Jump to content
PirateClub.hu

Érkeznek az első Dodge Challengerek


DriftKing
 Share

Recommended Posts

Érkeznek az első Dodge Challengerek


s.jpg


Kezdhetnek örülni a Challenger SRT8 vásárlói. Az idei évre szánt 6400 darabos kontingens első ezer autóját útnak indították a kereskedőkhöz, és bejelentették, hogy július végéig a többi autót is legyártják és kiszállítják. Sajnos ezzel el is fogynak a 38 ezer dolláros izomautó idei példányai, 2008-ban már legfeljebb másodkézből lehet megvásárolni a Chrysler új csillagát.
A cégnek igazán jókor jön a bemutató, hiszen a 300C óta nem jelentkeztek semmilyen igazán karakteres modellel, a Challenger sikeres bevezetésével viszont megerősíthetik a márka tengerentúli megítélését, és ezzel fellendíthetik az eladásokat.

f.jpg
fs.jpg
i.jpg
r.jpg
rs.jpg


forrás: totalcar.hu





Link to comment
Share on other sites

Nekem még mindig a '70-es évekbeli Chargerek és Challengerek az igazi járgányok,talán ezekből a mai gépekből hiányzik az a feeling ami akkor megvolt.Persze ezek akkor is sokkal "kezelhetetlenebb vadócok",nem tolerálják annyira a vezető bénázását mint az Audi-BMW-Merci triumvirátus telezsúfolva hi-tech cuccokkal;ezért számomra sokkal szimpatikusabb járgányok!Egyébként a tervezők jól "átültették" a régi kaszni formáját az újba-tipikus Challenger lett.A beltér tipikus amerikai <_< ,műanyag-műanyag hátán 38000 dolcsiért?Semmitmondó az egész,még egy Skodának is van ilyen beltere,ha van benne LCD-kijelző.Na de akkor minek vannak a tuningcégek,igaz?De elég a lehúzásból:ha van egy fölös SRT8 valakinek,ide vele :D !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát ez a kompcepció nem lett úgy eltalálva mint annak ideján a Viper... Jól néz ki igaz... de ha már veszek egy 10 milliós kocsit annak legyen már belső tere is...ilyen árú kocsiknál már minimum vmi krémszínű hizat vagy legalább műanyag legyen a borítás... vagy max fekete.. de ez a szürke...Keresztfater Citroen berlingója néz ki majdnem így a GPS a váltó és az úlések kivételvel...

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom hogy méltó lesz-e a a fent említett nagyszerű elődökhöz. Azt nem igazán tudom hogy készülni fog-e manuális váltóval vagy csak ez a szörnyű automata lesz ami egy ilyen autóba nem igazán illik. Sztem a belsőtér lehetne kicsit retróbb hatású ha már az autó kivülről a múltat idézi. de egyébként brutál autó lesz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...