Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

A Force India megtarthatja Fisichellát és Sutilt 2009-re is

A Forma-1 hivatalos honlapja terjedelmes interjút közölt a Force India tulajdonosával, Vijay Mallyával. Az indiai üzletember több témát is érintett, többek közt azt is elhintette, hogy vélhetően a jelenlegi pilótákkal vágnak neki a 2009-es szezonnak is.

Mallya nem titkolt szándéka, hogy csapatába indiai pilótát szerződtessen, és a GP2-ben, a Forma-1 előszobájának tartott sorozatban Karun Chandhok egyre jobban is teljesít, ám a jelek szerint egyelőre várni kell az ő bemutatkozására, hiszen a csapattulajdonos elégedett Giancarlo Fisichella és Adrian Sutil teljesítményével is.

"Giancarlo tapasztalata felbecsülhetetlen számomra, és Adrian is roppant tehetséges, ráadásul versenyről versenyre fejlődik, egyre meggyőzőbb lesz. Kifejezetten elégedett vagyok velük"- beszélt elismerően pilótáiról az indiai a formula1.com-on.

"Nagyszerű a hozzáállásuk, ami nagyban megkönnyíti számunkra, hogy megküzdjünk a kihívásokkal. Szerintem remekül fognak boldogulni a 2009-es autóval, ami biztosan jobb lesz a mostaninál, és nagy meglepetést okozhatunk vele"- tette még hozzá sejtelmesen Mallya.

Ha ez a felállás marad, az egyben azt is jelenti, hogy Vitantonio Liuzzi, az indiai gárda jelenlegi tesztpilótája jövőre sem juthat versenyzői szerződéshez, pedig az olasz a képességei alapján talán többre hivatott.
Link to comment
Share on other sites

Én szerintem tartsák meg ezt a pilótapárost , nem lesz ez a Force India egy rossz kiscsapat ... Idő kell még jók lesznek és hát Jordan óta most érzem először bennük , hogy tényleg komolyan gondolják az egésuet ... Midland , Spyker mind csak túlakartak rajta adni ... igaz nem sikerült nekik ....

Szal jók lesznek , én nagyon bízom bennük :)

2009-re öszpontosítanak és tuti jövőre jobbak lesznek és nem lesznek utolsók :)

Link to comment
Share on other sites

A Ferrarinak döntenie kell Massa és Räikkönen közt

Hét futammal a 2008-as Forma-1-es szezon vége előtt a Ferrari mindkét versenyzője jó eséllyel pályázik a bajnoki címre, ám egyre többen kritizálják a maranellói istállót amiatt, hogy még nem döntötte el, melyik pilótáját támogatja a hajrában.

Az olasz istálló korábbi csapatfőnöke, Cesare Fiorio is úgy véli, a vezetőségnek döntenie kell.

"A Ferrarinak most már el kell döntenie, hogy kire tesz fel mindent, Massára vagy Räikkönenre"- kezdte az olasz.

"Továbbra is a Ferrarié a leggyorsabb autó, de ezt nem mindig tudják kihasználni, mert hibáznak, és ide a pilóták botlásai is idetartoznak"- folytatta Fiorio, aki azért azt is elismeri, hogy nem könnyű meghozni a döntést.

"Egyesek a jelenlegi világbajnokot, Räikkönent tartják esélyesebbnek, mások pedig az idén általában gyorsabb Massát."

Már mi is beszámoltunk róla, hogy Gerhard Berger is egy elsőszámú pilóta kiválasztását javasolja a Ferrari vezetőségének.
Link to comment
Share on other sites

Sziasztok.

Massának eléggé bele kell húznia, ha meg akarja nyerni ezt a szezont. Bár szerintem nem fog neki sikerülni. Többet nem hibázhat...
Az előző versenyen se ő hibázott, hanem egy egy hibás dugattyúrúd okozta a motor vesztét, ha ez nincs simán megnyeri a versenyt, és most ő vezetné a VB-t teljesen megérdemelten.
Link to comment
Share on other sites

segítenétek: keresem a 2007-es brazil nagydíjat.

sehol nem találom, köszi előre is

 

Nekem megvan!

 

Sziasztok.

Az előző versenyen se ő hibázott, hanem egy egy hibás dugattyúrúd okozta a motor vesztét, ha ez nincs simán megnyeri a versenyt, és most ő vezetné a VB-t teljesen megérdemelten.

 

Ez így van,most nem lehet okolni Massa-t!

Link to comment
Share on other sites

hát a ferrari dönthet hogy massa az első számú, csak akkor massa egyedül marad,és egyedül sztem nem olyan erős hogy leverje a meki hamilton párost ,mert hogy kimi nem fogja kihajtani a lelkét csak azért hogy massát támogassa abban én biztos vagyok.bár én amondó vagyok hogy minek csapatsorrend.20-30 éve nem is ismerték ezt a szót.akkor mindenki mindenki ellen volt.

Link to comment
Share on other sites

Úgy kellene csinálnia A Ferrarinak ahogy előző évben! Nyílt sisakos mindaddig amíg van esély mind2 pilótának! ;) Még most nem lehet eldönteni fej-fej mellett vannak!
Sztem minnél hamarabb kéne dönteni, mert így egymás elöl is elvehetnek pontokat. Bár személy szerint nekem teljesen mindegy melyik Ferrari pilóta nyeri a VB-t, csak valamelyik nyerje meg. De ha választani kéne Massa-ra szavaznék, idén nagyon mélyről jött fel, és már benne is látni azt a pluszt amit, Raikkönenbe, Alonso-ba, Hamiltonba. Raikkönennel nem vagyok megelégedve, főleg azzal nem, hogy alibizik, már nem olyan harapós mint pár éve, Hockenheimben 30 körig autózgatott Trulli mögött pl, és előfordúlt már többször is, hogy be áll vonatozni. Am nem tudom itt kell-e bemutatkozni vagy van e ilyen, de 1994-óta nézem rendszersséggel a Forma-1-et éas azóta csak Schumacher.

 

Link to comment
Share on other sites

Igen, csakhogy most gondolom nem akarnak rossz döntést hozni! Szoros a VB még azt várják hogy ki húz el jobban a másiktól és utánna már gondolkodatnak hogy mit hogyan! :)
Csak nehogy késő legyen, és Hamilton elhúzzon addigra jobban.

 

13 évvel idősebb Webbernél a nője, na az igen

Ráadásul nem is egy szépségkirálynő...

Link to comment
Share on other sites

David Coulthard hamarosan apai örömök elé néz. Élettársával, Karen Minierrel kisfiút várnak, aki az év végén érkezik. A skót pilóta már eltervezte gyermeke jövőjét. "2028-ban a Ferrarival fog szerződést kötni."

 

Hihi , öreg Davidben egy jós veszett el :D

Link to comment
Share on other sites

na akkor bele a bulvárba :D

http://www.vezess.hu/forma1/magyar_lannyal_szexelt_kimi/15287/

 

:D :D Jó vicc! :D Jó hogy nem igaz az egész, de azért érdekes fantáziája van a cikk írójának! :D

 

Kimi valami modell csajjal jár, ha jól tudom, és hamarosan össze is fognak házasodni, vagy már össze is házasodtak... szal... :D a kis csajt legfeljebb álmában szexuálta meg Kimi! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...