Jump to content
PirateClub.hu

A reménytelen szerelemről egy kis történet


Szipi
 Share

Recommended Posts

Reménytelen szerelem................

 

Talán mindenkivel megesett már, hogy úgy elment valaki mellett, nap mint nap, hogy semmit sem érzett a másik iránt.

Talán néha váltottak egy-egy szót, de ez volt minden. Nem gondolt a másikra, csak mint barátra, munkatársra, osztálytársra.

 

Aztán egy napon – talán, mint a filmekben – a folyosón rohanva elakad az ember lánya, és szerteszét szóródnak a könyvei, papírjai. Sóhajtva lehajol, szedegeti a szétszóródott lapokat, és akkor valaki mellé hajolva segít. Az ember lánya meglepődve felnéz: a kolléga! Most veszi csak észre barna szemét, kedves arckifejezését, és a baráti gesztust, amivel rakosgatja a szanaszét esett cuccokat. Fordul egyet a világ, és olyan érzés kapja el, amit nem érzett azelőtt még soha. Pláne nem vele kapcsolatban. Zavart mosollyal megköszöni, és úgy dönt, hogy elkönyveli az élményt érzései botlásának. Megvonja a vállát, és fölényesen kineveti magát.

 

De mikor egyre többet kezd rá gondolni, már egyáltalán nem vicces a dolog. Sőt, úgy tűnik, az érzés túlmegy a barátság, szimpátia határain. A szép, magabiztos nő ilyenkor furcsán kezd viselkedni. Mielőtt belép a munkahelyére, egy kis parfümöt szór magára, hogy úgy illatozzon, mint a frissen vágott virágszál. Plusz egy kis smink, rúzs, frizuraigazitás, és belibeg a helyére. Menet közben, mintha véletlenül esne csak a pillantása a férfi felé, ránevet, és a hajzuhatagát megrázva csábosan köszön: – Helló!

 

Valljuk be, ezt a mozdulatot (majdnem) minden nő ismeri. Ezt a „véletlenül arra volt dolgom, és köszöntem” mozdulatsort, mely mögött ott áll a valódi szándék: „hátha észrevesz engem…” Csakhogy kétféle nő van, és mindkét típus kétféleképpen alkalmazza.

 

Az egyik úgy, hogy csábít, felhívja magára a kiszemelt figyelmét. Míg a másik leplezni akar. Mert a férfi biztos tényleg csak köszönt, tényleg csak barátként ajánlotta fel a segítségét. Isten ments, hogy „ő” észrevegyen bármit is! És örül, ha legalább ránézhet és figyelheti, titkon rajonghat érte. Ez a bátortalan nők eszköze. Ugyan mit is akarhat tőlem az a pasi? – gondolják. Pedig bármikor észreveheti őket valaki. Ám inkább gyötrődnek, fognak egy képzeletbeli ládikót, belerakják a szerelmet, hozzácsomagolnak öt tonna követ, és bedobják a képzeletbeli tengerbe. Mondván, ez úgyis reménytelen szerelem…

 

Addig-addig csinálják ezt, míg beválik. Ha közelében vannak a férfinak, hirtelen dolguk akad. Ha mellettük ül, elfordulnak, azért, hogy ha el is kapja őket az a kényszer, hogy a szerelmük tárgyán pihentessék pillantásukat, a világért se tudjanak arra fordulni! S ez idővel sikerül is! Egy nap azon kapják magukat, hogy ismét szétszóródnak a jegyzeteik, és a kolléga ismét segít. S ahogy rápillantanak, már nem forog a világ… Megkönnyebbülnek…

 

Pedig lehet, hogy később megbánják...

 

Vajon miért van ez? Talán, mert félnek a csalódástól, s talán mert az önbizalmuk nagyon kevés. A nők azt hiszik, ha nem soványak, ha nem a legújabb divat szerint öltöznek – magyarul, ha nem úgy néznek ki, mint a kifutók manökenjei, akkor már nem is vonzóak. Sőt, semmi esélyük a szerelemre. Pedig ez nem így van! Minden nő/lány szép, ha figyel magára, ha előnyösen öltözködik, önmagát adja és kiegyensúlyozott. Mert a nő önbizalma, egyénisége lerí róla, és a kisugárzás sokat számit. Durván talán mondhatjuk úgy is, hogy lehetünk akármilyen csúnyák, ha van egyéniségünk és önbizalmunk, akkor felfigyelnek ránk.

 

A nők többsége komoly, felelősség- és szeretetteljes kapcsolatot szeretne. Tehát olyan férfit kell találniuk, akik szintén komoly, felelősség- és szeretetteljes kapcsolatot szeretnének. Ezek a férfiak is tudják, hogy nem a manökeneké a világ, és más dolgokra fektetik a hangsúlyt: az értéket, a belső szépséget látják meg a nőben, és nem a külső szerint ítélnek. Mondjuk, észreveszik, hogyan mosolyog, mi érdekli, hogyan tud szeretni, törődni a másikkal. Azok a férfiak azonban, akik még korántsem így gondolkodnak, más nőket keresnek. Olyanokat, akik az átlagnál szebbek, akikkel büszkélkedhetnek, szórakozhatnak. Ők megint csak más kategóriába tartoznak. Hozzájuk bizony nem valók önbizalomhiányos nők. Nem lennének boldogok velük.

 

Mivel a csalódástól mindenki fél, nehéz dolog valakinek bevallani érzéseinket – könnyebbnek, egyszerűbbnek tűnik az elfojtás. A visszautasítás nagyon megalázó tud lenni, de kínoz a kétely is, hogy vajon nem a nagy szerelmet szalasztottuk el?...

 

Nők, lányok, tehát fel a fejjel! Mosollyal kell róni az utcákat, természetesen, önmagunkat adva. Akkor biztos, hogy férfiak, fiúk sora fordul majd utánunk. Különben is, ahogy a közmondás is mondja: Minden zsák megtalálja a foltját!

 

Az esély mindenkinek jár, az esély mindenkinek útjába akad – rajtunk múlik, miként élünk vele. De jó vigyázni, mert a lehetőség nem jön újra vissza mind– akárhogy is sírunk később utána!

 

 

Mi a véleményetek erről a dologról?

Link to comment
Share on other sites

Nos ,az olvasottak alapján ezzel teljesen egyetértek főképp,hogy nem kell ahoz valakinek manökennek lennie,hogy azt mi férfiak észrevegyük,mindenkinek megvan a fejében a saját kis ideálja és úgy gondolom mindenki fel tud állítani magában egy mércét,hogy hol vannak azok a határok amin belül ki tudja választani a párját.Ez mind nagyon szép ami ide van írva,de sajnos nem a mesében élünk hanem a valóságban...

Egy dolgot mégsem értek: "

Talán mindenkivel megesett már, hogy úgy elment valaki mellett, nap mint nap, hogy semmit sem érzett a másik iránt.

Talán néha váltottak egy-egy szót, de ez volt minden. Nem gondolt a másikra, csak mint barátra, munkatársra, osztálytársra."

így kezdted a történetet.Nem értem egy nőben mért fordult meg hirtelen a világ azaz egy munkatársba vagy akárkibe aki eddig nem jelentett számára semmit,hogy döbbent rá hirtelen mégis,hogy tetszik neki az az úriember,nem hiszem,hogy csak egy arckifejezés változtatta meg az érzéseit az egyik pillanatról a másikra.Te,mint nő,ha mondjuk elmész egy baráttal vagy munkatással vacsizni,milyen jelek alapján döbbenhetsz rá,hogy kell neked ez a férfi?

Remélem azért valamennyire érthető voltam :) egyébként tetszett a történet ;)köszi

 

Link to comment
Share on other sites

tökéletesen értem a felvetésedet. én csak a magam példájából tudok merítkezni. nekem is volt ilyen esetem. nem tekintettem egy ismerősre soha férfiként, mert oly felületes volt a kapcsolat, hogy csak barátságként működött, vagy egyszerűen nem figyeltem fel rá. de elég egy mélyebb beszélgetés, egy megnyilvánulási forma, egy udvariasság, egy gesztus, amiről talán nem gondoltuk volna, vagy néztük volna ki a másikból, és ezek sokat nyomnak a latba. elég ha kiderül vkiről egy újabb tulajdonság, megfoghat egy régi élménye, tette, vagy az esze, vagy az embersége, előzékenysége, udvariassága, nagyvonalúsága, empátiája, szociális érzékenysége, kedvessége, türelme, vagy az, hogy akkor is figyel és kedvel engem amikor szikrát szór a szemem. szipi

Link to comment
Share on other sites

Nos! Nem kis időbe telt míg végigolvastam ezt a topicot. Dagger elvtársal én is egyetértek, miszerint ha minden nap elmegyek egy illető mellett, és észre se vettem eddig, akkor majd hirtelen nagyot fordul a világ és beleszeretek. A férfiaknál valahogy ez a dolog úgy működik (legalábbis nálam), hogy meglát egy csajt és két oldalra sorolhatja. Az egyik az a "nem kell" oldal a másik "lehet belőle valami" oldal. Na most ha az utóbbit választuk akkor megismerkedünk vele és utána a személyiség alapján döntünk.

Arról amit Szipi írt, hogy udvariasság, gesztus, kedvesség, türelem, stb... ezek a tulajdonságok egy úgymond legjobb barátban is megvannak. Kérdés mi billenti át ezt a baráti dolgot szerelembe?

Link to comment
Share on other sites

akkor lesz szrelem belőle hamár nem fog foglalkoztatni a külseje, nem a látvány fog befolyásolni hanem a lénye, a kisugárzása. szipi :)

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a válaszod Szipi és kedves Rey azaz Kane barátomnak is a hozzászólást.

Szipi ezt az utolsó kommentedet,pontosan,hogy érted?ezzel azt akarod mondani hogy ha kapcsolat lesz egy nő és egy férfinél akkor már a külső nem is számít?Én szerintem a külső mutat mindenkinek egyfajta irányt az életbe hisz a külső tudja megkönnyíteni az ember választását,ez alapján tudja szűkíteni a kört.Azt gondolom a szerelem első látásra dolog is ebből van...És igazad van a kisugárzása és az,hogy milyen a belsője az embernek az sokat számit,de ahoz én szerintem hozzá kell,hogy tartozzon egy külső is.

Link to comment
Share on other sites

cerh2!

 

Ez ebben a formában így nem igaz,már bocsánat ha durva vagyok!

Miért ne lehetne nála esélyed?Azért mert 1 évvel időssebb?Olyan emberekről nem hallottál még akik,jóval idősebb vagy,fiatalabb társal élnek,vagy járnak eggyütt!Menj oda hozzá és,szólitsd le,beszélgess vele!Így sosem tudod meg hogy mi lesz azután! ;) 1 próbát megér,nem?

 

Kedves Szipi!

 

Én is csatlakoznék az előttem szólokhoz.Ne haragudj!

Pusztán úgy hogy,nem is beszéltek soha,csak köszöntek egymásnak és ennyi,ebből nem lesz szerelem első látásra!

Valamelyik fél már fel kell hogy figyeljen a másikra,jóval előtte!Ez a "papírelejtős"dolog lehet,egyfajta kezdet,ürügy arra hogy,kezdeményezz a másik felé! :)

Link to comment
Share on other sites

daggertail! tudom, hogy te sem fogod elhinni, de nálam sosem számít az. nekem fontos a belső, mert mit érek azzal ha szép a fiú de egy id*óta, lelkiszegény, buta fajankó. nekem nem mutat irányt a külső, nem érdekel, csak az emberi értékei. de a lényeg a higénia. a kisugárzáshoz nem kell szép, dekoratív külső. és a szerelemnek nem kell első látásra jönnie. nekem volt olyan, akit roppant módon gyűlöltem, aztán szerettem. szinte megmagyarázhatatlan volt.

cerh2! van esélyed! figyi, nyugodtan menj oda, a szerelem nem korhatáros. és a csajok szeretik a fiatal fiúkat is. szipi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

az a baj, hogy sokan annyira gyávák, hogy bele sem mernek kezdeni, pedig lehet, hogy csak az ő fejükben fogalmazódik meg az, hogy nincs esélyük.

a lényeg viszont annyi, hogy nem csak próbálni kell, hanem mindent meg is kell érte tenni. úgy nem lehet élni, hogy sopánkodunk, vagy lealacsonyítjuk magunkat, sőt előre leírjuk magunkat a számláról, sőt bebeszéljük azt, hogy nem érek fel hozzá, vagy nem tudok neki semmit sem nyújtani. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok.

Velem egy érdekes dolog történt kb féléve de akár régebbre is visszanyúlhatunk, na akkor kezdem is.

Általános iskolás osztálytársnöm-röl van szó, általánosba állandóan csúfolt beszólogatót, aztán kezdődőt a gimi és megint osztálytársak lettünk.... Mellette ültem meg msn-en is sokat dumáltunk meg órákon is és egyszer rákérdezet, hogy ki tetszik ... Én elmondtam és öt iram az élére ... Megkérdeztem én is és ö is engem tett az élre ez egy péntek este volt, másnap mind a 2en mentünk discoba... (ekkora még azt gondoltam, hogy összejövök vele B) ) de mikor beértünk, mit láttok? Hát a csaj meg egy barátnője egy sráccal mennek ki, mondom biztos dumálni vagy valami... Megyünk kb 1 óra múlva piát venni, mit láttok? Hát a csaj smárol azzal a sráccal :( na mondom eddig tartott a jókedv, utána kedvjavítónak összejött egy egyéjszakás kaland mással :D . Másnap beszéltem a csajal és felhozódót ez a téma és azt mondta, hogy nem hitte volna, hogy majd oda megyek, mert egy ideig várta és nem csináltam semmit és nem akarta a dizsit azzal tölteni, hogy engem vár és nem jövök. Mindegy a csaj amúgy azzal a pasival 5 hónapig volt együtt, már nincsenek együtt és arra gondoltam be próbálkozok, de ugyézem, hogy a csajnál már nem lenne esélyem vagy mégis? Szerintetek mit tegyek, bepróbálkozok és eldől vagy már ennyi idő után hagyjam? :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem van egy nálam 1 évvel idősebb lány, aki gönyörű, de még sohasembeszéltem vele, de nagyon szimpatikus.

 

Semmi esélyem, mivel ő 1 évvel idősebb nálam.

 

csak annyit hogy nekem van barátnőm aki 1 évvel idősebb ésmeg vagyok vele

sőt randizgatok vele :D

meg majd el viszem moziba :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
A nők többsége komoly, felelősség- és szeretetteljes kapcsolatot szeretne. Tehát olyan férfit kell találniuk, akik szintén komoly, felelősség- és szeretetteljes kapcsolatot szeretnének. Ezek a férfiak is tudják, hogy nem a manökeneké a világ, és más dolgokra fektetik a hangsúlyt: az értéket, a belső szépséget látják meg a nőben, és nem a külső szerint ítélnek.

Nos előszöris: lehet hogy én mindig rosszat fogtam ki, de nálam nem ez jött le :D Legalábbis szvsz a többsége nem akar ilyen kapcsolatot.

Az meg, hogy "a külső nem számít" sztem bizonyos szinten kamu.Hogyne számítana?Épp ezért olyan nehéz találni valakit.Mert ha szép akkor biztos hülye, vagy idegesítő vagy vmi, és csak nagyon kicsi rá az esély, hogy nem így van.

A legutóbbi kapcsolatom az kb pont olyan volt, amit soha nem akartam.Pff... ittam egy kicsit egy bulin, és reggel már arra ébredtem, hogy járok egy csajjal... aki jól néz ki, de egyáltalán nem szimpatikus... sőt, idegesítő.És nem az volt, hogy totál lerészegedtem, és azért mentem bele.... na mind1... kb úgy gondolkodtam mint egy állat, ami az ösztönöket követi.A további lényeges dolog, hogy a csaj sem volt szerelmes belém, és én ezt is jól tudtam.

A **** kivan, hogy mindig ilyen csajokat fogok ki :S :D

Link to comment
Share on other sites

En sokaig nem hittem a szerelmben, jobban mondva, nem tudtam pontosan mi is az, nem tudtam leirni. Aztan egy nap kileptem a sotet ejszakaba es felneztem az egre, iszonyatos erovel "sutott" a Hold. Eszembe jutott, vajon mit erezthetett az a hajos aki elsokent pillantotta meg a sarki fenyt, vajon csodalattal merengett az egi tunemenyre es elerhetetlensege miatt egyre jobban csodalta? Aztan ugyanigy kezdtem erezni egy lany irant -nem mert olyan iszonyatosan egyszeru szepsege volt, hanem mert olyan rejtett szepsege ami amulatba rejtett-. Aztan telt az ido es elkezdtem meglatni a rejtett szepesegeket az emberekben, a termeszetben... Neha sini tudnek milyen csodalatos lanyok, dolgok vannak amiket a legtobb ember eszre sem vesz. A szerelem tehat olyan rejtett szepseg amiket ket ember lat meg egymasban es vagyakoznak ra, csodaljak egymast. Nem pedig megbeszelik, hogy jarjanak...ahogy a fiatalok nagyresze ma teszi :S. Dehat talan ezert fiatalaok, ezt a fajta elvezetet is at kell elni valamikor, de szerintem egy meztelen csinibaba am teljesen semmitmondo teste eltorpul egy atlagnak talan csunyabb, de szamodra ezer erzelmet jelento lanynal. Ezert kezdtem el rajzolgatni is, olyan szep dolog, mintha eggye valnal a lerajzolt dologgal...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

b4m! igen, nekem sem ez jön le, mert sajnos a mai csajok megcsúfolják a női nemet :angry: még nem igazán tudják felfogni, hogy mekkora kihatással lesz ez az életükre. engem, a negatív tulajdonságok szoktak elriasztani.

roppant mód ügyelek arra, hogy ilyen szituba soha ne keveredjek, hogy másnap reggel kivel is vok.

hego szavaival értek egyet: "A szerelem tehat olyan rejtett szepseg amiket ket ember lat meg egymasban es vagyakoznak ra, csodaljak egymast. Nem pedig megbeszelik, hogy jarjanak...ahogy a fiatalok nagyresze ma teszi"

az a baj, hogy nem ébresztődnek bennük igazi vágyak, csak úgy azért járnak, hogy legyen vki mellettük vagy elmondhassák, hogy kivel is vannak együtt. szipi

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sziasztok! Hát nekem is lenne egy "kis" történetem és ki szeretném kérni a véleményeteket. Na szóval úgy kezdődött az egész h tavaly nyár végén felvett msn-re egy pasi, nevezzük ezután P.-nek. Szóval P.nek és nekem már megvolt az alap közös téma, közös zenei ízlésünk van. Már első nap ráírtam mert már felismertem h ő az aki egy közösségi oldalon is bejelölt előtte. Nah több szó mint 100 már első nap egész nap elbeszélgettünk úgy mintha már évek óta ismertük volna egymást, nagyon jól kijöttünk és ez azóta is így van. Már első nap bókolt megjegyezte h tényleg milyen gyönyörű vagyok stb... és h őszinte legyek rám is nagy hatással volt. Már első alkalomkor felvetette h jó lenne ha találkoznánk vmikor a képeim alá is olyan kommenteket írt h huuuuha. Nah de itt jön a képbe a nagy bumm h csaja van és most is ez a legnagyobb probléma az egészben. Már találkoztunk is tavaly és elég jól sikerült volt flört is szép számmal. Azonban ő azt mondja (amellett, h sokszor tesz msn-en 2értelmű megjegyzéseket, bókol stb.) h csak egy jó barátnak tekint, ebből már konfliktusunk is volt sajnos, de mindig kibékültünk és nagyon jókat beszélgetünk. Azonban kérdem én ha csak barátnak tekint akk miért mondd nekem olyanokat h mindig melegség önti el ha velem beszélget, meg h nagyon tud szeretni ilyenkor meg olyankor és még tudnék felhozni millió példát ami már túllép azon a határon amit egy barátnak mondanál. Szal nem tudom, h most mivan. Az a legnagyobb gond, h én jóval többet érzek iránta mint barátság és ezt a tudtára is hozom néha. De mostanában (már egy hete nem beszélgettünk) úgy érzem, h nagy ívben tojik a fejemre ami nagyon rosszul esik nekem, mert nem ír rám msnen:S Tudom h sok dolga van de akk is. A barátaim is azt mondják h amiket ír nekem azok alapján többet érez irántam mint barátságot, de lassan kezdem feladni a reményt, főleg úgy h még ott van a barátnője is. Nyárra elhívtam őt ( nem Magyarországon lakik) ide hozzám bulizni és rögtön beleegyezett. Szóval ezen igazodjon ki valaki... Ti mit gondoltok??? előre is köszönöm a válaszokat:D

Link to comment
Share on other sites

Nos kedves Little L, valóban eléggé reménytelennek tűnik a dolog, mivel külföldi az illető, és ugyebár nem csak a nagy távolságok miatt nem építkezhetsz, hanem amiatt sem, mert elméletileg csak egy partizán vagy egy kapcsolatban. Vagy inkább csak egy reménykedő, szerelmes áldozat. Véleményem szerint a fiú csak játszik veled. Ez tűnne a legegyszerűbbnek...

Vagy pedig ő is reménytelenül szerelmes lett beléd, csak tudja, két széken ül, és könnyen leeshet róluk és megütheti magát, hisz ha a józan eszére hallgat egy biztos kapcsolatot biztos alappillérekkel miért dobjon maga mögé egy olyan lány miatt, aki nem is egy országban lakik vele. Sajnos ezek a rideg tények szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Kedves Little L! Köszönöm, hogy kiegészítetted a történeted (így csak picit mutat hülyén az előző hsz-em :S ) és jól esik, hogy érdekel a véleményem. Próbálom finoman fogalmazni, ami nem lesz egyszerű, ha meg is bántalak nem akarattal!

Így már valóban reménytelen a történet, másik országban él a fiú jajj. :unsure:

Van barátnője P-nek, de azért te is tetszel neki, nem tudom, korban hány évesek lehettek, de ha elönti a melegség P-t, amikor veled msn-ezik, akkor nem vagy számára közömbös (és akkor talán a barátnőjét is elfelejti). Az meg hogy te bevallod neki, hogy szereted vagyis tudatára hozod, az megint csak, nehogy visszaéljen a helyzeteddel, kiszolgáltatottá, sebezhetővé teszed magad teljesen. :S

Tudni kéne, mennyire komoly a kapcsolata a barátnőjével, milyen régóta vannak együtt, mit táplálnak egymás iránt,stb. Mennyire kicsapongó P, vagy mennyire nem, ezt talán tudod is, mert beszélgettek ahogy olvasom. De ha nem tudod, kérdezd meg.

Lehet, ha el is jönne hozzád akkor nyáron, egy kaland volnál neki, aztán visszatérne a nőjéhez, na meg ha eleve más országban lakik, nem fogod sűrűn látni ezután se. Ő eljön leszakítani a gyümölcsét és visszamegy ahonnan jött, lehet beszélgettek majd még msn-en, de azon se csodálkoznék, ha már nem.

Keress valaki közelebbit a városodban, ne ácsingózz elérhetetlen fiúk után, jó talán lenne egy-két jó napotok, te lásd be, ennek nincs jövője.

Lehet pesszimistának tűnök, de elmúltam már 10, és nem hiszek a tündérmesékben! :rolleyes:

Köszönöm hogy végigolvastál.

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a hozzászólásaitokat először is! :) feher-farkas! Amit te írtál, h lehet h csak játszik velem erre már én is gondoltam, de aztán ahogy jobban belegondoltam őt nem olyannak ismertem meg aki ilyen lenne tényleg. Már találkoztam is vele, láttam h milyen ezeket számbavéve egy jó és normális embert ismertem meg benne. Az meg, h reménytelenül szerelmes lenne ő is...Nem tudom őszintén szólva, sokszor mondd azért olyanokat amiből lehet erre következtetni, de sajnos nem tartom valószínűnek, de abban biztos vagyok, ha nem lenne barátnője akk már régen járnánk. Jah meg azt el is felejtettem, h ugye mondtam már az előző hsz-emben h voltak köztünk konfliktusok. az egyik ilyen konfliktus kiváltó oka az volt, h náluk volt 1 ilyen bál féle és ugye ők osztálytársak a csajával. Na szal amikor ott voltak P. nem a csajával volt hanem (ezt nekem mesélte) más lányok felé kacsintgatott úgy mond, mert mesélte nekem h a csaja szülei ilyen huha nagyon konzervatívok a csaj még otthon sem mesélheti el h ők 2en 1 pár. Hát ezen ledöbbentem, elvégre nem a középkorban élünk... Nah mind1 a lényeg a lényeg, h én ezért kérdőre vontam őt, h sztem az eléggé ellentmondás, h miközben ki van neki írva h így szereti meg úgy szereti a csajt, aközben meg a háta mögött miket csinál. Ez így utólag belátom hatalmas baklövés volt mivel elmesélte nekem h időközben megbeszéltek mindent a csajával és kibékültek...nah akk hülyén éreztem magam összeszólalkoztunk majd egy ideig nem is beszéltünk. aztán utána hatalmas bűnbánattal könyörgött nekem h bocsássak meg neki, mert nem akar elveszteni egy ilyen jó barátot és nem szeret rosszban lenni azokkal akikkel jóban van. Ebből már sokminden kiderült számomra h milyen is lehet az ő kapcsolatuk... amúgy 18 évesek vagyunk mind a 2en. Meg itt nem is arról van szó, h csak én hívom őt ide már ő is egy csomószor mondta, h menjek el hozzájuk szívesen látna meg ilyenek. a csajával meg sulin kívül úgysem találkoznak ah leszűrtem. Szal a kapcsolatuk sztem eléggé labilis lábakon áll...bár lehet h tévedek. Jah és nem azt vallottam be neki így konkrétan h szeretem, hanem h tetszik stb stb... Meg ő sem szimplán csak bókol ha bókol hanem kikéri a véleményem komolyabb dolgokban is, megjegyzi h gondoljak rá ha meccse van stb. ez is csak 2 pl volt. Lehet h én meg örök optimista vagyok, de nem akarom ilyen könnyen feladni ezt a dolgot.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem se áltasd magad. A leírtak alapján ez a fiú sem tudja, hogy mit is akar. Magamat ismerve én is tudok nemtelen lenni, vagyis vannak fiú és lány barátaim is, őt nem ismerem, hogy elmondjam ezt róla. Régi mondás, hogy fiú és lány között nincs barátság, mondjuk én személy szerint ezt cáfolom, de az esetek nagy többségében ez igaz, különösen a férfiak részéről. Ne keresd magad ábrándokba, álmokba, mert azon kapod majd magad, hogy elszaladt melletted a valóság és a környezetedben rejlő igazi lehetőséged. Ha azt mondogatja neked, hogy milyen gyönyörű vagy, akkor én is igazat adok neki, vagyis van mit a tejbe aprítanod.

Link to comment
Share on other sites

Tudom, túlságosan is optimista vagyok és túl sokat várok ettől az egész helyzettől. :( Őszintén szólva már úgy vagyok vele, hogyha rámír msnen akk ugyanaz a természetes, jókedvű csaj leszek mint ahogy eddig is. Aztán lesz ami lesz...én már így állok ehhez a helyzethez. Aztán rájön h mit veszíthet...erről a férfi-nő barátságról meg azt gondolom én személy szerint, h ilyen az esetek túlnyomó részében nem létezik, persze vannak kivételek magamból is kiindulva :) Meg egy az ha csak barátnak tekint, akk miért ír olyanokat amiket ír... én ezt nem bírom felfogni. Meg amikor találkoztunk is, akk is voltak úgymondd enyhén meleg pillanatok...már abból is észrevettem ah nézett néha, meg olyan szinten elhülyéskedtünk egymással (pedig ekkor találkoztunk először) mintha már évek óta ismernénk egymást. Ez kellemes meglepetés volt. :rolleyes: Meg sétáltunk az utcán, egyszer csak megjegyeztem, h marhára fázom (de tényleg nem azért mondtam h célozzak akármire is) aztán ő meg visszakérdezett, h ez célzás akart lenni? Ha akk igent mondok akk valószínű h átölelt volna én állat így utólag átkozom magam sokszor :D Szal úgymond most hagyom a dolgokat hadd folyannak a saját medrükben...mást nem is tehetek nagyon, de nyitott szemmel járok annyi biztos. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...