét megmutatta hogy ő az agy:

"Robert Kubica élesen kritizálta Lewis Hamilton manővereit, aki a lengyel szerint túlzottan agresszívan vezet.

[...]

Azt gondolom, hogy neki egyedül a versenyzésre kellene koncentrálnia. A véleményét pedig meg kellene tartania saját magának -vélekedik a szakember."

Talán tilos véleményt nyílvánítani? Talán Hamiltonról csak szépeket lehet mondani? Talán más már nincs is ott? Talán Dennisnek is meg kéne tartania a véleményét magának? Szép kis csapat... Bunkó vezetési és csapatvezetési stílus. Kovalainent sajnálom hogy ilyenek közé került.

Link to comment
Share on other sites

Na jó ebbe nem megyek bele mégegyszer. A McLaren szemét csaló banda és az is marad. A Ferrari meg rossz csapatmunkát végez idén. Nagy különbség.

 

---

 

A legigazságosabb az lenne ha Kubica nyerné a vb címet. Szóval aki úgy akar vb-t nyerni hogy kiteszi a másikat, kitolja a pályáról, levág sikánokat az nem érdemli meg a győzelmet. Schumacher 97-ben megpróbálta kilökni asszem Villeneuve-t, mert csak úgy nyerhetett volna. Nem nyert és a sors igazságot is szolgáltatott. Láss csodát rá néhány évre teljesen tisztán nyert 5-ször. Szóval kakaskodás helyett a saját versenyükre kéne koncentrálniuk és sportszerűen versenyezni. A keménység belefér de ez a kib*szok a másikkal amennyire csak lehet ez nem. És a mostani esélyesek közül csak Kubica ilyen.

Link to comment
Share on other sites

az h a mekit csaláson fogják az nem jelenti azt h a többiek nem csalnak, mert ugyanúgy mindenki kihasználja a kapukat, csak nem kerül nagydobra.

hát igen egyetértek abban h se hamilton se massa nem érdemli meg a vb-t,és énis szivem szerint kubicának adnám, de ha már ő nem nyerhet akkor inkább hamilton, de az lenne a legjobb ha idén nem avatnánk vb-t :D

Link to comment
Share on other sites

az h a mekit csaláson fogják az nem jelenti azt h a többiek nem csalnak, mert ugyanúgy mindenki kihasználja a kapukat, csak nem kerül nagydobra.

hát igen egyetértek abban h se hamilton se massa nem érdemli meg a vb-t,és énis szivem szerint kubicának adnám, de ha már ő nem nyerhet akkor inkább hamilton, de az lenne a legjobb ha idén nem avatnánk vb-t :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

Remélem a következő 2 futam is így sikerül Hamiltonnak ,aki híres arról ,hogy egész szezont vezeti ,aztán a végén bukja el VB címet...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...