Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

Hali !

 

Alonso és Glock is kritizálta Hamilton vezetési stílusát !

 

Lewis Hamilton csak a 15. helyről rajtolhatott az Olasz Nagydíjon, ám a start után nem sokkal elkezdte áthámozni magát a mezőnyön, és egészen a 2. pozícióig küzdött fel magát. Előzései azonban nem nyerték el riválisai tetszését, és Fernando Alonso mellett Timo Glock is bírálta a britet, aki szerintük már túlságosan agresszív volt a futamon.

Jelenleg a Renault versenyzője, tavaly azonban még Hamilton csapattársa volt a McLarennél Fernando Alonso és a spanyol úgy vélte, a britnek több olyan manővere is volt Monzában, amelyekre egyáltalán nem volt szükség, hiszen nem egy versenyzőtársának autójával ért össze kis híján McLarenje. Alonso szerint Timo Glock és Mark Webber is tudna mesélni azokról a bizonyos előzésekről, olvasható az f1-live.com-on.

A spanyol azonban hozzátette, igazából nincs mit tenni ez ellen: "Ő így versenyzik"- mondta Alonso az őt faggató spanyol újságíróknak.

 

Hamilton Glockot is megelőzte, ám közben a toyotás a fűre kényszerült, aki emiatt fel is volt háborodva rendesen és megígérte, hogy hasonló helyzetben biztosan nem marad adósa a britnek.

 

"Nem tudom, hogy mit gondol. Közvetlenül mellette voltam, de nem hagyott helyet. Néha úgy vezet, mintha teljesen egyedül lenne a pályán. Következő alkalommal ugyanilyen helyzetben pontosan én is ugyanígy fogok viselkedni vele"- nyilatkozta dühösen Glock az RTL-nek.

 

Lac69 utóirata : Csak finoman Glock tesó nehogy rasszizmus miatt boxutca büntetést kapjál ! :D :D :D "Ő így versenyzik"- mondta Alonso -> traktoros stílus ! :lol: :lol: :lol: Míg más gokartban kezdte Hamiltonka apja révén tolató mozdonnyal !!! :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Most már biztos : Kimi a második számú pilóta!

 

 

 

A Ferrari csapatánál úgy döntöttek, Kimi Räikkönennek segítenie kell Felipe Massát, ha szükséges lesz. Annak, hogy Kimi Räikkönen újraélje álmát és világbajnok legyen, igen mininális esélye van, főleg, hogy a dolgok nem nagyon változnak körülötte, ezért Massa a kedvezményezett.

 

A sorozatos balszerencse és szegényes teljesítmény Monza után arra sarkallta a Ferrari vezetőit, hogy meghozzák ezt a döntést, és innentől elsősorban Massára figyelnek, mert mindenképpen le akarják győzni legnagyobb riválisukat.

 

"Mindig azt mondtam, hogy első a csapat. Ez a legfontosabb, és ezt mindenki tudja nálunk." - mondta Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke.

 

"Kimi mindent megtesz ezek után is, hogy győzzön, ez rendben is van. De Neki is számításba kell vennie azt, hogy Felipe sokkal közelebb van Lewis Hamiltonhoz."

 

Hamilton 78 ponttal vezeti a világbajnokságot, míg Massa 1 pontra van tőle. Räikkönen azonban csak a negyedik 21 pont lemaradással a brittől.

Link to comment
Share on other sites

Hát, kiderül lesz-e rá szüksége Massának ... de ugyebár csapatutasítás, nincs a Formula 1-ben ... legalábbis hivatalosan ... ez az interjú csak sugallja, hogy mit is kéne tennie Kiminek :D

4 versenyből 1 az tuti Massa pályája, azon kívül meg nem tudom mi várható ... Kína , Japán mindegyik helyen elég sok esős futam volt, sőt Brazilban is , na meg ugye jön Szingapúr, új helyszín ... bármi megtörténhet ;)

Én még se Kimit, se Kubicát nem Írnám le ;) Ahogy mondani szokás : "Csodák pedig vannak" :)

Link to comment
Share on other sites

ezek után ha Massa elbukja a VB-t már tényleg csak magát okolhatja majd ,de meglássuukk ... remélem úgy fog menni mint Hungaroringen amíg el nem szállt, és akkor nem lehet gond :D

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem volt vele semmi gond ,ennyi még belefér a dologba .

Szerintem semmi gond nincs vele ha én autópályán 130-al rátollak a szalagkorlátra mondván "miért nem figyeltél rám jobban?". A Glock féle előzés unkorrekt volt és balesetveszélyes (vizes füvön szépet repülhetett volna) ha már ott a fű, akkor egy gyors szakaszon hagyok helyet a versenyzőtársamnak akinek az autóbeli különbségek miatt amúgy sem lett volna esélye. A többi előzése amit a sikánokban csinált azok rendben voltak és ilyenek kellenek a Forma 1-nek, de az ahogy ledobta Glockot a fűre az nagyon paraszt volt.

Link to comment
Share on other sites

mér szerintetek ez a pár sor amit idéztek a vezetőtől azt írja le hogy kimi ezentúl marad massa mögött mind a 4 futamon ? mert szerintem semmilyen új dolgot nem mondtak...

amúgy meg tényleg veszélyes hogy kicsit kimegy a fűre de ennyi bőven benne van,szerintem amikor elkezdte az előzést nem tudta előre hogy glock ki fog menni .Meg alapból ilyen esőben veszélyes volt vezetni,.

Link to comment
Share on other sites

Polip: hádennee hogy képzeled ezt hogy még mindig Kiminek mersz szurkolni...hááátt.hogy képzeled hogy még reménykedni mersz hogy Kimi világbajnok lesz! ejnye bejnye...

 

viccet félre téve,

 

Én remélem hogy Kimi addig fog küzdeni, amíg tényleg nem marad esélye(matematikai)!Ha nem tetszik a ferrárinak el lehet küldeni, majd keresnek olyan csicskát aki a pöszét segíti...(mondjuk ezt az embert szerintem ne Fernando Alonso személyében keressék! :D ) Jah és Vettel sem szeretném (mint Kovalainent) hátvédként látni!

 

Link to comment
Share on other sites

szerintem meg Massa lesz a bajnok, és ő érdemli meg a legjobban

Úgy van! :D Hamilton körül túl sok a balhé, egy kicsit lehiggadhatna mert így sosem lesz vb cím ;)

Kimi max csak az utolsó versenyen fogja Massát támogatni, ha már tényleg semmi esélye sem lesz, de addig nem. Akiben meg felmerül hogy mért is támogatná Kimi a Massát, annak ajánlom tekintsen vissza a tavalyi évre.....Kölcsön kenyér visszajár. :)

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Nem tudom ki mennyire tartja szakértőnek Dávid sándort , Én szerintem egy-lét forma egyes szezont látott már sőt több pilótát már fiatalkora óta ismert megfigyelt szóval szerintem ért a Forma 1-hez !

 

Ő nyilatkozta :

 

Kimi helyzete továbbra is aggasztó, sőt (számomra) érthetetlen. A verseny nagy részében csak utazik, mint akit nem érdekel a dolog, aztán a vége felé fut néhány "Leggyorsabb kört", és vége. Vajon mit akar üzenni ezzel?!.

 

20080917201225bajvan.jpg

 

 

Forza Ferrari !!! Go Reds !!!

Link to comment
Share on other sites

Dávid Sándor lehet hogy nagy alak de evvel új dolgot nem mondott. Ha valaki elsőnek pont egy ilyen versenyt lát akkor szerintem ez a pár sor felmerül benne is. Mit csinál kimi egy ilyen kocsival xy mögött ? a verseny végén meg hát igen ezt kéne egész versenyen csinálnia ...de vajon mi van vele hogy nem csinálja ?

 

amúgy meg mindenkinek lehetnek pocsék évei ,és lesznek is . Addig kell küzdeni amíg esély van ,aki ezt nem így gondolja az alapból nemvaló az élcsapatokhoz maximum tesztpilótának.

Link to comment
Share on other sites

Ja persze, és Ti ? Ugyan azt csináljátok csak Massa oldaláról... Szóval erről ennyit ! (több hozzáfűznivalóm nincs, nem kezdek vitába senkivel)

Igen??!! Idézd már be légyszíves amikor olyan semmitmondóan okoskodtunk mint polip meg kimice. Ne fáradj mert nem fogsz ilyet találni. És pláne nem akarunk mindent jobban tudni az élcsapatoknál. Ez kb mint amikor Ausztráliában a Czollner aszonta a Red Bull új aerocsomagjára hogy "hát nagyon jól néz ki de semmire se jó mert senki se használja" aztán most meg már mindenkinek ott van az az elem. Ő is nagyon okos és nagy "f1es tudással" rendelkezik. Akárcsak ti akik mindenkinél mindent jobban tudtok. Faszért nem értem hogy miért nekünk osztjátok az észt és miért nem a top csapatoknál dolgoztok, elvégre ti mindent tudtok és megvan az "f1es tudás" is amint látom.

 

csak azok , akik félnek hogy massa nem tudja egyedül legyőzni hamiltont, és lássuk be az aggodalom jogos

Lássuk be hogy Raikkönen még most is toporzékolhatna hogy összeszerencsétlenkedjen egy vb címet ha Massa nem áll mögé, mert egyedül (és pláne a Ferrari nélkül) nem győzte volna le Hamiltont.

 

 

Köszönjük az összes Emesének ;)

Link to comment
Share on other sites

Gospel, maximálisan egyetértek.

 

 

Annyit hozzátennék, hogy szerintem egyikünk sem Massa fanatikus... Vagyis én nem úgy ismerem... Má nem azé... Úgy egyébként én meg marhára nem vagyok az, mert mind a ketten SZÁNALOMRAMÉLTÓ , LASSÚ, SEMMIHEZ SEM ÉRTŐ LÚZEREK!

 

MIND A KETTEN!!!! Mit nem lehet ezen érteni?

 

 

Azt viszont még mindig nem értem, hogy kimicskét hogy lehet EGYÉRTELMŰEN JOBBNAK ÉS GYORSABBNAK NYILVÁNÍTANI Massánál?! Amikor LASSABB.

 

Ja és marhára nem ért az autóhoz,ahhoz a részéhez sem, amihez KÖTELEZŐ LENNE, emellett kommunikálni nem tud, se a csapat se a sajtó felé, és finoman szólva is legalább alkoholfüggő?!?!?!?!

 

 

Hagyjuk már... Én nem Massa-fan hanem antikimifan vagyok... És ezzel az erővel akárki jobban megdolgozna azért a rohadt vb címért.

 

Mégis itt verik magukat az emberek ,hogy Massa "nem vb alkat, mert én úgy látom, mert én "f1-es tudok" és amúgyis, kimi sokkal jobb és szebb és aranyosabb iiiis bibibíííí". Engem ez idegesít. Mert ha a mostani Ferrari felállást nézzük, a két másodhegedűs közül Massa a gyorsabb, a megbízhatóbb (igen-igen, bár Kimi elég régóta nem szerzett pontot, az is megbízhatóság valahol ám...) és a hozzáértőbb (ez az edzéseredményeken is megmutatkozik, ahol be kell állítani az autót és össze kell rakni egy gyors kört... 9-4-re vezet Massa? Bocs... )...

 

 

Hagyjuk a francba ezt az egészet szerintem. Egyszerűen nevetséges amit a kimisták művelnek. Meg ez az ujjal mutogatás is szánalmas, hogy mi is ugyanezt csináljuk. Ha valaki olvasta valahol azt, ahogy vagy én vagy Gospel ilyen egyoldalúan írt volna... Én legalábbis az utóbbi időben folyamatosan fikázom mindkettőjüket, de nem baj...

Link to comment
Share on other sites

És ezzel az erővel akárki jobban megdolgozna azért a rohadt vb címért.

 

Hát ez mondjuk igaz! Ezzel egyet értek!

 

Én legalábbis az utóbbi időben folyamatosan fikázom mindkettőjüket, de nem baj...

Igen? :D Idézd már légyszives vissza, hogy az utóbbi időben mikor szidtad Massát? :D

Link to comment
Share on other sites

Nagyon tudlak sajnálni, ha nem olvastad :) Keresd csak ki.

 

Mind a két pilóta szánalmas... Ahogy a csapat is. És gusztustalan, hogy mit művelnek Schumi kvázi utódjaként.

 

CSAK: Kimicske még gusztustalanabb... Ez a különbség. Felipe legalább hozza azt amit tud, és sikeres, kimike meg szarik bele az egészbe... Mint már mondtam.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...