Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

A történtek ellenére a jövőben is ez az ember fogja kezelni a rendszert.

 

Hát figyeljetek, ez rendesen fizikailag fájt. <_< Ez kb olyan, mint a beosztottaim...tudják ki az, aki lehúzza az összteljesítményt, akinek a szája jár a keze helyett (én is tom ki az), de mégsem mutatnak rá előttem, hogy igen, ő miatta van! :huh:

 

És még Massa vígasztalgatja, majd remélem akkor is megbocsájt neki, mikor nem nyeri meg a VB-t! :angry:

 

szerk.: egy F-1-es pálya pedig a minimum az, hogy tükörsima legyen. ;)

Link to comment
Share on other sites

Az idei év legjobb, legizgalmasabb és a Ferrari részéröl a legszerencsétlenebb futama volt. Örülök annak hogy végre Alonso végzet a dobogó legfelsö fokán. Nem kell ezen vitázni, ez az igazi technikai sport!

 

"Á ezt az évet meg címeket tálcán nyújtjuk a Mc Larennek ezekkel a hibákkal" tavaly a Mclaren adta át, Kiminek.

 

Most mindenkit megszeretnék nyugtatni! Massa a jobb! Ö meszebb huzta a tankolócsövet mint Kimi. :D

 

Link to comment
Share on other sites

Norbee:lol :D messzebb húzta :lol: én már régóta írtam hogy a ferrari idén nem érdemli meg a vb címet. De mivel kova nem nyújt sokat és két ferkás meg a sok rossz verseny ellenére is gyűjtögeti a pontokat(olykor ketten együtt nem is keveset) ők fognak nyerni.

Link to comment
Share on other sites

Ezt a poént nem lehetett kihagyni. Akinek nem inge ne vegye magára, ugyhogy megyek öltözködni...

 

A csöves ja

 

Én télen szurkolok a Ferrárinak mert a piros szine felmelegiti a testemet itt az erdöszélén, a fagyban! De honnan tudod hogy csöves vagyok??? Ja emlékszem a 80-as években olyan kemény tél volt hogy öten takaróztunk be egy söprünyélel.......emlékszem......

 

Viccet félretéve: Remélem nem célzás akart lenni! Szent a béka részemröl.

 

Én nem merem kijelenteni azt hogy az ide év a Mclarené, mert egy éve is ugy nézett ki hogy Hamilton fogja megnyerni és a Ferrarisok örültek a végén. A hátralévö futamokon a Ferrari bizonyitani fog ekkora égés után, Kimi Massanak fog segiteni, Massa meg szépen megnyeri a Vb! Nem szabad fikázni egyik csapatot sem. Legalább nem unalmas futamokat látunk. Mindig uj arc van a dobogon. Ezért szeretem ezt a sportot. Akinek meg nem tetszik az nézen teniszt.

 

már alig várom az anyázást

 

Én poénak szántam! Aki meg emiatt anyáz engem tegye. Ugy fogok rágondolni mint egy álltalános iskolás tinilányra aki szerelmes a hös pilótájába és megszeretné véddeni öt. Eléggé gyerekes lenne szerintem az hogy egy ilyen hülyeség miatt ez bekövetkezne, mert nem az életéröl van szó.

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Norbee21 : Akinek meg nem tetszik az nézzen teniszt. -> Ez az a sport ami abszolút felidegesít ! Amikor ez megy a tv-be akkor már inkább a Balázs show ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

A Forma1 és a technikai sportok amik lekötnek !

 

A Ferrari feltámadásához szerintem nem elég már egy alapos fejmosás , sokkal inkább egy alapos pszihikai tréning kellene valami ilyesmi címmel :

 

" Hogyan segíthetjük munkánkkal versenyzőinket anélkül hogy a versenyt miattunk kényszerüljenek elveszíteni netalántán feladni !!! "

Link to comment
Share on other sites

Kimi Räikkönen: legközelebb jobban teljesítek

 

Kimi, hogyan csúsztál ki?

Kimi Räikkönen: "Szerettem volna szorosan követni a Toyotát, mert azt gondoltam, ha egy kisebb hibát vét, akkor megelőzhetem. Rajta kellett maradnom. Ha túl keményen harcolsz ebben a kanyarban, akkor elég csak kicsit hozzáérni falhoz és nincs esélyed. Túlságosan kisodródtam."

 

Ezzel vége a bajnoki álmoknak?

Kimi Räikkönen: "Eddig is kicsi volt az esély. Nem sok minden változott. Csak a csapatomat sajnálom. De sajnos nem tudom meg nem történtté tenni. Legközelebb jobban csinálom."

 

Milyen lesz a hozzáállásod a soron következő versenyeken?

Kimi Räikkönen: "Az autóm remek, és mindent elkövetek annak érdekében, hogy jó pozícióban végezzünk."

 

Mennyire jó az autó valójában?

Kimi Räikkönen: "Az autóm remek, csak egy körön kell többet kihozni belőle. A versenyen mindig jók vagyunk. Ezúttal a biztonsági autó húzta keresztül a számításainkat."

 

Hogy tetszik a pálya? Min javítanál?

Kimi Räikkönen: "Egyes sikánokban még túl magas a kerékvető. Megemeli a gépet. Én is így jártam. Ha az első kerekek felemelkednek, szinte semmi esélyed sincs. A becsapódás nem volt kemény, de elegendő volt arra, hogy leszakadjon a kerék."

 

Hogyan alakul a csapaton belüli harc?

Kimi Räikkönen: "Azt teszem, ami a legjobb a csapatnak. De természetesen a győzelemre törekszem, mert azzal szerzi a legtöbb pontot a csapat. Ha olyan helyzetbe kerülök, majd meghozom a döntést, hogy kedvezzek a Ferrarinak."

 

Na immáron egyértelmű, hogy ki a támogatott ;)

De , továbbra sem szidnám Kimit, olvasgatok fórumokat, nagy Ferrarisok, mind, azt mondják, hogy Kimi korrekt és gyors volt, most is és Belgiumban is ... csak valami nincs rendben nála fejben ... szóval, csak rendet kell tenni mind fejben, mind csapatszinten és jövőre jobb lesz majd ;)

Link to comment
Share on other sites

A legtalálóbb, amit egy angol újság fogalmazott meg, milyen igaz .....

"Ha Lewis Hamilton bajnok lesz, nem a lámpafények miatt emlékszik majd Szingapúrra. Felipe Massa zöld jelzése, zöld utat adott Hamiltonnak a bajnoki cím felé."

 

Esetleg ez??

"A Ferrari Michael Schumacher érkezése előtt többször nevetségessé tette magát félkész autóival. Most, hogy Schumacher és más szakemberek is távoztak, úgy tűnik, hogy visszatérnek ezek a napok."

Link to comment
Share on other sites

Amúgy az előző hszeid alapján lassan csatlakozhatsz a " . . .: lol. " klubhoz :D

 

 

Te meg a bunkók klubjához. :angry:

 

 

Ha esetleg nem értenéd a hasonlatot: é-l-e-t-v-e-s-z-é-l-y. Remélem ezzel kifejeztem magam.

 

Mér az nem életveszély, hogy 300-al száguldasz a fal mellett Kanadában? Vagy Monacoban kicsit lassabban, de azér gyorsan a fal mellett? És az nem életveszély h 340-el száguldasz egy gyorspályán? ahol esetleg kaphatsz egy durrdefektet?

Nem értem h mi a bajotok a pályával. A versenyzők csak panaszkodtak, hogy huplis a pálya, de nem szidták. ÉS azért azt vegyétek figyelembe hogy ez egy UTCAI pálya.

Link to comment
Share on other sites

aki azt mondja hogy megérdemlik az nem tudom mit nézett egész évben.

A Ferrari nem érdemli meg de Massa abszolút megérdemelné. Hamilton is megérdemelné de a McLaren nem. Ez a véleményem.

 

Szabó Norbi, a durrdefekt elkerülhetetlen, a pálya rossz állapota viszont elkerülhető. Se Kanadában, se Monacoban nem száguldoznak 300al. És mindkét helyen jó az aszfalt és a kerékvetők is, ergo a baleset esélyét nagy mértékben növeli a huplis szar aszfalt ahol elpattog a kerék, és a különösen magas kerékvetők. Ahol 340-el száguldanak, durrdefekt esetén is van menekülési út, bukótérnek csúfolják. Mivel mint azt te is megláttad, ez egy utcai pálya, itt nincs bukótér. Ráadásul ennek az utcai pályának az állapota tragikus, de legalább az ott dolgozók munkája is értékelhetetlen.

A versenyzők azért csak panaszkodnak a szidás helyett mert 1. senki sem nyilatkozhatja le hogy "ez a pálya egy szar", ilyenre még nem láttam példát, 2. nem érnek rá ilyenekre, inkább az autó beállítására fordítják az idejüket, ugyanis a pályával ők nem tudnak mit kezdeni. Én viszont mint F1 néző megtehetem hogy kritizáljam az egyes pályákat. :)

Többször is mondtam már, hogy a Monacon és Kanadán kívüli utcai pályák tök fölöslegesek, Valenciában semmi extra nem volt, itt is csak a szar pályaminőség miatt történtek a balesetek. Ez a szingapúri pálya se nyújtott nekem olyan különleges érzést mint amit pl Monaco nyújt. És az ilyen Valencia meg szingapúri pályák miatt tűnnek el a klasszikus jó kis pályák a naptárból... :(

Link to comment
Share on other sites

Mert tavaly még legalább egy Jean Todt ott volt. De hát idén.... Van egy Dominecali, meg is látszik. Formula1.hu kommentjei között találtam, nagyon igaz:

"Utoljára Kanadában volt olyan, hogy nem jött össze a

dolog, mert az nem a ferrari hibája volt. Ausztrál időmérő gond

Kiminél, monacoi gumimelegítő, és gumistratégia, angol nyamvadt

gumipara, kanadai tankoló massánál, ringen megállás a vége előtt

massánál, francia kipufogó, német beállítások, valencia kimi

elfüstölés, belgiumban nem gumicsere, olaszországi esőstratégia,

szingapúri boxkiállás."

 

---

 

Szabó Norbi, akkor ezek szerint (bár nem tudom van-e jogsid és közlekedsz-e) téged az sem zavar amikor országúton simán mehetnél 90-el, de nem tudsz mert olyan trágya az út hogy szétveri az autódat és balesetveszélyes. Sőt, izgalmasnak gondolod ezért 120-al mész a tök kátyus, hepehupás gagyi úton, hátha szarrátöröd az autót is meg magadat is.

Nem te vezeted azt az f1es autót, még jó hogy nem zavar, szép is lenne ha a tv előtt zötykölődnél amikor onboard kamerát adnak be.

Link to comment
Share on other sites

Szabó Norbi, nagyon sajnálom :D

 

 

Tehát: Szabó Norbi, kimice: lol.

 

 

 

Nyáááhh :D Ez fáááj :D

 

hisztis nyafogós kislány vagy norbi? Már nem azért... De ezek a durcis megsértődős hszeid kb olyanok...

 

Ennyi.

 

Egyébként humor harold lolsrác: engem aztán nem izgatnak az ilyen "vicces" majdhogynem beszólások.

 

 

 

 

 

Massa fog nyerni a végén így vagy úgy, de az lesz :) Mert megérdemli :)

 

FORZA ITALIA!

 

 

(hopp valahogy lemaradt norbi reagálása arra, hogy német az olasz autók elektronikája? sebaj, eddig tudott tartani a vagdalkozás :D

 

Általában ez történik ha valaki az olasz autók elektronikáját fikázza, majd jön a válasz, hogy német :D )

Link to comment
Share on other sites

kimice: lol.

 

 

 

Erre már mást nem lehet írni. Egy vicc ez az "ember".

 

 

Na, hogy ne csak az emberszabású vagdalkozását lehessen olvasni, itt egy hír egy Ferrari pilótáról(tehát ebből következik, hogy nem rajkönen)

 

Schumacher Superbike versenyt nyert

 

Michael Schumacher Szingapúri Nagydíjnak csak az elejét látta, ugyanis vasárnap ismét motorversenyen vett részt. A hétszeres világbajnok ezúttal a svájci, valamint az osztrák nyílt Superbike bajnokság brnói futamán vett részt: az osztrák futamon negyedik lett, a svájcin megszerezte a pole pozíciót és nyert.

 

„Természetesen nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült. A második verseny nagyon jól ment számomra. Az osztrák nyílt bajnokság versenye is jól ment, ott negyedik lettem. A svájci bajnokság futamán magam mögött hagytam egy olyan srácot is, akit az IDM-ből ismerek." - mondta.

 

A Forma-1-es futamról szólva elmondta, hogy a történtek ellenére továbbra is bízik abban, hogy végül Felipe Massa lesz a világbajnok: „A Szingapúri Forma-1-es versenyből sajnos csak a rajtot és az első köröket láttam, akkor még minden nagyon jónak tűnt. Természetesen nagyon sajnálatos, ami Felipével történt. De még elég verseny van ahhoz hátra a szezonból, hogy be lehessen hozni a hátrányt."

Link to comment
Share on other sites

Noch eine:

 

 

A Ferrari hosszabbított tesztpilótáival

 

A Ferrari egyik tesztpilótája, a spanyol Marc Gené a hétvégén jelentette be, hogy szerződést hosszabbított az olasz istállóval. A csapat szóvivője az autosport.com-nak azonban megerősítette, hogy a másik tartalékpilóta, Luca Badoer is marad.

 

 

 

A 34 éves Marc Gené már az ötödik évét kezdi az olaszokkal, hiszen 2005-ben csatlakozott a Ferrarihoz. A spanyol a Forma-1-ben versenyzőként is megmutathatta magát, összesen 33 futamon állt rajthoz a Minardi színeiben (1999-2000), majd három versenyen a Williams-BMW-nél beugróként is szerepelt (2003-ban és 2004-ben).

 

"Az ilyet nem szokták nagy dobra verni, de maradok a Ferrarinál és már az ötödik évemet kezdem majd velük"- nyilatkozta a tesztpilóta a spanyol Marca munkatársának Szingapúrban.

 

Luca Badoer Genével szemben már igazi őskövületnek számít Maranellóban, hiszen az olasz miután 1999-ben befejezte versenyzői pályafutását, csatlakozott a Ferrarihoz. Érdekesség, hogy utolsó évében a Minardinál éppen Gené volt a csapattársa.

 

(Forrás: f1hirek.hu)

 

 

Azt nem tudom, hogy ez jó hír-e.... :S

 

Tudod, Lol annyit tesz, nyitott szájjal nevetni, mert valami olyannyira vicces.

 

DE mivel lassan átléped a lol és a rotfl keskeny határmezsgyéjét, jöhet az is, hogy

 

kimice: rotfl.

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Nekem tetszik Vikking írásmódja vagy stílusa vagy viccei mindegy hogy fogalmazok !!! :D

 

 

Massa nyilatkozata a boxutcában történtekről :

 

"Láttam a zöld jelzést, és elindultam. Ez emberi tévedés volt, a szabad jelzés a kelleténél korábban jött. Emiatt magammal rántottam a tankolóberendezést is"- idézte fel a sorsdöntő pillanatokat a brazil a verseny után.

Massa ráadásul büntetést is kapott, mert rossz ritmusban hajtott ki szerelői közül, és majdnem összeütközött egy versenytársával: "Őszintén mondom, hogy nem értem, miért büntettek meg, de ha valamit rosszul csináltunk, akkor megérdemeltük az áthajtásos büntetést, ez ennyire egyszerű. Nem ismerem teljesen a szabályokat"- dühöngött az összetettben Hamiltonról hét pontra leszakadó Massa.

 

"Utána a gumikkal voltak problémáim, emiatt a tervezettnél jóval korábban kellett újra kihajtanom a bokszba. Nagyon nehéz napunk volt!"

 

Sokan a Ferrari által egyedüliként használ lámpás rendszert hibáztatják, ám Massa megvédte az egyedi találmányt: "A mai hiba nem technikai eredetű volt, emberi tévedés történt, a rendszerrel minden stimmel. Természetesen visszatérhetnénk mi is a nyalókás emberhez, de a mai probléma nem ide vezethető vissza. Mindenre felkészül az ember, de érthetően ilyesmire nem számíthatsz. De megtörtént, és át kell lépnünk rajta."

 

"A világbajnokságban nehéz helyzetben vagyunk, kemény versenyek várnak ránk. De ha egy kis szerencsénk is van, akkor még nagyon értékes pontokat szerezhetünk, és mostantól csak ezzel szabad foglalkoznunk"- folytatta Massa, akit a jelek szerint nem tört meg a mai kudarc.

 

"Már hét pont a lemaradásunk, de akár vezethetnénk is, hiszen remek formában voltunk és a kettős győzelem is elérhető volt. Most persze teljesen más a helyzet, de ilyen a versenyzés. Mindannyian emberek vagyunk, így hibázhatunk is. De a szerelőket most nem leszidni kell, hanem biztatni és motiválni őket. A hátralévő három versenyen vissza kell vágnunk. A hét pont az hét pont, de még harmincat lehet szerezni"- bizakodott tovább a Motorsport-Total.com-on olvasható interjúban Massa.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...