Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

ekkora esőben hamilton sem tud mit csinálni,előtte jó időkent ment a q1-ben...örülhet Vettel de sokat nem ér vele. Massát előrébb vártam volna bár így is nagy előnye van hamiltonnal szemben.Kiminek nem tudom milyen műszaki gondja volt/van ,majd kiderül.

Link to comment
Share on other sites

mióta lettél te nagy schumi fan ? átáltál a többséghez vagy mi ? :mellow:

 

A számból vetted ki a szót! :D Eddig utálta Schumit, most meg isteníti. Érdekes.

 

Viszont az eléggé hülyeség amit mondtál, hogy szánalom ilyen időben elindítani őket az időmérőn! Miért, akkor ne legyen időmérő vagy mi? Esik az eső, ezér nem lesz időmérő :lol: A te gondolkodásod szerint.

 

Hamilton azért nem tudott jó időt menni a Q2-ben, mert mindenki az első körökben futott egy jó időt, és utána jobban rákezdett esni az eső. Hamilton késöbb is ment ki a pályára, plusz még ki is próbálta az intermediet gumikat. DE ennek örülök, hogy ilyen hátul van. :D

Alonso meg mi a...izét csinált, hogy csak 8. lett? nem ezt vártam tőle!

Vettel meg nem semmi volt. :D

Link to comment
Share on other sites

én csak biztonsági szempontból gondolom veszélyesnek és ezáltal rossz dolognak a kiengedésüket(a szánalmas elég hülye kifejezezés volt így utólag olvasva de mindegy).felőlem mehetnek így de nagyon veszélyes.

 

Éppen ez a lényeg ebben, hogy veszélyes. Ki a phászt érdekel, hogy veszélyes? És az nem veszélyes, amikor száraz pályán 340-el mennek? dehogynem. Az egész Forma 1 egy nagy veszély. És ez a jó benne. :D

 

Finep: nagyon komoly ez a kép! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Veeettteeeeeel! :D Schön, Schön, sehr schön! :D :D

 

Srácok, ti talán nem ismeritek el Schumacher tehetségét? ejnye... akkor is ő volt a legjobb hogyha utálom...

 

Mai időmérőböl azért látszott, hogy massa sokkal jobban koncentrál a vb-re mint Kimi! (sajnos...)

Link to comment
Share on other sites

Utoljára Schumacher idejében volt ez a himnusz kombináció :D :D Na, Heidfeldet nem értem miért nem sikerült megelőzni, de a lényeg hogy Massa Hamilton előtt végzett.

Amúgy szerintem Hamilton elég bunkó volt egy-két esetben, pl Glock előzésénél. De az beszarás hogy Raikkönen 10 körig ment Fisichella mögött, Hamilton 1 körig és utána 1 kör=1 előzés volt a képlete.

Link to comment
Share on other sites

Árulja el nekem valaki, hogy a 'csába nyertek meg Vettel a versenyt? Egyszerüen ez hihetetlen, hogy egy ilyen szros autóval nyerte meg. Meg aztse értem, hogy Kovalainen mérten tudla leelőzni Vettelt?

Hamilton versenyét jól elrontotta a Mclaren. :lol: 1 kiálásos taktikán volt, de mégis 2x jött be a boxba. Szal ha az első kiálásnál már fölteszik neki az intermediet gumikat, akkor nem jött volna ki többször a boxba, sőt, még megis nyerte volna a versenyt.

Kubica, Heidfeld, Alonso nyert azzal sokat, hogy az intereket tették föl. Amúgy is nekik akkor kellett kimenni a boxa.

Alonso basszameg, megint lemaradt a dobogórol.

Link to comment
Share on other sites

De az beszarás hogy Raikkönen 10 körig ment Fisichella mögött, Hamilton 1 körig és utána 1 kör=1 előzés volt a képlete.

 

Igen , kicsit más dimenzióban autózott akkor mint a többiek ... ez nem a Ferrari futama volt . Massa is szenvedett picit , aztán Heidfelden nem is sikerült áthámoznia magát. Viszont csak 1 pontra apadt a hátránya.

 

Szoros lesz így a befutó , és most Kubica is odaért az esélyesek közé . Kimiről én már a spa-i balesete után lemondtam VB szempontjából ,de most ,ha nem is vesztett sokat ,de azért kissebb csoda kéne ,hogy 22 pontot ledolgozzon 4 futam alatt... nem mondom ,hogy lehetetlen mert tavaly 2 futammal a vége előtt volt 17 pont hátránya ,de azért most mégiscsak Massanak áll a zászló ...

 

Az meg ,hogy a Ferrari hosszabbított Kimivel lehet ,hogy a szerződésben volt egy passzus ami arra vonatkozott ,hogy idén támogatni fogja Massa-t aztán úgyis lesz még 2 éve mikor megnyerheti a VB-t .

 

Sosem szerettem Massa-t de azt belátom ,hogy megérdemelne már egy VB címet ,és inkább ő nyerje meg mint Hamilton alapon remélem ,hogy mostmár szárnyalni fog .

 

Vettelre visszatérve megérdemelte a győelmet ,persze száraz pályán nyílván lesöpörték volna a pályáról a "nagyok" ,de ez nem von le semmit az érdeméből ... sőt , ilyen extrém esős futamon hiba nélkül végigmenni hatalmas teljesítmény.

Link to comment
Share on other sites

Ez a vén kecske mindenidők 2. legtapasztaltabb pilótája , aki nem volt egy kétbalkezes pilóta ;)

 

 

Bocs, ha belegázoltam az önérzetedbe! :D Átvitt értelemben értettem természetesen! ;)

 

szerk.: Bravó Vettel! :happy: Új legfiatalabb poole pozíciós és futamgyőztes! :happy: Szép volt Vettel, csak így tovább! :) Amit meg Raikkonen csinált az nagyon harmatgyenge volt ezen a hétvégén! Hát hiába, aki nem tud a vízen járni. :S De hogy még Kovalainen se tudta megszorongatni, nagyon szép verseny volt! :happy:

Link to comment
Share on other sites

ami kiderült számomra.a mekláren nagyon jó z esőben, a ferrari meg naon szar, de mikor elkezd felszáradni a pálya, akkor a ferrari vmiért begyorsul.

vettel szenzációs, hamilton is nagyot ment, kimi nagyon gyengus volt, de társaságban néztük az f1-et és ott mondtuk már hogy hozzák ki interért és akkor 1-el megcsinálja, de nem 2-vel csinálták meg,na mindegy sztem a 3. hely fogható lett volna egy merész taktikával.

hamiltonnak meg üzenem hogy panaszkodott hogy kimi nem hagyott helyet belgán, és most ő mi a rákot csinált?

ettől függetlenül, jól ment és utolérte massát ! a teljesítménye alapján sztem idén az első 5-ből ő érdemelné meg legjobban a vb-t.

és vettel, mintha sennat láttam volna versenyezni, anno lotusban, csak ez az autó még gyengéb volt viszonyítva.

érdemes lenne elgondolkodni a redbullnak hogy ferkára kéne váltani

Link to comment
Share on other sites

Hát Vettel jól ment szépet, az az egy biztos ;)

Kova nem tudta tartani, szerintem ő is örült, hogy a 2. hely megvan ;)

Hamilton pedig bebizonyította, hogy mekkora esőmenő , Ferrari ma nem volt jó, előzgettek néhányat, de hidegidőben, iletve esőben idén nem jó a Ferrari az tuti ;)

Bourdaist sajnáltam , kiváncsi lettem volna rá is hányadik helyre hozta volna be a Toro Rossot-t.

lonso is megérdemel minden dícséretet, iletve Kubica is na meg Heidfeld is , illetve az utolső pontszerző Webber, bár tőle többet vártam volna a rajthelyéből gondolva ;)

Palik isméét reklámozta kicsit a Shell-t :D Már kezdek hozzászokni :D

Link to comment
Share on other sites

Árulja el nekem valaki, hogy a 'csába nyertek meg Vettel a versenyt? Egyszerüen ez hihetetlen, hogy egy ilyen szros autóval nyerte meg. Meg aztse értem, hogy Kovalainen mérten tudla leelőzni Vettelt?

 

Úgy hogy Vettel sokkal gyorsabb volt, és nagyon profin versenyzett végig! ,,Autóversenyzik Gyula" :lol:

 

Vettel-t Schumi fedezte fel...ha jól csinálja Vettel akkor Schumi utódja is lehet! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...