Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

bevallom én is sajnáltam ,senkinek sem ajánlom azt az érzést amikor vki az első helyről technikai hiba miatt kiesik én már jópárszor átéltem ezt hakkinennel ,kimivel.

nemtom ki emléxik még a 2000-es spanyol nagydíjra vagy a 2005-ös európa nagydíjra. :(

Link to comment
Share on other sites

Hát én Massa helyében ott helyben összerúgdostam volna az autót és ordibáltam volna az tuti. Mondjuk így is hangoskodtam egy kicsit amikor megláttam mi történt.

GP2 győztesének a nevére nem emlékszem, csak arra hogy Red Bullos autóban ült és hogy Bruno Senna ma is 3. lett akárcsak tegnap :D

Link to comment
Share on other sites

Egyébként a verseny előtt amikor egy kamionon körbemennek a pályán és "parádéznak" ( :D ) akkor érdekes volt ahogy a pilóták elhelyezkedtek. Raikkönen Kovalainennel beszélgetett, Alonso Trullinak mesélt vicces történeteket és együtt nevettek, Massa Barichelloval dumált. Tulajdonképpen Hamiltonon és Nakajimán kívül mindenki beszélgetett valakivel, ez a két figura a legantiszociálisabb a mezőnyben :D

Link to comment
Share on other sites

Hát ki tudja hogy a többi futamon hogy szoktak állni azon a kamionon, Massa ma nagyon koncentrált volt, lehet ezért sem akart másokkal beszélgetni. Az interjú alatt is látszott az arcán meg a felvezető kör előtt amikor már a kocsiban ült, látszott a szemein hogy ő ma itt nyerni fog. Hát nem rajta múlt... Pedig a 2. kiállás után már úgy spórolt az autóval hogy Kovalainennél 1 másodperccel volt lassabb körönként.

Link to comment
Share on other sites

a kamionos dolgot mutatták tv-ben is ,a Zolika ott kérdezgette őket . Meg massához is odament hogy mit vár a versenytől stb...aztán massa mondott kb 3 szót neki meg azt hogy most a versenyre koncentrál. :) Amúgy már csak 11 pont a ferrari előnye a csapatversenyben...az nem sok :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Szerintem meg nagyon unalmas verseny volt, de szerencsére Hamilton és Massa feldobta a hangulatot. Massa jól nyomta de nem tudom sajnálni mert Kimi a mercivel az utolsó körében szált el az utolsó párszáz méteren, mikor nem ment ki kereket cserélni ugy akarta megnyerni a futamot. De jobban meglepödtem volna ha Kimi alatt szált volna el a Ferrári, mert az az ö stilusa. Nembaj az a lényeg hogy ugy nyertek ma hogy nemérdemelték volna meg, de sebaj, mert én ennek is ugy tudok örülni mint amikor a Baumgarner Zsolt szerzett egy pontot mikor a mezöny háromnegyede nem indult! :D

Link to comment
Share on other sites

Ez hülyeség ... Lehet ,h Kova nem csinált semmit csak autókázott ,de azért nem is hibázott ... Massa jobban megérdemelte volna a győzelmet ,de hát ez van ...

Kimi meg megérdemelte a 3. helyet azzal a teljesítményével amit a verseny vége fele produkált ,és a leggyorsabb kört is ő futotta , szóval nincs ezzel gond ...

 

 

Hát nem tudom... Kovalainen EGY egész mp-vel ment lassabbakat Hamiltonnál... Az meg nem valami nagy teljestímény.

 

Kimi nagyon sokat csinált... Tényleg. Gratula neki. Hányat is előzött? Egyet, a boxban? Zseniális. Áhh egyszerűen nevetséges ami a Ferrarinál van... Vagy nem bírja az autó, a másik pilóta meg alszik végig... Elképesztő... Ébresztő, Montezemolo szerintem egy pár embert megöl ma... Meg is érdemlik.

 

Szóval szánalmas. Kimi meg egy versenyen sietett 10 kört, jó hogy nem hullott ki alóla az autó...

 

Nem tudja valaki, hogy ez első vagy második versenyes motor volt a két Ferkában?

Link to comment
Share on other sites

Jó kis verseny volt ez :D

 

Haminak se volt mázlija .. ha mázlija van akkor nyert volna ... kör első felében kapott defektet , ezt se nevezném mázlinak ...

Glock a nap hőse , ma valami eszméletlen jól ment!! Grat neki!

Kimi meg bizonyította hogy üres pályán nagyon gyors! Mázlis dobogó , de már ráfért egy ki szerencse!

Massát sajnálom mert télleg szépen ment , de ez a tecnikai sport , semmi sem biztos!

Link to comment
Share on other sites

Haminak se volt mázlija .. ha mázlija van akkor nyert volna

De mázlija van, mert ahelyett hogy pontot raboltak volna tőle növelni tudta az előnyét, és ez bizony nem a versenyzőkön múlt. Raikkönen gyors, de azt mondta hogy Alonso feltartotta őt. Aki gyors az megelőzi a másikat a pályán nemde? :)

Link to comment
Share on other sites

Kimi üres pályán gyors , de lemaradt ha van előtte valaki az utóbbi 2 évben , akkor kocsikázgat mögötte .. kivétel persze van ... ;)

Jó mondhatjuk kisebb mázlinak Hamilton 5. helyét , de balszerencsében is volt része ;)

 

A Hungaroring 2016-ig maradhat a Formula-1-es versenynaptárban. Ahogyan arra számítani lehetett, Bernie Ecclestone újabb öt évvel meghosszabbította a magyar pálya szerződését.

 

Ennek nagyon örülök :)

Az új szerződéssel a Magyar Nagydíj a Forma-1-es világbajnoki versenynaptárban a harmadik leghosszabb ideje egy helyen megrendezésre kerülő viadal: az első helyen Monte-Carlo áll, ott 1955-től kezdve róják a köröket, míg Monzában 1981 óta.

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Én nem láttam a futamot, de örülök hogy Kovalainen nyert!Meg annak is örülök hogy Kimi végre harmadik lett.

Massát meg öm... én cseppet sem sajnálom. mivel nem láttam a futamot...meg amúgy sem a szívem csücske a kis pösze... de a rajtot szépen csinálta. :sleep:

 

Alonso 4. Piquet 6. egész jó! B)

Link to comment
Share on other sites

Van még 1 dolog nekem ami nem tiszta. Ugye Raikkönen üldözte Alonsot amikor a 2es kanyarban megcsípte a fű szélét fékezéskor és kicsúszott egy kicsit, ekkor leszakadt Alonsoról. Alonso kijött a boxba, rá 1 vagy 2 körre (nem is tudom pontosan) pedig Raikkönen is, majd amikor Raikkönen kijött akkor sokkal Alonso elé jött vissza. Na azt hogy a francba csinálták (pilóták és csapatok egyaránt, hogy hozták össze)?? :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...