Jump to content
PirateClub.hu

D-link Dwl 2000 ap+


Recommended Posts

Üdv mindenki!

Eddig nem nagyon volt dolgom wlan hálózat beállításával, mert személy szerint a kábeles megoldást részesítem előnyben (mind1). Ma megkért az egyik ismerős, hogy nála csináljam meg a helyi hálózatot, hogy wlan-on keresztül egy laptopról és egy asztali gépről is lehessen netezni egyszerre.

Az eszköz amivel meg kellene oldani a dolgot egy D-link Dwl 2000 ap+ wireless access point. Persze a d-link oldalán nem találtam semmi infót az adott típusról, a listában az 1700ap után a 2100ap jön :S Ezek alapján kezdtem hozzá és elég fura volt, hogy a cd-n mellékelt szoftverben sehol nem találtam a megszokott wan/pppoe pontot, ahová csak be kéne pötyögni a net-szolgáltatótól kapott felhasználónevet+jelszót. A néhány meglévő menüpont alatt csak ip címeket, dhcp-t... lehet állítgatni. A kérdésem az lenne, hogy az eszközzel meg lehet osztani a netet? ill. Ha igen, és ha szükséges akkor hol találom a pppoe beállítási lehetőséget?

 

előre is köszönöm!

suselibere

Link to comment
Share on other sites

Szia !

 

Nem ismerem ezt a hardvert, de én úgy tudom, hogy egy wireles acces point arra való, hogy kihosszabbítsák a wireles hálót, azaz egy wirwles eszköz, pl. router, jelét fogja, majd helyben, illetve wireles módon a hatáskörében szétossza a hálózatot, tehát akkor használják, ha egy wireles eszköz nem elég a nagy távolság miatt. Ezt figyelembevéve ez az eszköz nem megfelelő számotokra az adott feladat megoldására.

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...