Jump to content
PirateClub.hu

Kényeztetés, elhalmozás, figyelmességek


Szipi
 Share

Recommended Posts

sziasztok kedves userek! most én szeretném a ti segítségeteket kérni, mert már sokadszorra olvasok olyan véleményeket amikről fogalmam sincs, de érdekelne engem.

ez a téma, azaz a felsorolt fogalmak két ember szerelmekor szokott létrejönni, de én még sosem tapasztaltam ilyesmit, így fogalmam sincs miben nyilvánulnak meg egy párkapcsolatban a kényeztetés (nem szexuálisra gondolok) elhalmozás, figyelmességek stb.. szóval egy csomó olyan dolog, amiben még nem volt részem, sajnos kimaradt az életemből, és ez nagy hiányérzetet.

nekem mindig csak szóban mondták, hogy mi lesz akkor ha őmellette kötök ki stb... de soha nem láttam belőle semmit.

szeretnélek megkérni titket, hogy világosítsatok fel engem példákat hozva az életetekből hozva, élethelyzeteket felvázolva, hogy a kedveseteket hogyan kényeztetitek el a mindennapokban?!

szeretném tudni, hogy miből is maradtam ki................. :(

köszönettel fogadom az írásaitokat. szipi

Link to comment
Share on other sites

Szia kedves Szipi!

 

Számomra a kedvesség, figyelmesség sugárzása azt jelenti, hogy figyelni a kedves minden léptét, ott segíteni ahol csak lehet. Ebbe tartozik az udvariasság, a kedves szavak, például ha sok cucca van segítek neki vinni, ha problémája van meghallgatom, és segítek annak megoldásában. Sokat számít a kedvesség az intimebb helyzetekben is, mint például a csókolózás. Számomra pl elengedhetetlen az, hogy simogassam az arcát, a nyakát, vagy a haját.

Link to comment
Share on other sites

A simogatás, amikor elhaladnak melletted.

Ha megölelnek, beleszagolnak a hajadba, nyakadba és megdícsérik az illatod.

Ha csinos vagy, ezt a tudtodra adják.

Ha szeretsz akármilyen édességet/italt/stb. alkalom és ok nélkül kapsz, viszonzást nem várva cserébe.

Ha mentek valahova, kinyitják előtted a kocsi/hely ajtaját.

Ha fázol, leveszi magáról a pulóvert miattad... apróságok, amik nagyon jól tudnak esni és önzetlenül adják.

Link to comment
Share on other sites

jajjj de félek, hogy szomorú leszek..........

igen, a segítség mindig elmaradt, a problémát meghallgatták, de szerintem kényszerből, pedig félve tettem meg az elmondást, azaz nehezen nyíltam meg, és nem volt benne köszönet ha elmondtam vmit. mindig a kívülálló személyek lekicsinyítették mivel nem nekik okozott gondot, én meg szenvedtem tőle.

a probléma megoldásában soha senki nem vett részt, sőt emiatt még sokszor mellőztek............ aztán magamra is hagytak, mert én csak akkor vok jó, ha én vok az erős, a szórakoztató, ha rám lehet támaszkodni, ha én veszek meg mindent, én gondoskodok egy szüli-nénapról vagy egyéb ünnepekről............... de viszonzás elmaradt. szipi

Link to comment
Share on other sites

Ezek szerint még vannak olyan lányok/hölgyek, akiknek ezek a mára már lenézett értékek számítanak.

Ezt örömmel hallom.

Máskülönben nem irigyellek, hogy azok között, akikkel eddig kapcsolatba kerültél, senki nem figyelt oda rád.

 

Link to comment
Share on other sites

Kedves Szipi!

 

Én eddig azt gondoltam rólad hogy,boldog párkapcsolatban élsz és,minden rendben van :(

Tudod,az a baj hogy,a mai lányok nem romantikusak,érzelemessek,nincs törődés a másik felé!

Én ezt nagyon hiányolom.De Te más vagy,ahogy kiveszem a szavaidból.

És tudod mi a másik nagy baj?Az hogy,2 ilyen romantikus,érzelmes stb.emberke,ritkán találkozik egymással!

Egy férfi részéről alap dolgok hogy,a hölgy előtt kinyissa az ajtót,lesegítse a kabátot,piacról vagy,boltból haza felé,a férfi vigye a kosarat vagy táskát(ha gyalog vannak persze)!

Mint ahogy,Gyorfipeti is írta,gyengéd simogatások,puszilgatások,mindig jól tudnak esni a másiknak!

Link to comment
Share on other sites

ezekről a dolgokról vhogy én is így gondolkozok, és akkora nagy bennem a szeretet adása, ami ráadásul önzetlenül ösztönszerűen jön belőlem. csak az a baj, hogy én tőlem szinte elvárták az adást. és ha netán nekem akartak adni vmit, akkor annyi volt, mert érzelmi zsarolás áldozata lettem volna. ha adtak volna nekem vmit is, annak megkérték volna az árát, és abból én nem kértem. szipi

 

Link to comment
Share on other sites

Tudod,az a baj hogy,a mai lányok nem romantikusak,érzelemessek,nincs törődés a másik felé!

 

Szerintem vannak még, akik nem ehhez a csoporthoz tartoznak. Szipi sem ilyen, ahogyan Verby is említette. Én nagyra becsülöm azokat a mai nőket, kortól függetlenül, akik még mindig azt értékelik az ellenkező nemben, ha odafigyelnek rá, törődnek vele, és inkább a romantikát részesítik előnyben, nem pedig az ,,in medias res" hívei.

Link to comment
Share on other sites

na, igen, sokan sokmindent gondolhatnak rólam ami természetesen nem fedi a valóságot, de mivel soha sehol, senkinek nem tettem arra utalást, hogy most benne vok-e vagy sem egy kapcsiban, ez találgatásokra, feltételezésekre adhat okot. de teljesen mindegy, hogy van-e vagy nincs.

 

ha soha nem éltél át vmit, attól még nem vagy boldogtalan, legfeljebb egy érzés jelenik meg nálad, ez a hiányérzet, de nem tudod hova tenni. az tény, hogy olyan volt az életemben, hogy barát, azaz haver lepett meg a kedvenc virágommal, és nem értettem, hisz ilyeneket nem őtőle kellene kapnom.

de ami a legjobban kikészít az a kicsinyesség, fogtechnika, vagy a másiknak a szemére vetése az, hogyha netán felhívtak telón pár percre, az mennyibe is került az illetőnek. ennél gusztustalanabb dolog nincs a világon. ilyenekben bőven volt részem...... :(

pedig én oltárian romantikus vok, és nagyon le lehetne venni engem őszinte megnyilvánulásokkal a lábamról, de csak akkor, ha az nem érdekből történik, azaz nem azért, hogy ágyba vigyenek, mert az ilyeneket megvetem, lenézem, és mehet a levesbe. szipi

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Nállam ezek a dolgok valahogy igy festenek, mikor együtt vagyunk: ölelgetés, csomó puszi, simogatás, kedves szavak, öltözködés+parfüm megdicsérése stb. ha nem vagyunk együtt akkor is oda kell rá figyelni, pl: sms, vagy msn, vagy telefon.

 

Tudod,az a baj hogy,a mai lányok nem romantikusak,érzelemessek,nincs törődés a másik felé!

 

háth nemtudom, én 16 éves vagyok, s a barátnőm 13 éves, és elég romantikus tud lenni.Az igaz hogy az ilyen plázacicák, érzelmileg nullák...de nem összekeverendő egy lány meg egy ...... ;)

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sajnos nagyon sokan egy bizonyos életkor eléréséig - néhányan még azután is - abban az illúzióban élnek, hogy nem kell folyton kimutatni a másik iránti érzelmeket, hiszen tudja. Tévedés.

Állandó megerősítésre van mindkét félnek szüksége. Ha ezt nem igényli, a másikat sem igényli valójában.

 

Link to comment
Share on other sites

Szerintem teljesen mindegy mivel kényeztetjük el a barinőjeinket. Csak amivel kényeztetjük, azt szívből tegyük, különben az egész sz*rt sem ér! (lehet hülyén fogalmaztam +?) Szipi. Hidd el, hamarosan eljön neked is az igazi, aki szeretni fog, és mindent megad neked! Kívánom, hogy így legyen!

Link to comment
Share on other sites

Na igen Verby én is ezen az állásponton vagyok....

 

Volt 1 lány kb 1 hónapja akinek mindent megadtam volna...még verset is írtam neki megmutattam elolvasta...tetszett neki oda volt meg vissza az örömtől...dehát olyan pasi kell neki aki ott csalja meg ahol tudja meg nem törődik vele...egézségére...

 

Soan hülyének néznek , kiröhögnek ha egy csajnak nyílvánosan bókolok....csöppett sem éredekel mert a lányzónak ez tetszik ^^ .

 

Meg ha a párod (ha van most) nem nagyon illet meg ilyen szavakkal attól se félj...valakinek el kell kezdeni ezt is..ha már ő nem tudja akkor legyél te az ^^ és ha nem olyan primitív focistaklón aki a diszkóban szeret feszíteni (kinek nem inge ne vegye magára) akkor kapcsol és már következőleg már ő is lépni fog :)

 

Ez a szerény véleményem a dologról ^^

 

(ehhe de lehet h teljesen félre értetetm a dolgot ^^')

 

Na Satyr azért az se mindegy h milyen ezközzel kényeztetünk!!!

Dunántúli haverom csajozik ezzel a dumával:

"A naplemente a szemedhez képest ......!"

 

Valamilyen értelemben szép lenne ez de nagyon elvontnak kell ahoz lenni h ettől elaléljon 1 csaj...vagy nem? :D

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

említeni tudom, hogy egy kedves barátomtól kaptam kényeztetést, azaz figyelmességet innen a piratról. szinte alig ismerem, de odafigyelt a kérésemre, és pm-ben küldte el nekem éjjel, nagy fáradtság, és munka közepette amire vágytam. :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...