Jump to content
PirateClub.hu

ASI Tetsu GTR


DriftKing
 Share

Recommended Posts

ASI Tetsu GTR: giccs 800 lóerővel
Aranyszín fényezés, malomkő méretű felnik, sormintás szélű virágos abrosz motorháztető - így tuningolnak Bentley Continental GT-t Japánban, legalábbis az ASI nevű tuningcégnél.


f.jpg


A meglepő külsőségektől eltekintve alapos, de szokványos tuning eredménye a japán Bentley. A hatliteres, ikerturbós W12-es motor tartalékait elég tisztességesen kiaknázták az ASI mérnökei, kerek 800 lóerőt hoztak ki a motorból, amely így alaposan megdolgoztatja a négy hajtott kerék ujjnyi magas gumiabroncsait. Emellett kiszélesítették az autót, kicserélték a lökhárítókat, és a virágmintás motorháztető sem szokványos darab. Karbonszálas műanyagból készítették - akárcsak a csomagtartófedelet és a rajta pöffeszkedő nagy légterelőt is -, így csupán 7 kilogrammot nyom.

r.jpg


Ha nem volna a különös dekoráció, az ASI Bentley talán elsikkadna a tuning-sportkocsik rengetegében, így azonban inkább csodálatot, döbbenetet vagy rettenetet vált ki a nézőből ízlésvilága és vérmérséklete szerint. Amit viszont igazán nehéz elképzelni, az az, hogy kik veszik majd meg azt a 29 példányt, amelyet a japán cég elő szeretne állítani. Amerikai rappereknek túl ábrándos, mangaszemű japán diáklányoknak túl drága, dúsgazdag, idősödő autógyűjtőknek túl komolytalan...

s.jpg
fs.jpg
ft.jpg
rs.jpg
rsu.jpg



forrás: totalcar.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...