Jump to content
PirateClub.hu

Szextitkok, első rész!


Piero
 Share

Recommended Posts

Mit kívánnak a nők és mit szeretnek a férfiak? A "kis" különbség egyáltalán nem elhanyagolható. A flörthelyzetektől az orgazmusig, a szexvideóktól a csábos fehérneműkig: ami a férfiakat felizgatja, a nőkre nincs hatással. És fordítva.

Megannyi komoly és csacska kérdés vár válaszra! Sorozatunkban szexológusok válaszaiból gyűjtöttünk össze egy csokorravalót. Megtudhatja továbbá azt is, hogyan élvezheti az asszony a szerelmet az idő múlásával is...

 

Ki kezdje el?

Partikról, kocsmákból – mint egykoron – meg akarok szökni álmaim férfijával. Hogyan viselkedik ő ilyen helyzetekben?

Első a szemkapcsolat és a testbeszéd. Amennyiben nem túlságosan rámenős, a férfi megfutamodik. Az emancipált nőnek ez bizonyára nevetséges: sok férfit elbizonytalanít, ha udvarláskor, ha a nő a kezdeményező fél. Éppen az váltja ki a feszültséget, hogy a nők – ismerkedéskor, udvarláskor, flörtöléskor – máshogy viselkednek, mint a férfiak. Fiatalabb férfiak esetében ez önbizalmat ad, mely növeli potenciájukat. Meglehetősen kellemesnek találják, ha a nő küldi az első jelet. Azonban meg kell adni a férfinak azt a lehetőséget, hogy aktívnak érezze magát. Szívesen tesznek így – és mi, nők hagyjuk meg ezt nekik, méghozzá közvetett módon. Ámde figyeljünk arra, hogy túl merész jelzésekkel nehogy félreértésre adjunk okot. Szakértők szerint a férfiak gyakran már véletlen pillantásokat és mozdulatokat flörtre történő felhívásként értékelnek. Jó és kevésbé kétes kimenetelű a következő figyelemfelkeltő trükk: egy partin például hozasson magának egy italt (a férfiak többsége ezt szívesen megteszi).

Még ő van megsértődve, hogyha időnként visszautasítom közeledését. Lassan elegem van ebből a színjátékból.

 

Egy elutasítás többnyire mély sebet üt a férfi önérzetén. A nők ezekben az esetekben is különbözőek – nem érzik rögtön úgy, hogy hiúságukat sérti, ha partnerüknek esetleg nincs kedve a szexhez. Minél aktívabb egy nő, minél gyakrabban ragadja magához a kezdeményezést, annál inkább érzi párja az elismerést, és az időnként előforduló visszautasítást sem értelmezi félre.

 

Multiorgazmus

 

Átélhet egy nő több orgazmust egymás után? Beszélhetünk ez esetben határokról?

Az első kérdésre a válasz egyértelműen: igen. S ismét egy alapvető különbség: a nők gyakrabban jutnak el az orgazmushoz, mint a férfiak, egy szerelmi aktus folyamán többször egymás után is. A férfiak esetében az ejakulációt követően kb. 1/2-1 óra szükséges az ismételt erekcióhoz. Amióta a szexuálpszichológusok bedobták a köztudatba a „sokszoros orgazmus” fogalmát, kétségtelenül sok nő érzi magát szinte teljesítménykényszer alatt. Ráadásul hozzá kell tenni, hogy egy nő szexualitása gyakran csak harmincas évei közepétől teljesedik ki. A szex azonban minden életkorban élvezetet okoz – és a teljesítményhez egyáltalán nincs semmi köze.

 

Poligámia?

A barátom azt akarja bebeszélni nekem, hogy a férfiak természetüknél fogva poligámok – ezzel próbálná magyarázni félrelépéseit?

Az ön barátja valószínűleg arra az elvre hivatkozik, hogy már az ősembernek is több asszonya volt azért, hogy a lehető legtöbb utódot nemzze. Mert amint egy nő teherbe esik, a férfi spermáját ezt követően „elpazarolja”. Ezen elv alapján azonban a nők is poligámnak tekinthetőek, számukra a szexuális hűségnek egyszerűbb indoka van: míg gyermeke kicsi (kb. 4 éves korig), az anya rá van utalva az apa védelmére és ellátására. Ezután az anya új partnert keres – lehetőleg a nagycsalád legerősebb és legravaszabb tagját.

 

Ennyit a biológiáról. Valójában a hűség a szerelemmel kapcsolatos – és döntés arról, hogy egy emberhez tartozunk. Ha napjainkban egy felvilágosult férfi biológiai okokkal indokolja félrelépését, ez túlságosan átlátszó. Egy Amerikában készült tanulmány szerint a férfiak 54 százaléka, a nőknek azonban csak 19 százaléka gondol napjában egyszer vagy többször a szexre. Marad a kérdés, hogy vajon ez félrelépésre adhat-e okot?

A szexvideók nyilvánvalóan tapasztalt férfiakat is felizgatnak, partnerem mindenesetre élvezi. Vajon megcsal engem gondolatban, hogyha egy ilyen kazettát megnéz?

 

Szó sincs róla. Hiszen akkor sem csalja meg önt, hogyha más nőket megnéz. Ezek valójában nem álmai asszonyai, akikbe bele akar szeretni, hanem csak izgalma eszközéül szolgálnak. Nem sokban különbözne ez attól, ha egy bizonyos illat vagy íz izgatná fel őt. Hogyha azonban azt kérné tőle, hogy a kedvéért mondjon le erről a fajta izgatószerről, akkor titokban venné meg és titokban nézné... Ha önnek azonban egyszerűen csak ízléstelenek ezek a kazetták, ajándékozza meg őt olyan erotikus filmekkel, melyek önnek is tetszenek.

 

Kell-e szexis fehérnemű?

 

A csábos fehérneműket soha nem kedveltem igazán, azonban új barátom annál inkább. Nagymértékű gátlásaim tartanak vissza attól, hogy kipróbáljak ilyesmit.

Barátját az izgatja fel, hogy önt így lássa. Azt szeretné, hogy kimondottan nőies legyen. Ne felejtsük el: a férfiak különösen erősen reagálnak az optikai ingerekre, ezért kedvelik a csábos fehérneműket vagy az erotikus filmeket. S miután mindezek a dolgok a csábításról szólnak, szívesen belemennek a játékba. És, mint tudjuk, a kedv játék közben jön meg igazán...

Olyan helyzetekben, melyek engem különösképpen nem izgatnak fel, ő nagyon gyorsan eljut a csúcsra. Hogyan lehetséges ez?

 

Vannak olyan pozíciók (például az ún. misszi-onárius helyzet, vagy a férfi felül, és a nő felhúzott térdekkel alatta), mely a makkot ingerli, azonban a nő klitoriszát és vagináját nem igazán. A klitoriszt és a G-pontot (ez egy szexuálisan különösen érzékeny pont a hüvelyfalon) erősen ingerli az, amikor a nő háttal a férfin ül. Ha rajta fekszik, az mindenekelőtt a klitoriszt izgatja, az előbb említett helyzetben pedig a G-pont érzékeny.

 

Romantikus eszmék leomlása

 

Kínos? Igen, az, csak semmi pánik!

Az már bizonyos, hogy a romantika hozzátartozik a szerelemi játékhoz. Azonban ha az események egyszer prózai fordulatot vesznek, nincs vége rögtön a világnak. A fő dolog, hogy próbálja meg lazán venni a kialakult helyzetet. Alapszabály: a humor minden helyzetben feszültségoldó.

A kis melleimhez ideálisnak tartom a „csodamelltartókat”. Azonban arra még gondolni sem merek, hogy új barátom mit fog szólni, ha ez kiderül.

 

A férfiak természetesen tudják, hogy a nők kis trükkök és rafinériák segítségével próbálják magukat szebbé tenni. A nők tudják is, hogy a férfiak számára ez nem titok. Az aggodalmak tehát teljesen alaptalanok: amennyiben ő megbolondul önért, biztosan nem arra fog figyelni, hogy az ön mellei kicsik vagy nagyok. Ha önnek ez az egész az első alkalommal mégis fejtörést okoz, természetesen megpróbálhatja, hogy a melltartót az ágyban nem veszi le – a legtöbb férfi izgatónak tartja a szerelmi játékot akár egy egyszerű fehérneműt viselő nővel. S ha ráadásul még egy csábító darabot is felvesz, az eredeti szándék felismerhetetlen. Azt azonban kétségtelenül előre nem lehet kiszámítani, hogy partnerének nem támad-e kedve ahhoz, hogy önt levetkőztesse. A lényeg: maradjon öntudatos, oldja fel a helyzetet humorral, és hogyha ő mégis azok közé tartozik, akik egy nőt kis mellei miatt nem tudnak szeretni – adja ki az útját!

 

A humor mindenen átsegít

 

Néhány férfi szereti, ha partnerük felhúzza nekik az óvszert. Eközben valahogy nevetségesnek tartom magam.

 

Valószínűleg csak a gyakorlat hiányzik önnek. A szerelmi játék során az óvszer felhúzása még élvezetes is lehet. Természetesen ezt nem halálkomolyan kell csinálni. Ha ez idegesíti, beszéljen közben – a tréfálkozás lazít. Tulajdonképpen sokkal inkább az a kínos csönd idegesítő, amely az egész eseményre történő feszült koncentrációt kíséri. Az is segíthet, ha mindkettőjük figyelmét szórakoztató formában másra tereli, például minden alkalommal másféle mulatságos óvszert próbálnak ki (erre a célra léteznek olyan speciális üzletek, ahová egyáltalán nem kínos bemenni). Ily módon mindketten tréfásan vehetik a helyzetet, és az egész dolgot játékosan foghatják fel.

Mindenekelőtt egy új barát esetében kimondhatatlanul zavar, hogyha ki kell menjek a WC-re. Úgy érzem, hogy minden kihallatszik.

 

Hogyha úgy érzi, hogy ez kellemetlen önnek, aminek tulajdonképpen nincs alapja, hiszen a férfiak is mennek WC-re, próbáljon ki egy egyszerű módszert. Nyissa ki először a vízcsapot. Ezt ne csak azért tegye, hogy ezáltal minden zajt ügyesen elnyomjon, hanem azért is, hogy a másik önkéntelenül a kézmosásra gondoljon.

 

Fő a találékonyság

 

Gyér szempilláim vannak, esténként szívesen ragasztok fel műszempillákat. Sajnos ezek azonban a szenvedélyes pillanatokban sokszor leesnek. Milyen tanácsot tudnának adni ilyen kínos helyzetben?

 

Tanácsunk: inkább vegye le műszempilláit, melyet a sajátja fölé ragasztott. Vásároljon inkább szempillaszálakat, melyek apró csomókba összefogva kaphatóak, csipesz és ragasztó segítségével ültethetőek a saját szálak közé (illatszerboltokban hozzáférhető). Ezek nemcsak egy szenvedélyes éjszakát bírnak ki, hanem néhány hétig is kitarthatnak. Sőt a saját szempillával együtt festhetőek és (óvatosan) lemoshatóak. Egyéb sminket is fel lehet tenni tartósan. Kaphatóak például már olyan alapozók és rúzsok, melyek a gallérokon és a párnákon nem hagynak nyomot.

Nőknek is lehet orgazmuskor ejakulációjuk. Előfordulhat, hogy a férfiak azt hiszik, hogy ez vizelet?

 

Az, hogy a nők orgazmuskor nedvességet választanak ki, különösen fiatalabb férfiak körében gyakran ismeretlen. A tapasztalt szeretők ezt már tudják. Ha észreveszi, hogy partnere megijed, vagy meglepődik, magyarázza el neki, hogy az ön teste orgazmus esetén ilyen erősen képes reagálni. A férfiak számára ez izgató tapasztalat.

A gyönyör csúcsán kicsordulnak a könnyeim – ez egy ösztönös reakció. A férfiak azonban ilyenkor megijednek.

 

Ennek az az oka, hogy nem olyan tapasztaltak, vagy ilyen jelenséggel még nem találkoztak. Azt gondolják, talán fájdalmat okoztak partnerüknek anélkül, hogy észrevették volna. Ilyenkor magyarázza el neki, hogy miért van ez, és mondja meg, hogy ennyire élvezte az együttlétet.

Mérhetetlenül kínos számomra az a helyzet, hogy a férfit első alkalommal arra kérjem, használjon óvszert.

 

Manapság tanácsos, hogy új ismeretség esetén a férfinél mindig legyen óvszer készenlétben. Ön pedig üsse el tréfával a dolgot, ha mégsincs nála, és vegye elő kézitáskájából a vésztartalékot. Ez egyébként nemcsak magától értetődő, hanem szükséges óvintézkedés. Egy felvilágosult férfinak, aki egyben jó szerető is, ez nem lehet kínos. S ha mégis: ne hagyja magát „lerohanni”, még ha oly szenvedélyesnek is ígérkezne az együttlét.

 

 

 

Vélemény? ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...