Jump to content
PirateClub.hu

Gyári sufnituning Volkswagenek Ausztriában


DriftKing
 Share

Recommended Posts

Gyári sufnituning Volkswagenek Ausztriában
A Volkswagen nem csak a Scirocco GT24 tanulmánnyal igyekszik elkápráztatni a Wörtherseetreffen résztvevőit: a gigantikus GTI találkozóra alaposan megtuningoltak egy Golf GTI-t és egy Passat R36 Variantot is.


A narancs-fekete fényezésű GTI Performance prototípusról pusztán a látvány alapján azt gondolhatnánk, hogy valami szélsőséges garázstuning-csapat munkája. Arasznyi sárvédő-szélesítéseivel, porig ültetett futóművével, hatalmas felnijeivel és a kockás csíkkal az oldalán igazi utcai látványharcos, de a szörnyűségek itt nem érnek véget. Az ajtók felfelé nyílnak, belül pedig csupán három kagylóülést találunk: hátul csak egy fő élvezheti a száguldást, de ő középről, így még jobban láthat minden irányba. A narancs-fekete színek belül is uralják a látványt: a műszerfal, az ülések, sőt a tetőkárpit is e két színben pompázik.

fs.jpg
id.jpg
ir.jpg
sro.jpg


Teljesen más karakter az R36 Styling Study névre hallgató Passat. Ezt is alaposan átgyúrták a VW-nél, kívülről mégsem igazán látványos darab. A fekete fényezés miatt az egyedi lökhárítók, a kötények, és a többi módosítás csak nagyon közelről látszik. Egyedül a 20 hüvelykes, sötétszürke Touareg R-Line felnik és az ujjnyi oldalfalú gumiabroncsok sejtetik, hogy ez nem egy szokványos Passat Variant. 20 mm-rel megnövelt nyomtávú ültetett, kőkemény futóművével és hatalmas féktárcsáival persze ez az autó is az élményszerzésre gyúr, és itt akár már négyen is élvezhetik a száguldozást a kagylóülésekben. Ezúttal természetesen a belső tér is visszafogottabb, bár nagy felületű fehér betétekkel igyekezték oldani a sötét alapszín keltette gyászos hangulatot.

fs.jpg
i.jpg
rs.jpg



A két tanulmány láttán úgy tűnhet, a Volkswagen tervezői minden előjel nélkül megőrültek, pedig erről szó sincs. Csupán alkalmazkodtak a hely szelleméhez, hiszen a Wörtherseetreffen résztvevőinek autói közt a két gyári tanulmánynál sokkal elvetemültebb tuning-rémségek is előfordulnak.

forrás: totalcar.hu
Link to comment
Share on other sites

De sz*rok! :lol: Vicceltem!

Ez a GTi nagyon komolyra sikeredett, nekem elnyerte a tetszésemet! És ez azért meglepő nálam, mert a VW nagyon nem birom! De ez a golf nagyon odavág!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...