Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

hmark, má ne haragudj, én szerintem az amit rajkócska csinált ahhoz aztán nem sok köze volt a boxban ülő szerelőknek. A NEGYEDIK nullázása kiminek. Sorozatban. Ne haragudj, miről beszélünk? Két annyira teljesen nyilvánvaló vezetői hiba spában is itt, hogy szánalmas. A csapatnak ehhez semmi köze.

 

Arról nem beszélve, hogy nem is írtam ilyesmit. Csak annyit, hogyha kimicske befut 4.-nek, akkor nem előzött volna meg minket a mclaren a csapat vb-ben. Így meg igen. GRATULÁLUNK KIMI RAIKKÖNNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNJÜK!!!!

 

 

 

 

 

 

És szerintem ne játszd ezt a csúnyán beszólunk stílust, mert egyrészt nem veszem fel, másrészt nem áll jól- értsd úgy - nem megy.

Link to comment
Share on other sites

Kimi itt már mindent mindent alapon vezetett ... ez van hibázott ....

Itt már rég nem Kimiről van szó, van 3 ember, aki nem bírja egymást és oltjátok egymást .... nem tudom mi értelme van neki ;)

Vikking meg rühelli Kimit ... Kimi meg pont most hibázik sokat ez van ... lehet, hogy Ferraris, de én már eltudom képzelni titkon arra vágyik, hogy Kimi essen ki, hogy legyen miért szidni ... :D

Számomra az első 4 helyezettből 3 ember volt a meglepetés :) Aminek nagyon nagyon örülök :)

Az meg, hogy 5 csapat tudott idén győzni, az a legjobb az egészben :)

Link to comment
Share on other sites

TE nem tudsz úgy írni vikking hogy ne szólnál be valakinek akár a fórumon, vagy pilótának...

Ja mert arra már senkinek sem emlékszik hogy Massa éveleji futamain mit csinált! De ezt most fejezzük be mert megint elkezdődik a sárdobálás...

Egy a lényeg: Kimi is és Massa is tud hibázni, emberek ők is és ennyi!

Link to comment
Share on other sites

Nem szeretnék annak a faszinak a helyében lenni, aki megnyomta a zöld gombot a Ferrarinál... Massa keresztben lefogja nyelni ;)

 

Hát én se! :D De az is tény, h nem csak a lámpás megoldás miatt rontottak boxkiállást! ;) Volt hagyományos nyalókás is (valamelyik csapat, most hirtelen nem ugrik be), aki szintén elrontotta, de az még időben megállt. ;)

Link to comment
Share on other sites

vikking56: Nem csak kimin múlik a konstrüktőri verseny.Ha a ferrari nem romlik el vagy nem cseszik el a taktikát idén sokszor ,akkor már rég vezetnék mindkét vb-t. És egy ilyen csapat meg sem érdemli a bajnoki címet ,de sajnos sok esélyük van arra hogy így is simán megnyerjék.Nem tudom miért gáz ha 1 ponttal a merci vezet. Kova ritkán van elől....ha összeszedik magukat a srácok akkor simán már a következő versenyen visszaveszik a vezetést.

Link to comment
Share on other sites

Alonso nyilatkozata szimpatikus volt :

 

 

"Nagyon boldog vagyok, fantasztikus ez az eredmény. Időre lesz szükségem, hogy feldolgozzam. Szerencsém volt, de így is nagyon elégedett vagyok."

"Bevált, hogy az első etapban agresszív stratégiát alkalmaztunk. A tizenötödik rajtpozícióból nehéz lett volna bármit is elérni. A fékek miatt változtatni kellett az egy kiállásosra tervezett stratégián." – jelentette ki a győztes.

"Remek hétvégénk volt, és örülök, hogy történelmet írtunk. Megnyertük az első éjszakai versenyt. A Renault kiváló csapat, mindenki keményen dolgozott, így megérdemelt a győzelem. Nagyon kemény évadunk volt, és a továbbiakban is harcolni fogunk."

 

Fantasztikus az az egy biztos, nem vagyok Alonso drukker, de ma mindent megérdemel :)

Link to comment
Share on other sites

szerintem raikonnen jó helyen van a ferrarinál csak ösze kéne magát szednie a lámpás megoldást már futam közbe lecserélték

kimice azért fogd visza magad mert mindent kikértél magadnak és a ferrari nem sz*r enek az évnek mind1 jövőre ugyis jobb lesz ha tavaly nincs az a botrány hogy adatokat szivárogtatak ki a ferraritól akkor a meclrane nem lenne idén sehol

Link to comment
Share on other sites

Azon, hogy ki jön a Ferrariba, 2010-ben ráértek vitázni.

Vettel a Red Bullnál lesz, Rosberg Bömös vagy Williams, Kubica meg tuti, hogy Bömös ...

Ennyi biztos ... addig meg ezen kár álmodozni ... kitudja Vettel vagy Rosberg és a többiek, hogy fognak jövőre szerepelni ;)

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Riderrel egyetértek miszerint tényleg cserés a Ferrari brigád , mert Schumi Jean Todt Ross Brawn hármasság vezetése alatt lásd azt a 7-8 évet ilyen amatőr hibák amiket Valenciaban és itt is műveltek még csak példa sem volt !

 

Raikonnen bebizonyította a mai szereplésével hogy esélytelen a vb-re , Massa vb-s álmait meg a Ferrari csapat zúzza meg ! Ennyi hiba után megérdemelten kapja meg a kis gyapotszedő masiniszta bébi és a wokingi arató brigád az összes címet !

Link to comment
Share on other sites

csak az a baj h nem minden a pilótákon múlik, csapatnak nagy szerepe van benne, és ha Massa v Raikkonen v bárki aki a Ferrariban ül maxot kihozza a kocsiból, és ilyen hülyeséggel elcseszi a futamot a csapat, mint egy boxkiállás, akkor ott komoly gondok vannak, és akkor a személyzetet is le kellene cserélni nem csak a pilótákban keresni a hibát!

Link to comment
Share on other sites

Attól, hogy valaki versenyzőként a legjobb volt, nem jelenti, hogy csapatfőnökként megállná a helyét, lásd Lauda vagy Prost ... mindegyikük megbukott csapatvezetőként ... jó mellettük nem állt akkora anyagi háttér és gyári támogatás sem ...

De azért mert ő Schumacher, az nem jelent garanciát a sikerre, minden apró dolognak egyszerre tökéletesnek kell lennie ;)

Link to comment
Share on other sites

Két annyira teljesen nyilvánvaló vezetői hiba spában is itt, hogy szánalmas. A csapatnak ehhez semmi köze.

 

Jajj ne mondd már ... SPA-ban mindenki tudta ,hogy ha leesik az eső akkor Ferrarinak esélye sem lesz ... ettől függetlenül szépen tartotta egy ideig a kocsit Hamilton előtt ,és mindketten pörögtek össz viisza ,aztán megindult a kocsi segge és belevágódott a falba . 1ébként meg egész versenyt fölényesen vezette egész az esőig , Massa pedig sehol nem volt hozzá tempóban hozzá képest szóval nemtudom miről beszélkünk.

 

Ha Massa lett volna abban a pozícióban ,és harcolnia kellett volna ,hogy megtartsa a pozícióját nyugodt lehetsz ,hogy ő is kiesik valahol...

 

Valenciában tény hogy elrontotta a kiállást és az tényleg az ő hibája volt ,de nem saját hibájából esett ki ,hanem mert megállt alatta az autó (bár tudom ,hogy sokan azt hajtogatták mekis időkben is ,hogy szétgyilkollja az autókat ami akkora baromság amekkorát csak mondani lehet...)

 

Szingapúrban tény hogy bevonatozhatott volna szépen ,de megakarta előzni Glockot ,ezért rákapcsolt és neki küldte a kerékvetőnek az autót. Sztem előfordul ez ,de ettől független én is csalódtam miatta ,mert elég buta hiba volt.

 

 

Massa gyors és megbízható teljesítményt hozna ,de EZZEL a csapattal nem lesz VB ,hacsak nem történik olyan csoda mint tavaly.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...